עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X-BLADE,

מה יותר חזק לפי דעתכם בלי קשר למחיר.... זה לא מעניין אותי לאיזה כרטיס יש ביצועים גבוהים יותר בתכלס? תודה...

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  2. אהלן, יש לי מסך בן שלוש וקצת (האחריות נגמרה לפני "קצת"): LG 700P המוצלח. לפני כמה ימים לאחר הפעלה סטנדרטית (Windows XP) המסך החליף את הצבע למין גוון ירוק-צהוב. לאחר הפעלה מחדש שום דבר לא עוזר. בדקתי את הגדרות הצבעים במסך - הכל בסדר. גם התקנה של הדרייבר לא עזרה. כשאני נותן לו ככה צ'אפחה אחת (כן, אני יודע שזה דבר דבילי לעשות) הוא חוזר לממש מילי שניה לתצוגה טובה. חוצמזה, לעיתים, בלי לגעת בו ובצורה מאוד אקראית הוא חוזר לתצוגה רגילה לכמה דקות ואח"כ שוב לצהוב. יש לציין שכשאני מדליק את המחשב (ומכאן משתמע, גם את המסך) אחרי "מנוחה" של כמה שעות הוא מציג תצוגה טובה אבל שוב אחרי כמה דקות (5-10) חוזר להיות צהוב. מה הבעיה, איך אני מסדר את זה? למישהו זה קרה ספציפית עם הדגם הזה בעבר? אם …

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by Trance,

אני חשבתי ללכת על 710n או על L1730S ולפי מה שהבנתי ה 710n עדיף (תקנו אותי אם אני טועה) כעת ייתכן ותהיה לי אפשרות להוסיף כסף למסך באזור ה 2500 חשבתי על L1720P הקטע הוא שאין בכרטיס מסך שלי יצאית DVi .(ג'פה 2) והקטע הוא שייתכן שבעתיד הקרוב אני ישדרג מחשבי ואז תהיה לי יציאת DVI אז מה לפי דעתכם כדאי לי לעשות לקנות את המסך ב 2000 ולהשאר איתו או ליקנות מסך אם Dvi וכשאני ישרג את הכרטיס מסך להנות ממנו כפליים?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by tordek,

קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית

5. אני מחפש כרטיס מסך טוב להריץ את שלל המשחקים החדשים והכבדים בתעשייה.. אני מוכן להשקיע עד 1500 שקלים, בתודה מראש. המפרט הנוכחי שלי: Asrock P55 Extreme 4 Intel Core i5 650 3.20GHz Kingston 8GB DDR3 PC3-10700 - x2 Dual-Channel 4GB NVIDIA Geforce 210 ENERMAX Noisetaker II EG425P-VE 420W ATX12V SLI Ready Active PFC Intel X25-M 80GB SSD 4TB - 2x HITACHI Deskstar 7K2000 2TB

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. השחקנית האדומה מכינה יורש ראוי לאחד מכרטיסי המסך הכי טובים שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/אלוף-שוק-הביניים-הבא-amd-תחשוף-בקרוב-את-כר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wta,

מה שאומר שהכרטיס תומך HD (מן הסתם...) השאלה היא: אם אין לי מסך עם יציאת HDMI, סרטי HD לא ירוצו אצלי טוב במחשב הודות לכרטיס מסך המובנה החזק יחסית?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by thechecker,

שלום, מה דעתכם על הכרטיס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821017 וכתוב עליו OC כי הוא מיוחד בשביל לעשות OC איתו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yotam360,

תקציב 1500 ש"ח איזה כרטיס מסך לגיימרים יהיה הכי טוב במחיר הזה?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by dani,

יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by gal1,

השאלה בכותרת.... לא בטוח לאיזה פורום זה מתאים אבל זה נראה לי הכי מתאים תודה

13. Started by Menymen,

יש לי את הכרטיס 4850 GIGBYTE ויש לי אפשרות להחליף אותו לכרטיס הזה 9800 GIGBYTE --זה הקישור תראו את הכרטיס בבקשה ביקורת זה חייב להיות מחר- http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3104&ProductName=GV-N98TSL-1GI אציין שהכרטיס שלי הוא 512, וההחלפה היא ללא עלות והאמרוה להיות עד מחר. ההחלפה היא לכרטיס חדש וחייבת להיות עד מחר.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by avi112211,

