כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
ערב זך לכווולם.על הפרק רכישת מחשב חדש,כאשר אחת ההתלבטויות הינה כרטיס המסך,אשר אמור לשמש למשחקים,סרטים ואינטרנט.האם הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים מצדיקים הפרש מחירים של מעל 60%?בנוסף,מהו היצרן המוביל לגבי כל אחד מן השניים?dרך aגב,מישהו שם לב שמספרי הדגם דומים לאלו של מכוניות סאאב?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לשמוע את דעתכם בקשר לשני כרטיסי מסך.. ההפרש בינהם הוא בסך הכל 200 עד 250 שקלים. הכרטיסים הם : Hercules prophet Radeon 9500 pro 128mb VS. Connect 3D Radeon 9700 ^not the pro ver'^ עכשיו ההרקולס זאת חברה ממש טובה.. וה connect3d כמעט אף פעם לא שמעתי עליה.. אבל הכרטיס יותר טוב שלהם. מה אתם אומרים כדאי לקחת? שווה להוסיף עוד קצת ולקבל את ה 9700? ועד כמה ההפרש בין חברות הכרטיסים יהיה משמעותי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הם כי ראיתי שהם הרבה יותר זולים
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
נשרף לי הרדאון 8500 שלי ,הוא היה מצוין ושווה... אבל אם כבר קונים חדש אז אני רוצה משהו יותר טוב, מהדור החדש עם DIRECT X 9 ,עד 1200 שקל בערך תמליצו לי על כרטיסים טובים !! תודה חברה .
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ובכן, המפרט שלי רשום ב"מפרט המחשב". הנה התוצאות שלי ב3D MARK : 3d mark 2001 : 9500 3d mark 2003 : 3100 בלי שינויים ברזולוציה ובהגדרות. קראתי את האשכול בהודעת עוגן, נכנסתי לאתר אך היו לי כמה בעיות איתו אז אני מקווה שתענו לי פה ולא תסגרו את האשכול. גרסת דרייברים : 3.2 (קטקליסט) האם התוצאה הזאת כמו שהיא אמורה להיות ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כ. מסך מבית SAPPHIRE כי שמעתי שהם הכי טובים. עכשיו אני מתלבט בין שני כרטיסים שמכירם זהה אך לא ידוע לי ביצועם הראשון: Radeon 9000 128mb VIVO PRO II השני: RADEON 9100 128MB. ,תודה לעוזרים ובבקשה פירוט (ובבקשה אל תמליצו לי על כ. אחרים כי המחיר משתנה) עריכה: ואם באמת כך אז איך זה שאנשים קונים את ה9000 שעולה אתותו דבר?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בעיה , בכל פעם שאני מריץ את 3dmark 2001 זה יוצא לי אחרי הבדיקה הראשנה\שניה... (עם הגי'פ) זה פשוט יוצא לווינדוס.. הכרטיס מסך שלי זה : Radeon9700 pro 128 זכרון : Winbond 512mb 400\3200 מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שעשיתי אובר קלוק? , אם כן ,הנה הפרטים המלאים : Epox 8rda plus amd 1700 0.13 jiubh 0203 winbonb 512.... fsb 180 multi 12 =2160 cpu V : 1.75 agp V : stock 1.5 dimm : 2.9 memory : 5-3-2 cl2.0 למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? אם זה משהו באובר קלוק או באובר קלוק של הזכרונות? בעיית תוכנה? דרייבר? תודה מראש. נ.ב : עשיתי נעילה לכרטיס מסך , שיהיה על 67 מגה הרץ.. זכרונות על 100 אחוז.. ו fast write : בוטל.
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
האם גם לכם ה POST של המחשב וה BOOT SCREEN של XP מופיע רק ע"ג הטלוויזיה ולא נשלח למוניטור ? (זה קורה לי ספציפית על ה Radeon 9000 VIVO שלי)
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הזמנתי ביום ראשון ATI RADEON 9500PRO 128MB מ-PcHardWare ואמרו לי בשירות לקוחות שאני יקבל אותו ביום חמישי או ראשון, רציתי לשאול איך אני יודע אם הכרטיס שאני אקבל יוכל לעבור את המוד שהופכים אותו לרדאון 9700פרו בעזרת תוכנה? יש מאפיינים מיוחדים שצריכים להיות לכרטיס? אמרו לי שזה קשור במבנה הזכרונות, זה נכון? {הכוונה איך הם פרוסים על הכרטיס עצמו}. תודה מראש, מתן.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מבחן לכרטיס מסך שלי ב - 3DMARK03 הכרטיס הוא RADEON 9500 PRO 128 MB והתוצאה שקיבלתי היא 2479. האם זה טוב או לא?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי לכולם שוב אני תכננתי לקנות את הרדאון 9800 פרו עם 256 מב ... והציעו לי GVX210 חינם ... במקום 1800 דולר הכרטיס טוב ? יותר טוב מהרדאון שתכננתי לקנות ? אם אפשר בנצ'מרקים בבקשה . תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם radeon 9500 pro של ATI בלי היטסינקים (רק עם המאוור שבא יחד עם הכרטיס עצמו) יעשה בעיות? הזמנתי את הכרטיס של ATI בלי שום תוספות היטסינקים האם זה בסדר? או שהוא עלול להתחמם או משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מעונין לקנות כרטיס גרפי אם תכונות של הALL IN WANDER מבחינת ביצועי הטלויזיה מה לקחת כרטיס משולב כמו הATI 8500 או 9700 או לקנות בניפרד כרטיס גרפי ובניפרד כרטיס טלויזיה אשמח לקבל התיחסות הן מבחינת טכנית וביצועים וגם מחיר אם יש כרטיסים אחרים מומלצים .
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום תגידו, איך הכרטיס של PowerColor הרדיאון 9100 עם 64 מגה. אני שואל כי יכול להיות שאני אשיג אותו במחיר טוב מאוד במכרז.. (350 שקל כולל הכל.. אולי) 1. האם שווה? 2. האם לכרטיס יהיו בעיות תאימות? 3. האם הכרטיס מייצר הרבה רעש? 4. האם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים? 5. אמורה להיות איזושהי בעיה מבחינת צבעים או פסים או משהו? תודה מראש! :-) ובבקשה תענו מהר.. אין עוד הרבה זמן
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-