כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאה אחוז כבר כתבו על הנושא הזה אבל רציתי לבדוק שוב כי דעות משתנות. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים לפי הסדר: Radeon 9600 Pro Radeon 9600 XT GeForce FX 5600 Ultra GeForce FX 5900 Not-Ultra. ???
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה בדגם של ה-320mb הוא מוגזם למשחקים כמו פלייט סימולטור X וc&c3 ?? האם יש כרטיס שאוכל להפיק ממנו תועלת דומה בפחות כסף?
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלו עד 500 ש"ח (אפשרות של חריגה של 50 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM אני הייתי מעדיף כרטיס של ATI אבל אם יש כרטיס של Nvidia יותר טוב מ - ATI במחיר שציינתי הנ"ל תציעו לי אותו ... אל תשכחו כרטיס בתושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד שיש לו, לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. עריכה: הייתי הולך על x1550 של Sapphire ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של Nvidia באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה אני ניסיתי לעשות קלוק ל9200 se שלי(של st lab )וקיבלתי ציון של 563 האם זה טוב?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו יביא את הביצוים הכי טובים 9800GX2 Leadtek 9800GT\8800GT SLI 260GTX 216 core OC
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום , הכרטיס שאמור לצאת בזמן הקרוב יהיה מבוסס על אותו ציפ ,בעל מהירות ליבה וזיכרון יותר גבוהים מה GTX הנ"ל והיה מהיר ממנו ב כ -15 עד 20 אחוז . מחירו אמור לעמוד על 900 דולר . הכרטיס הנל אמור להיות ב מערכות היוקרתיות של DELL ה XPS 7.1 . מהירות ליבה =650 ,מהירות זכרון =2160. מקור :http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=623&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 3 מסכים בבית ואני צריך להחליט איזה לחבר אלי למחשב אז הראשון הוא מסך LCD של אחי אז אין סיכוי לקבל אותו האפשרויות הן: LG FLATRON 775FT שכרגע מחובר אצלי למחשב VS SAMSUNG - SYNCMASTER - 752DF שניהם 17 אינטש מה מבינהם עדיף? למה? יש סיכוי לקבל השוואה מאיפה שהוא? תודה
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש עם Radeon 9800 pro ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיסים של Sapphire והאם יש הבדל בינהם לבין Gigacube בהנחה שיותר נוח לי לקנות של Sapphire
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודש קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=349&Itemid=242 LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין , אבל אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי ל6870*2 crossfire עכשיו לקנות אחד 6870 ובעוד כמה זמן(בו נגיד שנה וחצי שנתיים) לקנות עוד אחד השאלה האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים האלה? אני יודע שהכרטיסים מהסידרה הזאת לא צו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי היום המערכת שלי היא INTEL I5 6600 זיכרון DDR4 32G הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 960 4G אני משחק משחקים עם המון פרטים כמו cities skyline או planet coaster ועוד משחקים של מפות שלאט לאט מתמלאות בפריטים ומכבידות על המערכת. מה האלטרנטיבה העדיפה למשחקים מהסוג הזה שיחזיקו טוב יותר מפות מלאות כאלה. מה שהמליצו לי זה: RADEON RX 590 NITRO+ 8G https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-590-8g-g5-oc_c NVIDIA 1660 TI מהסדרה החדשה https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gtx-1660-ti/ שנייהם +- אותו מחיר וזה התקציב שיש לי 1300 ש"ח או שמה יש המלצה אחרת ? תודה לעונים :)
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, שמי אילן קושניר אני חדש בפורום הזה וכמו שאתם רואים זאת ההודעה הראשונה שלי.. אז ככה.. קודם כל אני עובד כמעצב גראפי => יושב המון שעות מול המחשב (הנה תיק העבודות שלי: www.Stylized.co.il - הוא ישן בקרוה יגיע החדש) (והנה הפרוייקט האחרון שלי: www.sharvit.net מאוד מושקע) אז קיצר.. אני מחפש מסך שיעמוד בכמה דברים: 1) מסך LCD. 2) גודל המסך 19 אינצ'. 3) ללא רמקולים כמובן.. 4) שיהיה באופיס דיפו (מפני שאני מקבל תלושים) 5) שלא יעלה יותר מדי משהו סטנרדטי.. 6) אני לא מבין הרבה במסכים אבל מה שאתם חושבים שצריך להיות במסך בשביל מעצב גראפי אז זה חשוב לי.. מסך זה דבר מאוד חשוב בחלק מהעבודה שלי ולכן אני רוצה להשקיע בו ולקנות משהו שיתאים לי כמעצב. אשמח לשמוע הצעות למסכים …
