כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז רכשתי את ה- U2312HM לפני שעה אחרי ההמלצות החמות פה ועכשיו יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לסייע לי בה. כשאני צופה בקבצי וידאו, בסצינות עם שינוי מהיר, זה נראה כאילו יש קו דמיוני באמצע המסך וכל מה שמתחת לקו הזה מתרענן בקצב יותר מהיר (ניכר בעין) ממה שקורה מעל הקו הזה. זה קורה לי עם כל קובץ שבדקתי. אני יכול לצלם וידאו של זה אם זה יעזור. זה ממש מאכזב. למה זה קורה ? זאת בעיה במסך ? בעיית דרייברים ? מה לעשות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברה שלום בעוד כחודש בכוונתי לשדרג את הכרטיס מסך ואני אובד עצות אני לא מתיימר להיות מומחה אז אל תיקטלו אותי על אי דיוקים פה ושם , נסו להסתכל על התמונה הגדולה ואל תיהיו שפוטים של חברה מסויימת. לליבת 6800 יש 50 מיליון טרנזיסטורים יותר מאשר לליבת x800 , מה שמצביע על יכולת רבה יותר של עיבוד נתונים גרפיים . חברת cryteac מפתחת המשחק farcry היא חברה עצמאית שאינה שפוטה של nvidia-doom או של ati-halflife2 כך שכאשר אני צריך לזרוק יותר מ-2000 שח על כרטיס מסך אני מיסתכל אך ורק על farcry בתור דוגמא מייצגת ליכולות של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. כזכור בהתחלה כרטיסי x800 הפגינו עליונות ב-farcry ,אולם כאשר יצא patch 1.3 שתמך ב-pixel shader 3.0 ואיפשר ניצול יעיל של אותם 50 מליון טרנזיסטורים עו…
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעונין כנראה,כרגע רק מתוך סקרנות,לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם בימינו לקנות ביחס ל ביצועים\מחיר. עד 1400 ש"ח. ואני לא אוברקלוקר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות) בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו: VIEWSONIC VX912 Samsung SyncMaster 930B מי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש? ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם ל-gforce 8800 gt יש hdr כמו ati redone
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 LG DVDR-WX18 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M רציתי כרטיס מסך למשחקים חדשים שיעבדו ולא יקרטע לי המחשב כמו Alone In The Dark Assassin's Creed Crysis Devil May Cry 4 Kane_and_Lynch_Dead_Men Stranglehold עד 1000 שקל אם אפשר גם עם עד 800 שקל..
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לכרטיס החדש יהייה 2 גרסאות אחת עם 256MB והשנייה עם 512MB והמחיר הוא 180$-200$ ו230$-250$ בהתאמה. מקור: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3461&Itemid=1
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס שהוא כל הזמן מפסיק לי משחקים באמצע ורושם לי upu recover has reset your graphic because it was no longer responding to graphic commands. בקיצור הוא רושם לי שהוא לא מסוגל להתמודד עם היכולות הגרפיות יש לציין שזה קורה לי רק עכשיו עם המסך החדש 22 אינץ' של סמסונג. מה אני צריך לעשות? להוריד רזולוציה?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן אצלי הדרייבר החדש של אומגה וכמו כן O.C מבוצע ע"י ATI TRAY TOOLS . כאשר אני משחק במשחקים, רצים לי למעלה בצד ימין מספרים בצבע צהוב אין לי מושג מהיכן הם הגיעו ומה הם בכלל מראים? אודה לעזרה ואיך ניתן יהיה להורידם.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זאת הסיבה?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לקנות מסך רחב של סמסונג השאלה שלי היא לא לגבי המחיר (שאני יכול להשיג בזול)אלא לגבי המסך עצמו. הדגם הוא כאמור SAMSUNG 226BW האם הוא מתאים לכרטיס מסך שיש ברשותי ? (כל המפרט רשום בצד) האם אני אוכל להפיק ממסך זה תועלת רבה,אני יודע שכדי להפיק את המקס יש צורך בכ.מסך 8800 עם 640 מגה.שבעתיד אני מתכוון לקנות,האם הכרטיס הזה מתאים למארז שלי ? חיפשתי גם פה וגם במקומות אחרים ולא מצאתי תשובה לכך. ובכלל האם מסך זה מומלץ ? ואם אפשר עוד שאלה שקשורה אמנם לפורום אחר אבל זה קשור לשאלה על המסך.האם הups של שהוא 650w יתאים ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מה עדיף?.. ותגידו איך שניהם יחזיקו את כרייסיס?.. ובכלל את כל המשחקים החדשים שיצאו כאילו האם כדאי כבר להשלים ל640 או שגם ה320 יעשה את העבודה? ???
