עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kknd,

שלום לכולם, האם מישהו יכול להפנות אותי או לחוות דעתו לגבי שאלה שמטרידה אותי מזה מספר ימים: איזה כרטיס חזק יותר - ה-FX5200 או ה-TI200 מסידרת הג'יפורס 3 הוותיקה? חיפשתי השוואות באינטרנט אבל לא מצאתי, ואשמח לקבל תגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by ATL321,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל איזה כרטיס מסך של NVIDIA כדאי לקחת? אני מתכוון לקחת את ה 2407 DELL HC כמסך חשוב לי שהוא יתמוך טוב ברזולוציה שיהיו לו חיבורים לHD וHDTV וגם שיהיה טוב למשחקים. מה אתם מציאים?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  4. אני מנסה לראשונה בחיי להשתמש בדרייבר הזה, עם הכרטיס הנוכחי שלי. כרגע אני מנסה את RISEN, אבל אני לא מצליח לקנפג אותו כמו שצריך ככה שאני אוכל להשתמש במשקפי האדום-ציאן שלי. עזרה כלשהי?

5. וזה דחוף כי כבר עשיתי הזמנה למחשב והתבלבלתי בכרטיס מסך.... =\ אז בבקשה לענות הכי מהר שאפשר.. אני צריך כרטיס מסך שיעלה לי משחקים יפה אבל לא משהו מטורף ב5000 שקל. עדיף משהו ש256MB...לא חובה!! מעבד AMD 3000/3200 ATHLON 64BIT דיסק קשיח 80GB SATA II זיכרון DDR 2 DUAL 512MB על אלה אני סגור... איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקנות? אני לא ממש מבין בזה ובלוח אם אני בכלל לא מבין, אז אם אפשר אז גם תתאימו לי לכרטיס מסך לוח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, מה כרטיס ה PCI החזק ביותר שקיים כיום? והאם יש כרטיס שגם מקליט טלוויזיה? תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by shai7654,

הממשק שלי הוא agp וחשבתי לקנות את הx1600 pro 512 mb והשאלה שלי אם כראי לקנות את הכרטיס הזה או ה7600 gs 256 mb המטרה בטכלס היא יותר הקטע לראות סרטים באיכות hdtv והמשחקים לא מפריעה לי להוריד קצת את האיכות אהה ואם יש אפשרות לחבר נגיד playstation 3 לכרטיס מסך כזה שזה הדבר הכי עיקרי יותר מהכל

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by Impreza,

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85? התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה? המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by new!!!!,

בדריבר הקודם ב4.10 ו4.11 הייה לי בעיות בכמה משחקים אחרי דקה המשחק נתקע בכלל וצריך לכבות את המחשב וניראה לי שאמרו בדריבר החדש זה היסתדר זה נכון ?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  10. שלום אנשים, ברשותי 7950gt מתוצרת inno3D. במצב רגיל טמפרטורת הכרטיס לפי everest היא 48 מעלות ובמצב של מאמץ - לדוגמא: משחק far cry , הטמפרטורה נושקת ל- 75 מעלות. ברצוני לדעת האם אלו נתונים נורמטיביים לכרטיס מסך זה. ד"א, הכרטיס עצמו עושה רעש די חזק. כיצד ניתן לפתור בעיה זו??? לתשובתם אודה.

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  11. החיבור לטלוויזיה הוא חיבור בננה והחיבור למחשב הוא חיבור s-video חיברתי את הטלוויזיה למחשב והוא מציג לי את הכל בשחור לבן קראתי באתר של nvidia שזה קורה בגלל שמוגדר פורמט לא נכון של שידור או שהכבל ארוך מדי (והכבל לא ארוך מדי) אז נשארה האפשרות של פורמט שגוי אז נכנסתי להגדרות המתקדמות של הטלוויזיה והגעתי לחלון הזה : http://img156.imageshack.us/img156/4768/svideo5de.jpg כשבחרתי חיבור s-video וניסיתי את כל הפורמטים התמונה עדיין נשארה בשחור לבן כשבחרתי חיבור composite (חיבור בננה) התמונה נהיתה בצבע לשניה ואז הפכה למסך שחור כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול לתקן את זה כדי לראות בצבע בטלוויזיה? ד.א. לפני שהמחשב עולה רואים בצבע (את הסמל של הוינדוס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by punk119,

התקציב הוא עד 1000 ואני רוצה כרטיס מסך חדש, רזולוציית המסך שלי היא 1680*1050 המפרט שלי הוא מעבד E8400 לוח אם GA-EP45-DS3R 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4870 512MB ספק כוח CORSAIR VX550W מארז ANTEC P180 המחשב די ישן אבל עובד טוב ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע אבל כשאני כן אחליף אני רוצה להישאר עם הכרטיס מסך הזה ה7950 עולה 750 ואת ה380 בגרסת 2GB ראיתי בKSP ב940 מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו, ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל. אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ? האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית? האם כל עין תרגיש בהבדל ? ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ? כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9 ???

14. לדוגמא, איך אני יכול לוודא שלכרטיס שלי יש באמת 256MB ו128BIT??? ואיך אני בודק מה גרסת הביוס שלו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. האם יש אתר שבדק בצורה אמינה את ביצועי הכרטיסים עם לוחות בעלי צ'יפסט שונה ? האם יכול להיות שכרטיסי ATI יעבדו טוב יותר דווקא בלוחות המבוססים על צ'פסט של AMD ודווקא ה GFORCE יעבוד טוב יותר עם צ'פסט של NVIDIA ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  16. יש ברשותי את הכרטיס מסך HD 5850 asus לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2 מעבד AMD X4 965 3.4 זיכרונות 4G של Kingston ספק אז ככה שספק אני לא יודע ממש איזה חברה אבל יש יציאות לכרטיס מסך אני חושב 500W הוא פחות אם מישהו ניתקל בבעיה שכרטיס משמיע ציפצוף?? מאוד יעזור לי אני בלחץ תודה רבה לכול העוזרים :-\

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by bennnn,

כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by eglon1,

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by HaVoC_850,

סתם מחפש מידע על כרטיס מסך כזה... תודה למוצאים

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by roadrunner,

למישהו יש מושג למה הכרטיס לא מופיע בשום אתר של ASUS הוא הרי נמכר כבר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ilay22,

יש דרך לכפות ריפרש רייט ואנטי-אליאסינג (בגבול יכולת המסך והכרטיס מסך) דרך הקאטאליסט, על משחקים שלא מנצלים את המקסימום? ב DOOM 3 הריפרש רייט ב 1280-1024 הוא רק 60 (כשאפשר 75) ואני מקבל כאב ראש ועיניים אחרי 3 דקות...

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by lmlm,

http://resources.vr-zone.com/newspics/Jan06/19/3DMark06-PXE955.gif

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by musari,

לצורך השוואת סקרין שוט ע"י הכפתור PRINT SCREEN לצורך השוואה....או אם יש למישו לינק לפרינט סקרין איכותי שעשו עם כרטיס 6800 אולטרה...למישחק הלף לייפ 2

24. שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. שלום לכולם! אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו.. הנתונים הכללים הם: Intel H81 Motherboard Quad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz) 16GB RAM SSD HD 128GB 2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!) GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650 יאללה צאו!.. =)

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים