עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by PROSK8,

שלום אני צריך מסך טוב למשחקים ל4 הכרטיסים האלה http://www.vr-zone.com/?i=3314&s=3 אני חשבתי למסך ה30 אינצ של DELL אז מה כדאי לקחת

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by eliau21071981,

שלום לכולם ברגע שאני מריץ משחק האם המעבד או הזכרונות של המחשב נכללים ברמת הביצועים של המשחק? או שהמשחק משתמש רק בכרטיס המסך? השאלה שלי נובעת בכדי להבין אם לשפר את ביצועיי המשחק יש צורך לעשות OC לכול המחשב? האם מספיק רק לבצע המהרה בכרטיס או שהמעבד והזכרונות קשורים? תודה רבה ושבת שלום לכולם

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by Aviad6,

אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS כמה שאלות יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה? ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"? תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by LiorP23,

Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by pooki_1,

היי לפני כחודש השארתי את ההודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473805.0 ואחרי קצת שיטוט בפורום ובמדור מפרטי מחשב החלטתי ללכת על הכרטיס הזו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GVR-5450G1&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם הבחירה בסדר? או שעדיף לי לקחת משהו מתקדם יותר\פחות? התקציב הוא סביב ה350 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by tigery,

http://img521.imageshack.us/img521/288/artns6.jpg מערכת הפעלה vista sp1 דריוורים התקנתי אחרונים כאשר מחקתי קודמים ורק אז חיברתי כרטיס מסף. קלוקים core 450 memory 1320 כרטיס 7900gs של gainward. אין לי משוג מה הבעיה בכלל אולי מסך דפוק לא יודע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.orpheussoft.com/6600_agp.html המערכת היא סטנדרטית (xp3200*) ולא איזה fx55 או a64 3800! זה טוב לכאלו שרוצים לדעת איך הכרטיסים ירוצו על מערכות שדומות לשלהם ולא על מערכות סופר דופר יקרות. תוצאות מעניינות ומפתיעות. בגדול ה 6600GT לוקח.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by naki,

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מה עדיף,

11. אני לא כ"כ יודע להגיד מה המפרט שלי חוץ ממה שיש ב-dxdiag, אז אני מתנצל מראש אם משהו חסר. בכל אופן: Intel Core2 CPU 6600 @ 2.40 GHz 2GB RAM NVIDIA GeForce 8800 GTS 320mb Creative SB X-fi וכונן הארד דרייב של 240gig אני יודע שזה לא בדיוק מפורט להחריד, אבל אני אשמח אם בכל זאת יהיה אפשר לדלות מזה מספיק פרטים בשביל לענות לשאלה שלי. אני כרגע משחק SC2 ויש לי קצת בעיה עם ה-FPS ברגע שיש יותר מדי יחידות ובניינים על המפה, ובמיוחד כשיש קרב גדול. כשאני אומר "קצת בעיה עם ה-fps" אני בעצם מתכוון ל-"ה-FPS שלי יורד ל-0 ואני מפסיק להיות מסוגל לשחק". התחלתי לשקול ברצינות לקנות כ"מ חדש, אבל לפני שאני משקיע כסף בזה, רציתי לדעת אם לדעתכם יש טעם להחליף רק כרטיס מסך בהתחשב בשאר ה-specs של המחשב, א…

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by oded900,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך . יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850. השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by dol222,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על כרטיס מסך הזה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB מה אתם אומרים??כדאי?? זה המפרט: Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ANTEC P182 Black Corsair VX Series 450W PSU

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  14. למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  15. יש לי עדיין אופציה להחליף המחשב עדיין לא הגיע המחשב שהזמנתי מכיל את הכרטיס הבא: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 יש לי עוד אופציה להחליף לכרטיס הבא: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT יש הבדל רציני בין הכרטיסים האלה? ההבדל הוא סה"כ 250 שקל שאני יכול לעמוד בהם אשמח לקבל תשובה, שתבהיר לי קצת את העיניינים פה תודה מראש דניאל,

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by ofer40,

היי האם יש כבר את הכרטיסים הנ"ל בגירסת AGP? אני מנסה להפעיל סרט HD DVD עם הנגן של XBOX 360 ואני לא מצליח לראות תמונה כלשהי. למרות שניסיתי גם עם התוכנה ANY DVD. האם זו בעיה של כרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by matan007,

