עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by The_overclocker,

לצערי אין 6800GT אז אני הולך על אחד מן הכרטיסים למעלה. רציתי לקנות כרטיס טלויזיה אבל אם הXTPE מגיע עם VIVO זה חוסך לי 200 שקל. בכל זאת הייתי רוצה לדעת מה הפרש הביצועים ביניהם, ואיזה פוטנציאל OC יש לכל אחד. מצאתי ביקורות, אבל לצערי הן לא היו כאלו עדכניות\מועילות. אשמח לקבל את הinsight שלכם לפני הקניה.

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by rosesr,

יש למישהו המלצות למסך אחר טוב יותר באותו טווח מחירים?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by jacko_il,

אני מת לשדרג כרטיס מסך (עקב בעיה חמורה - OBLIVION דורש והרבה..) אבל אני בהתלבטות - אני שונא לקנות משהו ולגלות שאחרי חודש המחיר שלו צנח.. השאלה אם עומדת לצאת איזה סדרה חדשה של שבבים (או סיבה אחרת) בעתיד הקרוב שתוזיל את המחירים של המוצרים הקיימים בשוק..(כי 1900 שקל זה סיפור לא זול בשבילי).. ועוד משהו - ראיתי שאפשר למצוא 7600GT בהחל מ 1200 ש"ח +-.. אני יודע שיש לו רק 12 צינורות עיבוד בניגוד ל 20 של ה 7800GT.. אבל מצד שני מהירות הליבה והזכרונות שלו גבוהים ממנו בהרבה!! השאלה היא איך הם בהשוואה?? האם ה 7600GT מצליח להתקרב לאחיו הגדול בביצועים עם "חוסר" של 8 צינורות ?? תודה לכולם. נ.ב - אם יש למישהו המלצה שווה אחרת (נגיד מבית ATI) אשמח לשמוע.. ואם מישהו רוצה למכור את ה 7800GT/76…

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by Ben_G,

תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  6. המפרט שלי הוא : intel core 2 dou E6750 , 160 gb , 2gb ram , 8800 gts , gygabayte DS3L... אני רוצה שלמשחקים החדשים שיצאו שדורשים גראפיקה גבוהה שיהיו אצלי חלק , ואני לא יודע בדיוק איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף והאם זה אפשרי ומשתלם...

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by M-a-T-a-N,

לפני כמה זמן רשמתי שאני צריך עזרה בלכידת וידאו ולא ענו לי עכשיו ראיתי שיש באתר מדריך http://hwzone.co.il/print/1080511327/31720 עכשיו עשיתי הכל לאט לאט ונתקעתי בו בדיוק בסוף (אני והמזל שלי חח) אז ככה יש לי כבר את הסרט על המחשב שהקלטתי מהטלוזיה עם קול נתקעתי בקטע של ייצוא הסרט לפורמט המבוקש איפה אני אמור ללחוץ כדי לשמור את הסרט נכון ? (יש לי גירסא 10 של Pinnacle Studio) והאם הוא גם מכווץ ?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by gryffin,

As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by MATAN_BS,

איזה כרטיס מסך מומלץ ב 1200 ש"ח ? (רצוי כרטיס שקט) MAT

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by -LosNir-,

היי, אני מעוניין לשדרג את את המערכת הקודמת שלי קצת מכיוון שה X800GTO2 הנוכחי לא תומך SM3 ולכן לא מריץ כמות גדולה של משחקים. אני מעוניין בכרטיס מסך יד שניה, שיריץ משחקים במקרה הכי טוב על MEDIUM., ניתן לראות את המפרט בצד, שימו לב שזוהי המערכת עם המעבד Intel Pentium D805 (האחרונה). מסך - 22" אך אני לא אשחק ברזולוציית native, כנראה 1360 * 768 או משהו קרוב. משחקים לדוגמא: Mirror's Edge Cryrsis: Warhead GTA: IV (בספק אבל יהיה נחמד ) כל אלו על LOW ברזולוציה נמוכה. תודה

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך מסוג 6600 GT יותר טוב של איזה חברה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  13. ישנם כמה נקודות שאני לא סגור עליהם... 1. מבחינת כרטיס טלויזיה איזה מהבאים הכי טוב? Hauppauge PVR-150 MCE ATI Theater 550 Leadtek PVR2000 2. איזה כרטיס מסך הכי זול עם ביצועים סבירים שיריצו משחקים כגון Need For Speed זה פחות למשחקים, אבל אני יעדיף שאם אני ירצה לשחק מתישהו אני יוכל 3. שאלה לגביי שלטים. אני קונה מארז של "טרמלטק מוצרט" שבא עם שלט... ועם הכרטיס טלויזיה בא גם שלט... אני צריך את שתיהם?? אין שלט שישלוט על שתים הרכיבים הספציפיים ועם שאר מערכות ההפעלה של ה-HTPC בנתיים זה מה שעלה לי לראש אם יהיו עוד שאלות אני ישל תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  14. האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by ran_giladi,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יכול לתמןך בGTX 670 אם הוא יכול לתמוך גם ב GTX 770 (מבחינת גודל וחיבורים) לגבי ספק אני יודע שצריך אחד חזק יותר תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GRiM,