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
INTEL Core i3 540 3.06GHz DDR 3 2G / 1333MHz לוח אם GIGABYTE עם ציפסט INTEL H55 עכשיו התקציב שלי הוא 200-300 אני לא רוצה לעוף עכשיו על כרטיס יקר רצח... הכרטיס ישמש לתוכנות ומשחקים, אני מצפה ממנו שהוא יריץ את כל המשחקים החדשים. אמממ אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים! תודה מראש אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות בשום חנות כמעט אין את ה1950XT קיצר עשינו הזמנה של מחשב חזק חבל על הזמן אבל אין להם XT הם מציאים לי את ה1950PRO עם ה512 מגבייט וכנראה אני יקח אותו כי לקחת מחנות אחרת כרטיס מסך יעלה לי ב600 יותר מהפרו הוא אמר לי שאני אחליט עד שעה שש כי בשש כבר ההזמנה מתבצעת אני צריך לדעת מה דעתכם עליו?! בקשה מי שיכול שיפרט כמה שיותר. אני צריך לדעת גם איך הוא סוחב על הגרפקיה הכי גבוה וכו'.. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI אינו במלאי והציעו לי את Club3D Radeon 9600XT 128MB ??? אשמח לשמוע חוות דעת על ההבדלים המעשיים בין הכרטיסים עצמם והבנדל אם יש? לא מיועד ל OC. או המלצה לכרטיס אחר במגבלות המחיר של עד 1100 ש"ח עם DVI ו TV OUT
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לעזור למכר לבחור כרטיס מסך עבור מטלות CUDA [תוכנה מסוימת של Adobe ששכחתי את שמה - יכולים להזכיר לי?]. הבחירה שלו הייתה בכרטיס המסך GTX480 - ואני - בשל בורות בתחום - לא היה לי מה להוסיף על הבחירה. אנחנו גרים בארה"ב והכרטיס עולה 330 דולר [מבית EVGA]. השאלה: האם הכרטיס כדאי מבחינת המטלה, העלות, והביצועים? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם! תודה!
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום קיים ברשותי כרטיס מסך מדגם HD 4850 של ג'יגה בייט,נכון למקודם בדקתי טמפ' והיא הגיעה ל85! אז פתחתי את התוכנה אוורסט ונוכחתי לגלות שמהירות המאוורר לא עוברת את ה20% תפוקה שלה כלומר גם במאמץ היא לא זזה.פתחתי את המחשב וגיליתי שיש לי המון אבק על הכרטיס מסך ובמיוחד על דפנות המאוורר וצלעותיו-אבק ממש כבד שהצלחתי להסיר אחרי הרבה זמן - ציפיתי לשיפור משמעותי בטמפ וגיליתי שהיא ירדה ל73 - 78 +- ועדיין המאוורר לא מגיע למאמץ! כלומר ברגע שאי משחק רוב הפעולות עושה המעבד הראשי במחשב -כתוצאה מכך הוא מתחמם ולבסוף מתכבה המחשב,אז עכשיו אני אומר מה יכולה להיות הבעיה - למה המאוורר של המעבד הגרפי לא זזז למרות שהסרתי את כל האבק שהפריע לו דרך אגב אני מעדיף שתענו לי פה ולא בפורום משני אחר למה לא …
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
חבר שלי קנה GeForce II MX400 וכתוב באריזה שהוא דורש AGP4x אבל הלוח שלו תומך עד AGP2x יכול להיות שזה יעבוד אצלו?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום: הרצתי 3D MARK 2001 וקיבלתי תוצאה של 10550 . כרטיס המסך שלי הוא - TI4200 ג'י-פורס 4 של חברת צ'ינטק עם 64 מגה זיכרון מעבד 2.26 P4 זכרון - 256 מגה - 1066 RDRAM הלוח של אסוס - והבאס עובד על 533 HZ האם זו תוצאה סבירה? מעל/מתחת למקובל? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-