כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הנה מצאתי את זה לא יודע אם פרסמו פה אבל הנה: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=05vga007800gtx0roundup07800gtx00808 מראים פה תוצאה של אחד שבדק את כל החברות ועשה השוואה בין כל כרטיסי הג'יפורס 7800GTX לפי ההשוואה מראים שALBATRON היא החברה הכי טובה... כנסו תראו.. מקווה שעזרתי קצת..(אם לא פירסמו את זה פה כבר )
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
שלום,אני מחפש המלצה לX800GTO מכל חברה שהיא,אבל שישיג את הביצועים הכי טובים בסטוק,שמעתי על הSapphire X800GTO 256MB 256BIT Fireblade שהוא הכי ממוהר אבל אני צריך עוד הצעות,תודה!
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב בדיוק היום הלכתי לממש אחריות וגיליתי שעברתי את התקופה ב5(!) ימים.... לכן אני צריך תחלופה בבערך אותו מחיר(650 שקל בערך) לא ממש משנה לי חברה ועדיף משהו עם קירור אקטיבי כי המארז דיי צפוף וחמים המפרט PD 2.6 775 1GB DDR2 לוח אם Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להשוות בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה ב-AnanTech יש באנצ לכרטיס מסך החדש של גיגבייט בעל 2 ליבות של 6600GT: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2315&p=1
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
עדיין לא ידוע כל כך הרבה על הסדרה החדשה אבל מה שבטוח זה הולך להיות חזק ביותר חברים כדאי להתכונן
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את ה 7300gs של gigabyte ואני ממש לא מרוצה ממנו. הורדתי והתקנתי את ה drivers של Nvidia ועדיין לא רואים טוב במשחקים. ב stalker השמים צהובים ומשחק ישן שקניתי dark messiah אפילו לא מראה את הסרטונים בהתחלה. שיחקתי הסרתי ובכיתי עם כל ההתקנים ועדיין לא מצאתי פתרון. אני מחפש כרטיס mid Range רק בשביל כמה משחקים שיצאו באחרונה ואולי חודש הבא את quake wars. התקציב זה באזור 1000. כמו כן מה הקטע של ה 7300 זה כרטיס חדש אולי יש לו איזה בעיה ?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך אך מתלבט בין שני סוגים : nvidia 5900XT 128 MB 256 bit ATi 9800 np 128 MB 256 bit שני הכרטים לפי דעתי עולים בערך אותו סכום .אודה : א. לחוות דעתכם במה אתם הייתם בוחרים ולמה ? ב. עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה- 9800np לבין 9800pro ?
-
שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג כ. מסך שלי לכרטיס חזק יותר. אני נוטה לכיוון GTX 570 או עפילו על זוג כאלה, שמארך שלהם יעלה בסביבות 3000 ויכול להחזיק לעוד כמה שנים את המשחקים של היום ברזולוציה 1920X1080. אז יש לי כמה שאלות וישמח אם תענו לי, תודה. 1. האם ספק כח שלי יכול להחזיק כרטיס אחד או שניהם או שאני צריך להחליף ספק? אני לא מתכנן המהרה. 2. האם בכלל לוח אם שלי יכול לסחוב SLI? כוונה לסלוטים של PCI-E. זה הלוח שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2747#ov 3.האם יווצר מצב של צבר בקבוק ממערכת יחסית חלשה לכרטיס או מארך ויהיה הגבלה בביצועים? אולי אני צריך לשדרג עוד רכיבים לשיפור בביצועים? זה בגדול, בטוח יהיו לי עוד שאלות ספציפיות לעניין. כשקניתי מפרט זה היו לי בעיו…
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT. א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...) ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים... ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרטי מערכת ספק 400W לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד ארבע ליבות Q9550 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ איזה כרטיס מסך עד 700 שח יתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים ועם איזו מערכת הפעלה הכי כדאי להפעיל את המערכת XP או VISTA 32 BIT או 64 BIT תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שכרטיסי מסך תוקעים לסלוט בלבד. ראיתי תמונות של כרטיסי מסך שיש להם חיבורים של חוטי חשמל ללוח. מה בדיוק זה עושה? האם זה לא מספיק לתקוע אותם לסלוט?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-