כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו ז"א כרטיס מסך שלא תומך ב Direct X 10 או לחכות חודש אולי קצת יותר שיצאו הכרטיסים החדשים שתומכים בDirect X 10...? ואם אני יחכה? האם הכרטיסים האלה(שיתמכו ב Direct X 10) יהיו יקרים יותר משמעותית?? והאם אפשר לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו בעזרת פאץ או משהו שיתמוך ב Direct X 10?? (אני בטוח שלא אבל אני רוצה להיות יותר בטוח חחח) והאם יהיה שווה לקנות את הכרטיסים שיתמכו בDirect X 10 מייד עם יציאתם או שאם אני יחכה חצי שנה מחירים ירד משמעותית ויהיה שווה לחכות?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה לצפייה בסרטים ומשחקים ברזולוציה הטבעית של המסך. תודה ! ליאור.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~SKY301~70~0.htm חשבתי על זה nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGigabyte איך הוא ? מתאים?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מעוניין בהשוואה או שמישהו יוכל להגיד מה ההבדלים בין AGP 2X לבין AGP 4X בתפעול של הכרטיסי המסך וכמה הם משמעותיים ? דרך אגב יש לי עוד שאלה : / קראתי באיזה אתר של Overclocking שבכרטיסי המסך של Ati Radeon 9200 יש נעילה על ה Overclocking ? העם זה נכון ? תודה Any way
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כן כן, אני יודע ששתי החנויות על הפנים , שירות, אחריות וכו... אבל בואו נקרא לזה "הרע במיעוטו". בKSP הכרטיס עולה 995 באייבורי 1000. ??What it's goona be תודה אורי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זכינו לראות את התוצאה הלא שגרתית, 12,535. בכרטיסי המסך החדשים של nVidia היום מפרסם Inquirer שזה עוד תרמית של nVidia עם אופטימיזציות לתוכנות הבנצ'מרקינג *שיעול*FX*שיעול* לכתבה: http://www.theinquirer.net/?article=15169
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בזמן האחרון בכמה אשכולות על CRYSIS דיברו על המנוע שלו ומהאשכולות האלה יש לי עכשיו שאלה מה הקטע של מנוע כבד או קל אם הגרפיקה יותר יפה ובגלל זה גם יותר קשה לכרטיס מסך אז הFPS יהיה יותר נמוך ממשחק עם גפיקה פחות יפה... לא ככה? למשל כמו שכולם שמעו סטיקלר משחק יפה שצריך בשבילו כרטיס חזק כמו ה 8800 אבל הגרפיקה של CRYSIS הרבה יותר יפה אז איך זה ששמעתי באחד האשכולות שישכול להיות שב CRYSIS ה8800 יתן יותר FPS בגלל שהמנוע יותר טוב? *בלי קשר לנושא הדיירקט Xי... DX10 / DX9 *
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות שיראו תמונה אבל אני רואה בשחור לבן עשיתי מה שאומרים פה http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvidia.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=30&p_created=1096498220&p_sid=cORDvX9i&p_lva=28&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MTYmcF9wcm9kcz0wJnBfY2F0cz0wJnBfcHY9JnBfY3Y9JnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfZm5sJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmxhY2sgYW5kIHdoaXRl&p_li=&p_topview=1 אבל כשאני משנה את הסוג חיבור לחיבור בננה ולpal only שזאת השיטת שידור של הטלוויזיה שלי המסך של הטלוויזיה נהיה בצבע לשניה ואז חוזר לכחול כאילו הטלוויזיה לא מחוברת בכלל למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך תקציב 1000 עד 2500 ש"ח שימושים כללי: עבודה משרדית, עיבוד גרפי, משחקים (לא כבדים מידי) וסרטים מתאים לעבודה עם שני מסכים 20' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה יותר חזק ה 9800GTX או 8800 GTX ובכמה?? אמרו לי שיצא גם 9900 זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם יש לכרטיסי המסך של MSI,ספייר,POWERCOLOR אחריות בין לאומית? למשל, האם לכרטיס הבא יש אחריות בין לאומית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102499
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card 381 ש"ח במזומן. (bulk זה ללא קופסה, נכון?) PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card 391 ש"ח במזומן. ה 10 שקלים לא מפריעים לי, רק רציתי לדעת איזה חברה יותר ממולצת? חשוב לי שהכרטיס יגיע עם מאוורר. האם בשני החברות הוא מגיע עם מאוורר, אם בכלל? וגם אני רוצה לדעת האם יש חסרונות בכך שהכרטיס מגיע bulk ? אם זה חשוב לדעת, אני מתכנן לעשות לו OC, אז במקרה הזה יש חשיבות לחברה? תודה מראש לעוזרים. **עריכה** לפי דפי המידע של הכרטיסים, זה נראה של gigabyte אין מאוורר ולעומת זאת ל powercolor יש. אני צודק? (שאני מתכוון מאוורר אני מתכוון למאוורר שמתחבר לכרטיס עצמו). http://www.tul.com.tw/global/productl…
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רשום לי Geforce 7900 GT\GTO מזה אומר? ובדריבר רשום GT\GTO זה אומר שיש לי GTO? אני קניתי Geforce 7900 GT GTO יותר טוב לא?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מסך 17 אינטש עם זמן תגובה נמוך, האם הוא איכותי כמו שהוא נשמע? איך נראה לכם? (גם מאוד זול יחסית...) Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הכרטיס הנ"ל פתוח ל-16 צינורות במקום 12 והבעייה היא שכול פעם שאני מריץ משחק או את 3dmark המחשב עושה ריסט לעצמו. הבעיה התחילה ששידרגתי את המערכת שלי לAMD 3000 ולוח K8-NSC GIGABYTE במחשב הקודם לא היתה לי בעיה כאזות עבדתי עם סלרון D 2.66 ולוח GIGABYTE לא זוכר בידיוק תדגם למי שיש פיתרון שיעזור בבקשה תודה רבה מראש שי!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
למה יכולה להיות איטיות במשחק NFS-MW עם מחשב כמו שלי? (ניסיתי גם בהגדרות לא כל כך גבוהות) כשאני מנסה על המחשב הנייד שלי זה עובד בלי תקיעות (T2400, 1GB,GO 7600)
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הייי, הרבה זמן לא הייתי פה ואני שמח לחזור..!!! כפי שכתוב בכתורת, אני צריך כמה המצלות (בשביל חבר) על כרטיסי מסך שונים... התקציב הוא 400 ש"ח . הכרטיס צריך לשמש לכמה משחקים פשוטים, פיפא וכו'... לא יותר מזה . תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
^^^ כותרת (במיוחד האם שלי יתמוך?) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-