עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה שלי היא למה עדיף לקנות כרטיס מסך רגיל של ATI או NVIDIA על QUARDO באותו מחיר פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by wolly,

קראתי הרבה מי ההמלצות בפורום ואני עוד יותר מבולבל. בכל מקרה יחלטתי על RADEON אבל ... יש לציין שהמחשב החדש הוא עבור גרפיקה , עריכת וידאו ובנית אתרים. אין כמעט שימוש למשחקים. ובנוסף יש לי מסך תותח שהייתי רוצה לנצל אותו עם כרטיס טוב(Samsung959NF( התקציב עבור הכרטיס - לא רוצה לזרוק כסף אבל הייתי משלם 700 ש"ח ואולי יותר אם שווה.. הינה השאלות : 1. מה נותן לשימוש שלי כרטיס שעולה 1000 ש"ח מול כרטיס שעולה 500 ש"ח 2. איזה כרטיס מומלץ לשימוש שלי בלי לזרוק כסף ובלי לפגוע באיכות

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by dorish,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני קונה לוח שתומך ב SLI וספק שגם תומך אני קונה GF7800GT רציתי לדעת אם ההוספה שלי של בערך 1000 שקל של לוח תומך SLI וספק הרבה יותר חזק שווה את זה ככי נגיד עוד חודשיים אני יקנה עוד GF7800GT זה יהיה ממש משמעותי? יש למשהוא איזה מאמר או גרפיים שמראים איך זה SLI לא ראיתי שכותבים פה יותר מדי אז חשבתי אולי לקנות לא SLI ןאז אם ה 1000 שקל שחסכתי לקנות את ה GF7800GTX מה אתם אומרים אני יותר בכיוון של ה SLI לפי דעתי שאלה מאוד מעניינת וקשה לאיזה צד לבחור אז רק גרפיים וחומר בדוק יוכלו לענות על השאלה הזאת וגם אז זה לא יהיה חד משמעי מה שבטוח זה רק תאורטי שזה פי שניים יותר טוב זה בטוח לא ככה השאלה כמה זה באמת יותר חזק ובכמה ה GF7800 GTX יותר חזק מ GF7800 GT תוד…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by pro,

יש לי ביינתים תקציב טוב (800 ש"ח) אבל המחשב שלי ישן איזה כרטיס טוב יתאים?

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by lir@n,

יש לי ג'י פורס 4 טי איי 4200 הרצתי עליו את ה3די מארק וכתוצאה מהתוכנה נדפק לי הכרטיס... שלחתי אותו לתיקון ומסתבר שהבעיה הייתה אצלהם... (בזמנו הכרטיס היה חדש רק 3 ימים מקנייתו!!) השאלה היא האם להריץ את ה3 די מארק? או לא @? אני דיי מפחד שלא יקרה שוב משהו... אשמח לקבל עצות... עכשיו ברור ששיחקתי לפני... אפילו שיחקתי הרבה... שיחקתי בut2003 הכל היה סבבה פשוט הרצתי ת'תוכנה כדי לראות מה הוא שווה... עכשיו הבעיה היא גם מהחנות הם זוחלים חיכיתי כמעט שבוע וחצי עד שהחזירו לי אותו... עכשיו אני לא יודע אם שווה להריץ את התוכנה ואם הביטוח מכסה את זה יש לציין כי הכרטסי חדש...מאוד ו...זהו למי שצריך יותר מידע שיבקש בתודה מראש... נ.ב רציתי לדעת אם יש איזה משהו מדליק שאני יכול לעשות עם הכרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by show_biz,

שלום לכולם !! בשעה טובה אני אמור לקבל את הרדאון 9500 פרו שלי השבוע...... האם ידועה איזו בעיה עם הכרטיס יחד עם פנטיום 3 1000 הלוח אני לא בטוח אבל סלוט AGP X4 ?????

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי GF2 ממש ישן עם 32MB (שתאמת מחזיק לי דווקא בינתיים ממש יפה) והשבוע הרצתי HWINFO ולמרבה הפתעתי שמתי לב שכתוב שהוא 128ביט! אני לא יודע אם זה מקובל בדרך כלל בכרטיסים האלה או לא, אבל אני מניח שלא כי יש מספיק כרטיסים שהם דיי חדשים ותומכים DX9 ויש להם רק 64 ביט, אז השאלה שלי בעצם זה אם זה אפשרי? אם זה נורמלי או שהכרטיס שלי קצת יותר טוב מבדרך כלל? ובמה זה יכול להתבאות ההבדל הזה בין כרטיסים אחרים? עוד שאלה, כרטיסי GF4 הם גם 128ביט? אגב המהירויות קצת גבוהות מGF2 רגיל כי קצת המהרתי אותו לא משהו רציני הוא ממש לא סוחב יותר מזה. תודה על התשובות וצירפתי תמונה

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by idani1983,

האם 8800GT יהיה מוגזם בשביל מסך ברזולצייה של 1280*1024 (לא קשור למפרט שלי) אין בעיה של המחיר שלו. האם הכרטיס הזה שקט יחסית?

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  9. מה הכרטיס המינימאלי שיכול לנצל את מסך ה24 שלי בצורה מלאה??????

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by qpalzm,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGMSIX600XT&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1818&aff=Zap מה אתם אומרים? אני חושב שזה כרטיס אידאלי למי שלא יכול להרשות 6600.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. כל מה שאני צריך זה 100 FPS קבוע ולא קופץ במשחק CS 1.6 ולא יותר. החלטתי לקנות אצל זיגזג: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1785 דעתכם? האם יהיה לי 100 FPS קבוע במשחק? מיכאל.

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  12. היה לי כרטיס מסך gtx 580 asus והחליפו לי אותו במסגרת האחריות לgtx 670 רציתי לדעת אם זה בסדר או שהוא פחות חזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alexbmw,

מה עדיף מהם למחשב ישן עם amd athlon 3000+ ? ומה דרישות הספק שלהם ?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by bluemail,

שדרגתי את המחשב ונשאר לי רק הכרטיס מסך בתקציב שציינתי בכותרת . איזה עדיף לי 4870 או 260GTX ?

15. קניתי לא מזמן מחשב ולאט לאט מתברר לי שהוא יותר חלש ממה שחשבתי.... עד עכשיו שיחקתי רק דיאבלו 2 ואמריקס ארמי (שגם את זה הוא בקושי סחב...) ואני מאוד רוצה לשחק בדברים קצת יותר עדכניים... אבל לפני שאני מוציא כסף על משחקים אני רוצה להיות בטוח שאני יכול לשחק בהם... הדילמה - הכרטיס חלש... בדיאבלו 2 שעוד נחשב "קל" אני מקבל פריימים עצבניים במקומות כבדים....השגתי את ג'י טי אי וייס וממש אי אפשר לשחק בו...אני מפחד לחשוב מה יהיה אם אני יעלה עליו את האלף לייף 2 או פאר קריי... הכרטיס הוא sis 661fx און בורד (טעות...) יש לו 64מ"ב כביכול... אני עובד איתו על מצב 32מ"ב כי אני פשוט לא רואה הבדל כשאני מעביר אותו ל64 :s05: אני מתלבט בין לקנות כרטיס חדש לבין הוספת ראם - יש לי 256 והכרטיס מ…

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Alduin,

כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה כרטיס הכי חזק והכי כדאי לי לקנות ב 1500 ש''ח מקסימום? הייתי רוצה לפחות 256 MB זיכרון וגם 256 BIT בבקשה עיזרו לי... העדפה לכרטיס Geforce

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. מה דעתכם על כרטיס מסך powercolor x1950? האם זו חברה שניתן לסמוך עליה?

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  19. אני רוצה חברה אמינה ושתיתן גם באנדל טוב.. 3 שנים אחריות גם.... מה אתם מציעים לי ?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by GodGamer,

אני אומר לו "מספיק לקנות 17 אינץ של LG ב 1400 שקלים, אבל הוא מתעקש על הטוב ביותר ואנחנו בכלל לא גיימרים אני צריך את זה לטקסט בעיקר. אז עכשיו הוא נתן לי אפשרות בחירה בין כל מיני מסכים יקרים , שיהיה מה אני יכול לעשות : ViewSonic - VX924 19'' אפשר להשיג ב 2450 בKSP . Philips 190B6CS אפשר להשיג בהנחה מיוחדת לעובדי מפעל ב2200 ש"ח במקום 2700 ש"ח . LG 19 LCD L1950B אפשר להשיג בשקם אלקטריק בסביבות ה 2300 ש"ח . מה עדיף ? מה יותר כדאי ? עכשיו הוא מתעקש על ה VIEWSONIC בלי להבין בכלל מה טוב במסך חוץ מהזמן תגובה !!!

21. Started by nivster,

שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  22. 3000 ש"ח ועוד של ASUS ב-pchardware http://www.pchardware.co.il/docs/pd2014790734.htm

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  23. קניתי את המסך היום ,ואני די מרוצה ממנו ,רק יש בעיה אחת. אני לא מצליח לכוון את הפינות של המסך שיהיו ישרות. תודה.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by Master-Chipsets,

כמו בכותרת..

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  25. שלום . רציתי לדעת מה יותר טוב מבין כרטיסי המסך הבאים : 1 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1088&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 2 . http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1189&osCsid=fcaa6ac0e3b65862c50b2e079fd60384 תודה רבה .

• 8 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.