כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה .. מה יותר טוב גיפורס 5200 או iti 9200 .. שמעו אני צריך לקנות כרטיס מסך במחיר שלהם .. אז רק תגידו לי מה יותר עדיף אני יודע שיש כיום יותר טובים אבל אני רוצה משהו ברמה שלהם.. מה אתם מי יותר טוב יותר מהיר ויותר חזק.. תודה רבה !!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
במקום מאוורר יש לי פלטה מתכתית עליו. זה אומר שאני צריך לקנות מאוורר לכרטיס מסך או שהמשהו המתכתי אמור לפזר את החום בצורה טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין 7600GT לGS ששוה את התוספת של ה100 שקל אני מדבר כמובן על AGP תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עוד שניה יוצאת סדרה 4000 ואני עדיין עם 1060... אני מעוניין בכרטיס 1440p אז נראה ש 3060TI הוא כיום האופציה הטובה ביותר. העניין הוא שבארץ הוא עולה לפחות 3000 שח. כולם מדברים על ירידת מחירים, אבל מה שאני רואה בפועל זו ירידה מינורית למדי במיוחד בארץ. בניואג מצאתי MSI VENTUS ב 2300 שח שזה מחיר שמתקרב לסביר. אבל זה כרטיס בינוני מאד עם שני מאווררים בלבד, רק HDMI אחד ובלי אחריות. דעתכם?
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יצא עכשיו המשחק Elite: Dangerous ואני צריך לשדרג את הכרטיס מסך אני רואה.. דרישות המשחק: https://www.elitedangerous.com/about/playyourway המפרט שלי: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz. bus 333 MHz (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB (2x2GB) ddr2 400 MHz (dual Geforce 8400 GS win 8.1 pro 64 bit מחפש את הכרטיס המינימלי, רק להרצת המשחק הזה, ועם זאת, שיעבוד חלק. אני לא גיימר, אז אין לי בעיה עם ציוד פשוט. מה מומלץ? איך אלה הראשונים? יענו על הדרישה? http://www.tms.co.il/cat/50 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לוח אם Gigabyte GA-M55S-S3 v2 רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יחסית חדש אוכל לקנות שיתאים ללוח אם הנ"ל. ברשותי כרגע GeForce 8800 GTS (320 MB) וברצוני להשתדרג. ברשותי ספק כוח ELT400AWT האם אני צריך לשדרג גם אותו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי קונה בקרוב מחשב חדש לעבודה בבית ולאינטרנט במסגרת הלימודים בטכניון יש לנו מסך ישן "17 של BELINEA (או שאיך שכותבים את זה)...היינו בטוחים שזה יספיק אבל הוא ניסה אותו עם הGEFORCE 4 TI שלי, והוא אמר שיש טשטוש ושכואבות לו העיניים מלהסתכל...אני אישית גם הסתכלתי אבל לא הרגשתי כאב כמוהו התרגלנו שנינו לעבוד על 100HZ על SAMSUNG 959NF, יש מצב שהמסך הישן התקלקל או שהוא תמיד היה ככה והתרגלנו פשוט לאיכות? : כתבתי את הכרטיס מסך, כי חשבתי אולי זה קשור להתאמה עם הכרטיס..כלומר הגדרות לא טובות ??? ניסינו לעלות גם ל85HZ אבל זה עדיין כאב לאחי..לא יודע מוזר... איזה מסך אתם ממליצים לעבודה ממושכת? לא צריך משהו פגז אלא מספיק משהו פשוט, אבל שיעשה את העבודה מצד אחד המחשב כבר יוצא בלי…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
ששלום אני מתכוון לקנות את הכרטיס 6600GT לכשהוא ייצא בחיבור AGP עכשיו זה מחשב חדש והמעבד הוא AMD 64 3000 ולוח אם 8KDA3J וזכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה WD השאלה שלי היא אם אני קונה מארז COMPACUS CIA619 אז הספק ששמה יספיק לי לכל המערכת הזאת?! כי לראדון 9800 פרו שתכננתי בהתחלה הוא הספיק אז עכשיו אני רוצה לשאול אם אני צריך לשדרג את הספק תודה רבה! ומקווה שתענו בהקדם ;D
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקים המסך שבו אני משתמש הוא 19" רגיל. המפרט הוא: intel core 2 duo e7400 2.8ghz לוח אם:9300 xfx geforce 4G DDR2 זיכרון ובמידה וצריך ספק מעל 400W אז ה 700 ש"ח יכללו אותו