GeForce 4800SEV [כולל גופי קירור לזכרונות של זלמן ו-Silencer] 1. האם הוא יעבוד על המערכת שלי, עם AGPx2? 2. כמה שיפור בביצועים הוא יתן לי לעומת הכרטיס הנוכחי שלי? 3. כמה כסף שווה הכרטיס הזה (יד שנייה)? http://www.ocm.co.il/pictures/news/mini-DSCN8077.JPG

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by homra,

שלום כרטיסי המסך החדשים תומכים ב PCI EXPRESS שלפי מיטב הבנתי יותר טוב מPCI רגיל וגם יותר טוב מAGP... השאלה שלי היא אנשים כמוני שיש להם לוח אם של ASUS P4C800 DELUXE שאין עליו PCI EXPRESS ורוצים PCI EXPRESS , האם אני צריך לקנות לוח חדש? ומה ההבדלים מבחינת ביצועים בין AGP לPCI EXPRESS? תודה מראש ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  18. לאחרונה הזמנתי מחשב מPANDAS, והיום התקשרו להודיע לי כי נגמר להם בסטוק הכרטיס המסך שרציתי - Asus Radeon X1950pro... מכיוון שאני רוצה מחר דבר ראשון בבוקר לעשות זה להתקשר ולהגיד להם את הכרטיס החלופי שאני רוצה, אני זקוק לתשובה מהירה לגבי החברה העדיפה לכרטיס מסוג זה... PANDAS מציעים באתרם כרטיס של GeCube או של Sapphire, מה לדעתכם עדיף ? ועוד שאלה, האם אתם חושבים שכדאי להוסיף כ200 שקלים ולקנות את גרסת ה510mb של GeCube או שזה לא יעזור לי בכלל, גם לא בתור התחשבות בעתיד ? תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  19. מי יותר טוב ??? אני מיצטער אבל אני עדיין לא הבנתי מי עדיף GF 4 4200 SUMA SE 64 MB או LEADTEK 64 MB??? אני מדבר על איכות הפילטרים וגם דיי על OC אני אוסיף כמה שרק אפשר אבל בלי להוציא עוד כסף ! ודרך הגב בעוד שנה יהיה הבדל בין ביצועי כ.מסך עים 64MB DDR לבין 128 MB DDR? ושוב תודה

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  20. צריך המלצה לכרטיס מסך ללוח agp בתקציב של 1000 ש"ח + מוכן לעלות עוד קצת בתקציב משהו כמו 200 יותר גג.. תודה מראש לכל העוזרים.. אגב המחשב שלי: k8v-se deluxe 512mb twinmos cl 2.5 3000+ s754 מחשב נחמד רק צריך כרטיס טוב.. (הכרטיס בשימוש כרגע הוא ג'יפה FX 5200 כרטיס מסרח)

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  21. אני מחפש דרך להשאיר את מהירויות השעון ב X800GTO2 כל הזמן על OC ואני לא מצליח אני לא רוצה לעשות אוברקלוק כל פעם מחדש שאני ניכנס לווינדוס... למישהו יש הצעות ז"א מישהו יכול לעזור לי, יודע איך לעשות את זה??? ואני יודע שכבר שלחו לי לינק אבל אני לא מבין אותו אז עדיין איך אני פותח צינורות לGTO2 ??? :s05: איך אני צורב ביוס???

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by havoc-x,

זה המפרט שקניתי מ-pch לפני פחות מחודש אז יש אחריות ;D CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 674.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 2151.56 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 226.79 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 …

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by davidt99,

ראיתי את הכרטיס ב-280 שקל באיבוריי לעומת מאה שקל יותר של אותו הכרטיס רק של Gigabyte. נראה לי קצת מוזר. Inno3D היא חברה טובה? ת'אמת הלך לי כרטיס מסך שלהם אחרי קצת פחות שלוש שנים (למרות שיש לי כרטיס זהה בעוד מחשב והא עדין בסדר אחרי שלוש וחצי שנים). או שזה פשוט איבוריי? לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1873 מפרט מחשב: מפרט המחשב שלי הוא: Intel Pentium 4 3.0Ghz כרגע 512mb זיכרון, מתכונן להשדרג ל- DDR1. 2G ספק 400W של חברת codegem מסך 17" של proview

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3551

25. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON HD 3470. הכל עבד מעולה, עד שהתקנתי WINDOWS 7. הבעיה היא שאני לא מוצא אף דרייבר זמין עבור הכרטיס מסך שלי, גם לא באתר של ATI (או AMD) וגם לא באתר של LENOVO, עבור ווינדוס 7 שהוא לא גירסת בטא. לכן אני עובד כרגע עם הדרייבר של מיקרוסופט, שהוא לא משהו כיוון שיש לי כל מיני בעיות בצפיית סרטים וכו'. מישהו ניתקל בבעיה דומה ויודע מה הפתרון? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.