עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asdzxc16,

צריך המלצה של כרטיס מסך לסרטים עם חיבור HDMI וכמה זיכרון צריך שיהיה בכרטיס עם זה יתחבר לLCD 32 אינץ'? שחכתי להוסיף תקציב לכרטיס 400 שקל תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Dr. n00b,

שלום לכולם. יש לי טלויזיית LCD 32" בסלון, וכשאני מחבר אליה את המחשב הכל נראה נהדר ותענוג לעבוד עליה. מדובר בדגם לא יקר של מאראנץ, LC3250EX. אבל לרוב המחשב נמצא אצלי בחדר, מחובר למסך CRT מצויין - G90F+ של וויוסוניק. כמו כן יש לי טלויזיה בחדר, 21" ישנה של JVC על זרועות ברקן, ומערכת סטראו ישנה גם היא של שארפ שמשמשת לרמקולים. עכשיו תעשו את החשבון לבד - מסך 19" CRT, טלויזיה 21", מערכת מגודלת - כל זה תופס המון המון מקום ונמאס לי. עכשיו עקב הניסיון הטוב שלי עם הטלויזיה בסלון, חשבתי שיהיה נחמד לעשות משהו דומה בחדר - ושמתי עין על דגם 26" של סמסונג (LA26R51B) עם נתונים טובים והרבה חיבורים, שראיתי בחנות והתרשמתי ממנו לטובה. הקטע המצחיק זה שבזאפ המחיר הכי זול שלו הוא 7500 שקל, אבל במ…

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 967 צפיות
  4. יש לי R9800P של TUL /PWORCOLOR מחר ב11 בערך אני שולח את הכרטיס לתכנאי עכשיו הוא אמר לי להביא לו את הקופסא של הכרטיס מסך אבל שקניתי מחשב חדש קיבלתי את החותים של הלוח של הכרטיס מסך של הכול .. אני לא יודע איזה חותים הם של PWORCOLOR? יש איזה אתר שרשום?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  5. Started by giloman,

האם זה שווה ? וזה יד שניה

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  6. בהמשך ישיר לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123382.msg1042157#msg1042157 לפני חמישה חודשים ערכו בידיעות אחרונות מכרז על מסך "17 של ויוסוניק, והשבוע הגיע תור מסך ה-19. הדגם הוא דגם ה-VA912, זמן תגובה 8ms, אין חיבור DVI אלא רק חיבור אנלוגי, רזולוציה של 1280x1024, גודל נקודה 0.294mm, בהירות 300cd/m ניגודיות של 600:1 וזוית צפיה של 170 מעלות. קצת מוזר לי ששוב הם בחרו מסך של ויוסוניק... בכל מקרה, הכללים של המכרז ברורים. יש לכם שבוע, להגיע עם גזיר העיתון לאחת החנויות ולקנות את המסך במחיר המפורסם לאותה חנות. דבר שני, שימו לב לכל הפרטים של המכרז. שימו לב לדרוש את השלוש שנים של אחריות היבואן הרשמי שימו לב שלא יעבדו עליכם, ושאם אתם באים ואין את המסך במלאי, …

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך Radeon 9700pro הטלויזיה רחוקה מהמחשב ויושבת על זרועה ,אין טעם להעביר כבל ... הבנתי שיש מערכות של משדר מקלט כזה אלחוטי. האם זה שווה משהו ????? איך האיכות ביחס לכבל ? מה החסרונות בשיטה זו ? כמה אמור לעלות כזה דבר ? ואיפה ניתן ליקנות ???????????? בתודה, עמית

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  8. אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים??? אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  9. כלומר השאלה בכללי היא: האם כל כרטיס מסך מהדור החדש הוא בעל ביצועים טובים יותר מכל כרטיס אחר מהדור הקודם שלו? למשל X300 לעומת ה- 9800? (או אפילו X600 לעומת 9800XT? שנחשב לכרטיס הטוב ביותר בדור הקודם..) למשל 6200 לעומת 5900? או ה- 6600 לעומת ה- 5950Ultra? (שנחשב לכרטיס הטוב יותר בדור הקודם מבחינת Nvidia...) עריכה: ואגב השאלה שלא מפסיקה להציק לי: מי בעל ביצועים טובים יותר? ה- 6600GT או ה- 9800XT???

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  11. לפני שאני רוכש את כרטיס הטלויזיה LEADTEK WinFast TV2000 XP Expert, אני מעוניין לוודא שאין בעיה לחבר אותו לממיר. הממיר של Yes מחובר כרגע לטלויזיה ע"י כבל צהוב,אדום ולבן (וידאו ואאודיו), היוצאים מהממיר, ומתחברים לכניסות האחוריות של הטלויזיה, זהו. (כמובן שהממיר עצמו מחובר לשקע שבקיר). השאלה היא איך אני מחבר את כרטיס הטלויזיה הנ"ל לממיר ?

