עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  2. כרגע מחוברים שני מסכים וטלוויזיה. כשאני עובד אז השני מסכים מאוד עוזרים לי אבל לפעמים אני רוצה לראות סרט או סדרה במקביל. איך שזה עכשיו אני צריך לבחור בין המסך השני או הטלוויזיה וזה מגביל אותי. מה האופציות שלי בעניין ?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by zurih,

לפי מה שקראתי פה ושם אומרים שהכרטיס הזה מתחם יותר מידי ואם לא שמים משהו חיצוני שיקרר אותו זה גורם לחימום של ממש. השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם הכרטיס הספציפי הזה? מוכרים אותו ב 1042 ש"ח ב Digma http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1210&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 יש כרטיס נוסף של LeadTek, גם 6600GT AGP שאותו מוכרים ב 1036 ש"ח. http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1212&osCsid=e1b748fcd1c3bd96e68748beee12a524 הכרטיס של LeadTek יהיה להם עוד כשבוע-שבועיים והכרטיס של Gigabyte יש להם במלאי מידי. יש עוד-כרטיס אותו דגם בדיוק של Gigabyte רק שבנוסף יש לו גם יציאת VIVO. אשמח לקבל עליו דעה אם למישה…

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  4. יש לי 768mb ddr pc2100 לוח שתומך בagp x4 axp 1800+ palamino

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. אני מדבר על תמיכה בלוח. בתודה, Quantom.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by avivlevy,

כשאני נכנס לSTAR<RUN<DXDIAG אז זה רושם לי שאני עובד עם DX9.0B אבל התקנתי DX9.0C וגם 3DMARK06(שעובד על גס9.0C) עובד לי טוב! יש דרך שאני יכל לדעת בוודאות איזה DX יש לי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מודע לזה שה-4850 הרבה יותר טוב השאלה האם על מסך 19 זה יהיה מורגש מאוד ויצדיק הוספה של 300 ש"ח שזה בערך ההבדל במחיר בין שני הכרטיסים תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by moshel7,

אני שוקל להחליף את ה-4850 ב-9800 GTX+ האים זה כדאי והאים אני אראה שינוי בביצועים אני קצת מאוכזב מה-4850

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

הזמנתי מחשב עם הכרטיס הזה עכשיו אני לא מקבל את הכרטיס כי הוא עוד לא בארץ המוכר כל הזמן דוחה את הזמן הפעם הוא אמר שהם מגיעים ב-25 לחודש עכשיו אם הם לא יגיעו אני רוצה לקחת אולי כרטיס אחר אבל אני לא בטוח מה לקחת החנות שאני קונה זה www.com4u.co.il יש לכם הצעות לכרטיס אחר בערך באותו מחיר כי שאלתי את המוכר שם ואת המוכר בPANDAS ושתיהם אומרים ששווה יותר לחקות לכרטיס מאשר ליקנות X-800 מה אתם אומרים מה שווה לי יותר???

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  10. אני משתמש בדרייבר 71.50, ומשום מה יש לי רק את האפשרויות הללו: איך מפעילים את שאר האפשרויות?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  11. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by haviv16,

מתלבט איזה כרטיס לקנות ומה יותר טוב [h=1]Gigabyte GTX960 ITX 2GB או sapphire hd 7970[/h]

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by A-L-o-n,

יש לי ממיר מדיויאיי ל-hdmi השאלה שלי היא האם זה מכביד על הכרטיס יותר? קצת התבלבלתי... תקנו אותי

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  14. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by lev-27,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6530 מחיר מציאה. מה אני מפספס?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by mtao21,

יש לי כ.מסך 680GTX OC ואני רואה שכ.מסך שלי מחובר ב 2.0 PCI-Express בעזרת התוכנה הGPU-Z.0.6.2 ואיך אני משנה מ2.0 ל 3.0 ? לוח אם DX79SI למרות שזה תומךPCI-Express 3.0