מי ניראה לכם יותר טוב: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV063~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~37790~8~0.htm ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by EvilForce,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי לדעת האם כדאי לי לקחת Gforce4 Ti4200 של Leadtec או שעדיף לי בהרבה Redon 9500 ATI? בבקשה ממכם תעזרו לי. תודה

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by m-o-r,

מעונין לקנות 2 כרטיסי מסך X16 ב 1000 שקל

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by tulz,

מי יותר טוב בביצועים מבין שניהם?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. יש לי מסך 4K התומך בתדר של 60Hz (מסך של Acer). יש לי כרטיס גרפי Gigabyte 1080Ti שמחובר אליו. המסך תומך ב Gsync של nVidea האם יש משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 במשחקים במקרה הזה ? האם כרטיס המסך/המחשב ידעו לבצע עיבוד/חישוב שיתאים לתדר הזה (וכך כרטיס המסך/מחשב יעבדו פחות קשה) ? במידה ואין משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 והמערכת נותנת יותר, איך מגבילים אותה לאיזור 60 FPS ? תודה

19. Started by Yellow,

אני יודע שהשאלה נשאלה אולי לפחות 1,000,000,000,000,000,000 פעם אבל בואו נשווה רגע. מה המעמד של ATI מול NVIDIA,ומה ההפרשים ביניהם? אפשר לקחת כרטיסים מן העבר לדוגמא: FX VS X800: X800 winner וכו... ולהשוות ביניהם. או לדוגמא נוספת: GF6 VS X850: X850 winner או דברים כאלה... ובסוף נקבע מי המנצחת!

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by ARI_ARI,

יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS והשאלה שלי היא האם הכרטיס יחזיק רזולוציה של 1366X768? ואם כן אז יראו טוב או לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעביר הרבה וידאו מ-DVDים וממצלמות וידאו דיגיטליות למחשב, לשם כך אני משתמש ב-FireWire וזה נעשה חלק ובקלות. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בימים הקרובים, ומאחר שבקרוב אאלץ להתחיל להעביר גם סרטי VHS למחשב החלטתי להתייעץ כאן. קודם כל, האם יש צורך בקניית כרטיס ייעודי ללכידת וידאו ? אם כן, מה בדיוק צריך להיות בכרטיס כזה ? ברור לי שזה שאלות של מתחיל, אני פשוט לא מבין בזה כל-כך... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Geforce 5500 256mb נחשב לכרטיס מסך טוב?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אני לא כלכך מבין ועוקב אחרי זה אני פשוט רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי הכל באיכות טובה ושישרוד לשנתיים לפחות בשוק. מצאתי דרך הפורום אתר שמוכר כרטיס משומש והאמת שאין לי בעיה כי שמעתי על המקום מספר פעמים ולא שמעתי בעיות וגם הם אמינים מאוד : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu השאלה היא האם הכרטיס טוב למרות המחיר הזול (יחסית לחדש) או שיש כרטיס אחר שאתם יכולים להמליץ עליו בסביבות המחיר הזה? (1000-1200). תודה מראש לעוזרים מעבד i5 750 2.67GHz לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ספק EZcool ATX-450 JSP 450W זיכרון KINGSTON 8 GB

24. מיועד לעבודה שוטפת , סרטים באיכות 1080P, ומשחקים. מפרט: 8GB RAM 1600MHz מעבד Intel Core i5 4690 3.5GHz ספק כוח 450W THUNDER COOLERMASTER מערכת הפעלה WIN7 64BIT מארז VERSA H21 THERMALTAKE כמו פה: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00002298 לוח אם MSI H81M-E34 עובד עם מסך בגודל 23" מס' שאלות: אני מניח שהמעבד והזכרון לא מגבילים אותי, אבל רציתי לדעת - האם המארז מספיק טוב כדי להכניס כרטיס מסך נורמאלי, וכמה הספק מגביל אותי ? האם יש כרטיס מסך סביר במחיר הזה לספק כזה של 450W ? עד כה אני דיי מרוצה מהמארז מבחינת שקט - אין טיפת רעש מהמחשב והוא דיי איכותי גם מבפנים ארצה גם לדעת איך ירוצו לי משחקים (על איזה הגדרות), דוגמאות ממשחקים מוכרים יעזרו תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.