עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לציין שכאשר אני מפעיל משחק "כבד" המהירות נשארת אותו דבר ואלו כאשר אני רק פותח ATITOOL המהירות קופצת למה שצריך. כרטיס של ספייר. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by honda71,

היי חברה, נא לא להפגע . הריצה אחרי כרטיס מסך זה או אחר מטופשת וחסרת כל היגיון שהרי מה בדיוק אתם עושים עם כרטיס זה או אחר ??? בודקים באנצים ? שלי גדול יותר,חזק יותר מהיר יותר ? בסוף אולי משחקים טטריס אוי כמה נאיבים אתם. זה בדיוק מה שהיצרניות מעודדות ,עוד קונים כמוכם שרצים אחרי המילה האחרונהוכבר מחר מייצרים כרטיס חדש כדי שתקנו אותו וככה חוזר חלילה. קנו את הכרטיס הממוצע עד 500 ש"ח ותאמינו לי תהיו הכי חכמים בעולם

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם.. מסיבות כאלו ואחרות אני נאלץ להיפרד מהכרטיס הנוכחי שלי, ולקנות משהו פשוט בהרבה. את ה8800gts 640 שלי אני מוכר ב1750, מחיר הוגן? ועכשיו אני צריך למצוא את הכרטיס הזול ביותר, לא אכפת לי ביצועים. אני מעדיף משהו של nvidia בגלל הדרייברים. אני מחפש משהו בפחות מ200 שקל עם זה אפשרי.. חייב שהכרטיס יהיה במלאי של חנות כלשהי (חייבת לביות במרכז הארץ) משום שאני ניאלץ להיפרד מהכרטיס עוד השבוע. יש אולי המלצות לכרטיס יד שנייה? תודה מראש Install

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by FishnZone,

קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by reflex,

שלום לכולם נהרס לי כרטיס מסך של חברת BFG 8800GTS 320MB OC2 לפני כמה ימים. קניתי את כרטיס המסך בתאריך 9/07. נכון לעכשיו עברו שנתיים וחודש. בחנות טוענים שהאחריות היא לשנתיים בלבד. אם זכור לי האחריות לכרטיסי מסך היא 3 שנים. אם למישהו ישנו כרטיס מסוג זה, יכול לתת אישרור שהכרטיס באחריות לשלוש שנים או את הטלפון של היבואן לכרטיסי מסך אלו. תודה מוטי

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  7. כאשר לכרטיסי NVIDIA יש יתרון ברור בוידאו ?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  8. כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Swed,

כמו שאתם יודעים ה8800GTS החדש הגיע לארץ בחברה של גיגה בייט וBFG המחיר שלו מעל 2000 שקל וה8800GT מחירו לא יקר מ1600 שקל (תלוי בחברה) האם ההבדל בינהם מאוד משמעותי !? האם זה כדי להוסיף עוד 600 שקל ולקנות אותו !? מה אתם אומרים ? והאם תהיה ירדה שלו תוך חודש + - כמו ה8800GT ?!

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. שלום לכולם ,אני חדש כאן .... מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך לחבר שני מסכים למחשב אחד (בכל מסך משהו אחר). הבנתי שאני זקוק לכרטיס מסך דואלי,ואמרו לי שכל כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות -אנלוגית ו-dvi יעשה את העבודה (כמובן בתנאי שלפחות באחד המסכים יש כניסת dvi ) .כרגע יש לי מסך אחד 19 אינץ' 1920P של LG והוא מצויין,וכרטיס on-board של אינטל (לוח אם של דל). קניתי לפני כמה חודשים כרטיס של גיגהבייט ATI 9600pro (בין השאר בגלל שהוא בלי מאוורר -יש לי מחשב שקט במיוחד אז למה לקלקל...) ולהפתעתי התצוגה היתה הרבה פחות טובה . לא ציפיתי לניסים ונפלאות מכרטיס של 400 ש"ח אבל לפחות ציפיתי שהוא לא יראה תמונה גרועה יותר מהכרטיס הפשוט שהיה לי, במיוחד שסוף סוף היתה לי הזדמנות לחבר אותו ב- DVI .....! אב…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by eliranl,

מיועד למשחקים,חשבתי על 6800. מה אתם ממליצים בלי חריגות מהתקציב

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by OzNetzer,

כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Eladious,

מה עדיף ? 1)6600GT 2)6800XT יד-שנייה 3)X1600PRO תקציב - 700 , אם יש חריגה של 50 שקל ששווה להשקיע בשבילה , אז בסדר .

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by amilo,

שבת שלום לכולם , אני צריך כרטיס מסך בדרגת כניסה למשחקים בסיסיים כמו CS וכאלה , כמו כן ממש אבל ממש חשובה לי איכות פלט הוידאו של הכרטיס ( TV OUT ) כי יש לי LCD 32 אינץ' חדשה שתמוקם קרוב למחשב , ואתם כבר מבינים מה התכנון.