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  17. קיצר סתם חשבתי כי הציעו לי בימים האחרונים כ.מסך Gigabyte ATI Radeon HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI יש לי אופציה להחליף את הכ.מסך שלי SAPPHIRE ATI RADEON HD 3850 256MB בהנ"ל תמורת איזה 100-50 ש"ח. תכלס עם המחשב הזה אני כמעט ולא משתמש זאת חברה שלי שעובדת איתו ומשחקת (לא משחקים רציניים ברוב SIMS וכאלו). מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by MOFRA,

שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by Director,

שלום לכולם , משהוא יכול להביא לי קצת מידע על הכרטיסי מסך האלו ? , ומחירם ? תודה לעוזרים . חפשתי בזאפ או בכל חנות מחשבים מוכרת ואין אותם . אם אפשר של GeCube , תודה ! אני במיוחד מעוניין במחיר שלהם

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  20. למחשב HTPC שמחובר לפלזמה. דרך כרטיס מסך במחשב. האם חשוב שיהיה HDMI על הכרטיס? או שניתן לחבר בכרטיס שיש לו רק DVI גרך כבל או מעביר מסוג DVI ל-HDMI? אמשח לתגובות. תודה.

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by TUCG,

קיי, חבר'ה, בעקבות פשלה רצינית שגרמה לכרטיס המסך שלי (TI4400) להפוך לבשר מאודה החנות מציעה לי אפשרות: - Ti4400 128MB MyVIVO של Leadtek (מה שהיה לי) - FX 5600 Non-Ultra 128MB MyVIVO של לידטק (+תוספת 200 ש"ח במחיר) אני זקוק לחוות הדעת המקצועית שלכם. האם עדיף לקחת FX5600 ולהוסיף 200 ש"ח ? תמיכת ה-DX9 שלו תהיה שימושית, אני מניח, אבל ראיתי במבחנים שונים שה-FX5600 Ultra בהרבה מקרים נחות בהרבה מה-Ti4200 אפילו, שלא לדבר על ה-FX5600 Non-Ultra. אגב, לא משנה איזו אפשרות טובה יותר בשבילי, בכל זאת (לידע אישי) אני רוצה לדעת אם ה-5600 היה עדיף על ה-4400 לולא ה-200 ש"ח תוספת.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by shady121,

אני לא יודע במה ליבחור HD3870X2 או 9800GTX אני רוצה שיספיק לי לכמה שיותר זמן! או שלחכות מגירסאות OC של 9800GTX?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by bneli,

קניתי היום בKSP מתאם כזה שהופך מvga לטלויזיה עכשיו יש לי כרטיס מסך sapphire x1950 pro וזה לא עובד לי...חיברתי ככה..יש לי רק DVI אז שמתי מתאם מDVI TO VGA ואז שמתי את הVGA TO RCA כיביכול הדרייבר מזהה לי כאילו עו מסך ועשה לא CLONE אבל בפועל לא ראים תמונה בטלויזיה עכשיו למה אני שואל את כל זה כל מעשה כרטיס שלי מוציא כבר מובנה SVIDEOו2 יציאות DVI והוא תמיד היה מחובר ככה אבל קניתי את המתאם כדי לבדוק עם זה תומך אצלי בגלל שאני שוקל להחליף לכרטיס חדש (ושם מין הסתם לא יהיה יותר יציאת SVIDEO) אז למה זה לא מזהה לי? בגלל שיש על הכרטיס כבר SVIDEO ? בכרטיס החדש שאני יביא זה יתמוך? או שגם לא בטוח? תודה על העזרה אלי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Lethal_Acid,

קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by xb,

קניתי radeon 9600 XT of Asus. הורדתי דריברים מ-www.ati.com (catalyst 4.3) כל פעם שאני מעלה את המחשב יש לי 2 "unknown devices". וכתוב שזה Radeon 9600 - SERIES אז התקנתי את הדריברים מהדיסק וזה כתב Asus Radeon A9600XT. הבעיה היא שהדריברים שבדיסק הם ישנים ולא כוללים Control panel. מישהו יודע לסדר שזה יזהה שזה Radeon 9600 XT ולא יכתוב unknown device בלי להתקין את הדריברים מהדיסק? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.