כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות GeForce 6800 רגיל. יש לי מחשב פנטיום4 1.8 על לוח P4T של אסוס עם צ'יפסט i850 של אינטל. שאלה א': האם אמורה להיות בעית תאימות כלשהי של כרטיס כזה עם מחשב כזה? אני לא מדבר על נושא צוואר הבקבוק של הביצועים, אלא עניינים טכניים נטו. שאלה ב': יש לי ספק של 300 וואט. האם זה יספיק?
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם האם לכרטיסים של NVIDIA תהיה אפשרות עתידית לתמיכה בDX10.1 או שהתמיכה ב10.0 היא חומרתית ולא ניתנת לשדרוג?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אוקי אז אני רוצה לשדרג\לקנות כרטיס מסך ורציתי לדעת מה הכרטיסי מסך הכי טובים של ATI ו GEFORCE ומה שווה יותר לקחת אני בעיקר רוצה למשחקים לא לעיבוד גרפי ואם אפשר גם אתר או השוואות מחיר איפה אפשר לקנות...
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לשאול את דעתכם לגבי המסך ?TFT 17'' SDM S-73B (black)? של SONY
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע כרטיס מסך 5700LE אני יכול לקנות את ה7600GS של LEADTEK האם השיפור בביצועים יהיה משמעותי? אם לא איזה כרטיס מסך כדאי? (כרגע יש לי AMD 3000 וג'יגה וחצי זיכרון) תודה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
[האם הכרטיס geforce GTX 650 1GB יעבוד על המחשב הבא: זכרון: 2GB מעבד : dual core e5200 ספק כוח: ezcool 12CMF 450W REAL לוח אם: gigabyte G31M-S2L ואם הוא לא יעבוד על המפרט הזה, איזה כרטיס מסך טוב כן יתאים למפרט הזה תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני עובד על רזולוציה של 800-600 ובמשחקים על 1020-768 . ברגע שאני עובר למשחקים ברזולוציה הגבוהה יותר, המסך משום מה מתכווץ בכ- ס"מ אחד בצדדים. התמונה בעצם קטנה יותר מהמסך עצמו. כרטיס גרפי : nvidia 440 mx והתקנתי את הדרייבר האחרון של nvidia. מסך LG 700B ,דרייבר של המסך כמובן מותקן. האם זהו מצב תקין ואיך אני מסדר את הבעיה הזו? :-[
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את ה 8800gts 640mb שלי ב HD4870 . asus striker extreme E6750 2GB 800mhz
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חבריה שלום כמו שתמיד קורא בשעת הצורך יש תקלות ובכן כנראה נדרש כרטיס חדש אבקש המלצה עבור מחשב הר"מ לוח אם אסוס NFORCE2 7N8X מעבד AMD אטלון 2000+XP זכרון 512 אודה למסייעים בברכה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי ? ספק כוח לא יחזיק ניראלי , עוד לא הבנתי איך יש לי ספק כזה בכלל ואאיך המחשב שלי לא קורס .. 380 W
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מתלבט!!!!!????? xfx 6600GT 128mb TV DVI DD3 /OR/ xfx6800 128mb TV DVI מה דעתם אני רוצה לקנותו היום ! (אני קונה מחשב חדש) =]
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היייי שמעו נכסתי לאתר של nvidia כדי להוריד דרייברים לgeforce 5900 שלי ומסתבר שהדרייברים לא תומכים בכל גרסאות ה5XXX מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב? איך זה שה8600 עולה כמעט כמו ה7600?? (הפרש של 50 ש"ח בערך...) ראיתי שלATI יש פי 2 פיקסלים... זה משנה? זה משנה אם יש לי AMD או אינטל?
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, תגובה ראשונה שלי פה באתר. הזמינו לי מחדש חדש מהאינטרנט, (אולי אתם תזהו אותו לפי המפרט אך אל תתנו קישור ותבלבלו את כולם כי יש פרטים ששונו) ואני מעוניין לדעת איזה כרטיס מסך הוא הכי מתאים למפרט שלי מבלי מצב של צוואר בקבוק. המחשב עדיין לא הגיע לכן שחסרים לי פרטים כגון המארז, כמות מאוררים וספק הכוח, כך שהניחוש שלכם טוב כמו הניחוש שלי (או שיותר טוב ). התקציב הוא בסביבות ה 500 ש"ח ללא חריגה מעבר ל 600 ש"ח. הכרטיס מסך שהומלץ לי ע"י חבר הוא ה Twintech 8600GT XT 256MB DDR3 OC VER. בכל מקרה, זה המפרט שלי ותודה מראש: מעבד סוג מעבד: Intel Pentium E - Dual Core מהירות המעבד: 2.4GHz דגם מעבד: E2220 זכרון מטמון cache: 1MB מהירות FSB: 800Mhz לוח אם דגם: Intel® …
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-