עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shumaher,

האם זה אפשרי לחבר למחשב 2 מסכים כך שכל מסך יציג משהוא אחר וגם לשלות בעזרת 2 מיקלדות אלחותיות במחשב כך שכל מיקלדת תהיה שיכת למחשב אחר בקיצור אפשרי לעשות 2 מחשבים ממחשב אחד???? תודה.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by deelad,

מישהו במקרה יודע מה הבאנדל שמגיע עם הכרטיס הזה?

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by poltergeits,

אני לא מבין מה זה אומר ואיך בדיוק עובד ? יש לי 9600 xt וכנראה שהוא אמור לעבוד עם האפליקציה עכשיו אני מנסה להבין כאן איך זה שכל פעם שאני מזיז את הסמן במאפיינים ל X8 הוא מבקש ממני לבצע אתחול כדיי שההתקן ייכנס לעבודה ולאחר מכן אני רואה ששום דבר לא השתנה . מה אני עושה ?

5. Started by Nemesis,

כרטיסי המיד ריינג' בד"כ אמורים להציג את יחס הביצועים לכסף הטוב ביותר. הכרטיסים מציגים אותו יחס עלות לביצועים כמו ה- GTX970. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_960_Super_JetStream/29.html

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב קצת ישן, P4 וכרגע יש לי בו כרטיס מסך 9250 ATI. רציתי לקנות למחשב הזה כרטיס מסך חדש (AGP X8). הכרטיס לא צריך להיות למשחקים, אבל שיוכל להריץ את ויסטה עם כל האפקטים שלה (אני יודע שויסטה לא מומלצת, אבל לא זו הנקודה). התקציב הוא עד 800 ש"ח, אבל אם אין צורך בתקציב כל כך גבוה, תמיד עדיף ללשלם פחות. חשבתי על 7300GT או 7600GS, או אולי עוד רמה אחת קדימה. אני גם מביט אל העתיד, ולכן עדיך כרטיס בעל יכולות יותר גבוהות מהדרישות כרגע, כי מי יודע מה יהיה בעתיד... אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה עדיף, ואף לתת המלצות לכרטיסים מסויימים (כלומר של חברה מסויימת...). תודה. נ.ב. יש לי ספק גנרי, ולכן עדיף כרטיס עם דרישות מתח לא גבוהות...

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Keman,

http://www.tweaktown.com/news/7574/exclusive_asus_eah2900xt_aquatank/index.html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  9. שלום חברים המפרט המלא שלי נמצא למטה. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס שיתאים לחוזק המחשב, כשדי ברור שאין טעם לקנות 8600 עם מעבד +AMD3000 . השאלה היא האם שווה לי להשקיע אפילו 1000-1500 שקל בכרטיס למחשב כזה, כשעוד שנה לכל היותר אני יחליף את הכל. אני משחק כרגע Titan Quest שעובד סביר. רציתי לשחק ב-Oblivion אבל זה לא ממש הלך. בתודה coldstorm

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שאלה תיאורטית. אם יש בידי לוח אם התומך ב-SLI, ושתי כרטיסים כפולי ליבה, כמו ה-6600GT הזה, האם אוכל לחבר את שתיהם ב-SLI וכך אני אהנה מכוח עיבוד בלתי נתפס של 4 ליבות 6600GT?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  11. שלום רב. ברשותי מחשב שנקנה לפני כמה שנים, מפרט: מעבד e8400 2G זיכרון (בתוכנית לשדרג לארבע, אשמח לקבל המלצות גם בשביל זה) לוח p35 ds3l של Gigabyte ספק HEC 450w רזולוציה 1366x760, אם זה משנה. ולשאלה: מה כרטיס המסך המומלץ ביותר שמסוגל לעבוד במפרט הנ"ל בתקציב של כ-1000 ש"ח (ניתן לחרוג) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. קניתי מחשב נוסף יד שניה בהזדמנות לשימושים פשוטים - סלרון 2.53, 750 DDR1 MB לוח אסוס P4S8X-MX צ'יפסט SiS 661GX SiS 964 עם כרטיס מסך מובנה AGP ,SiS Real 256E Graphics .סרטים נראים באיכות גרועה ויש מריחות בתזוזה. במחשב היותר טוב - פנטיום 4 3.0 זכרון דואל 256*2 DDR1 וכרטיס מסך X600PRO, אותם סרטים נראים באיכות הרבה יותר טובה ובלי מריחות. רציתי לדעת מה אני אמור לשפר במחשב הראשון - יכול להיות שכל הבעיה זה החולשה של הכרטיס המובנה? במידה שכן על איזה כרטיס AGP הייתם ממליצים, זול וטוב שיפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by chezy55555,

