עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. https://www.pcgamer.com/custom-radeon-rx-5700-xt-cards-will-start-at-dollar399-same-as-reference-models/ דגמי ASUS וספייר מיועדים להגיע במהלך סוף החודש גם כן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מחשבון תמים להערכת צריכת ההספק באתר החברה כולל בתוכו דגמים שטרם הוצגו לציבור באופן רשמילכתבה

3. האם שיפור הדרגתי בהיצע כרטיסי המסך שלה בשוק הנייד יאפשר לנו לראות את AMD מספקת אתגר ניכר לא רק עבור אינטל, אלא גם עבור NVIDIA? חברת MSI מתנדבת לקדם את ההזדמנות עם השקת צמד מותגים טרייםלכתבה

4. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

5. Started by Fenomeno,

לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אוקי זהו סופי תגידו לי מה ליקנות ואני קונה מה אתם אומרים או כרטיס מסך Sapphire ATI X800GT 256 mb Retail AGP http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2149&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b או Leadtek Geforce 6800LE 128 mb 256-bit A400LE TD AGP Retail http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_123&products_id=821&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b ואחרון חביב כרטיס מסך Albatron GeForce 6600GT 128 MB 128 Bit DDR3 DVI AGP Retail http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=122_123&products_id=1189&osCsid=13bed2a2a6db516f7b0069eb3821cb0b ח'ברה מה לקחת בבקשה תעזרו לי זה פעם ראשונה שאני קונה כרטיס חזק מה לקחת

7. Started by nec_000,

בואו נראה דוגמא אחת שכזו: המוכר בדוגמא מטה הוא עם 4 מודעות כבר למעלה משנה וחצי שזה מדהים. הוא מנסה להפטר מצבר כרטיסי מסך משומשים. לא רק שהמחיר אותו הוא מבקש לא היה ראלי עוד לפני שנה וחצי (ולכן לא פלא שלא מכר), אלא שעד עתה הוא ממשיך בשלו ואינו מוריד ולו שקל. כמו "רובוט" ממשיך להקפיצן, כנראה מתוך תקווה נואשת שמישהו יתעניין לרכוש במחירים שכאלו. א. כרטיס מסך שלא רשום בכלל דגם שלו, כמו כן מהתמונה לא ניתן לזהות. די ברור במעט שכן רואים, כי מדובר בכרטיס מאד ישן שאינו מאיץ גראפי תלת מימדי. לא בכדי לא צוין הדגם והצילום מהצד בא על מנת להסתיר יכולת זיהויו. המוכר מבקש לקבל בגינו 250 ש"ח... מרבית הסיכויים שערכו אמיתי כיום הוא 0 ממשי.…

8. TSMC הפיצה 80 דוגמאות(ועוד 40 בדרך) של רכיבים שנוצרו בליטוגרפיה של 90 ננו מטר ללקוחות שלה. ותתחיל ביצור המוני שלהם בתחילת 2005. הדבר הזה משתלב טוב עם התוכניות של מיקרוסופט ליצור המוני של ליבת הXenon מבית ATi שתניע את קונסולת הXbox2 שלה אחרי חשיפתה כבר ברבע הראשון של 2005. בנוסף לכך הדבר הזה משתלב גם אם התוכניות של nVidia וATi שתיכננו להתחיל לייצר ליבות גראפיות בליטוגרפיה של 90nm בQ2 של 2005. תהליך יצור הליבות בליטוגרפיה של 90nm יאפשר לייצר ליבות עם מספר רב של טרנזיסטורים בעלויות נמוכות בהרבה מליבות תואמות בליטוגרפיה של 110/130 ננו מטר LK. הסיבה העיקרית לחוסר תמיכתה של ATi בSM3.0 היא שהעלויות לא מפצות על היתרונות הדלים בהרחבת השיידרים הנ"ל. תמיכה בSM3.0 מצריכה הוספה של כ60…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה.. קניתי מסך דק ומכשיר דוידי! עכשיו איך אני מחבר את המכשיר דוידי למסך בשביל שאני יראה את הסרטים במסך? איזה כבלים צריך?! תודה

• 10 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by eladbu,

אחרי 20 דקות משחק ב דום 3 המשחק הופך להיות איטי ומייגע מה יכולה להיות הבעיה יש לי ר9800 פרו 256 ביט פנטיום 4 3ג 800 256*2 400 זכרון דואל צאנל אני משחק ברמה אחת לפני הכי גבוהה והמשחק רצ מצוין אחרי 20 25 דקות הוא מתחיל להתקע?

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by brk2k,

דום 3 ידרוש לפחות 512 מגה בכרטיס מסך על מנת לשחק על פרטים ברמת "אולטרה" , אבל גם אם יש לכם כרטיס עם 256 מגה אז זה סבבה... ודרך אגב זה גם אומר שFX5200 עם 256 מגה ינצח 9700 פרו 128 מגה בפרטים גבוהים... לא מאמינים? תקראו בעצמכם - http://www.bluesnews.com/cgi-bin/finger.pl?id=313&time=20040726134608

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by BLASTER,

2.8 presscot intel 875 bonanza redeon 9800pro 128mb 128bit 512 400 kingston creative sb live 5.1 wd 80gb 7200 8mb SATA על איזה הגדרות כדאי לשים..??