12. Started by Bose,

אהלן חבר'ה אני צריך לדעת מה יותר טוב 9600XT או 9800SE האם יש ביניהם השוואות באתר כלשהו? האם אפשר לעשות ל9800SE אוברקלוק לפרו? האם יש כרטיס מסך יותר טוב ב-1000 שח ולא אגורה יותר?! האם ה-6600 יותר טוב מהצמד הזה? ומזה 6600Q? כל פיסת מידע תעזור תודה לעוזרים BOSE.

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by eyal00,

הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  14. אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Daniel_Mil,

שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …

16. Started by mpdxd1,

שלום אז ככה יש לי לוח אם MA770-UD3 ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך, כי התאפשר לי, אז אני רוצה לשאול איזה כרטיס אתם ממליצים ללוח אם. עד 600 שקל, חשבתי על 650 GTX( לא הTI), מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by yanivd28,

מחשב לנובו מסך 13 אינצ' ווינדוס 10 כרטיס מסך intel hd graphics 520 ברירת מחדל של הרזולוציה 1360x768 כשאני מחבר למסך גדול ב hdmi מגדיר רזולוציה ל 1920x1080 , במסך הגדול הרזולוציה נשארת 1360 , התצוגה גדולה וצריך לגלול עם העכבר בצדדים. מישהו יודע מה הסיבה? ואיך אפשר לסדר ? תודה

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  18. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם. קודם אציג את החומרה של המחשב שלי נכון לרגע זה, ואחר כך אסביר מה הייתי רוצה - בטוח שיש פה חבר'ה שיודעים טוב ממני וידעו לעזור לי . בכל מקרה - מעבד - Intel Core i5 6400 @ 2.70GHz זכרון - 16GB לוח אם - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K (LGA1151) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950 במידה וזה רלוונטי, על כרטיס המסך עובדים כרגע 2 מסכי מחשב, ובקרוב יצטרף מסך שלישי. לעניין עצמו, המחשב משמש אותי בעיקר לעבודה - קיובייס, הקלטות ומוסיקה בכללי, פחות למשחקים, שם אני בד"כ משתמש בקונסולות, אבל מה לעשות, בטוח שתסכימו איתי, יש משחקים שג'ויסטיק לא מצליח להשתוות לעכבר ומקלדת. מפה לשם, הבנתי שכנ…

19. טוב אז ככה, התמונה דיי חדה, אבל כאילו כל הדברים במסך נמרחים , קשה לראות את זה אבל זה קורה, זה לא היה לי מקודם, ועצם העובדה שאני קורא טקסט שהוא קצת מרוח גורמת לכאבים בעיניים ונראה לי שאני מאמץ אותם סתם לחינם, כשחזרתי ראיתי שהמחשב שלי עשה ריסט לבד, וזה עלה ככה.. איך אני מסדר את זה? מה זה יכול להיות? עשיתי ריסט אחרי זה שוב.. לא ממש הסתדר. אפשר להגיד שאלו מן שובלים שנשארים למשל מהטקסט או מהתמונה לצד ימין, והם מטשטשים עד שהם בלתי נראים, אני חייב לסדר את זה, ד"א המסך שלי הוא SAMTRON 96BDF הנה תמונה http://www.atraf-f.net/prblm.PNG תגדילו אותה, ותתקרבו איפה שיש עיגולים זה חלק מהמריחות, אם אתם לא רואים אולי הבעיה במסך עצמו, בבהירות, בניגודיות או לא יודע מה שיחקתי עם זה שעה, הקצב …

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  20. והאם יכול להיות ש9600gt יותר חזק מ-8800gt ? סתכלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  21. אהלן, מצאתי מישהו שמוכן לקנות את ה- G2 GTS שלי (V7700) ואני רוצה לחכות ל- R300 או ל- NV30 (או NV31) החדש. יש לי בארון Quadro2 MXR שהגיע עם המחשב החדש שלי (מחשב Dell) , השאלה שלי היא כזאת : האם תהיה לי ירידה בביצועים בגלל החלפת הכרטיס (שבגללה אני לא אוכל להמשיך לשחק כמו עכשיו ואצטרך לקנות 4200/4400) ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  22. מסך 19' CRT חובה כניסות USB מאחור תקציב של 2500 ש"ח ועדיף פחות. שטוח לגמרי ושנוח להסתכל עליו. יש חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. המערכת שלי כרגע היא : סלרון 1200 הרדיסק 80 גיגה - 8מגה - ווסטרן דיגיטל זיכרון : 384 אס.די.ראם (133) כרטיס מסך : ג'יפרוס 2 - 400 אמ.אקס - 64 אס.די.ראם אני רוצה להוסיף 128 אס.די.ראם (קטן אבל זה מה יש.. התחילו לרוקן את הזכרונות האלה) ככה שיהיה לי 512 אס די ראם (133) ולהחליף את ה Geforce 2 - 400mx - 64 sdram ב: Geforce 4 - 440mx - 128 ddr כמה זה כבר יכול לעזור לי ואם אני יראה תוצאות משמעותיות והאם כרטיס מסך די.די.אר יעבוד טוב על מחשב שעובד עם אס.די.ראם

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by black T.I,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לקנות באלף שקל?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים