כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
סמתי לב שרק הליבה והזיכרון יותר גבוהים זאת אומרת ש ה Extreme זה 7900GT רגיל בOC ???
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT בהגדרות של הכרטיס אני יכול לבחור או OpenGL או Direct3D אני לא בטוח מה עדיף תוכלו לעזור לי ???? תודה לכוללללם....
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM תקציב: עד 600 ש"ח (אם יש משהו מומלץ מאוד שיעלה קצת יותר זה גם בסדר) אם ישנם עוד נתונים שיסרים אנא שאלו אותי תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב שלי. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. אני חייב לחבר את המכרטיס לממיר ואז וחיבור של האנטנה או שאני יכול לחבר את הכרטיס היישר אל החיבור של האנטנה? 2. אם מישהו יכול להציע לי כרטיס באיכות טובה שרואים בו באיכות סבירה, לא כרטיס תותח ולא משהו די עלוב. משהו שיענה על הדרישות של משתמש ממוצע בסכום של 200 שקל, זה יהיה מצויין. תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני משחק משחקי מחשב כבים יחסית איזה כרטיס מסך כדאי לקחת? אני תמיד עבדתי עם gforse אבל מעוניין לשמוע דעות התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 800-1500 איזה כרטיס יספק תמורה טובה למחיר? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600. אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ? תודה, לירן * העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5472 משהו פה מוזר לי במחיר הזה, כולה 400 שקל הבדל בין הפרו 128MB מישהו יכול לומר לי מה זה? אול זו טעות הדפסה?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
או קי השאלה שלי היא כזאת דוד שלי גר באמריקה עכשיו אמרתי לו שיקנה לי כרטיס מסך (לי יש geforce 4 mx) הוא קנה לי ABIT ATI® Radeon 9600XT ואני לא בטוח שזה יהיה יותר טוב תנו דעות איזה מהם יותר טוב והם הוא טוב בכלל ליד הרדונים
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה500-600 שקל ? כרטיס למשחקים .. כמו : The GODfather תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו) בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ). כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!! ;D
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במשחקים ( במקרה הזה ספלינטר סל 3 ) המחשב (לעיתים רחוקות ) נכנס למצב standby ,המסך כבה אבל המחשב נשאר דלוק ואין שום דרך מלבד ריסט כידי להחזירו. התופעה קרתה לי גם במשחקים אחרים ,עוד פעם לא בתדירות גבוהה אבל מידי פעם. כמו כן בעת המשחק ( ספלינטר סל 3 ) המשחק מתעופף ממוזער ל TRAY . אין בעיה של טמפ' ולכן זה לא נראת לי הבעיה. השאלה האם זה באג במשחק או אולי בעיה של דרייבר ( משתמש באומגה ) או בכלל בעיה בכרטיס ( התופעה קורת רק בעת משחק ושוב מידי פעם ). קלוקים של הכרטיס 540/610 יציב בבדיקות של 3DMARK .
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות כרטיס מסך של redon או כרטיס מסך של Gforce ב- 1000 שח (גמיש). או שמה עליי לחכות מעט כדי שירדו המחירים או שבכלל עדיף להזמין כרטיס מסך טוב כמו ה- gforce880 מאה"ב?
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הכי זול שנותן VIDEO OUT, בתנאי כמובן שזול לא אומר פגיעה באיכות הכרטיס ישמש רק לצורך זה, והוא צריך להיות מותאם ל P2 233 MMX. (אפשר לראות בכלל סרטים בכזה מעבד???) תודה לכל המשיבים
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שבת שלום. המפרט בצד , כבר כמעט קניתי מחשב מארה"ב ובסוף ביטלתי כי ראיתי כמה הכרטיסים הנוכחיים חלשים בביצועי ה DX10 והבנתי שעוד שנה הם לא יהיהו שווים הרבה . בכל מקרה רציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שלא יווצר צבר בקבוק ושמערכת שלי תוכל לנצל אותו בצורה סבירה . חשבתי על 7600\7300 GT אבל ראיתי שעומדים לצאת ה HD2400 והHD2600 במחיר של 199 דולר אז אולי בכלל להביא אותו מחו"ל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים היום לפחות על MED אם זה אפשרי. אשמח לשמוע עצות שלכם .
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-