כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
Samsung CRT 17" - 753DFX - DynaFlat Monitor או LG CRT 17" - F700B - Flatron Monitor . ה-LG גודל נק' 0.24 והסמסונג 0.20. חוץ מזה הסמסונג עולה 120 שקל פחות אבל האם הוא טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדיאון 9800PRO חדש התקנתי את RefreshFix0.9.9.7 לרדיאון ובמשחק יחסית פשוט וישן (TRIBES2) אני מקבל רק 60 FPS ברזולוציה 1280X1024 יכול להיות ? מה לא בסדר? משתמש בדרייברים החדשים של ATI נאלצתי להתקין את UT2003 כדי להריץ את הבנצ'מארק שלהם והיינה התוצאות. האם זה טוב (מתאר לעצמי שלא) UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26] Windows XP 5.1 (Build: 2600) AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 767MB RAM RADEON 9800 PRO (6396) ctf-citadel?spectatoronly=true?numbots=12?quickstart=true -benchmark -seconds=77 -exec=..\Benchmark\Stuff\botmatchexec.txt 12.258859 / 45.479042 / 91.639023 fps rand[23102] Score = 45.532104 טוב, בנוסף גם…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ויש לי כמה שאלות קודם כל, אני רוצה להעביר סרטים ממצלמת וידאו (לא דיגיטלית) למחשב, זה אפשרי? חשבתי שזה כמו מטלויזיה למחשב אז זה יעבוד.. דבר שני, אני צריך המלצה לכרטיס טוב במחיר נורמלי, שלט יהיה מאוד נחמד אבל לא חובה, משהו שאני אוכל לראות איתו טלוויזיה במחשב בכיף בלי בעיות (יש לי YES אם זה משנה) ואם זה אפשרי אז להעביר איתו סרטים למחשב... תודה.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, וקודם כל - חג אורות שמח! :blushing: אז ככה, סוף סוף אספתי מספיק כסף על-מנת לקנות מוצר רציני, ואחד החלומות שלי הוא מסך LCD מרהיב. בחו''ל, יש לי מספיק תקציב לקנות את מסך ה- LCD הזה: Samsung 19'' 191T+. כפי שאתם מבינים, מטרת הת'רד הזה הוא שתתנו תגובות\הערות לגבי המוצר וכדאיות רכישתו (יש עוד שלל מסכים שאני יכול לרכוש!). להלן הנתונים של המסך: Panel Type: Active Matrix TFT LCD Monitor Native Resolution: 1280 x 1024 Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 250 cd/m2 Contrast Ratio: 750:1 Response Time: 25 ms View Angle: 170° /170° (Horizontal / Vertical) Input Connectors: 15 pin D-sub, 24 pin digital DVI Features: Dual CPU input (analog/digital) & auto sig…
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מעונין בכרטיס גרפי למחשב שאני הולך להרכיב (לתכנות, לא למשחקים). חשוב לי שלכרטיס *לא* יהיה מאוורר. אני מעונין ביציאות VGA, TV-OUT, DVI. מה הכרטיס החזק ביותר שעדיין עונה על הדרישות? ואני לא מדבר על כרטיס חזק עם קרור heat-pipe של זלמן או משהו כזה שעולה XXXX שקלים. ראיתי שכרטיסים מבוססי FX5200 קיימים ללא מאוורר. האם יש משהוא יותר טוב? נכון שאני לא מתכנן משחקים, אבל זה לא יזיק אם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים פשוטים.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפשרותי להשיג מסך דק 17" של הרקולס (Hercules ProphetView 920 DVI) בסביבות ה-400 ש"ח. אני לא משחק, לכן הכרטיסים החזקים לא באים בחשבון. אני רוצה כרטיס שידע לעבוד כמו שצריך עם המסך, ויציג וידיאו חלק ותמונה נקיה. ראיתי את ה- ATI Radeon 9200 SE 64 Mb, בעלות של 50 יורו, כלומר בערך 250 ש"ח, והוא תומך ב DVI וגם TV, האם הוא בסדר או שיש איתו בעיות כלשהן ? תודה, אבנר
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מה ההיתרון שלהם מול ה MX400 .. ראיתי בהרבה אתרי יצרני כרטיסי מסך, שדווקא לא מזמן (בחודש האחרון) התחילו להכניס את ה MX4000.. כמו SPARKLE ו- ALBATRON
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ראיתי אותם בtechtv היום ושם הם עולים 3000 שקלים האחד כולל שלט וכאשר המסך עצמו הוא בפורמט 16:9 והוא 17 אינץ. הרעיון עצמו הוא מדליק בטירוף כי במקום לקנות טלביזיה קטנה לחדר ומסך אתה קונה את שניהם ביחד כאשר מצורף להם שלט והכנה מלאה לכבלים(בארצות הברית). אני לא יודע אם מוכירם אותם בישראל וכמה הם עולים יש לכם מושג?. ומישהו יכול להגיד לי האם dell עדין קיימת בישראל והאם יש לה אתר שמעודכן לישראל?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים אני מעונין לשדרג את יכולות המחשב שלי על מנת להתמודד עם משחקים חדשים כיון יש לי פנטיום 3 1000 512 זיכרון RAM ולוח אם ASUS CUSL2 שתומך רק ב - AGP4 אני מתלבט בין GIGABYTE RADEON 9200 128M לבין GIGABYTE RADEON 9200SE 128 ברור לי שה - SE פחות טוב אך האם בהתחשב בלוח שברשותי זה לא מספיק ? דרך אגב אם יש לכם המלצה על כרטיס אחר היא תתקבל בברכה בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
ה BENCH נעשה על מערכת כזו : מעבד ATHLON XP 1600+ לוח אם 7VTXE של גיגהבייט זיכרון של 384 (שני סטיקים) וכרטי מסך GF2 MX 440 והתתוצאה היתה 2841 מה עליי לשדרג או להוסיף או כל דבר אחר כדי לעלות בביצועים ןמה הם תוצאות טובות במבחן זה ? תמונה מצורפת!~!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות ג'יפורס 4 חזק, אבל הבנתי שאני לא ממש משחק הרבה משחקים כבדים. האם שווה לי לקנות ג'יפורס 3 במקום?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל אחד שיתרום שקל... סתם אני צריך המלצה לחברה וחנות אין בעיה עם חנויות מחול העיקר שישלחו לארה"ב או לישראל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אך יש לי כרטיס מסך RIVA 2 אני צריך כרטיס מסך חדש. אם משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך עד 1500 שח שיוכל לשרת אותי הרבה זמן - או שיש לו אפשרויות שאין באחרים שימליץ לי בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי TRIDNET XP4 אמור לצאת? (אם אתם לא יודעים אז בערך... עוד שנתיים או עוד כמה חודשים?) מישהו יודע באיזה טווח מחירים הוא יהיה? (שוב בערך... כמו GF4MX או כמו GF4TI ?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב
-
איך מפעילים את הAAX4(לדוגמא) בכרטיסי ATI, ואיך(אם אפשר) להפעיל ANISTROPIC FILTERING. כמו כן, הבנתי שAA משנן את הקצוות על חשבון קצב הפריימים, ומישהו אמר לי איכות התמונה-זה נכון? מה עושה ANISTROPIC FILTERING?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-