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by gizzz,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך geforce8600gt בחודש האחרון שהתחלתי לשחק במשחק assissins creed המחשב נכבה לי אחרי כמה דקות. אחרי שבדקתי את זה בחנות החליפו לי מאוורר אחד שלא עבד. במחשב לא נכבה יותר אבל הגרפיקה נהייתה ממש מוזרה. הדמויות לא חלקות בשוליים שלהם אלה משוננות. הפרחים והצמחיה היו ממש טבעיים וכעת הם לא נראים טוב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המשחק וזה לא ממש עוזר. יכול להיות שהכרטיס נדפק לי? איך אני יכול לבדוק את זה? המחשב בן פחות משנה.

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  16. אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  17. שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by fadich,

איזה כרטיס מסך יתאים לספק גנרי 500W? (מסילות 12V של 15A,16A) רשום על הספק MONO MODE אבל לא הצלחתי למצוא בגוגל שום חברת ספקים כזאת. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם GA-G31M-S2L. יש לי מסך 20, ואני משחק בעיקר במשחקי אסטרטגיה ותפקידים.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  19. שלום לכולם: לפני כשנה וחצי הרכבתי לעצמי מחשב, את החלקים החשובים והיקרים קניתי מארה"ב (דוד שלי הביא לי לארץ) חסכתי כ1500 שח ומאוד הייתי מרוצה מהתוצאה -מחשב חזק מאוד שעובד בצורה מצוינת. כיום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך ,שמתי עיניים על GTX 760 (שני כרטיסים) המחיר בארה"ב הינו 260$ זאת אומרת לשניים 520$ כ1850 ש"ח. המחיר בKSP הינו 1450 ש"ח לכרטיס בודד (2900 לשניים) . כמו שאפשר לראות הפרש המחירים הוא גדול מאוד (כ1000 ש"ח) נכון להיום אין שום מצב שאסבול את הפרש המחירים הזה לכן אחכה להזדמנות שאחד החברים/מכרים יביא לי מארה"ב. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הפרש המחירים העצום . http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127745 http://ksp.co.il/?uin=19884

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן יש לי 2 כרטיסים 460 GTX 1 גיגה SLI בקיצור פרמטתי תמחשב התקנתי תדרייבר של הכרטיס מסך והודעה של NVIDIA קפצה לי ואמרת אחד מהכרטיסים רץ על מהירות מאוד נמוכה חבר את הכרטיס לאחד הסלוטים המהירים משהו כזה לא זוכר בידיוק תמשפט המלא. הלוח שלי הוא ASUS MAXIMUS IV והכרטיס הראשון מחובר לסלוט הראשון והכרטיס השני מחובר לסלוט האחרון הנה תמונה שעשיתי איך שהכרטיסים עכשיו האם זה בסדר ככה?או המיקום שלהם לא נכון? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. זה נראה כאילו אף חנות לא מוכרת אותו יותר. בדיוק מתי שאני קונה מחשב חדש והייתי סגור עליו...

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by sifali,

אני צריך דרייבר לזה אפשר?

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, והסיבה היחידה היא כדי שהמחשב שלי יוכל להריץ את המשחקים הבאים, ברמה שאני גם אוכל לשחק באינטרנט מול אנשים אחרים ולא רק מול המחשב: (שניהם לא יצאו עדיין) Starcraft II Diablo III אין הודעה רשמית מבליזארד לגבי הדרישות של כל אחד מן המשחקים האלה. אבל מתוך ההערכות למיניהן שקראתי, הבנתי שאני לא חייב לשדרג את המעבד שלי, שאותו אני ממש לא רוצה לשדרג (סיבות כספיות) Dual Core E5200 2.5 GHZ 32bit את הזיכרון RAM אני מתכוון לשדרג ל8GB והשאלה היא מה לעשות עם הכרטיס מסך כי אני לא מבין בזה כלום. הלוח אם שלי הוא של ASUS intel G31 Express Chipset תודה רבה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  24. אנשים ניראה לי מוזר רצחחחח יש לי 6800 אולטרהה הרצתי 3dmark 05 עם מערכת מאד חזקה (כאילו הבעיה זה בטוח לא המערכת) ומשום מה אני מוציא רק 6116 זה טוב או רע?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by avielsvis,

הכרטיס מסך hd4850 יתאים לספק 500w ? וגם ראיתי שיש שתי סוגים מחברת gigabayt אחד אדום שטוח ואחד עם מאורר גדול באמצע מה עדיף? ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך יתאים טוב למסך 19" רזולוציה 1280-1024? וזהו.....

• 7 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים