עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirfarhi10,

אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  2. הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Gohan,

אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by ratzabi,

יש לי כרטיס מסך Radeon 9800Pro 128MB 256Bit עם ליבה R350 התוצאות של ה-3DMark03 שקיבלתי היו 5756. לא עשיתי שום OC כלשהו. ד"א המערכת שלי היא: A64 +3000 MSI K8N Platinum DDR400 512MB רציתי לדעת אם התוצאות טובות או שהן נמוכות מדי? אם המערכת טובה זה מהשפיע על הכרטיס מסך?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, לפני כמה זמן איבדתי את הכבל של הTV-Out של הכרטיס מסך שלי. הכבל הוא לא S-Video, אלא מן חיבור מיוחד (אין לי שמץ איזה...) שממנו יוצא מפצל לנקבה של S-Video ונקבה של RCA. יש לי כבל דומה של כרטיס מסך אחר, אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג כבל כזה או איך קוראים לחיבור שבצד של הכרטיס מסך (ואז אני אוכל לחפש אחד בחנויות וכו')? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by orenc17,

חבר שלי מטלבט בין שני הכרטיסים radeon 9550 ו radeon 9600SE איזה מהם יותר טוב למשחקים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9600 תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  7. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by IG,

מתי אמורים לצאת דגמים חדשים של ATI ואנווידיה?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by inXs2,

שלום לכולכם... חבר שלי עומד לקנות מחשב והוא בבעיה קשה בין איזה כרטיסי מסך לבחור: [glow=red,2,300][1) PowerColor Radeon X800 XT Platinum Edition ( R42-TVD3) 256MB GDDR3 ViVo- RETAIL 2)3 Albatron geforce fx 6800Ultra 256MB DDR[/glow] עכשיו אני מדבר מביחנת ביצועים איזה כרטיס יותר טובים ויותר חזקים ואל תתיחסו בידיוק לבאנצים של דום 3 מכיוון שהמשחק ניבנה על כרטיסי Nvidia כמו שהלף לייף 2 על ATi. בבקשה אנשים אני חייב עזרה ותגובות רציניות כמה שיותר מהר מכיוון שחבר שלי עומד לקנות מחשב אפילו מחר. תודה רבה לכולכם ;D.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by The Ball,

לסבא שלי יש בעיות עיניים והוא החליט להחליף את המסך הישן שלו שגרם לו לכאבי ראש (lg flatron 776fm) למסך lcd שלא ירצד מן הסתם... התקציב הוא 2500, אבל אפשר למתוח עד 3000 אם יהיה שיפור משמעותי באיכות המסך. שאלה קטנה, אני לא ממש הבנתי איך הולכים הגדלים של המסכים האלו 15" במסך lcd זה כמו 17" במסך crt? או שזה עובד אחרת? בכל מקרה אני צריך שהמסך יהיה בגודל 17" (crt) וכמובן הכי איכותי שאפשר במחיר הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by hlv,

הנה ההודעה שלי מלפני יותר מחצי שנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57161.0 עם היציאה של Doom 3, והעובדה כי אין סיכוי שאוכל להריץ את המשחק, וסביר להניח שעוד ועוד משחקים יצאו שאני לא אוכל להריץ בצורה סבירה, שוב עולה שאלת השידרוג. (אם אין לכם כוח לקרוא את ההודעה המקורית (או את הכותרת) - יש לי Geforce 3 ti200) אני לא כל כך מוכן להשקיע בכרטיסים high-end שקיימים בשוק היום, ומסתכל יותר לכיוון הmid-range, משהו כמו ה-radeon 9600 pro, geforce fx5700 ultra... השאלה היא האם הכרטיסים האלה שווים שידרוג? האם השיפור הוא כל כך גדול ששווה לי עכשיו לשדרג? העניין הוא שבגלל משחק או שניים, אני לא רוצה לשלם מאות שקלים לפני שאני ממש צריך. אשמח לעצות ודעות בנוגע לשדרוג.. תודה ל…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://home.comcast.net/~rene-mauricio/sneak.jpg http://www.beyond3d.com/interviews/fm04/index.php?p=1 The next 3DMark will require a fully PS2.0 capable graphics card for all game tests. None of the game tests will use shaders below version 2.0, and the benchmark is really mainly targeted at the second generation of DX9 compliant cards. Of course users with older/first generation DX9 hardware can run the benchmark and get reliable results, but the tests loads arent really designed for that generation.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Black Knight,

מה עדיף? XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB או Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? תודה.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  15. אני יכול למכור אותו , כמה אני יכול לבקש עליו ?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  16. עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  17. שלום, יש לי לאפטופ R40 של IBM, כרטיס מסך RADEON 7200 ויציאת S-VIDEO 4 פינים. קראתי פה שאני צריך כבל S-VIDEO לRCA לחיבור לטלוויזיה. עכשיו, ראיתי שבטלוויזיה יש לי גם S-VIDEO (חוץ מה RCA) ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו או שהוא יציאה בלבד. ואם אפשר לחבר אליו, מה האיכות שלו? ואיך מוצאים את התחנה בטלוויזיה? תודה על העזרה. אם למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב זה או כרטיס מסך זה לטלוויזיה אשמח לשמוע חוות דעת על האיכות. תודה מראש רועי

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  20. נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.

21. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by עדי נסטסה,

אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.

23. אומרים פה שאין לי יציאת DVI במסך שלי אבל לא מבין קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי יצאת DVI אז אני יכול לחבר את היציאה של המסך שלי ליצאה של ה DVI נכון? ויש פה מישהו שחושב ש DVI משפר את האיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by Le0n,

יש לי מAMD 2600 לוח אם GA-7 פשוט 512 --400 MHZ והכרטיס מסך X800 PRO עכשיו אני יודע שהכרטיס לא מנוצל עד הסוף ורציתי לדעת עד כמה הוא אל מנוצל אם אני יריגיש את זה במשחקים עד כדי כך??

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by Idan-h,

איך שני הדגמים האלה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23222&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19266&gsid=10-4 מי יותר טוב מבניהם?

• 7 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.