שלום החלטתי לקנות טלוויזיה לא חכמה ולחבר מחשב במקום , אני מתכוון לקנות טלוויזיה HD עם קצב החלפת תמונה של 400HZ שאלתי היא איזה כרטיס מסך למחשב אני צריך לקנות על מנת שאוכל לראות סרטים (בעיקר) בצורה טובה בטלוויזיה ? תודה מראש לכל העונים ויום טוב

14. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

15. Started by theguy,

יש לי 2 שאלות: אחת כמה זמן 7600 gs לא יהיה בדרישות המינמום של משחקי מחשב וכמה זמן 7600 gt ? שתיים אם אני קונה amd 3800 ,1 giga ddr2 667mhz, 7600 gs האם יהיה יותר טוב מ amd 3500 , 512 ddr2 667mhz ,7600 gt בשביל מחשב שבועד למשחקי מחשב?

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by yogi01,

מחפש כרטיס חדש להעביר את חופשת הסמסטר הקרובה, עם קירור טוב לOC, 1680X1050 תודה לעוזרים. <===== מפרט

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  17. המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by KF,

מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  19. היי אשמח לקבל עזרה! (מפרט 1) 1.לפני הכל בכמה הכרטיס יותר ארוך? כי אם הוא יותר גדול מה8800 שיש לי אז אין מה לדבר! 2.האם שווה לי להחליף בכלל כי בגדול הוא מספיק לי חוץ מכמה כרטיסים שקצת מגמגמים.. 3.בכמה הוא יותר חזק מה8800 שיש לי במיוחד שרזולוצית המשחק שלי היא 1280X720. 4.ואם כן! אז מהפרט שלי מספיק טוב לכרטיס כזה? תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by שלמה הדג,

שלום. בדיוק קיבלתי מחשב חדש ואח שלי קיבל את המחשב הקודם שלי. הקטע הוא שלמרות שהמפרט לא רע בשביל ילד בגילו (שמונה), הכרטיס מסך עושה בעיות (GF4MX). רציתי לשמח אותו ולקנות לו כרטיס חדש. אני מוכן להשקיע עד 450 ש"ח. אני חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4171 מה דעתכם? הוא לא משחק משחקים כבדים או מסובכים, פיפא, ניד פור ספיד (לא אנדרגראונד) וכו'. שאר המפרט: Intel P4 1.6GHz לוח אם של ASUS, לא זוכר את הדגם המדוייק כרגע. 256MB DDR

21. Started by ceyal99,

אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by RJ1,

התלבטתי אם לכתוב את זה פה או בפורום תמיכה טכנית אבל נראה לי שלחברה פה יהיה את היעד הכי מקצועי בנושא. יש לי מחשב נייד עם מעבד i7-2630QM שבתוכו שבב Intel HD Graphics 3000. כשאני מריץ סרט FullHD(1080p) עם BSplayer תחת האצה של המעבד המובנה התמונה מקרטעת ומתי שהיא לא מקרטעת הקול לא מסונכרן. העברתי את העיבוד לכרטיס מסך שלי, NVIDIA GeForce GT 525M, הפעם התמונה לא קרטעה אך הקול עדיין לא היה מסונכרן. איפה הבעיה? ב-Codecs? ב-BSplayer? בכרטיס מסך? במחשב(מערכת הפעלה)? בכלל הייתי רוצה לצרף לזה שאלה שמאוד מטרידה אותי. התחדשתי בטלוויזיית FullHD ואני רוצה לקנות לה מחשב HTPC. אני נורא חושש שמא המפרטים שמציעים במדור לא יספיקו כדי להפעיל עם המעבד המובנה סרט FullHD האם החשש שלי מוצדק?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by IMT,

לא מזמן גיליתי שלוח האם שלי תומך רק ב AGP X4, והכרטיס מסך שלי לאומתו תומך ב AGP X8. אם אני משדרג ללוח תומך X8 בכמה ישתפרו ביצועי כרטיס המסך? (בתטח לא פי שניים, נכון?)

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by dbbd,

הגיעו כבר לארץ? איפה אפשר לקנות? האם המחירים ירדו כבר ל1200-1300 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.