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כשהלכתי לקנות את המחשב אחד המוכרים אמר לי שלכרטיסי המסך החדשים של Ggigabyte יש דבר חדש שנקרא RoHS Compliant . הכרטיס הוא 7600GT. רציתי לדעת מה זה בדיוק ?? והאם הם נחשבים טובים בתחום כרטיסי המסך ?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2230 *** אהה, ועוד שאלה קטנטונת....שמעתי שממש מגיע באנדל עם הכרטיס. מה הוא כולל ? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, האמת שאני ממש חדש בפורום, אז סחטיין לכולם על הפורום המוצלח! נראה שיש פה לא אחד ולא שניים של מביני עניין.. ועכשיו לשאלה הבעייתי יש לי 3 מסכים 22 אינצ', מחוברים לשני כרטיסים מסך. כאשר שני מסכים מחוברים לGTS250 , והשלישי מחובר בכרטיס ישן יותר, 9500GT. עובדים שניהם בSLI והמערכת אכן מזהה את שלושלם ומאפשרת לי להרחיב שולחן עבודה, ואני מצליח להעביר פריטים ממסך למסך בצורה מושלמת. לפני שקניתי את GTS250 בכדי לחבר את המסך ה3, עבדתי עם שני מסכים, והיתה לי אפשרות בדרייבר של הכרטיס מסך הישן להרחיב את שולחן העבודה כך שאקבל רזולוציה אחת גדולה 3360X1050 שמחולקת ל2 המסכים. (שני המסכים עבדו כאילו היו מסך אחד) התצוגה היתה קצת מתוחה אבל זה מה שרציתי. הבעיה שלי היא שהיום כש…
-
- 7 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מחשב חלש, 1GHZ, אין לי הרבה דרישות... נדפק הכרטיס מסך... לא איכפת לי איזה לקנות, אבל משו שעובד והכי זול.. מצאתי יד שנייה, Geforce 5200 fx 128bit, ב 100 שח... ויש לו אחד של ASUS, ואחד של SOLTEK, איזה עדיף?! וה OC בדרך, , יש למישו ניסיון עם הכרטיס בכללי?! ניסיון ב OC על הכרטיס בקירור סטוק? תודה לכל העוזרים.. /,,\()/,,\
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב ב-SLI אז זה אומר שיש לי 4 יציאות למסכים אני יכול לחבר 4 מסכים ואכשהו אני יראה בכולם??? אם לא אז באסה לי.. אבל נגיד שכן..: אז בעזרת תוכנה אני יכול לראות 4 דסקטופים שונים?? נגיד שכן : אז אני יכול לקנות את המפצל הזה שאפשר לחבר כמה מקלדות ועכברים ובעצם יהו לי 4 מחשבים על מוח אחד??? אני יודע שכל זה קיים השאלה אם זה יעבוד על מערך SLI רגיל של נגיד GTX275-X2...??
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה ולחבר אותה למחשב בכדי לראות סרטים באיכות BluRay 1080p. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך תומך? מפרט המחשב: 2GB RAM E5200 ספק 300W אשמח לקבל הצעה לכרטיס מסך שיעמוד בדרישות אלה בצורה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקליט מהמחשב תצוגה (בין אם זה סרטים או כל דבר אחר) --->לוידאו !! אני הצלחתי להעביר תצוגה לטלביזיה, אין עם זה שום בעיה, אבל כשניסיתי לחבר ת'וידאו ישר ליציאןת המחשב ע"י חיבור מפצל 21 פינים לוידאו, ואת 3 הRCAים חברתי למחשב(2AUDIO , 1VIDEO), אבל זה לא עבד, הוידאו לא הקליט תמונה, ולא הקליט קול! יש למישהו עצה????? (עוד לא ניסיתי להעביר תצוגה לטלביזיה, וממנה להקליט לוידאו)(קצת מתעצל בגלל הסרבול בחוטים + חוסר במרווח) תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הורדתי 3DMARK06 ו05 וכול פעם שאני מנסה להדליק את התוכנה היא נעצרת במסך ההתחלה שלה(איפו שרק מופיע איקון שלה אם אפקט) ולא נכנסת למיניו ואי אשפר לבדוק ביצועים.... למה יש את הבעיה?(כנראה בכול הגרסאות) נ.ב יש דריור(של בא אם הדיסק המעודכן החדש עושה בעיות) והכרטיס עובד במשחקים סבבה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג טיפה את המחשב שיחזיק לי ככה עוד איזה חצי שנה שנה, ועקב כך החלטתי לשדרג את הזיכרון והכרטיס מסך הישן שהיה לי. אני צריך המלצה לכרטיס PCI-E לא משבו מטורף עד 500 שח עדיף פחות. הצרכים שלי לא גדולים אני לא משחק משחקי מחשב פרט לWOW אז אין לי טעם להשתגע. יש לי כרגע כרטיס RADEON X800 GTO ולוח GA-K8N Pro-SLI אשמח לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, על-פי המלצה שקיבלתי בפורום מפרטים, ושחוזקה על-ידי המלצה של חבר, קניתי כרטיס מסך Leadtek FX6200 עם מחשב חדש. בהתחלה חובר מסך LCD 710T בחיבור ה-DVI והכל נראה פשוט מעולה. ללא ספק אחת מהתצוגות הטובות שראיתי, עבדתי ככה כמה ימים והייתי מאוד מרוצה. הבעיה היא שהמחשב לא נועד לעבוד עם המסך הזה אלא עם מסך CRT Hitachi 19 ישן קצת אבל איכותי. כשחובר מסך ה-CRT בחיבור האנלוגי ראיתי שהתמונה פשוט מזעזעת. לא רק שהמסך מטושטש (עד כדי כך שממש בלתי אפשרי להתרכז בקריאת טקסט) אלא גם יש לפעמים כמו גלים על המסך. חיברתי שוב את מסך ה-CRT לכרטיס הישן שאליו היה מחובר והכל היה חד כמקודם, כך שבטוח שהבעיה היא בכרטיס. איך זה יכול להיות ?!? האם יתכן שהכרטיס יהיה כל-כך איכותי ביציאת ה-DVI אבל כל-…
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-