כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני לקראת קניית מחשב חדש וקיבלתי המלצות לקחת 2 כרטיסים חלשים יותר במקום אחד חזק מאד בטענת עדיפות בביצועים מול המחיר. אני לא מבין בזה הרבה, אז בהנחה שהטענה נכונה, יש לי שאלה. עד כמה מדובר בהתעסקות עם דרייברים והגדרות בהתקנת משחקים? האם המשחקים היום תומכים בנושא? ובכלל, אם יש עוד downsides ל-CF הייתי שמח לשמוע אותם לפני שאני מחליט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חברה יש לי את הכרטיס gforce 6200 turbo cache ואני רוצה לקנות משהו יותר טוב עד 100 שקל אפילו משומש עם 256 mb בבקשה תעזרו לי..!
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
באתר של ATI רשום שמומלץ להשתמש בספק כוח של 450W, אך למיטב לידיעתי הכרטיס מסך לא צורך פחות מ75W (תקנו אותי אם אני טועה). הייתי רוצה לדעת האם הכרטיס מסך RADEON HD 4770 יעבוד כמו שצריך אם יחובר למערכת עם ספק כוח של 350W ואם ספק הכוח אינו מתאים ואני יחבר כרטיס מסך שצורך יותר מידי הספק ... האם המחשב עלול להנזק או שפשוט לא יפעל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אנשים שלום, טוב יש לי כרטיס מסך 6800 הרגיל של evga שאני מפעיל את המשחק הוא עובד לי טוב מאוד יש לי FPS בין 60-140. אבל לרוב הוא על 85-110. החלטתי לפתוח צינורות לכרטיס ונהיה לי ארטיפקטים במשחק אז החזרתי את הכרטיס למצב הקודם. מאז שאני משחק בקאונטר הוא עובד טוב אך ברגע שיש לחץ הFPS יורד ל30 40, מה שלא קרה לפני (החזרתי את הכרטיס למצב הקודם בול והמשחק עובד בול על אותן הגדרות אולי יש משהו שעשיתי או ביטלתי בטעות). שמעתי שיש משהו שמסדר את זה משהו על הגדרות GL או משהו? כל המשחקים האחרים עובדים טוב. אם מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה תעזרו (דחוף). תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אמנם לקח קצת זמן עד שקיבלתי את המסך המיוחל אך בשעה טובה הוא הגיעה ותוך 10 דקות הכל עובד חלק כמו חמאה. ובכן לקחתי הימור על המסך הזה כיוון שהחברה לא מהמובילות בחוות דעת ובעולם אך המחיר המדהים {2890 ש"ח} בשילוב חוות דעת בZAP גרמו לי להמר ושורה תחתונה ..........הצליח לי ובענק! ;D המסך ענק גם בגודל וגם בביצועים. צבעים מעולים והכי קרובים למציאות שאני מכיר ואני יודע להבדיל כיוון שאני כבר שנים עוסק בצילום דיגיטלי. הקונטראסט והבהירות ברמה גבוה ביותר והחדות מדהימה , הפרדת הצבעים מצויינת ופשוט אין מילים לתאר איך תמונה נראת במסך זה , היא פשוט יוצאת מהמסך . אם למישהו יש חשש מבחינת איכות התמונה אז תנוח דעתו . מבחינת עיצוב - רמקולים חמודים מוסתרים ברגלית המסך , 4 יציאות USB2 מאחורי הפא…
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ושמתי לב שהמשחקיפ פועלים לי באיטיות בלתי רגילה, וחיפשתי את הבעייה עד שמצאתי אותה, המחשב מזהה את אפיק ה-agp שלי כאפיק pci וזה גורם כל הנראה לאיטיות במשחקים שלי. אז מה שאני מבקש בבקשה זה שמישהו יסביר לי איך אני מגדיר את היציאה כיציאת agp. תודה לכולם מרא ותזכו לחיים ארוכים אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי. בתודה, דודי.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב למטרת משחקים רצוי גרפיקה גבוהה ורציתי לחסוך קצת בכרטיס מסך וללכת על משהוא יותר חלש , השאלה שלי זה מה ההפרש בביצועים בין שני הכרטיסים הללו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנראה שהכרטיס מסך שלי הלך ואני מחפש משהו שלא נופל מRadeon 4870 1Gb. לא משנה התקציב כי אני מחפש משהו שלא נופל מהנוכחי. המפרט שלי: Gigabyte MA770-UD3 Amd 940 Seasonic 500W 4g A-Data
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
בעזרת ה' אני הולך לקנות בקרוב את המפרט הבא: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE ASUS M2A-VM HDMI OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO כמו שאפשר לראות אין ספק ומארז במפרט, מכיוון שאני הולך להשתמש בספק והמארז הנוכחיים שלי. גם הספק וגם המארז ג'נריים... לקחתי בכוונה כרטיס מסך מובנה מכיוון שאין לי כסף לכרטיס מסך נורמלי... השאיפה בעתיד הקרוב להשקיע בכרטיס מסך חזק וביחד איתו גם ספק.... השאלה שלי האם המפרט יהיה צוואר בקבוק? לדוג' אקנה כרטיס מסך ממש חזק ובמשחק מסוים הוא יקרטע לי בהגדרות גבוהות לא בגלל הכרטיס אלא בגלל המעבד לדוג'... חחח השאיפה שלי אחרי קניית הכר…
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