שלום, הבוקר נדפק לי הכרטיס מסך sapphire radeon hd 6850 אחרי 6 שנים שהוא משרת אותי נאמנה ואפייה בתנור שהאריכה את חייו בעוד שנה בדרך. כרגע חיברתי לכרטיס המובנה בלוח ומתלבט אם לשדרג סביב 400 ש"ח לכרטיס עדכני. אני כבר פחות משחק, אבל אולי כרטיס חדש שירוץ ייגרום לי לחזור לשחק טיפה בכותרים שעד עכשיו ראיתי ביוטיוב המחשב שלי נקנה לפני 7 שנים כמאט, אבל ממש לא נס ליחו: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - gigabyte 880gm ud2h ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB ssd ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT לא מתכוון לשדרג כלום במחשב מלבד ה…

18. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by FlameThrow,

שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by EliranB,

ראיתי בעיתון של יום שישי מודעה בעיתון של ערי המפרץ (בקריות) על חנות מחשבים חדשה האתר שלהם הולך ככה : משהו עם 3 אותיות .co.il יענו ככה xxx.co.il ומכרו שם את הכרטיס הנ"ל מתוצרת FORSA מישהו יכול לתת לי את האתר כי אין לי את העיתון פתחתי את זה פה כי אני גם רוצה לדעת מה חושבים על הכרטיס ... אני יודע שחברה לא מוכרת זה לא משהו אבל הליבה היא עדיין 7800

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  21. תקשיבו אני לפני כמה ימים התקנתי את קריסטל 4.11 של ati ,העליתי תמחשב מחדש והוא עלה אך הראה לי צג שחור. אני ניסיתי הכל שחזורים,דרייבירים פחות טויבם לא עזר :-\ פירמטתי תמחשב התקנתי כל מה שדרוש התקנתי את קריסטל 4.11 והוא עשה לי אותה בעיייהה!!!!!!! אז החלטתי להתקין קריסטל 4.10 ושאני מעלה משחקים איתו המסך קופא ולא מאפשר לשחק יש לי רדאון 9600 xt :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Adielion,

קודם כל יש ברשותי agpX8 והייתי רוצה לנצל אותו עד שאני אחליף מע'. מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לשאול כמה שאלות.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 הכרטיס ניתן לפתיחת 4 הצינורות הנוספים ,ומה האחוזים שהם יפתחו? במטרה להפוך אותו לX850XTPE הליבה שלו לפי מה שהבנתי היא R480 אז אם אני מוסיף לו סיילנסר 5 הליבה יכולה למשוך עוד OCמעבר לXTPE ? הוא משתלם מבחינת מחיר, השאלה היא אם הוא נמצא במלאי? תודה

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by The_overclocker,

אני מחפש כרטיס שיחליף את הוודו שלי, הסתכלתי על כמה אופציות ביניהם הGeforceFX 5200 נראה די טוב ביחס של מחיר-תמורה היו גם 2 רדאונים, אני לא כ"כ מומחה אז הייתי רוצה את הצעתכם, המחשב עצמו דיי ח*א אבל אני אסבול איתו עוד קצת.. אז אם יש הצעות של עד 600 ש"ח תכתבו בבקשה.. ד"א אני מתכוון להמהיר את ה CPU , ולהוסיף זכרון.. אולי זה ישנה משהו.

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  24. חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך סקארט החיבור השחור העגול עשה לי את המסך כזה מהבהב מוזר בכל הנקודות הבהירות החיבור הצהוב דווקא עבד נחמד אני רואה את המסך אבל עדיין הכתוב דיי מטושטש ולא רואים ברור בכל מקרה, אני רואה הכל תוכנות תמונות הכל, אפילו משחקים אני רואה אבל באיכות ירודה אבל סרטים אני רואה רק שחור על המסך של המחשב (זה על מפוצל) אני רואה את הסרט על הטלויזיה אני רק רואה ריבוע שחור וככה עם כל הסרטים שניסיתי מה זה יכול להיות ?

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by pro.surfer,

שלום לכולם כבר שאלתי פה שאלות בעבר בעניין הCF וכן דניס תודה אני יודע שזה לא משתלם ו 260GTX הכי טוב בעולם למשתמשי הפורום אבל.... בכול זאת מה עדיף/חזק יותר ? הייתי רגע לפני קנייה של כרטיס נוסף ועצרתי לחשוב עם לא יהיה עדיף למכור את הכרטיס ולקחת את ה 2X בכול זאת זה פחות חשמל ומקום :s05: ולגבי הCF יהיה נכון לקחת כרטיס שהוא גם 512 ועם אותם שעונים כדי שהוא לא יצתרך להשתוות לישן ? תודה מראש טל.

• 8 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.