כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
רוצה ליקנות כרטיס מסך עד 700 שקל פלוס מינוס... איזה כרטיס הכי מומלץ.? מעדיף שיהיה vivo תודה..
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי HD4870 עם יציאת HDMI ואני מעונין לדעת אם זה מוציא גם קול....כי יש לי DVI2HDMI ...ואני חושב לקנות כבל HDMI2HDMI אבל רק בתנאי שזה יפתור לי את בעית הקול בחיבור עם הטלויזיה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך לגיימינג להרצת אימולטורים ורומים של ארקייד וקונסולות משנות ה 80 ועד לאימולציית פיאס3 ואקסבוקס 360 (כולל) בצורה חלקה בהגדרות ושיפורי גרפיקה מקסימליים שאימולטורים מאפשרים והכל בתוך Frontend. אשמח שיוכל להריץ בצורה טובה גם משחקים עכשוויים ושלא יהיה רועש. תקציב: 1500 ש"ח אבל גמיש. שווה להזמין מחו"ל? עדיף מהארץ? אוטוטו Black Friday. הבנתי ממישהו שהכרטיסים של Nvidia עדיפים מכיוון שהם תומכים יותר טוב ב OpenGL. מפרט המחשב שלי: CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz 33 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 32.0GB Dual-Channel DDR3 @ 802MHz (11-11-11-28) Motherboard ASUSTeK Computer INC. P8Z68-V (LGA1155) 30 °C Graphics …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi, tv out האם הוא שווה....אם לא מה הולך עכשיו טוב מאוד?...
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
שקופיות מודלפות מהמצגת הרשמית של AMD מעניקות לנו את הפרטים המלאים אודות כרטיס המסך החדש שיתחרה ישירות מול ה-GeForce GTX 980 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס inno3D GeForce FX5200 128MB ואני נתקל בבעיות בהפעלת משחקים... כל משחק שהתקנתי עד עכשיו מוכן לעלות רק כאשר המחשב עובד על רזולוציה 800X600 עם איכות צבע של 16 ביט...איך אני יעשה שהמשחקים יעלו גם על רזולוציה ואיכות צבע יותר גבוהים????
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני צריך מסך איכותי למשחקים מחנות SKYPC, בגג -2000ש"ח ראיתי שם כמה מעניינים, אבל אני מעוניין בדעת המומחים ;D *אם אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ,בתחום מ-19" עד 22". *אם יש משו ממש איכותי ומומלץ שיחרוג מהתקציב גם תרשמו... דעתכם חשובה מאוד, כי מסך זה שתמליצו לי יקנה עוד איזה חודש אחרי ירידת מחירי המעבדים....סומך עליכם... תודה רבה מראש רז
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך אטי ראדון 9800 פרו מעבד 2.6 ו512 זיכרון וקיבלתי עם דרייברים הכי חדשים פלטרים מכובים רק 5521
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכרטיס החדש שהולך להיות החזק ביותר לפי השמועות , יושק שבוע הבא במחיר של 649$ יש השערות שכרטיס זה ישיג 10000 נק' ב 3DM05 . ההיתי רוצה אחד כזה אבל היום קניתי פלזמה 46" גמרה לי את התקציב. http://www.theinquirer.net/?article=27492
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותר הבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI 2.ATI RAGE2 C PCI אני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב. כנראה שהמסך שלי הולך למות והוא אינו מגיב טוב (מסך 19 אינץ' יש לי אותו כבר בערך חמש שנים) אני מעוניין ליקנות מסך 19 חדש. אשמח לקבל הצעות לגבי מסך 19 אינץ' שטוח. או מסכי LCD 17. בתןדה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי מה שיש לי עכשיו הוא לא מי יודע מה טוב בשביל המשחקים החדשים והאחרונים שיצאו, ובטח לא בשביל המשחקים החדשים שעומדים לצאת בחודשיים-שלוש הקרובים.. אז רציתי לדעת אולי אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס ממש טוב שיריץ את המשחקים עם המערכת שיש לי כרגע {עיינו במפרט המחשב שלי...} התקציב הוא עד 1300 שקל בערך יאללה תתחילו להפציץ
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרטיסי מסך של nvidia או שזה אומר שאני פשוט לא יכול לשים שני כרטיסים של nvidia אבל כרטיס אחד כן? ואותו כנל אם יש לי לוח שתומך ב sli תודה רבה לכל מי שיכול לעזור שי
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לנו מחשב נייח . רוצים לשדרג את הכרטיס מסך שלו. אשתי מתעסקת באנימציה תלת ודו מימד (לא עובדת בזה כרגע. אבל למדה את זה וחושבת על לעשות קאמבק). אני רוצה קצת משחקים (לא משהו מטורף - שירוץ אפילו על הגדרות נמוכות, אבל שירוץ). תקציב - עד 1000 ש"ח - אבל רצוי כמה שיותר נמוך צרפתי תמונה של המפרט של המחשב ותמונה של המדבקה של הספק כח
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בקרוב מאוד מקבל את הכרטיס הנ"ל, רציתי לדעת אם יש דרך להאיץ אותו יותר חוץ מ-O\C , והאם הדריברים של אומגה יועילו איתו יותר? כמובן עוד כמה טיפים לא יזיקו (כי עד עכשיו הייתי איש של NVIDIA )? נ.ב. אני גם רוצה לחבר לטלוויזיה ולהקליט מהטלוויזה (כמו שעשיתי עם ה-NVIDIA ), האם זה אותו דבר, יש שינוי שצריך לדעת?
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים עכשיו מי שלא הבין אני לא רוצה לחבר אותו למחשב או משהו,אלה לפין וידיאו,כזה נגיד: (לבננה של הוידיאו) איך אני עושה את זה? (עשיתי חיפוש בפורומים ולא מצאתי את מה שאני מחפש:\ )
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הדגם של מחשב נייד ג'יפורס 8400M GS שווה לג'יפורס 8400 של מחשב בייתי ?? או שהוא שווה בכוחו לדגם נמוך יותר של ג'יפורס ביתי נגיד מהסדרת 7XXX ??
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה כאשר אני משחק BF4 יש לי תקיעות מוזרות שלא היו לפני כן. ובנוסף ה-nvidia experience מסמן לי עם סימני אזהרה שאין לי מושג מה הם אומרים (מצורפת תמונה). כאשר בדקתי את נתוני הכרטיס ב-msi afterburner אני רואה ש-gpu usage על המקסימום באופן קבוע! הטמפרטורות נוסקות מעל 80 מעלות. זה המפרט שלי: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לנקות מסך LCD? כלומר אי אפשר עם חומר מנקה חלונות אז איך אפשר?
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ואני חושב ללכת על LG L1730S... אני משתמש במחשב למשחקים כבדים... האם המחשב הזה כדאי לגיימרים? וגם התלהבתי מהמחיר... מצאתי אותו בחנות ב-1400 ש"ח... ראיתי בזאפ שדירוג הגולשים הוא 5 כוכבים ויש 30 ביקורות שרובם כתבו בחיוב על במסך... ואותו דבר ב-Ynet... אבל הם אמרו שיש בעיה בצפייה בטקסטים, האם מישהו שמע על זה? גודל מסך: 17 אינץ' זמן תגובה: 12 ms רזולוציה: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 250 cd/m² קונטרסט 1:550 צבעים: 16.2 מיליון כניסה: VGA זווית צפייה: אופקי - 160 מעלות , אנכי - 140 מעלות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-