עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש באג שגורם משום מה ל-HD5850 אחרי זמן מסויים לעבוד על 99% ניצול GPU. למשל אם אני מפעיל את המשחק אז המחשב נתקע... איך מסדרים דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by oded900,

מה הכי כדאי מבחינת יחס עלות תועלת: 8800GT 512MB ZOTAC 1400 ש"ח HD 3850 512MB SAPPHIRE 1050 ש"ח HD 3870 512MB SAPPHIRE 1300 ש"ח הם יעבדו טוב על לוח 945?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BmsKlane,

לחבר שלי יש כרטיס מסך 6600 של גיגהביט והוא מנסה לחבר אותו לטלוזיה עם קבל S-V והוא רואה בטלוזיה רק שחור לבן, ניסיתי לעבור איתו בטלפון על כל ההגדרות וכלום לא עזר , הקבל שלו עובד כי הוא שלי והשתמשתי בו מלא למישהוא יש מושג אולי אם לכקטיס הספציפי הזה יש בעיות כלשהן. תודה מראש לעונים במיוחד על זה שתחסכו לי נסיעה לסדר לו את זה

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by AntiSocial,

שלום אני מחפש מסך חדש, המפרט שלי בפרטים (x1900xt) למשחקים בלבד! אני צריך מסך CRT שיגיע לרזולוציות גבוהות ..קצב ריענון בריא ועדיף גודל נקודה כמה שיותר קטן כמובן חיפשתי בהרבה מקומות אבל הייתי רוצה לקבל הצעות מאנשים יותר מנוסים יש לי עד 2000 שקל (מעדיף לקנות בפחות אבל ..מוכן לעלות עד 2000) וגודל .. חובה מינימום 19 (אם אפשר 21 במחיר הזה (סביר להניח שלא) אז מין הסתם אני אעדיף) אממ, אז זהו ... תודה מראש לכולם ;D

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  5. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש.???

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  6. שלום לכולם, ברצוני לוודא תאימות לפני החלפת כרטיס המסך. נתוני המחשב: לוח אם ASUS P5N-D, מעבד Q9300, מארז ANTEC P182, ספק כח Corsair VX 550W האם ה- GTX560 תואם לחומרה שברשותי ולגודל המארז?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by vmaddog,

לאחר שקניתי מחשב פה בלוחות מחפש כרטיס מסך משתלם עבור ילד שהתחיל לשחק ב fortnite, מעדיף nvidia, אין בעיה למשומש (כל עוד יש לפחות עוד שנה אחריות) מעבד 6700k' מסך 1920*1080 אין בעיה לרכישה מחול. השאלה האם עם כל מה שקורה עכשיו כדאי לחכות שבוע שבועיים, או שיקח עוד זמן רב לירידות מחירים להגיע? תקציב סביב 800 שקלים

8. Started by bafty,

אני שוקל להחליף כרטיס מסך מכיוון שעכשיו יוצאים מלא משחקים חדשים הכרטיס שלי הוא GTX 570 האם מומלץ לי להחליף אותו לGTX 760??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by general328,

הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  10. חבר שלי רוצה לקנות מסך והאפשרויות הן כאלה: *LG F700B *AOC FT700 + כרטיס מסך ב-500 ש"ח. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקנות? הכרטיס שיש לו עכשיו זה Voodoo 3 ומסך 15". עריכה:-------------- תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות בעוד שבועיים מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני כרטיסים: R9 270X לבין R9 280X. אני יודע ש 280 יותר חזק, אבל מה שרציתי לדעת האם הוא שווה השקעה של 500-600 שקל . המטרה שלי מכרטיס מסך שהוא יריץ בשלוש השנים הקרובות את כל המשחקים, גם אם זה על מדיום. רציתי לדעת גם כן איזה ספק מומלץ לכרטיסים אלה. תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מתלבט אם שווה להזמין מנועה את ה BFG 640 OC ב 2190 שקל או פשוט לקנות GTS 320 רגיל באיזה חנות לידי בחולון ב 2000 שקל... כי אני מאזור המרכז והקטע של אחריות ונגישות לחנות די חשוב לי ונועה הם רחוקים לי מאוד. מצד שני אני רוצה סוף סוף כרטיס מסך נורמלי במקום הגרוטאה שיש לי עכשיו ... האם שווה לעשות נסיעה לחיפה או להזמין עם שליח את הגריסה של 640 ... אם כן אני אעשה זאת ..או בגלל המסך שלי 19 זה לא יהיה כזה משמעותי וזה יהיה ביזבז של דיבורים וזמן ואז אני פשוט אחליט ללכת על הגירסה של 320 בחנות קרובה....אני לא משחק על1600 1200 רק פחות.

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  13. התקלקל לי הLG FLATRON 776FM לפני כמה שבועות עכשיו ההצעת מחיר שלהם לתיקון היתה 400 שקל ~ השאלה שלי אם כדאי לתקן אותו שכן זה מסך מעולה או שאני יכול לקנות תחליף באותה רמה בפחות מ1K ???

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by Murmur,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש. את הישן - עם P-4 3.0 GHz אני מייעד ל-HTPC, ורצוי בהשקעה מינימלית. העניין הוא כזה - הלוח כל כך ישן שיש בו רק חריץ AGP, ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל לנגן סרטי HD בכבוד (mkv ,x264). זה הכל. ובגלל זה גם בהשקעה מינימלית, נניח 200-250 ש"ח לכל היותר (כי ב-600-700 ש"ח אני קונה כבר מעבד+לוח+זכרונות DDR2). יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by darkquest,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך t240 של samsung ורציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי יחזיק אותו (6600gt agp 128mb) אני מעוניין לראות סרטים לגלוש באינטרנט... משחקים לא ממש באים בחשבון כרגע אשמח אם תוכלו לענות לי תשובות עינייניות ומהירות מפניי שאני רגע לפי הקנייה

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by uzana2004,

שלום.... טוב אז הבעיה שלי היא ככה: המשחק וורלד קאפ טס לי על המחשב הנייד...אין אפשרות לשחק(זה מהירות מטורפת ממש)ניסיתי לעדכן דריוורים אך זה לא עזר(פעם אחת זה עזר אבל הבעיה שוב חזרה) הכרטיס מסך שלי הוא: Intel® 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB) הדיירקט X מעודכן...אין לי מושג למה זה... לא יודע מה עוד לעשות...

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by eylonG,

שלום! אני מעוניין להחליף כ. מסך למחשב שלי (P3 930). איזה כרטיס יתאים לו? האם אפשרי לשים במחשב כרטיס GF4 128DDR ? מחירים בערך?

18. בידי כרטיס מסך ati radeon x800xt pe VIVO- ואני רוצה להעביר וידאו דיגיטלי (mini dv) ואנלוגי למחשב האישי שלי... באיזה כבלים להשתמש? ובעיקר באיזו תוכנה לצורך ההעברה... תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by amnesia,

אז אני לא יודע אם פספסתי משהו, אבל הכתבה הזאת על ה 1080TI לא מסתדרת לי בראש. https://hwzone.co.il/יקר-אבל-קצת-פחות-geforce-gtx-1080-ti-עתיד-להיחשף-רשמית/ הכותב טוען ש 1080TI יהיה עם 1500MHZ/1600MHZ אבל זה לא הגיוני, ה 1070 בעצמו (הרבה יותר חלש) עומד על 1500MHZ/1700MHZ (קצת יותר אפילו). בנוסף הוא טוען שה 1080TI חלש ב 10% מ TITAN X, עכשיו לא ברור לי על מה הוא מדבר, בכל מקום רואים בבירור ש 1070 קצת יותר חזק מ TITAN X, וה 1080 בעוד איזה 20%, אז מן הסתם ש 1080TI יהיה אפילו יותר מ 20% https://www.youtube.com/watch?v=jyGK6YPHWd8 http://arstechnica.com/gadgets/2016/06/nvidia-gtx-1070-review/ http://www.pcgamesn.com/nvidia-gtx-1070-benchmarks …

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by FTWR,

שלוווום אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה.. יש לי אפשרות להשיג את שניהם ב500 ש"ח אני כבר הרבה זמן לא מעודכן ושמתי לב שHD4830 הוא כרטיס חדש ולא שמעתי עליו מקודם, איך הוא ? יכול להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה ? http://tms.co.il/product/6149 זה הכרטיס מאותו דגם (לא קונה מהחנות) יש לי מסך 19 אם זה משנה ספק 500W מעבד E8400 איזה אחד עדיף והאם בהרבה ? אם אפשר באחוזים חח ? או איזה טבלת השוואה בין השניים ;D תודה מראש חברה !

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

חבר שלי קנה מחשב מksp עם 8600gt והיתקשרו אליו ואמרו אין במלאי והוא יגיע עוד שבוע שבועיים.... ובמקום הציעו לו x1950pro . מה אתם אומרים שווה לו לחכות בשביל ה8600gt או לקחת את הx1950pro עוד היום..? האם ה8600gt יותר טוב מ1950pro ...? והאם בהרבה והמחשב בעיקר למשחקים.... תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari02.jpg אוקיי אז צריך עכשיו לא חיבור חיצוני אחד אלה שתים!! http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari01.jpg הכרטיס בלי היטסינק תשמעו הוא לא גדול כמו שכולם חשבו באותו גודל של טי4600... http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0309/volari03.jpg תוצאה מעולה בלי אוברקלוק ובלי כלום תראו הקירור של הכרטיס הוא הוונטק שמוכרים בפנדה במחיר של 70ש"ח או פחות...

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  23. הכרטיס מסך X1900XT האם הוא יחזיק משחקים כבדים שקיימים ושיצאו ברזולוציה 1680 על 1050?? אני לא יכול להוריד את הרזולוציה הזאת.. האם למשך שנה זה יספיק הכרטיס מסך בשביל רזולוציה כזאת? האם יספיק ליותר זמן? אם לא אז לכמה בערך זה יספיק? האם אני יוכל גם להפעיל פילטרים? אם כע 2 פילטרים או 1? לכמה זמן זה יחזיק עם פילטרים לכמה בלי.. מקווה שתענו זה ממש חשוב מקווה לכמה שיותר דיעות..

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  24. האם אפשר לחבר כרטיס שלם של 1080GTX למחשב נייד שיפעל כמו בנייח ראיתי ביוטוב המון שעושים את זה ... זה אפשרי ?

25. שלום מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי זה משגע אותי... יש לי 2 מסכים אחד טלוויזיה שמחוברת בHDMI ואחד מסך מחשב DELL 23" בטלוויזיה רואים מעולה בלי שום בעיה אבל במסך מחשב יש לי קו שאם יש תזוזה הוא כאילו חותך את המסך ניסיתי לשנות דרייברים מ12.11 עד 13.3 של ATI אבל לא עזר... מה שכן כשהמחשב בלי דרייבר אין את הקו הזה אני חייב עזרה דחוף

• 7 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.