כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 שאלות בקשר לקירור כרטיס 7300GT - הכרטיס מגיע עם מערכת קירור מובנית? אם אני יוסיף לו קירור רציני, הביצועים יעלו בצורה נכרת? שאני אומר קירור רציני אני מתכוון לקניית מערכת קירור בסביבות ה-100 ש"ח או בנייה של 2 מאווררים מתחת לכרטיס (שמעתי שיש קומבינה למקם 2 מאוורירים מתחת לכרטיס ע"י שימוש בחריץ PCI). תודה
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות לשפר את היכולת של הכרטיס שלי (RIVA TNT2 32MB) בלי לעשות OC מה צריך דרייברים? נ.ב: אם אני ישים מאוורר על הכרטיס זה יעזור במשהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת דעות לגבי מה אתם חושבים על הכ.מסך 8800 320 מגה של LEADTEK אני פשוט מעוניין להחליף אץ המחשב שלי ואני מעוניין ב 8800 בנוסף אני בדילמה מה עדיף e6600 או e6300 ?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
תמיד אני רואה במפרטים של כרטיסי מסך מהירות שעות האם מהירות השעון זה הדבר הכי חשוב והכי קבוע בכרטיסי מסך?מה היא קובעת מהירות השעון?והאם ככל שהיא גבוהה יותר מהירות השעון,ככה כרטיס המסך שלי מהיר יותר ונותן ביצועים טובים יותר במשחקים? אם היא לא הכי חשובה מהירות השעון,מה הפרמטר הכי חשוב בכרטיסי מסך?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני קצר בזמן..... מחר אני קונה מסך..... חרשתי על מיליוני ת'ארדים וגם על המפרטים המומלצים..... מרוב מלא דגמים אני מבולבל לגמרי לא יודע במה לבחור.... כל אחד מציע דבר אחר....... יש לי כרטיס מסך : geforce 5900xt 128 mb. וכמו שהבנתם המסך אמור לנצל ת'כרטיס מסך..... ובעיקר למשחקים . . . התקציב שלי עד 1000 ש"ח מקסימום ואין לחרוג מהתקציב !! אני סומך עליכם שתציעו לי את הטוב ביותר במחיר הזה ;) תודה לכולם !!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA? אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך. אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס. תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את הכרטיס המסך הישן שלי (GT9600) למשהוא יותר חזק. (בעיקר בשביל ה BF3) המעבד שלי הוא qx9770 נראה לי שהוא יהי מספיק חזק ורק צריך כרטיס חדש. התקציב בסביבות 1000 ש"ח וחשבתי על : [table][tr][td][table][tr][td]HD 6870 FLEX 1GB DIRT 3 GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E שעולה 980 ש"ח ב KSP זה כרטיס טוב? או שיש רעיונות יותר טובים? ואיזה ספק אני יצתרך? [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיסים כדוגמת RADEON 9200/9550/9600? או לפחות GEFORCE FX 5200 וכו'? איפה ניתן להשיג?
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC ממחשב ישן שאמור להריץ Linux MCE. המחשב לא מספיק חזק להריץ סרטי HD של 1080p אז חשבתי לקנות כרטיס PCI-E שיעשה את העבודה. התקציב הוא 500 שקל והכי חשוב שתיהיה תמיכה טובה ב Linux MCE. האם יש פה מישהו שכבר בנה מחשב HTPC עם PCI-E על Linux MCE? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן , אני מעוניין להתחדש בכ.מסך חדש וחשבתי על לקנות את ה GTX 680 (לא החלטתי של איזו חברה). לאחרונה חשבתי שאולי בקרוב צריכים לצאת דגמים חדשים וכי אני אתבאס של חיכתי עוד קצת .... יש למישהו מידע אם צריכים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים (כמובן לא כרטיסים בעלות של GTX 690 ) והאם יש להם יתורנות שכדאי לחכות עם הקנייה. תודה !
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אז ככה אני רציך את הכרטיס מסך הכי זול שיספיק לי בשביל להריץ לדוגמה את המשחק ספיידרמן 3 תנו הצעות לכרטיס הכי זול
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ה 4870 או 9800 gtx אני אומר של ati 4870 סליחה כרטיס יותר חזק
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' CRT ויש לי תקציב של 750 ש"ח. מצאתי חנות נחמדה עם מגוון מסכים, אנא עזרו לי להחליט מה לקחת מביניהם: http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00101
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט הוא כזה: מעבד : Pentium D 2.66GHz ספק: Enermax Modu 425W לוח אם: Asus P5L-MX כרטיס מסך: nVIDIA 7600gs ברשותי מסך 24"(1920X1200) אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך. איזה כרטיס כדאי לי לרכוש בתקציב של עד 1000 שקל במגבלות המעבד והלוח-אם? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
בהנחה שהמחשב חזק ומנצל את הכטיס מסך עד הסוף ללא אוברקלוק, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להפעיל את המשחקים הכי חדשים far cry, doom3,ut2004,halo,hl2 וכו' במינימום של 40-50 fps על רזולוצייה של 768*1024 על ההגדרות הכי גבוהות? תקציב 1000-1500 אם אפשר פחות מה טוב. תודה. תוספת: ל agp.
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הייי, האם יש כאן משהו שניסה להפוך את הרדאון 9800NP שלו ל- 9800 פרו ? אוקי עכשיו תשמעו יש לי כמה שאלות - 1) מה עדיף - לעשות לו צריבת ביוס ל-פרו או לעשות אוברקלוק למהירות של פרו ? יש משהו יותר טוב? יותר יציב ? 2) הזכרונות של ה- 9800 שלי הם Infenion 3.0ns הם יחזיקו באוברקלוק עד המהירות של פרו? תודה לעוזרים! עד שאלה - על הזכרונות שלי כתוב Infenion 3.0 זה אומר שה- NS של הזכרונות הוא 3.0 נכון ?
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו ב600 שקל אבל אין לי עוד כסף להשקיע בספק+זיכרון אני יקנה ספק ב150 שקל יצא לי 750 שקל זה סבבה אבל עם להוסיף זיכרון זה כבר יוצא 1300 שקל יקר! בקיצור איך יעבוד עם 512MB? (זה דואל צ'אנל 2X256) ובמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו יותר טוב לAGP נכון? איך זה לעומתו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=223 או http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1936 1600PRO VS 7600GS VS 6800GT?
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
אני משחק את המשחק אמריקן ארמי , אבל ה-FPS שלי נורא נמוך (20-30) והמשחק רץ לי לא כל כך טוב (איטי לטעמי) . יש לי מחשב פנטיום 4 - 2400 , ג'יגה זיכרון ,כרטיס מסך RADEON 9600 PRO 256MB. כמוכן יש לי חשבון אינטרנט של גיימר , כך שהפינגים שלי נמוכים וטובים . אני לא יודע אם כדאי לי לשדרג , כי המחשב אמור להיות דיי טוב ומספיק למשחק הזה . יש לכם אלו המלצות , מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ לי טוב מבחינה גרפית ? אשמח לקבל טיפים בקשר לכרטיס זה ובכלל , למחשב , אם יש משהו שכדאי לעשות . אם לא, אז נקנה את ה-RADEON 1900XTX ... תודה מראש , Predator
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-