כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב בעקרון חשבתי לי (וקיבלתי השראה מXvertigo) אחרי שראיתי טמרפטורות מפחידות של הכרטיס שלי גם אחרי שעות של מנוחה (72 כרגע ולא שיחקתי בשום משחק מ6 בערב) שעדיף לי ואולי כדאי לעשות underclock לתדרים רק בדו מימד!!!. הכרטיס שלי גם ככה מומרץ מהמפעל אז למה לא להחזיר אותו לקדמותו בדו-מימד שהתדרים לא משנים.. אז קודם כל שאלה ראשונה - זה רעיון טוב בכלל? שאלה שניה- זה יבטל לי את האחריות? זאת אומרת, אל תגידו לי שלא יתפסו אותי או דברים כאלה, אם יש אפילו סיכוי קלוש שזה מבטל אחריות, אני מעדיף לא להסתכן.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
עם 27,000 מאיצי Tesla V100 עדכניים וגם מעבדים מהדור החדש של IBM, מחשב ה-Summit מתקרב להפעלה עם ליגה חדשה לגמרי של ביצועים אפשריים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לוח אם שיש לי שהוא AGP ללוח שהוא PCI-E ? -המטרה היא משחק
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז לאחר שהוחלט להעיף את הכרטיס מהמחשב הישן אני מחפש כרטיס מסך חדש למשחקים וסרטים. שימושים עיקריים: משחקים סגנון GTA5, משחקי ספורט וכו'. המערכת שלי(נקנתה ממש לפני שבוע): i3 4170 b85m-hd3 Seasonic 550W RT Gold Nanoxia Deep Silence 4 זכרון: 8GB מסך: DELL 2209WA אם זה רלוונטי: יש גם שני הארד דיסקים ועוד SSD,צורב,כרטיס קול. אשמח לקישור לכרטיס עם קירור אמין והכל (עדיפות מTMS). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההיתרון שלהם מול ה MX400 .. ראיתי בהרבה אתרי יצרני כרטיסי מסך, שדווקא לא מזמן (בחודש האחרון) התחילו להכניס את ה MX4000.. כמו SPARKLE ו- ALBATRON
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ברשותי כרטיס מסך HD4870 והיום החלה להופיעה תופעה חדשה ומעצבנת. לאגים במשחקים שעד היום הכרטיס לא התקשה להריץ [והם גם אינם עיקביים, יכולים להופיע ולהעלם באקראיות] ונקודות שחורות מסביב לאובייקטים. כמו גם תמונה לא ברורה [מגורענת/עם רעש] וכמוכן בקרייסיס הראות פתאום נעשתה מטושטשת....
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לו כרטיס מסך היראה לי הכי גרוע שיש בעולם הזה mobile intel® 945GM Exprees chipset family חחח מה זה זה אפילו בקושי מריץ לי את המשחק AGE OF EPIERS 2 גם את המשחקים הישנים זה עושה בעיות אפילו המשחק רשת הזה GUNZ זה לא מריץ לי בכלל מה זהההההההההההההההה וזה מחשב טוב אני חושב לקנות פשוט כרטיס מסך חדש אפשר לקנות כרטיס מסך ל מחשב נייד ?? וניראה לי שזה גם לא מצליח לעשות לי עידכון של DIRECTX 9 אני לא ממש מבין בזה בכול זאת מה אפשר לעשות שאולי לפחות משחקים ישנים ובכלל לא דורשים כרטיס מסך טוב כמו AGE OF EPPIERS 2 SIMCITY4 אפילו GUNZ ברשת זה לא מפעיל לי ואולי אפילו איזה DIRECTX אני יכול להוריד כדי לשפר את זה
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: E8400 4GIGA 260GTX. מסך SAMSUNG 240T עכשיו אני מתלבט אם לשדרג את הכרטיס ל 5850 החדש, כשאני משחק אני חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות אפילו אם זה פוגע בFPS, עכשיו השאלה שלי אם כדאי לשדרג? מה יהיו הבדלי הביצועים? (OC מתוכנן) או כדאי לחכות לחדשים של NVIDIA או בכלל להישאר עם ה260GTX שלי?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כדאי לקנות את HD3870X2 ולהכפיל אותו? זה משתלם לי? או שעדיף לי כבר לחכות לגירסה החדשה של nVidia ? אין לי בעיה עם לחכות והתקציב למחשב כולו זה 10,000 ככה שיכול להיות שזה יגרום לי לחרוג קצת [ה- 3870] אבל לא נורא
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כותרת. אני רוצה לקנות תמסך הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10793 הבעיה שהכרטיס הוא HD5750 עם זכרון 512MB. האם זה אפשרי? או שאני יתחיל לחפש מסכים ברזולוציות יותר נמוכות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך גירסה הכי אחרונה יש לי direct 9.0c יש יותר חדש ?
