כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט אם זה קשור לפה או לכרטיסי מסך לחבר שלי יש מעבד E2140 1.6Ghz מה הכרטיס מסך הכי נמוך שלא יהיה איתו צוואר בקבוק? כרגע בוא נאמר OC זה לא רלוונטי והספק הוא Ezcool 500W (לא דואג בקשר לזה, אני יודע שהוא יחזיק בכיף 9800GT/HD4850)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא זוכר בדיוק מזה היה אבל הוא אמר שהוא ידבר עם כלנית ויעדכן אותנו בקשר לתאריך ההגעה של הכרטיס RADEON 9700 של חברת הרקולס, אז יש חדש?
-
לפני מספר ימים רכשתי כרטיס מסך 256M radon9600 pro תוצרת SAPPHIRE.ברשותי מסך MAG 810 FD ולוח אם gigabyte GA-7VAX.התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר מבית ATI 4.11. הבעיה: הדרייברים לא מאפשרים לי לעבור קצב refresh rate מעל 60HZ (ברזולוציה 768*1024 ) למרות שהמסך תומך ברזולוציה הזאת עד 120HZ!. כתוצאה מכך התמונה מרצדת וגורמת לכאב עיניים, מה עושים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש במשחק הזה אפשרות לעשות Benchmarks אז עשיתי את הבנצ' של botmatch antalus משום מה כשה AA מופעל, אני מקבל תוצאה קצת יותר גבוהה מאשר הוא כבוי. 1024x786, 32bit הכל על high חוץ מ world detail שהוא נמצא על highest. בבקשה למי שיש ראדון כמו שלי אני רוצה להשוות תוצאות. AAx4: 18.478327 / 37.572433 / 77.400200 fps -- Score = 37.589062 ללא AA: 17.657816 / 36.422302 / 76.435501 fps -- Score = 36.441204 תודה לכל משתפי הפעולה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250, 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשפר את ביצועי הכרטיס מסך שלי: gf 4 mx 420 מה ניתן לעשות כדי להגביר את פעילותו ? ללא שימוש באובר קלוק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש בשנה שעברה. ועכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב הוא משהו כמו 1500 פלוס מינוס.. אפשר להתגמש. אני רוצה כרטיס שיעבוד לי הרוב על high quality אז אם אני חי בסרט ואין במחיר הזה אז תגידו לי. זה המחשב שיש לי עכשיו: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Westren Digital 1600AVJS 160GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe Raidmax SAGITTA HEC 500TDT 500W http://img218.imageshack.us/my.php?image=90004077kl9.jpg תודה מראש לכולם (: הספק שלי יעמוד בזה? יש לי 500W
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Amd x2 4600+ M2N-TVE Sparkle 8800GTS 320MB 2GB CL5 667MHZ 250GB HDD WD Antec Sonata Original EBOX 500W הפריטים החשובים הם המעבד, כרטיס מסך וזכרונות (אני חושב), כל שאר הפריטים לא חשובים לצורך הבדיקה אבל רשמתי אותם בכל זאת. בכל מקרה, למה הציון נמוך כל כך? אני לא אמור לקבל 8700~?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההשקה הראשונית השאירה אותנו עם הרבה מידע חדש וגם הרבה סימני שאלה, אשר מתחילים להתבהר אט-אט בימים אלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלןפ אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה8600 GTS שלי שמתחיל לעשות בעיות,לכרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe עכשיו,במחשב מותקן לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 gLAN Dual-ch 775 עם חיבור PCI Express X16 ובעת חיפוש על כרטיס המסך (ה9800) אני מקבל שיש לו תאימות ל PCI Express 2.0 ,האם זה אומר שהוא לא יעבוד בלוח אם שלי אם הוא יותקן?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי HD4850 עשה בעיות אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות, אז הביאו לי כרטיס חלופי, 7300LE אז רציתי לשאול אם 6600 יותר חזק ממנו בשביל משחקים כמובן, כי יש לי בבית אחד כזה ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחבר אותו או שלא יהיה שיפור.. תודה למגיבים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אשמח לעזרה די דחופה, יש לי מחשב i5 שעבד מעולה, יש לו מסך גדול, תצוגה חדה וברורה. לפני כמה ימים הבאתי אותו לטכנאי ע"מ לפרמט אותו.(כדי להתקין ווידוס מעודכן) מאז הפירמוט התצוגה מטושטשת, ואין אופציה מתאימה לשנות את זה בהגדרות תצוגה. ניסיתי לעדכן דרך מנהל התקנים אבל כתוב שההכי מעודכן כבר מתוקן. הבנתי שאולי זה קשור לדרייבר? איך מעדכנים אותו? ניסיתי לחפש בגוגל. לא מצאתי. (תוכנה שמצריכה כרטיס גרפי טוב כמו google earth שעבדה מצוין לפני הפירמוט, כותבת לי שהכרטיס גרפי לא טוב בשביל התוכנה, משהו כזה) צילומסך מההגדרות: (המסך 21 אינטש) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר !? Exclusive: Get SLI for Your P45 Motherboard לא באופן רשמי כמובן...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'? ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי בסוף קנה את ה GeForce 2 MX400, (ראו בת'ארד שלי על AGP2X וAGP4X) הוא קרה לי כדי שאני יתקין לו אז התקנתי הכל עבד בסדר אבל מה? היה פס על המסך גם במשחקים אז אחרי שהלכתי אמרתי לו להתקין את הדריברים מחדש ועכשיו הוא מספר לי שהמסך נתקע (הווינדוס) למה? (הוא נגע במשהו?) נ.ב - אם זה עוזר במשהו אני התקנתי את הדריברים מהוספה חומרה חדשה (WIN98) והוא התקין אותו מהתפריט של הסידירום (AUTORUN)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שלכרטיסים של ATI יש GDDR5 ולNVIDIA GDDR3 והם נותנים ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
עכשיו חזרתי מהחנות איתו התקנתי דריברים 3.4 הכי חדשים אבל יש לי בעיה עם הrefresh rate שמתי רזולוציה 1152X864 וrefresh 85 אבל המסך עדיין נורא בוהק וכואב בעיניים היה לי לפני זה כרטיס nvidia gf 4 ושם היה מצויין מה הבעיה אם זה??? הוא לא נותן לי במסך שלי לעשות רפרש של 100 ככה ש-85 הוא המקסימום ברזולוציה הזו למישהו יש רעיון מה יכול להיות?? אה ודרך אגב אני מכליל גם פה את השאלה שלי למי שיודע מה אני צריך להגדיר בשביל לקבל את המקסימום מהכרטיס הזה כי אין לי שום דפי הסבר וכאלה ואין לי מושג מה זה כל האופציות שקיימות בתודה גל
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מנקה את הכרטיס צריך לפרק את כול גוץ הקרור? צריך לשים משחה טרמית על הפלטה שמעבירה חום מהליבה? (ראיתי משהוא שעושה את זה והזדעזעתי. בחיים לא ידעתי שעושים את זה) מה הדרך הכי יעילה לנקות את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-