עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by s.m.a.s.h,

אני עומד לקנות מחשב חדש ואני ממש רוצה מסך טוב עם איכות טובה......... אלה ההצעות שיש לי..... mag 19 lg 19 aoc 19 או בכלל להתפשר על 17??? אני יכול להוציא עד 1000 עד 1300

2. Started by Green Apes 02,

שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח השאלה שלי היא מה עדיף : לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח או לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ? לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580 אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3 מה לעשות :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by bagetrek,

1811 נקודות 3DMARK03 עם ג'יפה 5200 128\64 ביט אחרי OC נחמד ! מפרט מחשב : מעבד פנטיום 4 2000 לוח אם : P4P800SE 865PE דואל זיכרונות : 2X256\400 SAMSUNG הארדיסק : WD 80 GB 8 MB כרטיס מסך : ג'יפה 5200 128\64 ביט סטנדרט - ליבה 250 , זכרונות 360 כמובן התוצאה 1811 אחרי אוורקלוק הגעתי ל- 300 ליבה ו .. 500 זיכרון המחשב מקורר היטב מעבד לפחות 22 +/- מעלות לוח אם גם כן 24 +/- והארדיסק 31 מעלות +/- רציתי רק לקבל חוות דעת מה אתם אומרים ..תודה !

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

בימים האחרונים, התמונה במסך התחילה "להתכווץ" בתדירות די גבוהה. מה שקורה הוא שהתמונה במסך קטנה והופכת כהה יותר. לאחר כמה שניות היא מתרחבת והמצב חוזר לקדמותו, עד הפעם הבאה. המסך הוא Flatron LG 795FT+, בן כשש שנים בערך. מהי הבעיה? תודה,

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by nivi125,

שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה נחשה כרטיס טוב יותר ה-7600GS או ה-8500GT, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים בסביבות ה-500 ש"ח. מי שיכול לעזור לי אז בכבוד! תודה!

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהחליף כרטיס מסך. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יכול להתאים ללוח האם P5Q (עד 1000 שקל) ואני רוצה להבין עד כמה הזיכרון של הכרטיס משפיע על הביצועים. תודה מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by dreamt,

שלום רב, לאחר שכרטיס המסך במחשב הנוכחי כנראה בשלבי גסיסה(מסכים לבנים ושחורים במהלך פעילות רגילה במחשב המצריכים ריסטארט,שהמשיכו להופיע גם לאחר פירמוט), רציתי בבקשה לדעת האם הכרטיס המסך הבא:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7315&CatCode=531 יתאים למפרט הבא: intel core 2 due e8400 3.0ghz arctic cooling alpine 7 asus p5ql pro g.skill ddr2 4096mb 800mhz wd 640gb nzxt alpha no psu seasonic 500w ss-500-et-apfc-f3 שאלה נוספת:האם אייבורי מבצעים גם התקנות של כרטיס מסך עבור מחשב קיים? בתשלום כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  11. אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך בעיקר למשחקי פיפא .. (כדורגל/ספורט) תקציב : 700 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  12. אני רוצה להחליף את כרטיס המסך שלי, MSI GeForce3 Ti500, בכרטיס מסך אחר (מסוג AGP) למחשב לא חדש (P4 1.8GHz). המטרה העיקרית בשיפור זה הינו להתחבר למסך ViewSonic VP930B בעזרת כבל DVI. המחשב יהפוך למחשב גלישה באינטרנט, עבודות אופיס קלות, צפיה בטלויזיה ומשחקים קלים-בינוניים (למשחקים הבינוניים-כבדים יהיה בקרוב מחשב חדש מתקדם). בנוסף יש לי קצת בעיות עם הכרטיס (עדכון bios אחד נכשל ולא הצלחתי לעדכן אותו שוב - הוא עובד עם ה bios הגיבוי). אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך לצורך העניין בסביבות 600 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by navk2,

שמעתי שאם היה לי כרטיס אונבורד ושמתי כ.מ נורמלי אז זה יפחית לי מהביצועים, זה נכון ? זאת אומרת שאם לא היה לי כרטיס אונבורד לפני אז הביצועים היו יותר טובים ושעכשיו צריך לכבות אותו מהביוס וזה...

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  14. היי... אממ... לא ידעתי לגמרי לאן לפנות ואני גם לא סגור על מקור הבעיה אבל יש כל מיני אנימציות שרצות למשל באתרים... למשל הפרסומת שבאתר כאן.. אז כשהיא נמצאת במרכז המסך אז הוא לוקח הרבה CPU גם יש GIFים שעושים אותו דבר גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ניסיתי להוריד אותם למחשב ועדיין אותה בעיה אז אני מנחש שהבעיה היא בכרטיס הגרפיץ. יש למישהו מושג? דרך אגב אני משתמש ב: GeCube RADEON X1600 PRO Series 256MB windows xp sp2 firefox 2.0 ie7 וכד'

15. Started by shimonsky,

מה ההבדל בין GS ל-GT בכרטיסים של NVIDIA ?