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעניין בקניית כרטיס מסך חדש, כדי לשדרג את העגלה שיש לי (פרטים במפרט...) התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 500 ש"ח, אולם אעדיף לצאת ב"נזק" כמה שיותר קטן, כיוון שאני לא ממש גיימר, אבל אני מרגיש שהכרטיס לא סוחב בעריכות וידאו כאלה ואחרות שאני עושה. כמו כן, אני מחפש כרטיס שתומך בDX10.1. בחיפושים שונים בפורום הזה וברשת גיליתי שעדיף לי ללכת על כרטיס מבית ATI על מנת להשיג תועלת גבוהה מול עלות נמוכה. הכרטיס ששמתי את העין עליו הוא, איך לא, HD4670. המחיר הכי נמוך שמצאתי הוא 430 ש"ח בKSP מתוצרת MSI. האם יש הבדל משמעותי בין היצרניות בכרטיס המסך הספציפי הזה? (אני לא ממש הבחנתי במשהו לפי המפרט, ולכן לא ברור למה יש הבדל של יותר מ50 שקלים בין היצרניות השונות) בנוסף, חשבתי לקחת כ…
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עניין המכסים הדקים LCD הולכים ומתקדמים ברצוני לרכוש מסך דק שמעתי שה 15" אינטש הם כמו 17 רגיל האם זה נכון? מה מומלץ לרכוש? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בזיגזג (חנות שמאוד מאוד קרובה אלי) ואני רוצה מה ה-BUNDLE של כרטיס ה-9500PRO תודה מראש לכל העונים עריכה: האם הכרטיס הזה יפיק את הרב מעצמו על גבי המחשב הזה: p4 2400 Mhz 256 MBddram 333 Mhz 2.5 cas samsung intel mothrboard pesv או משהו כזה וכל השאר לא חשוב כל כך
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , שמתי לב שיש איזה 5 דגמים לפחות בסידרת X800 . X850XT שנחשב לכרטיס הכי חזק היום. X800XT X800PRO X800 רגיל X800XL - הבנתי שניתן להשיג אותו כבר בארץ בסביבות 2400 שקל. בעיקרון אני מתעניין בשביל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיס מסך חזק ( הוא משחק המון ) מה שלא מובן לנו איך הולך סדר הרמות של הכרטיסים האלה ? אני יודע שדגמי XT הם החזקים ביותר , אבל איפה עומד ה X800PRO לעומת X800XL שנימכרים פחות או יותר באותו מחיר ? ולמה הוציאו בכלל דגם שהוא X800 רגיל ? איפה הוא עומד בין כל אלה ?! קיצר , צריך שתכוונו אותי לכרטיס מסך המשתלם ביותר בסביבות 2500 שקל. אבל אנחנו רוצים רק כרטיס של RADEON אז אל תמליצו על 6800GT . תודה.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי כרטיס מסך GeForce 9600GT של לידטק ורוב המשחקים עובדים חלק - MW2 וכדומה.. אולם לפני חודש בערך שיחקתי בCitiesXL והייתי צריך לשחק על גרפיקה מינימלית כדי שהמשחק ירוץ חלק. אני כרגע על וינדוס 7 64ביט. בעקרון אין לי מחשב חזק במיוחד. הצד החזק הוא המעבד - Q6600. לוח אם DG35EC של אינטל. בעקרון רציתי לדעת לאיזה כרטיס אתם ממליצים לשדרג במחיר כמה שיותר טוב. והשאלה המרכזית, האם יש צורך להחליף יחד עם הכרטיס גם ספק כוח? Mustiff 550W (מקווה מאוד שלא). תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יי לכולם לאחר ניתוח רחב ודי מקיף בנושא כרטיסים גרפים לפני שנה ותקציב לא גבהה, החלטתי לחליף את הכרטיס שלי הקודם R9 290 עקב בעיות חימום מרגיזה, לכרטיס GTX 970 מבית MSI שלחתחילה ניראה נהדר, לימים למדתי איך להוציא לכרטיס את מיץ ואז התחילו הרבה בעיות עם הכרטיס . כשהוא היה מגיע לשימוש של מעל 3.5GB מזכרון הכרטיס היו נפילות תקיעות ובעיות קשות. ביצעתי הפרדות בין המסכים לשתי כרטיסים שונים לא עזר הבעיות המשיכו ללא כל שיפור. תצוגה גרפית הייתה ניכנסת להשאייה למספר שניות לפני תצוגה דבר מרגיז מאוד, משחקים קורסים באמצע. התחלתי לבצע שינויים במערך הזיכרון של המעבד כדי לפחות לנסות לעזור לכרטיס שיעבוד לאט אבל לפחות לא ליקרוס, מ 8GB זכרון שהיו מותקנים מבמחשב ראיתי שאני בניצולת מקסימ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ואני לא כל כך מבין בסיפור הזה וממה שהבנתי פה באתר לכרטיס הזה צריך ספק טוב הבעיה שלי שאין לי מושג איזה ספק יש לי ומה עוצמתו(והטכנאי שהביא לי את המחשב לא יהיה בארץ תקופה ארוכה)והבנתי גם שאם הספק שלי הוא גנרי או משהו כזה זה יוכל להוות בעיה. האם זה נכון? ואם כן מה הדרך לדעת אודות הספק?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם לדעתכם יש הפסד משמעותי יחסית בחוויית המשחקים עם פילטרים מנוטרלים בכרטיס מסך Calibre 8800GTS 320 במסך 24"? אני תוהה אם ישנו הבדל דרמטי בחווייה לעומת פילטרים מופעלים במלואם ברזולוציה 1280 על 1024 במסך של 19". איזה אפקטים ופרטים הולכים לאיבוד בתמורה לקצב משחק רציף?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.pcper.com/news/Graphics-Cards/Frame-Rating-AMD-Plans-Driver-Release-address-frame-pacing-July-31st+ Big news for CrossFire! We plan to release our driver that delivers improved multi-GPU frame pacing on July 31. More info soon.
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
מה הכי כדאי לקנות משלושת הכרטיסים האלה, מבחינת קירור וביצועים איזה נחשב הכי טוב? ויש לי עוד שאלה איך הכרטיס מסך RADEON X700? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-