כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה קורה חברה? אני זקוק להמלצה על כרטיס מסך, הזול ביותר שניתן, שיתמוך ב 4 מסכים ברזולציית מינימום של 768X1024 כאשר על כל מסך תצוגה שונה (למטרת מסחר בבורסה, כל מסך יציג גרף אחר). אני לא מתכוון לשחק או לעשות דברים מעבר לגלוש באינטרנט, אני זקוק להמלצה לכרטיס המסך במינימום כסף. אם יש הפרש מחיר גדול בין 2 - 3 ו-4 מסכים אשמח להמלצה לכרטיסים שתומכים בתצורות האלה גם (הפרש גדול = מעל 250 שקל בין כל תצורה) שאלה נוספת - יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח, האם ניתן להשתמש גם בו וגם בכרטיס פיזי?להבנתי לא. הכרטיס מספק HDMI, DVI, D-SUB וDP! אבל ממה שקראתי באתר היצרן ניתן להשתמש רק ביציאה דיגיטלית ואנולוגית אחת בו זמנית ולא יותר מדיגיטלית אחת בלבד. בברכה ותודה!!
-
- 7 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אהלן אני קונה בקרוב מחשב חדש שמגיע על נבידיה 9600 GT. חשבתי להוסיף אולי כסף ולשדרג אותו ל 9800 GT או 9800GTX. אשמח לשמוע דעות, ומה ההבדלים בינהם? תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע שלגבי NVIDIA רק סידרת 88XX ומלא תומכים בDX10! לגבי ATI אין לי שום מושג! היתי רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה כן תומך ומה לא! או שזה לא משנה וכל כרטיס DX10 הוא גם DX10.1? כבר בלבלתם אותי
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הוא רוצה לקנות 7600GT בחיבור AGP שעולה 1000 ש"ח רק כדי לשחק בפיפ"א ונב"א 08. מה אתם מייעצים לו ? זה המפרט שלו: AMD+ Athlon XP 2600 1.92GHZ 512MB ram fx5200 אני אומר לו שלא שווה להשקיע 1000 ש"ח בכרטיס מסך שעוד חצי שנה בקושי יריץ משחקים (אם בכלל) ושעדיף לו לקנות מחשב חדש. אז מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אפשר הצעות טובות לכרטיס מסך עד 400 שקל מksp?? hd4670 או 9500gt??
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מאוד מעונין לקנות מסך LCD 19 ומתלבט בין 3 דגמים. ההבדלים ביניהם - מבחינת נתונים טכניים ומחיר - ברורים לי. השאלה - איפה (באיזו חנות) אפשר לראות את המסכים האלה בתצוגה? הדגמים הם LG 1920P, Sony HX93 וגם Eizo L768. נכון שחשוב לראות בעיניים ולא רק להתבסס על מפרטים? תודה רבה, כפיר
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום ב- T.M.S את הכרטיס הפשוט של Palit ב-1280 שקל. פתחתי את הקופסא בחנות וראיתי שמורכב עליו הקירור של ה-SONIC. בחנות בדקו את הכרטיס השני שהיה להם במלאי, וגם עליו היה מורכב הקירור הזה. בדקתי בבית והוא לא מומהר בכלל. אבל אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהקירור הזה. הוא רועש ברעש שדומה למקדחה שקודחת בקיר. החלפתי אותו ל AC S1 בלי שום מאוורר וגם ירדו לי 15 מעלות על הדרך...
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרט: pentium 4 2.6 ht 800mhz 512mb ddr 400mhz msi geforce fx 5200 128ddr 80gb seagate sata msi 865pe neo2 s
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות הקשורות ל AGPX8: 1. מה זה בעצם AGPX8 ומה המשמעות של זה? 2. אם אני מתכוון לקנות RADEON 9700 אני צריך גם לוח אם שתומך ב AGPX8?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך, הוא מאוד חשוך, ואני מנסה למצוא תוכנה חינמית שאיתה אוכל להגביר את הבהירות ואת הקונטרסט של המסך, אני לא יכול לשנות זאת מהמסך עצמו כי זה לא עוזר, השתמשתי בתוכנה כזו כבר והיא מאוד עזרה לי אך היא הייתה לתקופת ניסיון בלבד.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, המחשב בעל נתונים הבאים מעבד:amd 64 bit 3200 לוח אם : Epox 8kda3j אני לא יודע מה מהכרטיסים החדשים יתאים הכי טוב למחשב שלי, הכרטיס מיועד בעיקר להפעלת משחקים אשמח לקבל ייעוץ
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב. מבחינת המפרט אני סגור אבל לגבי כרטיס מסך אני שובר את הראש. אני רוצה מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ויכולת להפעיל משחקי מחשב (DOOM 3,FAR CRY...) אני לא מחפש מחשב שיהיה "תותח" או יכולות המהרה, שיהיה טוב ושיתן לי לשחק ..... לאיזה כיוון ללכת, יש מלא כרטיסים, דגמים , כמות זיכרון ומה לא... כעיקרון אני מתכנן ללכת על מעבד מסוג AMD. אני צודק או שעדיף על |INTEL? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? תודה על העזרה....
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4937 זה קצת מוזר לא..? בכל מקום אחר אני רואה אחריות לשנתיים...או מקסימום 3 איך יכול להיות שפה זה לכל החיים...יש פה איזה קאץ' אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-