כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
V-Sync האם יש הבדל בין האלמנט הנ"ל ב- AMD או NVIDIA ? בכרטיס 670 או 7950 זה עובד אותו דבר ? http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-670/features
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי 3 כרטיסי מסך , אני צריך עזרה לדעת איזה יותר טוב או עדיף מבין שלושתם . קודם כול 3 הכרטיסים הם לאפיק AGP . הכרטיסים הם: 1. ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? : הוא עולה 790 שקל?של חברת Powercolor 2. 256MB TV, DVI, AGP 6600? של חברת EVGA עולה 690 שקל 3.?Radeon X1600 PRO 256MB, TV, DVI, AGP? של חברת ATI הוא עולה 690 שקל כול הכרטיסים הם מחנות KSP . מה עדיף לקנות משלושתם או מה יותר טוב ? תודה רבה על העזרה.......
-
- 8 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע Geforce 8800 GTS 640MB בן 4, על לוח P5Q של אסוס (PCIe 2.0 X16) אני חושב לקנות מחשב ברגע שיצאו מעבדי ה-Sandy Bridge, בינתיים אני רוצה לקנות כרטיס מסך שאולי אני אעשה לו חיבור ב-CF או SLI כאשר אני אקנה מחשב, הכרטיס הוא בעיקר למשחקים כבדים Call of duty Black Ops וכדומה, בהמשך המחשב יהיה גם לפיתוח. אני רוצה שהכרטיס ישאר חזק להרבה זמן. אני מתלבט בין GTX470 ל-GTX570 כאשר אני מבין שה-HD6950 עובדים כבר ב-PCIe 2.1. התקציב בעקרון עד 2000 שקל.. תודה ואשמח להצעות גם עבור יצרני כרטיסים, יובל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כ"מ חדש התקציב שלו זה 2000 ש"ח המלצתי לו על ה X800XLשל PC מה אתם אומרים? אגב שמעתי שיש ירידת מחירים לכרטיסי 6XXX שווה לחכות ואז לקנות 6800GT? או שעדיף להעלות את התקציב ולקנות 7800GT? 500 ש"ח.. הוא יכול לגרד עוד 500 ש"ח (עבודה,הורים) תודה .
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני משוטט באתרים של חנויות מחשבים ובכל מקום אני רואה בכרטיסי מסך ASUS GIGABYE ועוד כל מיני אבל זה אותם כרטיסים! (לדוגמה: GeForce 7800GT) אז מה ההבדל בעצם?? תודה..
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם רדאון 8500 מסוגל לשדר תמונת HD חיברתי כבל VGA מהמחשב ל LCD 37 שלי.אני עם הדרייבר הכי חדש של רדאון איפשרתי שידור ב 720 ו- 1080 דרך הדרייברץ .יש לי קובץHD במחשב אבל אני מקבל תמונה ירוקה. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא יודע... מה קרה לו פתאום... לא נגעתי בהגדרות ופתאום רואים במסך נורא בהיר.... הנה תמונה שתסביר את העניין: http://img95.imageshack.us/my.php?image=untitled13mo.jpg בדסקטופ זה נראה בסדר... רק כשאני נכנס לתיקיות/תוכנה הבהירות כזאת מטורפת!!! תודה לעוזרים מראש נ"ב יש סיכוי שזה בעייה של המסך? (הפרטים שלו במפרט)
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות... שניהם עולים בערך אותו הדבר. המוכר אומר לי שGF יותר טובים. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי 2 צגים וטלויזיה. ואני רוצה לחברם כך, שבטלויזיה ובאחד הצגים תהיה תמונה אחת, ובצג השני תהיה תמונה שניה. יש לי לוח אם של אינטל (לא כ"כ חדש- שרדבורי)וכרטיס מסך גיפורס 8500. אין בעיה להחליף כרטיס מסך. לסיכום שולחן עבודה על 2 צגים שאחד מהם יועתק לטלויזיה (פלזמה). המלצות לביצוע ? ד.