hey i want to purchase a laptop with GMA950 ' now i want know if this grafic card can work with a AERO Glass of windows VISTA . thanks.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש עד סכום של 3000 שקל. אני מחפש מסך 19crt או 17lcd איכותים שאני יוכל להשתמש ברזולוציות כמו 1600 על 1200. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי 800 דולר. ממירים לשקלים וזה יוצא 3200-3300 ש"ח. לפי מה שהבנתי, 8800GTX עולה 500-600 דולר, ז"א 2000-2400 ש"ח. למה זה עולה יותר ב-1000 ש"ח בארץ?! אין מצב אני יכול לקנות איפושהו בארץ דרך דולרים \ משהו דומה? :\
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את ה-6600GT רק שהוא די אזל כמעט לצמיתות כי הדבר הכי מוצלח בשוק...אז מתוך חוסר סלבנות קניתי את ה 6800 (כי הרי אין ביניהם בכלל הבדל של 600 ש"ח...שזה פלוס מינוס המשכרות הצבאית העלובה שלי) בקיצור...המקום היחיד שבו אני מוצא את הטמפרטורה של הכרטיס היא בהגדרות כרטיס של nVidia בתוך הגדרות צוגה...ושם מופיע 64..שני קווים מתוך עשרה...בצבע ירוק אני מניח שזה אומר שהטמפרטורה תקינה...אבל איך אני יכול לוודא מה הטמפרטורה ומה באמת הטמפרטורה התקינה? תודה, שחר
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בסה"כ 400 לבזבז על כרטיס שהוא זמני עד שהמחשב כולו יוחלף (כחצי שנה) כרגע אני עם GF 4 MX440 שפשוט לא פועל כמעט עם כלום......\: ואיך אלה יחסית למחיר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2275&catcode=315 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5363 איזה מבין ה-3 הכי מומלץ לי לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כרטיס שוק הביניים הבא מבית NVIDIA יתבסס על ליבת GM206 חדשה וישא תג מחיר עממי יחסית של 200 דולר, כך לפי דיווחים עדכניים שנשמעים ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%99-geforce-gtx-960-%d7%99%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91-22-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%90%d7%a8/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבל שגם הכרטיסים הללו "מתהדרים" ב-128BIT http://www.dailytech.com/Sapphire+Announces+Silent+HD+2600+XT/article7425.htm
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס POWERCOLOR RADEON 9550 אך אני מתלבט בין POWERCOLOR RADEON 9550 256mb 128 bit לבין POWERCOLOR RADEON 9550 128 mb 128 bit מה אתם מציעים לי לקנות נא לפרט! תודה.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ של סקירת כרטיסי המסך על הכרטיסים החדשים האלה, אך אין שם איזכור לנושא. במשפחה זו, ATI יצאה עם טכנולוגיה חדשה שאמורה לשפר את כל נושא עיבוד הוידאו, טכנולוגיה בשם AVIVO. לפי המצגת באתר של ATI, לטכנולוגיה יכולות רבות בהצגת וידאו, כולל גם HD בחומרה. כמו כן מצויין שיש לכידת וידאו. אני עומד לפני קניית כרטיס VIVO חדש, שיחליף את ה-RADEON 9200 VIVO הישין והטוב שלי, כי אני אעבור למחשב עם PCI-EXPRESS חשבתי על SAPPHIRE X550 VIVO, שעולה משהו כמו 560 ש"ח. עכשיו אני רואה שיש את הטכנולוגיה החדשה הזו, כרטיס Sapphire X1300 עולה 650 ש"ח (יש גם 1300 PRO ב-770 ש"ח) שווה לי לשלם את תוספת המחיר בשביל טכנולוגיה חדשה בעיבוד וידאו, כי זו המשימה העיקרית שלי (המחשב מיועד בעיקר ללכידת וידאו…
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה. כי לפי מה שהבנתי הוא בנוי יותר טוב מהכרטיסים הקודמים. והוא תומך בDIRECTX 11 וצריכת החשמל שלו יותר טובה.. ( לעומת הסדרות הישנות יותר של ATI כמו ה4000 וכו' ) עכשיו האם יש הבדל בין החברות? כי אני רואה הבדלי מחירים של 200-100 שקל. וזה דיי מסקרן אותי. למשל חברות כמו HIS,POWERCOLOR לעומת GIGABYTE וSAPPHIRE... אני צריך לדעת גם האם הכרטיס הזה יגרום לצוואר בקבוק ויתאים למפרט שאני אפרסם כמו כן אני צריך המלצה לספק כח זול ככל האפשר שיעשה את העבודה בצורה טוב. ויחזיק כמובן גם את שאר המפרט. הנה המפרט : מעבד : intel pentium dual core e6300 לוח אם : gigabyte GA-EP43-UD3L זכרונות : G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B דיסק קשיח : Seagate Barracuda 7200.12 500GB…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם הכרטיסי מסך הכי טובים שאני יכול לקנות ולא יעשה לי צוואר בקבוק? 1. מעבד CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) 2. ספק micro ATX 300W (אני יודע שהוא חלש) 3. לוח אם Motherboard Name Intel Luxemburg D915GUX (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-