עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nesber,

אני לא מבין בזה כלום אבל תמיד הפליא אותי שב3DMARK מתקבלים מספרים עצומים, אפילו 400 FPS. לא ראיתי שיש הבדל כלשהו בין 100 ל400 ובכלל נשמע לי הגיוני שיש קצב אידאלי כלשהו שיוצר תנועה חלקה, שהוא רחוק בהרבה מ400....... פיפא 2005 רץ כל הזמן על 75 FPS, והמשחק ניראה די חלק..... אז מה המקסימום האפשרי, ואיך מתקבלים המספרים הענקיים ב3DMARK?

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  2. אהלן אשמח להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאוכל למצוא בהגבלות הקיימות, אני מפעיל על מסך LED 24 אינץ' מעוניין שיעבוד גם על TV 42 אינץ' בFULLHD מעוניין לשחק במשחקים הכי כבדים, לערוך וידאו בכל תוכנות הADOBE, AUTODESK, וגם תמונות הגבלות, מארז MIDITOWER, כרגע יושב בו GEFORCE 9800 ספק כוח ASPIRE 550W מערכת I7920 תודה

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  3. כותרת! תודה לעוזרים... PCIE

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  4. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by lmlm,

חח סתכלו על המבחנים ש ATI עשו בין ה 1900XTX ל 7950GX2 http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2735 ATi אומרים: Does not function as a dual-GPU solution in every game. * Is slower than a single GeForce 7900 GT in games without a Forceware AFR profile * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at XHD resolution * Does not offer the best "bang for the buck" * Is slower than a single Radeon X1900 XTX at comparable image quality settings * Still trails the Radeon X1K series in video quality ועוד הם אומרים של 7950GX2 יש בעיות עם המשחקים * Battlefield 2 * Elder Scrolls IV: Oblivion * Tomb Raider: Legends לעומת זאת שהאתר אומר שאין שום בעיה …

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  6. להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…

7. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  8. ערב טוב לכולם. יש לי מערכת חזקה : כרטיס מסך 7950 . מסך 22" SAMSUNG T220P (1920*1200( מעבד 4670 מומהר ל- 4.4. ספר של SS M12 2 500W 8 GB RAM הכרטיס מריץ את כל המשחקים שאני משחק בהם . כמובן ש - V-SYNC מופעל . אני חושב על לקנות כרטיס זהה בגלל שהעלות שלו כיום ביד 2 זולה מאוד (400 ש"ח לערך ) האם כרטיס נוסף וזהה יהווה שיפור משמעותי ? ארגיש הבדל ? יש משחקים חדשים שצריכים לצאת שבשבילם אצטרך מערך כרטיסים ? מצ"ב קישור לאתר של טכפאוור אפשר לסמוך על הנתונים שאני רואה שם ? 30 FPS ב- CRYSIS 2 מכובד BF 3 הבדל של 100 % !! ... ) http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7950_CrossFire/10.html תודה רבה ויום מעולה !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by OferS16,

שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by NTT,

האם ה4870 יהיה כבר בחנויות באותו שבוע שהוא ייצא כאן בארץ? כמו שקרה עם הסדרה של GeForce 9000? ואם לא,תוך כמה זמן הוא יהיה כאן בארץ בערך?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Bragiz,

איזה מבין הכרטיסים יותר חזק,אמין,כדאי במחינת מחיר הראשון הוא GIGABYTE GeForce 8600 GTS 256MB PCI-E והשני הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950 XT 256MB PCI-E תנו דעתכם

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי radeon9500 pro 128mb ובעקבות בעיית ארטיפקטים הייתי חייב להוריד את מהירות הagp לx4...מה שסידר את הבעייה...עכשיו מה הם ההבדלים? ראיתי איפשהוא שagpx8 מעביר בערך 2000 מגה לדקה וagpx4 מעביר 1000 מגה לדקה בערך זה פי שתיים!! איך אתם מסבירים את זה שלא יראו הבדל?..ועוד משהו האם איכות התמונה יורדת בעקבות הירידה לagpx4?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  15. האם GEFORCE 4MX440 /460 או RADEON 7500/8500 או איזשהו כרטיס אחר?.......... עד היום עבדתי עם GEFORCE 2 ואין לי כל כך נסיון בכרטיסים "יקרים". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by -Tal-,

היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך NVIDIA בתקציב של 500 ש"ח + - המטרות הן עבודות גרפיקה די כבדות, כמו AUTOCAD, REVIT, PHOTOSHOP, 3D STUDIO, SKETCHUP, עבודות רינדור וכו' המעבד הוא כנראה יהיה i3 ספק כוח SEASONIC 430W אני חשבתי על Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb... האם הוא יספק אותי לצרכים שלי? מה לגבי השקט שלו? תודה...

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  17. נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by amitaihasnes7,

שלום, רציתי לדעת אם הבנתי מה זה HDR, אז רציתי שתגידו לי אם אני טועה ויש מה להגיד עוד על ה-HDR. מאפיין נוסף שמבדיל את כרטיסי המסך החדשים כיום בשוק כמו: סדרות כמו 7 ו-6 של nVIDIA. או-REDAON X1x00 של-ATI, מכרטיסי המסך הקודמים להם הוא תמיכה ב-High Dynamic Range rendering. מאפיין זה משמש במטרה להדמות תגובות רפלגסולוגיות של העין האנושית, והדמיית אור בוהק במיוחד. לדוגמה כשאתה נימצא במקום חשוך זמן מה, אז אחרי שאתה יוצא מאותו מקום, לוקח לעיינים שלך זמן מסוים כדי להיתרגל לשינוי הקיצוני, מכיוון שבאותו רגע אתה רואה אור בוהק במיוחד. כלומר HDR מזרז את התגובות שיש לעיינים שלך, במהלך שינויים מהירים באור. אז תגידו לי אם זה נכון או לא, ונקווה לטוב.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אני רוצה לדעת אם זה נכון כי אני רואה שיש לי בכרטיס מסך כניסה ל-DVI אני רוצה לקנות מסך LCD חדש ואפשרות של DVI מעלה את המחיר של המסך. באופיס דיפו אמרו לי שהאפשרות הזאת של DVI זה רק אם אני רוצה לראות טלויזיה אז אפשר כשיש DVI ושבמחשבים אין בכלל חיבור כזה אלא רק אנלוגי. ניסיתי להתווכח איתו אבל מצד שני הוא אמור להיות מבין בזה. אני יודע שיש פה אנשים שיודעים את החומר ורציתי לשאול אם הבחור טעה. אפשר לחבר מסך עם חיבור DVI דרך אותו חיבור למחשב ורואים את התצוגה ברורה וטובה יותר במידה ואפשר?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by orenc17,

חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by gilad267,

האם שווה לי השידרוג? יש לי לוח תומך PCIE 2.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  23. שלום מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה? http://ksp.co.il/?uin=21923 שווה 1100 שקל? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MasterDK,

היי לכולם! אני מחפש כרטיס מסך עד 700-800ש"ח שיריץ בצורה סבירה את המשחקים הבאים: Stalker, Metro 2033, The Witcher 2 (אני יודע שהוא עוד לא יצא ולא נראה לי שאני אחכה עד 2011 אז אני מהמר פה) מפרט המחשב בצד. המסך הוא LG 17" בעל רזולוציה 1280X1024 ולא נראה לי שהוא יתחלף בקרוב (גם אם כן לא נראה שאני יעשה שימוש ברזולוציה גבוה יותר). בהתחלה רציתי להגביל את עצמי רק ל NVIDIA בגלל PHYSX וכי אני FAN שלהם, אבל ראיתי של ATI יש יותר דברים להציע במחיר זול יותר לעומת NVIDIA. בכל מקרה אשמח להצעות משתי החברות. תודה רבה מראש וחג שמח! אא וכן, דיי חשוב לי השקט (אין צורך בקירור פאסיבי [למרות שלא יזעיק] אבל שלא יהיה מרעיש מידי), גם תמיכה ב DX11 די חשובה לי כי אני מאמין שזה יתפוס בעוד שנה שנתיים ו…

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  25. אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.