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תגידו יש לי שאלה בערך בכמה אחוזים אני ירגיש שיפור בביצועים אם אני יקח cf 4850 ולא 4870 על מסך 22 אינץ 1680x1050 תודה לכם מראש!
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תראו Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X850 Pro (R480) GPU Code Name R480 PCI Device 1002 / 5D4F Transistors 160 million Process Technology 0.13u Bus Type PCI Express x16 Memory Size 256 MB GPU Clock 398 MHz (original: 400 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 6 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 4776 MPixel/s Texel Fillrate 4776 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type GDDR3 Bus Width 256-bit Real Clock 493 MHz (DDR) (original: 490 MHz) Effective Clock 986 MHz Bandwidth 30.8 GB/s Memory Timings CAS Latency (CL) 7T RAS To CAS Delay (tRCD) 7T RAS Prec…
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב חדש שישמש גם למשחקים, ומתלבט כמה כסף להוציא על כרטיס מסך - רציתי לדעת מה ההבדל בין X800GT לבין ה X800GTO והאם הם שווים הבדל של מאה שח חוץ מזה, מה ביניהם לבין ה 6600GT והאם לא ניתן להשקיע פחות, ואותה שאלה גם מהכיוון השני מה בינהם ובין ה6600GS כלומר התחום הוא בין מחירים של 900 שח ל1500 ש" בערך והשאלה העיקרית היא מה יהיה ההבדל בשעת השימוש במחשב מה יראה יותר טוב, מה יראה שונה, האם המשחקים יתקעו פחות? הצבעים יהיהו טובים יותר? החדות? אני יודע שיש מבחנים של פריימים וכאלו, אבל הנתונים הטכניים אינם תמיד משתקפים בשעת השימוש האם ה 6600GT (הזול יחסית) צפוי להתקע במשחקים? הרי עד לפני חודשיים שלוש הוא היה מוביל?
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
8800gtx640gb או hd4770512mb והאם באוברקלוק אפשר לעקוף עם hd4770 את hd4850 ?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות היום כרטיס מסך לאחר שהכרטיס הישן 8800GTS 640 MB סיים את חייו התקציב בין 600-700 שח השימוש הוא למשחקים חדשים וסרטים AMD 5600 4G זיכרון מערכת הפעלה ווינדוס 7 32BIT MB M2N-E ספק TT TR2-RX450 PP צפוי שידרוג כללי בעוד חודשיים שלושה כך שאני אהיה מעוניין להישתמש בכרטיס החדש גם למערכת הבאה ההיתלבטות שלי היא בין Radeon HD 6770 1024MB GDDR5 GeForce 450GTS 1GB ENGTS450 DC OC/DI/1GD5 תודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הזכרון (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד (ללא משחקים)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בסוף השבוע שעבר את הכרטיס ורציתי לשמוע את דעתם של אחרים המחזיקים בכרטיס הזה, לגבי הטמפרטורה שלו. במצב של Idle, יש טמפ' של כ- 65 מעלות ל- GPU. במשחק - הטמפ' עולה ומגיעה לכ- 88 מעלות, ובהרצת AtiTool (בדיקת 3D) אני מגיע גם ל- 100 מעלות. הבעיה היא שכתוצאה מעלית הטמפ' הכרטיס מתחיל לסובב בטירוף את המאוורר (100% מהירות) וכל הסיפור רועש כאילו יש לי מייבש שיער עובד בתוך המארז... המארז שלי די מאוורר ( מאוורר כניסה, מאוורר יציאה ), וגם אם אני פותח אותו ושם עליו מאוורר חיצוני, זה לא משנה הרבה מהמצב. האם גם לכם יש כאלו טמפרטורות? עריכה: הכרטיס הוא של PowerColor.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-