16. Started by Chenbell,

אהלן חבר'ה. טוב אז ככה, קניתי לפני כחודש כרטיס מסך של ג'יגה בייט מדגם GV-N560OC-1GI, עכשיו בעיקרון הכרטיס מסך פצצה, אבל משום מה יש לו הרבה נפילות של קרנל, מישהו יכול לעזור לי בלפתור את הבעיה? כבר הסרתי והתקנתי את הכרטיס מסך, לאחר מכן התקנתי את ההגדרות שהגיעו ביחד עם הכרטיס מסך כלומר מתוך הדיסק, ועדיין הבעיה קיימת אני מתחיל להתייאש בבקשה עיזרו לי

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  17. חבר ביקש ממני לעזור לו עם קניית מחשב HTPC. המחשב בעיקר לסרטים ומדי פעם משחקים. אין צורך בגראפיקה הכי טובה, אך כן צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי מרוצים מודרנים באופן סביר על הגדרות תצוגה סבירות. אני מחפש את הכרטיס המושלם בין מחיר ביצועים וצריכת חשמל. שאלה נוספת על הדרך. אומנם לא בנושא הפורום (כרטיסי מסך) אך קשורה בעקיפין למהות הדיון ובאופן יחסי לכרטיס גראפי ושימושו. האם I3 יספיק להרצת משחקים מודרנים באופן סביר ?

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by spike_staff,

שלם אנשים, הורדתי את התוכנה וראיתי שיש אפשרות לשחק עם מתח. עד כמה אפשר להעלות מתח בתוכנה ולא לשרוף ככרטיסים? בDEFAULT זה עומד על 1123MV. יש לי שני כרטיסים GTX 260 MAXCORE אחד מהם 65NM והשני 65. שניהם 216 SP. תודה.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by sniper434,

יש לי אופציה להחליף עכשיו twintech 9800gx2 1gb ל - HIS ATI Radeon HD 4870 1GB חדש. מה אתם אומרים ? שמעתי his ממש טובים בקירור.. מה כדאי ? אני צריך תשובה מהירה,כי זה אמור להגיע ואני בהתלבטות קשה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by urielka,

אז ככה אני צריך את הכרטיס הכי טוב שאפשר ל חיבור pci וזה לא צחוק יש לזה מטרה זה למוד אבל ל אחשוב בקיצר יש כץמסך בעל ביצעוים טובים ב pci ברמה של ti4200 או אם יש דרך לחבר כרטיסי agp ל pci תביוא דוגמאות ומחירים בקקקקקקקקקקקקקששששששששה תודה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  21. כבר 3-4 אנשים התלוננו על בעיות נפוצות במסך הזה אני רוצה לעשות רשימה גדולה של הכל (בהמשך אני יסביר למה) אני יתחיל בזה שהקווים בצדדים לא ממש ישרים, גם שאני מנסה לסדר את זה מהתפריט זה לא הולך - אבל בחנות זה פתאום הסתדר (מה פה קורה פה) הקו העליו והצדדים משוכים, מה שאומר שאם אני שם אייקון במסגרת של המסך הם לא יראו כמו אייקון באמצע המסך לפעמים יש גל צבע אדום\סגול חלש למעלה שמזיזים חלון למעלה למטה המסך מתרחב ומתקווץ (אותו דבר שעוברים מחלון קטן לחלון על כל המסך) אני זוכר שהיו עוד דברים זה דיי דחוף וחשוב מאוד אז כל מי שהיה לו את המסך שבבקשה יוסיף. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by NHHEU,

http://www.guru3d.com/comments.php?category=1&id=1053&PHPSESSID=e7340e85b9510edac260c830b59cc57e נניח שהבדיקות האלה אמיתיות האם לדעתכם יש סיכוי ל-FX

23. כרטיס הביניים החדש של NVIDIA עתיד להיחשף ב-22 בינואר, אך נראה שיש מי שלא מוכנים להמתין וחושפים לנו כבר עכשיו את הפרטים המלאים על החומרה והביצועים שממתינים לנו. מהפכה מעבר לפינה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-geforce-gtx-960-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by בייגל טוסט,

http://www.hkepc.com/hwdb/gf7600gsagp-1.htm עושה רושם מצוין

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  25. מהאתר mtbs3d.com: "NVIDIA Vista Stereo Driver Out! (Beta) Hello everyone! Its a momentous day indeed. Zalman has released NVIDIAs first stereoscopic 3D driver today. My Zalman monitor is still on its way (DAMNED YOU, UPS!) so I dont yet have the means to share with you what works and what doesnt. " וזה עובד לא רק עם מוצרים של זלמן!!! יש קישור לפורום על זה: http://www.mtbs3d.com/phpBB/viewtopic.php?p=6197#6197 והנה הלינק להורדה: http://www.zalman.co.kr/DataFile/Contact/Download/NVIDIA Stereoscopic Driver Beta5.zip הערה: מתאים רק לויסטה 32bit... ולי יש 64!!!! בגלל זה אני לא יכול להינות מזה... אבל הרבה בפורומים וגם בפורומים אחרים אמרו שזה עובד להם!! נקווה שיוציאו דרייבר ל-…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.