עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaniv_Uzan,

חברה מצאתי 2 הצעות ממש טובות של 9800P הראשונה של ELSA http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6083 והשנייה מנועה מחשבים של POWERCOLOR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1575 המחיר אצל פנדה נמוך ב 110 שח... ממה שאני הבנתי 2 הכרטיסים הם 128MB ו 256BIT. שניהם 3 שנים אחריות. מה אתם אומרים? איזה כרטיס שווה יותר? תודה יניב

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות כ.מ חדש אני מטלבט בין הX1950GT לX2600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים אני הרוב במשחקים... והמפרט שלי יחזיק את שתיהם רק אני לא יודע עם הספק כן הספק שלי הוא: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  3. שלום רב, אני מתכנן בעזרת השם לקנות מחשב חדש בעוד כשבועיים. לאחר התייעצויות בפורום זה ועם עוד אנשים אחרים ולאחר שיקולים ממושכים החלטתי בכל זאת ללכת על מערך CF או SLI, מכיוון שלפי מה שראיתי בפורום לאחר יציאת הדרייבירים החדשים של AMD לפחות יש פחות ופחות את הבעיה של MICROSTUTTERING. שאלתי היא על איזה מערך של כרטיסים עדיף לי ללכת, אני יודע שעד לא מזמן הרבה המליצו ללכת על 6950CF אבל עכשיו שיצאו גרסאות חדשות ל560 (גרסת הSOC למשל) אומרים שחלקם עוברים את הביצועים של 6950 אבל השאלה היא במערך כרטיסים על איזה מערך כדאי ללכת? אולי אפילו שווה להשקיע קצת יותר וללכת על הGTX570 SLI? מבחינת המחיר אין לי שעיה ללכת גם על ה570GTX... השאלה היא מה טוב יותר? תודה רבה לכולם!

• 78 תגובות
    • 8.3k צפיות
  4. אוקי קודם כל כדי שאנשים לא סתם יאמרו לי לשים את המפרט אז הנה הוא (חלקי אבל מה שחשוב יש) p4 3 ghz motherboard agp 775s 865pe giga ram hardisk 120gb sata1 nvidia gf4 mx 440 (a friend gave me that1 coz i sold my 9600xt because im upgrading) ועוד דברים לא חשובים...ספק סתם גרוע גנרי לא שעשה לי בעיה אבל אני רוצה לשדרג ואני בספק אם הוא יחזיק כרטיס חזק אז בקיצור לנושא..אני משדרג את המערכת שלי אני לא יודע כמה אתם יכולים לעזור לי עוד כי עשיתי מספיק סקר שוק אבל תמיד עזרה יכולה לעזור (או שלא?) אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו לגיימר שרוצה כמה שיותר בכמה שמעט כסף, כמובן כמו כולנו... בכל מקרה התקציב שלי הוא מקסימום 2000 שקל ואני מדבר שזה כולל את הכל אז זה לא רק כרטיס מסך..…

• 32 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה במסך באמצע העבודה המסך הפך לשחור לאחר כמה שניות הוא השתחרר וחזר לקדמותו אך בצורה שונה: השוליים של המסך הפכו לשחורים הרוזולוציה נשארה אותו דבר אך גודל התמונה הנראית אינו פרוס על כול המסך. מה אפשר לעשות? לא נראה לי שאני יכול לשנות הגדרות כי זה מחשב נייד עם צג LCD. מה עושים? תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי את הכרטיס powercolor x1900gt וכל פעם שאני מנסה לשחק quake 4 ב Anti-Aliasing גבוה יותר מ6 המשחק לא עובד , בסוף הבנתי שזה בגלל שהכרטיס מגיע ל Anti-Aliasing הכי גבוה 6 , השאלה שלי האם אני יכול להגיע לרמות Anti-Aliasing גבוהות יותר בעזרת נניח omega driver? או תוכנה אחרת? תודה רבה...

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. מה דעתכם עליו?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. שלום. הנה תוצאות Cinebench במערכת הבאה: Phenom II X4 840 @ 3.76MHz GTX 560 Ti לעומת זאת, הנה תוצאות ממערכת הבאה: Core i7 950 GTX 460 768MB מדוע תוצאותיו של ה 560 Ti (המערכת הראשונה) נמוכות כל כך? האם התוצאה הזאת לא מפתיעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Chaintech GeForce 4 TI 4400 128 MB DDR TV OUT DVI ?? מבחינת ביצועים ? OC ? והכל , אני חייב לשמוע את דעתכם....

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. היי לכולם רציתי לדעת: 1-בכמה אחוזים ה-PALIT 7600GS SONIC ,יותר חזק מה-7600GS הרגיל? 2-האם חברת PALIT אמינה?<אשמח לקבל לינק לאתר בקורת> 3-בהנחה שאני קונה כרטיס מסך 7600GS איזה חברה כדאי לקנות,לידטק,או גיגהבייט ?<יש יתרון לקירור באחד מן החברות?> בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by _Amaterasu_,

אני מחפש סקירה של הכרטיס EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified KNGPN Edition תודה לעוזרים

14. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  15. אני מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב נייד. תקציב 400-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by GPS,

אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…

17. Started by vn19179,

האם אפשר ללכוד וידאו אנלוגי באמצעות כרטיס מסך בעל VIVO ואם כן איך עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by moshiko123,

חבר רכש כרטיס מסך של GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 3X 8G ואין לו מושג לאן לחבר את החשמל לחיבור של ה 6 פינים או החיבור של ה 8פינים או את הכל ביחד

19. 3070 חזק יותר מ2080TI ובאותו מחיר של ה2070 המקורי! כל מי שחיכה נראה שעשה בשכל. בנוסף לביצועים המטורפים עצמם יגיעו עם הכרטיס כל מיני פיצ'רים מגניבים אחרים כמו Noise cancelling מבוסס AI וכלים לסטרימינג(העלמת רקע ללא מסך ירוק, עקיבה אחר דמות וכדומה).

20. Started by yotaman,

ברצוני לרכוש כרטיס מסך למשחקים כבדים. בחנות המליצו לי על XFX 6800 128MB, DVI שמחירו מאוד גבוה. מכר שלי אמר לי שעדיף לי לרכוש XFX GF4 MX4000 128MB מכיוון שההבדל במחיר משמעותי וההבדל בביצועים מזערי. מה אתם אומרים? מה עדיף?

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני חדש בפורום הזה .היה לי כרטיס geforce 6800gt 256mb עד לפני שבוע שהוא התקלקל , והחברה אמרה שיקח לה חודש למצוא לי חדש, אז היא אמרה לי או שאני יקח בנתיים כרטיס חלש יותר ויחכה חודש עד שה6800gt החדש יגיע. או שהיא תשים לי כרטיס קבוע חדש מבין המבחר הבא: geforce7600gtz ino7900gt(לא של msi ) או בכלל לא קשור אבל msi ati 1950 pro אם מישהו יכול להציע לי מה כדאי לעשות, ויודע אם אחד מהכרטיסים למעלה הוא הכי טוב(כולל יותר טוב מהgeforce6800gt שהיה לי), אז שיכתוב בבקשה. דרך אגב מה הZ הזה מסמל בכרטיס הראשון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש תוכנות לבדיקת כרטיס המסך (המעבד והזכרון שלו) כמו שיש את ה-MEMTEST לזכרונות רגילים של המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ofeky1,

איזה כרטיס יותר טוב ה6600GT או הX700??? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שיהיה איכותי ולא יקר... עד 200 שקל..

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  25. Started by bg1987,

לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.