עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tzach_n,

אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה כי לא מצאתי חלק ייעודי למכירות בפורום, אם טעיתי מצטער. בכל מקרה, מעוניין למכור את ה GTX260 שלי, הכרטיס במצב חדש ובשימוש בערך חודש, כולל אריזה מקורית ואחריות לשנה, נרכש מ www.iqpc.co.il אני מעוניין למכור אותו עקב רצון לשדרג ל GTX295, המחיר המבוקש הוא 1000 ש"ח, המחיר המקורי הוא 1700. אם מישהו מעוניין אתם מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי.

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  2. Started by lo_toda,

איך אני יודע שבאמת הפלש מרונדר על הכרטיס מסך שלי ? יש לי כרטיס מסך תומך לפי NVIDIA וגירסה פלש תומכת אבל אני לא מוצא באמת אינדקציה שהוא באמת משתמש ... האם הכול זה שטיות במיץ עגבניות?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  3. אהלן, השאלה שלי היא פשוטה - מהי הכדאיות, לדעתכם (המנומקת) בשדרוג כרטיס מסך מדגם GTX260 216SP במחשב עם מעבד Q6600 ו-4 גיגה זכרון DDR2? המעבד אמנם ב-OC ל3.6 גיגה הרץ והוספתי כונן SSD קטן בנפח 64 גיגה בייט שמשמש את מערכת ההפעלה, אבל האם אני באמת אקבל תמורה לכספי אם אשדרג רק את כרטיס המסך? אולי עדיף לתת למחשב "לסחוב" עוד שנה ופשוט להחליף הכל?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by Idan-h,

מדובר בAGP. אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI. בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS. התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים. בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכ…

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by liav12,

מה מהם יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  6. תעזרו לי, אני כאן כי אני לא מבין בזה... תודה locke

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  7. !מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by רוני רו,

היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני

9. Started by assafidan6,

יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  10. יש לי R9800P של TUL /PWORCOLOR מחר ב11 בערך אני שולח את הכרטיס לתכנאי עכשיו הוא אמר לי להביא לו את הקופסא של הכרטיס מסך אבל שקניתי מחשב חדש קיבלתי את החותים של הלוח של הכרטיס מסך של הכול .. אני לא יודע איזה חותים הם של PWORCOLOR? יש איזה אתר שרשום?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  11. מידע ברשת שמקורו ביצרניות כדוגמת Gigabyte ו-MSI חושף מתי נקבל מבחר גדול ומעניין הרבה יותר של כרטיסי מסך עם הליבות הגראפיות של AMD לכתבה

12. הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  13. היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by NHHEU,

http://www.guru3d.com/comments.php?category=1&id=1053&PHPSESSID=e7340e85b9510edac260c830b59cc57e נניח שהבדיקות האלה אמיתיות האם לדעתכם יש סיכוי ל-FX

15. Started by lf10,

היה לי במחשב הנייך כרטיס מסך GeForce 9500 512MB, הייתה בעיה בכרטיס מסך (קצר או משהו כזה) והלכתי לחברה שסיפקה לי את המארז והרכיבים (אייבורי) והיא החליפה לי את הכרטיס לכרטיס ATI Radeon HD 5450 1GB שהוא כביכול כרטיס מדור חדיש יותר. (חשוב להדגיש כי ההחלפה היא חלק מהשרות והיא הייתה בחינם) כאשר התקנתי את הדרייברים והסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם הרצתי את ה-MW2 MP וזה הריץ לי אותו ב 50-80 פריימים לשנייה כאשר לפני זה הג'יפורס הריץ לי על 70-90 פריימים לשנייה באופן די יציב בלי נפילות פריימים בניגוד לראדון. עוד דוגמא לבעיות זה המשחק NBA 2K, שנאלצתי לשנות אותו למסך חלון כי לא הייתה אפשרות לשחק במשחק ב-20 פריימים לשנייה (גם באיכות של מדיום). השאלות שלי הם: האם יש אפשרות לשפר את …

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by NightElf,

שלום, אני עומד לקנות מחשב והכרטיס מסך יהיה PowerColor X1900GT. השאלה שלי היא, האם יש כאן מישהו שקנה בעצמו? אני חייב לדעת ולקבל חווד של מישהו שקנה ולא רק של Benchmark מאתר כזה ואחר. בחנות המליצו לי לא לקנות אותו...

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by tomer252,

היי ותודה לעוזרים תראו אני יודע שהנושא נדוש ונטחן מכל הכיוונים אבל אני דיי בדילמה איזה כרטיס לבחור מפרט שלי p4 asus 533mx 512 mb זיכרון מעבד 2.66 כרגע יש לי FX5200 AGP X4 אני מחפש כרטיס שיחזיק לי שנתיים פחות או יותר ויעלה את כל המשחקים החדשים בצורה טובה. הדילמה שלי כרגע היא כרטיס שאני ינצל אותו מקסימום. תקציב 1700 . כרגע עומד על הפרק 6600GT,X800 gto,X850 pro חייב בבקשה תשובה עד מחר תודה לכל עוזרים .

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by moshe_91,

מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  19. עד עכשיו היה ברשותי כרטיס מסך-SAPPHIRE HD5850 הכרטיס נמכר.ובסכום שקיבלתי פלוס 18 שקל הצלחתי לקנות זוג כרטיסי מסך-HD5770 אז בעצם שידרגתי או שינמכתי. נא להתחשב בלוח אם-GA-P55A-UD3 שהחריץ השני של ה-PCIE רק-X4 כמובן שהשאלה נשאלת לפני ההרכבה.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by ofir36,

שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  21. אורח
    Started by אורח,

PROLINK GeForce 4 Ti 4200 AGP-8X - 128MB DDR Ultra ALBATRON GeForce FX 5200P 128MB DDR

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by ToyMan,

אני מתכנן לשדרג את המחשב הוא כרגע: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD3870 512MB כרגע אני משחק על מסך קטן מאוד. 17 אינץ ברוולוציה של1280X960 כל משחק עובד לי חלק הכי גבוהה ... (DX 10) בקרוב אני קונה מסך 24 אינץ FULL HD 1920X1080 ואני רוצה לשחק משחקים על גראפיקה גבוהה בלי פילטרים מוגזמים או 2AA או 4AA איך שהמחשב שלי יחזיק עם 50FPS לפחות ב DX 11.. אז ככה אני רוצה שיראה לי המחשב: AMD Phenom I 9850 2.5 GHZ BLACK EDITION 4GB RAM ATI HD6850 1GB כנראה גרסא עם קירור מאוורר רגיל שלShappire (או איך שלא קוראים להם ) אז השאלה היא.. יהיה לי צוואר בקבוק? אני יוכל להריץ משחקים על רוולוציה גבוהה בגראפיקה גבוהה יחסית חלק אני מדגיש שאני ישחק על DX11 מה שיאכל…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

24. Started by alidanon,

אין לי בעיה לחרוג ב100 שקל. אני מתלבט בין ה- GTX460 768mb. לבין ה HD5830 1GB. הייתי קונה את ה- GTX460 1GB אבל לפי מה שראיתי בחניות הוא יקר לי קצת.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by redti,

יש לי TI 4200 של GAINWARD 128DDR . קיבלתי בלי OC 6444. PIII 933 256 SDRAM. אם זה לא הגיוני אז תתנו לי דרכים לשפר את התוצאה. תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.