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז מה יותר חשוב בכרטיס גראפי קומפקטי, האורך או הרוחב שלו? כעת תוכלו להחליט על סוגיה זו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בארגון ישנם מחשבי מותג עם ספק של 280W. ישנם עובדים שזקוקים לשני מסכים בעבודתם. אני צריך המלצה על כרטיס מסך שלא ידרוש החלפת ספק כח היות ומדובר בכמה עשרות. הרבה מכרטיסי המסך שנתקלתי בהם דורשים מינימום 350W/400W, לפחות על פי מה שרשום באתר היצרן. למשל זה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=917&pid=1533&psn=&lid=1&leg=0# הדרישות מהכרטיס הן די בסיסיות. רק שאפשר יהיה לעבוד עם שתי תוכנות שונות או שני חלונות של אותה תוכנה. למשל שני מסמכי Word או חלון אחד של תוכנת GIS וחלון אחד של Google Earth וכד'.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 600 שקל ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH agp8x 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? תודה מראש!!!!!!!!! אני מחבב אותכם! Lol
-
- 8 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ה-GeForce 7950 GX2 SLI יוצא בחודש הבא. 1 ג'יגה בייט זכרון DDR3 600MHZ. שני GPU 500MHZ. 600-650 דולר. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2505&www.reghardware.co.uk השיפור מול ה-7900GTX: http://images.dailytech.com/nimage/1543_large_7950gx2_.png
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, יש לי את הכרטיס EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0. לפני העדכון האחרון כאשר הכרטיס לא היה במאמץ, המאוררים לא היו עובדים, עכשיו שמתי לב שהם עובדים גם כשאין מאמץ בכלל כאשר לא פועלת שום תוכנה/משחק ברקע. מישהו יודע משהו ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה לצפיה הקלטה ואם אפשר גם טיימר להקלטות
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רכשתי מחשב מIQPC , הוא עכשיו בבדיקות מקיפות.. אך יש בעיה הכרטיס שרציתי לקנותGDDR5 HD4850 אינו זמין במלאי וכנראה לא יהיה זמין בכלל.. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי ללכת על HD4850 רגיל או אוליי HD4770..כיום יש לי מסך יחסית ישן BENQ W202FP - 20אינצ' כנראה עוד חצי שנה משהו כזה אני יקנה מסך 23 P2370.. וחשבתי לקנות בינתיים HD4770 וכשיצאו הכרטיסים שתומכים בDX11 לקנות כזה.. +ת'מסך אשמח להמלצות כמה שיותר מהר..
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
http://3dmark.com/3dm11/296870 שמתי לב שאני בממוצע,למרות שהנתונים של המחשב די חזקים. אני מעוניין לדעת למה בבדיקת הזיכרונות הוא מציג לי שהם פועלים על 667MHz ולא על 1333. ולמה במעבד הוא מציג רק 1\4 ולא 4 מ4 אשמח לדעת איך התוצאה ביחס למפרט שלי ואם יש דברים שאוכל לעשות כדי לשפר את הנתונים המפרט שלי בצד רק שעכשיו אין 9800 יש GAINWARD GTX570 1280 GDDR5 והספק כח שלי הוא של THREMALTAKE Toughpower 600W W0103. נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון. תודה לעוזרים. שגיא.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול gforce 4 4440 תוצרת msi והמישחקים ב98 לא עובדים חלק מידי פעם יש איזה קירטוע וזה מוציא אותי מידעתי ומנגד בחלונות xp עובד חלק אבל אני מקבל קצב ריענון של 60 מגה הרץ למה זה קורה למישהוא יש איזה רעיון אגב יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ זה אולי קשור ? אפה הימים של הוודו הכל רץ חלק אז ....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העיקר משחקים תודה
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה חברה טובה ואיכותית שאני ירגיש את הביצועים של הכרטיס מסך (FPS גבוה) במחיר סביר של עד 1900 ש"ח ? אני חשבתי על e-VGA או ASUS אבל הייתי רוצה לשמוע דעות של הפורום. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-