כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
בבקשה לא לצחוק עלי. יש לי במחשב (פנטיום 800) כרטיס מסך RivaTnt 2 64pro 32 MB קיבלתי כרטיס מסך matrox millennium G400 עם 32MB זיכרון. איזה כרטיס עדיף (למשחקים)? תודה, יוסי
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בביוס שלי יש שורה שאומרת Graphics Aperture size מה זה? אפשר להזיז את זה מ8 עד 256 MB אצלי זה עומד על 256, אבל יש לי רק 160 MBRAM במחשב. הכרטיס הגראפי במחשב הזה הוא VOODOO3 16MB מה לעשות עם זה, כי סנדרה צועקת על זה, ואומרת להוריד את זה מ256. (לא הבנתי בדיוק מה היא רוצה)
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הסכום הכי גדול או משהו אבל בבקשה אם תוכלו עד 500 שקל למצוא לי תכרטיס הכי טוב שאתם יכולים בסכות הזה..
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm מה אתם חושבים? אם הוא לא טוב, איזה כרטיס יותר טוב יש ב- PCH עד 600 שקל? (אפשר עד 700 אבל אני ממש ממש מעדיף שלא)? http://www.pch.co.il/docs/pd-573739727.htm המסך הזה טוב?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס המסך שלי? בביוס אי אפשר לראות, אז אולי יש איזושהי תוכנה שאפשר לראות איתה?
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה זה מסך או תצוגת XGA או VGA...? ראיתי את זה כמה פעמים אבל אני לא זוכר מה יותר טוב (יותר איכותי) ומה זה כל אחד מהם... תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי? gforce ti 4200 או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב תודה רבה!!! ;D ;D ;D
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
וזהו הסיפור המלא - לפני פחות כשנתיים (או מעט יותר) רכשתי כרטיס GF3 מתוצרת ASUS - דגם ה V8200. מספר חודשים לאחר מכן רכשתי בעבור המחשב השני כרטיס GF3TI200, גם הוא מתוצרת ASUS. לפני כ4 חודשים החלו להופיע בעיות בכרטיס ה GF3, שהתבטאו בכיבויים פתאומיים של המאורר. לפני כחודשיים החלו להופיע התופעות גם בכרטיס ה GF3TI200, כידוע סימנים כאלו מעידים על מוות קרב ובא של המאוורר, אך אני עצלן ולא טרחתי להחליף את המאוורר. לפני כחודשיים מת סופית המאורר של ה GF3TI200 , ועד שאשיג כרטיס חדש (כנראה R9800) החלטתי לאלתר פתרון עם מאורר 80mm שהיה זמין. היום מת גם המאורר השני של ה GF3 וכנראה שאני אמצא לו פתרון זמני מחר בבוקר. שני המאורעות הללו מראים על בעיה מסויימת במאווררים של ASUS הסובלים מאורך ח…
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את הדריוור החדש 3.7 והוא עושה לי בעיות ב3dmark03 הוא מריץ לי את הבנצמרק 2 בהתחלה בסדר ואחר כך זה נופל לי 1 או2 fps והבנצמרק ה-3 שזה הטרולים הוא לא מריץ לי אותו הוא אומר שאין לי מספיק זיכרון האם יש למישהו גם בעיה ב-3dmrk 03
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שמעתי על כרטיסים ישנים שלא מתאימים ללוחות חדשים מבחינת המתח שהם דורשים ואז הלוח או ה AGP נשרפים.... האם וודו 3 3000 יפעל על nForce 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-