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את דום 3 עם כרטיס ati 8500 128 פנטיום 4 3ג 512 מ ddr המשחק רץ יחסית יפה מאוד התקנתי גם את ההוטפיקס של ati אך משום מה אני רואה את המשחק ב 60 הרץ???????? יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שם משפחתו של המתמטיקאי הבריטי המפורסם הופך רשמית למותג של מפתחת השבבים - ועשוי להוות את הבסיס לשינוי משמעותי עוד יותר בשמות כרטיסי המסך המוכרים לנו לכתבה

15. Started by yonatan.mendelson,

הכירו את הגרסה החדשה של המוצג המצליח מבית אפל - עם מסך גדול יותר, מקלדת מבטיחה והופעת בכורה לכרטיסים גראפיים מדור ה-Navi של AMD לכתבה

16. גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה

17. Started by shy,

מכיוון שאני לפני קניה של מחשב לצורכי תלת מימד בעיקר אני שואל האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיסי קואדרו חדשים מבוססי 8800 ,כרגע יצאו רק כרטיסים מאד יקרים ,האם משהוא יודע מתי יצאו הסדרות הזולות יותר

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  18. עכשיו זו לא הערכה או ניחוש עוד, אלא כנראה מידע **חצי רשמי** שיוצא מהיצרניות עצמן (בעקיפין). AMD מוציאה את RDNA2, שהוא מה שחיכו לו - ליבת Big Navi, ובאחור נוראי. היה אמור להיות מושק ברבעון ראשון 2020, אבל בגלל מגפת הקורונה העולמית והשיבושים הקשים שהיא הביאה עימה, תכנית זו זזה הצידה ולוחות הזמנים השתבשו לחלוטין עם דחיה של מעל חצי שנה. ממה שהבנו, מדובר בליבה כפולת הספק מ- Navi הראשון, זה פחות או יותר מה שהובן מכל הממצאים ברשת ומהיצרנית עצמה גם. האמור אומר, במקום 250 מ"מ שטח שבב ב- 7nm, משהו סביבות 500 מ"מ שטח ב- 7nm plus. הביצועים ? אם הם יהיו לינאריים לדור הראשון, אבל רק אם, אז מדובר על פי 1.8 לערך (ועד פי 2.0) הס…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ב-2016 צפוי קרב ענק בין AMD ל-NVIDIA בשוק כרטיסי המסך, ועכשיו מפתחת השבבים האדומה מדגימה לראשונה את מה שהיא מכינה לנו עם הארכיטקטורה החדשה שלה על הארכיטקטורה כבר הספקתם לשמוע דרך הדלפות, ועכשיו הכל הופך לרשמי. תערוכת האלקטרוניקה והבידור CES נפתחה היום בלאס וגאס ו-AMD היא הראשונה בתחרות מול NVIDIA להציג ולרמוז על הכח הגרפי והיעילות שתביא הארכיטקטורה המובילה שלה לשנתיים הקרובות לפחות. מדובר בגרעין שליבות גרפיות יהיו מבוססות עליו בכרטיסי המסך למחשבים האישיים, הניידים וכנראה אפילו טאבלטים ומכשירים חכמים נוספים. ארכיטקטורת Polaris באה להחליף את GCN המוכרת לנו כבר מעל לארבע שנים, והיא צפויה להופיע במוצרי Radeon שונים שיושקו בהמשך השנה, ככל הנראה החל מאיזור יוני. …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  20. דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה

21. אסוס הציגה את היורש של ה-GX700 בעל הקירור הנוזלי החיצוני, שיגיע עם חומרה עוצמתית אפילו יותר וגם עם מקלדת מכאנית שוק הגיימינג הוא אחד מהתחומים שצומחים באופן מרשים בנוף עולם המחשבים, ובמגמה שמנוגדת לגמרי להאטה שנראית בהרבה מחלקיו – על כן, אין זה מפתיע לראות עוד ועוד חברות שמתחילות להתייחס אליו ברצינות שהולכת וגדלה, וגם מוצרים שהופכים לקיצוניים וחדשניים יותר במטרה להפוך לחוד החנית ולקרוץ לבעלי האמצעים שמוכנים להשקיע את מיטב כספם. הדוגמה החדשה למרדף המתמיד אחר גיימינג איכותי ומתקדם יותר מגיעה אלינו מאסוס, שחשפה בתערוכת Computex 2016 את המחשב הנייד ROG GX800 – היורש הרשמי ל-GX700, וכזה שמכוון לחטוף מ-MSI וה-Titan שלה את תואר 'נייד הגיימינג המטורף ביותר שאפשר לקנות'. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  24. המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  25. משהוא במחיר לא יקר שיעמוד בעומס של שני מסכים, במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך : GEF ORCE FX 5200 NVIDIA והמחשב והביוס קורסים כשאני מחבר שני מסכים, תודה דוד

• 9 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים