כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי 6600 של גיגה בייט אני יודע שכולם פותחים פילטרים והכרטיס עובד עד מלוא החוזקה שלו במשחקים !! או שמכבים פילטרים כדי שהמשחק יאלהה ולא יתקע וכו.. וכו.. איך תפילטרים האלה בכלל פותחים סוגרים לעזאזאל אלל!?!?!?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד ב…
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שווה קנייה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2459 ???
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לא הצלחתי לסדר את זה בפאנל שלו - כנראה התקלקל ב WIN98 הצלחתי להוריד את הכהות עם הדרייברים של הכרטיס מסך אבל ב WIN2000 אין בדרייברים את השליטה על הצבעים כרטיס מסך ישן מאוד - S3 TRIO3D אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלוט בצבעים ? או יש לכם רעיון אחר בשבילי תודה !
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מכנן לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים יהיו למשחקים (לא גיימר ממש רציני) וגם אני אשתמש הרבה בFLIGHT SIMULATOR 2004, שממה שהבנתי יש לו דרישות דיי גבוהות... אני חשבתי לקנות 6600GT PCIE אבל חשבתי שאולי הוא יהיה חלש מידי ואולי כדאי להשקיע עוד בX800 או X800XL... אז רציתי לשאול האם הX800 יספק לי קפיצה רצינית בביצועים? (בעיקר בFLIGHT SIM) הנוסף רציני לשאול, איזה כרטיס PCIE מגביל כיום בביצועים לR 9800XT 256MB? איך הR9800XT ביחד לX800XL?
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים. היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך. אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו). אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz זכרון - 8GB לוח אם - Gigabyte H87M-D3H כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי]. משחקים לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=164#b2 מצד אחד ... או מצד שני ! http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2726&ProductName=GV-NX88S512H-B מה עדיף ? מה כדאי מה ההבדל בניהם ? המפרט שלי : מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) האם אחד הכרטיסים לא תואם ? והאם יהיו בעיות כלשהם עם אחד מהם.. אני פשוט רוצה שכל המשחקים ירוצו ח-ל-ק תודה מראש על העזרה !
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מי יתן יותר ביצועים במשחקים של היום? ה - X800GTO2 פתוח ל - 16 צינורות ועם אוברקלוק ל - XT PE (ואולי אף יותר) או ה - 7600GS DDR3 עם אוברקלוק ל - 7600GT (ואף יותר). יתרון של ה - 7600GS DDR3 על פני ה - X800GTO2 הוא הפעלת HDR במשחקים (מלבד HL2 שאפשר להפעיל שם HDR עם כרטיס מסך תומך SM2/2.0B). הנה לינק לביקורת על ה - 7600GS DDR3 - http://xtreview.com/review114.htm לינק לחנות שבה הוא נמכר - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14969
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה ההבדל בין : ATI RADEON 9800PRO ATI RADEON 9800SE ATI RADEON 9800NP כאילו מה מהם הכי טוב ולמה הוא הכי טוב וכאלה... ואם יש עוד דגמים של ה ATI RADEON 9800 אני ישמח לדעת והשאלה השניה שלי זה מה הוא בערך תחום המחיר שלו? אני מתכוון יד שניה... לא חדש.... תודה רבה מראש...
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לצורך שדרוג (לא למורעל מסחקים) מצעים לי להתקין או gigabyte r96128d radon 9600 או asus v9570 tu fx 5700 128 mb (שלוש שנים אחריות) הכרטיסים צרכים לספק גם את המשחקים החדשים לשחקן ממוצע , בהנחה שלא כדאי להשקיע יותר כי החומרה בתחום משתנה ל pci מהיר
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חברה איזה כרטיס מומלץ: 1. GIGABYTE - 6600 256 MB DVI TV PCI-E (RETAIL. 2. GAINWARD - GEFORCE 6600 ULTRA/1760 PCX 128MB DVI VIDEO CARD והאם ההבדל משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati hd 4850 שנגמר לו האחריות והוא במשחק מגיע ל- 93 מעלות ושיחקתי רק portal 1 ומישהו אמר שכרטיס מסך לא צריך לעבור את ה- 80 מעלות . אם אני יעשה פירמוט זה ירד המעלות ? או שלא קשור?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 שקל ל-AGP, 2 האפשרויות הבולטות - 7600GS וX800GTO, מי מהם אוברקלוקר טוב יותר ? (סיכויי פתיחת צינורות, העלת תדרים, וכו'...) ולאיזה רמה אני אוכל להגיע עם הכרטיסים באוברקלוק ? וגם האם מצפים לירידת מחירים בחודש הקרוב ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, מצורפת תמונה של חיבורי החשמל של ה-8800GTX שלי. ניתן לראות שכרגע רק 2 מתוך 4 האופציות שלו מחוברות לספק, האם המצב תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
קיבלתי מסך ישן הוא עובד (חיברתי לחשמל) הבעיה במסך שהחיבור שלו שבור חלק מהפינים או בפנים (בתוך החיבור) או שבורים הנה תמונה שתעזור מה שאדום אלה פינים שבורים ושתים מהם פשוט קצרים (כנראה נכנסו פנימה) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי באחרונה כרטיס Sapphire X800XT VIVO ורציתי לדעת אם מישהו יודע על תוכנה חוץ מהקטליסט שמאפשרת להגדיר את ה VIVO בקטליסט לא מצאתי שום דבר שקשור ל Video In בעיקרון אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על ה Rage Theater Chip יותר טוב. כרגע ה Video in פועל בסדר בתוכנות כמו FlyDS או WinDVR אבל האיכות שלו פחות טובה מהכרטיס טלויזיה העתיק שהיה לי (מבוסס BT848) חלק מזה נגרם מכיוון שהוידאו לא מוצג ב Direct Draw Overlay כמו שהיה בכרטיס הישן שלי ולכן תוכנות כמו FlyDS לא יכולות להכיל אפקטים של Deinterlace וכו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם עד כמה הכרטיס הזה חזק יותר מהכרטיס של אינטל 4500HD? לאיזה כרטיס שולחני הוא מקביל? תודה חזי
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7594846&type=2&product=1&= ערב טוב , איך הכרטיס הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אנשים ! מה קורה ברשותי המסך SAMSUNG 959NF שאני עד היום חושב שאין טוב מימנו ! הקטע זה שיש לי בעיה קטנה שאני לא מצליח לסדר ! כאשר אני מותח את התמונה כדי שאני יראה על כל המסך אני מצליח להגיע עד 100 אבל עדיין חסר איזה ס"מ 1 מכל צד (שבא רואים שחור :\) שהוא לא הגיע אליו למרות שכתוב לי שהוא מתוח עד 100\100 כבר...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בדברים הבאים: 1.הרצת משחקים (אני לא גיימר אבל שמשחקים כמו NFS וכאלה יעבדו בצורה כזו או אחרת..סתם להשוויץ בסלון) 2.לשימוש במחשב אישי על מסך LED 24 FHD ומקביל שימוש חיבור לטלוויזיה 51 FHD בסלון (צריך שתהיה תמיכה בשני מסכים במקביל ובמסך ליד מסך ככה שמעבירים דברים מאחד לשני) 3.שיתמוך ב3D (הטלוויזיה בסלון היא 3D) 4.רצוי 2 HDMI אבל אסתפק ב1 ואז אני אחבר את המסך מחשב בDVI..(אז אם יש HDMI 1 אז שיהיה גם DVI) 5.שיעביר פורמטים חדשים של AUDIO true hd/dts hd עכשיו לא מסובך למצוא כרטיס שתומך בכל אלו, הבעיה היא שיש כל כך הרבה סוגים ואני הולך לאיבוד התקציב - 300-500 כמובן רצוי ב300 , 500 זה אם אין ברירה או שזה שדרוג משמעותי השאלה היא האם הכרטיס משפיע באופן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חלק אומרים פה שאין הבדל בין הכרטסים מבחינת תצוגה וצבעים וזה תלויי במסך זה לא נכון היה לי כרטיס HD4870כפול ליבה שהייה על בהירות 1/3יותר מהברירת מיחדל ועכשוו יש לי XFX HD 7970 והתמונה הרבה הרבה יותר בהירה ובוהקת שלה היה ניתן לראות כלום באינטרנט זה ממש מפריע לעניים ואז הורדתי1/3 מהברירת מחדל ועכשוו זה יותר נורמלי גם הצבעים הרבה הרבה יותר משופרים ויפים מאוד גם אכות הטקס שופרה הרבה יותר שהמסך דל שלי לא חדש דגם Dell 2408WFP :-) עכשוו יש לי מסך חדש משופר כמה שיפרו את עוצמת התצוגה לפחות פי שתיים אפלו יותר מדהים
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 7870 2GB GHZ EDITION עבור CF. זאת על מנת להריץ היטב מסך 27" ברזולוציה 2560 על 1440 ובקרוב מסך נוסף כזה. בנוסף, עוד מסך או שניים (רגילים). כמובן בעיקר גם עבור ביצועים גבוהים במשחקים באמצעות מסך 27". מצב היציאות הוא כזה: חיבור DVI בכרטיס העליון למסך 27" חיבור MINI DP (מתאם אקטיבי) בכרטיס העליון למסך 24" חיבור DVI בכרטיס התחתון למסך 22" הבעיה שלי שחיברתי את הכרטיסים ב-CF ובתוכנת CATALYST מוגדר CF כפעיל אך אינני רואה תצוגה במסך השלישי שמחובר לכרטיס השני ב-DVI. רק כאשר ביטלתי CF אני כן רואה במסך השלישי תצוגה. ממה שקראתי באינטרנט כרגע, מסתבר שאי אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס השני כשזה בCF. וזה מה שרציתי - להשתמש בשני ה-DVI שיש…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך כרטיס ל PCI-E ואני לא יודע כל כך מה לבחור. יש לי 1200 ש"ח למשחקים כבדים! חשבתי על הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NCX1950XT-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שלפי מה שאני יודע הוא כרטיס ממש חזק ומתאים בול לתקציב שלי. יש לכם הצעות? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-