כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
שאני בודק ב CSS את הרטיס מסך שלי ב FUL DETAILS עם כל הפילטרים על הכי גבוהה יש לי תוצאה של 147 תמונות לשניה ושאני מוריד את כל הפילטרים לOFF יש לי 93 תמונות לשניה...למה ואיך???
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מסך LCD וכרטיס גרפי GeForce2 Go אני משתמש בכרטיס וידאוTV חיצוני מסוג pinnacle bungee. תמונת הוידאו וה-TV מוקרנת עם שוליים משוננים, וברזולוציה גבוהה גם קווים ישרים מתפצלים לכמה קווים נפרדים.רציתי לדעת האם יש תוכנה שמשפרת את איכות תמונת הווידאו ומבטלת את הבעיות הנ'ל. בתודה buky .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ובימים האחרונים התחילו בעיות. אני אנסה לפרט כמה שיותר: הבעיה היא מורכבת. לפני כמה ימים לא שמתי לב לקריסות, למשל הGTA לא היה קורס ועובד. אבל למשל הדלקתי NFS אנדרקבר ושיחקתי סתם שתי דקות והתחילו להופיע במקום המסך של המשחק דברים בכלל לא קושרים. זה היה נראה כמו מסך מגעיל של צבעי שחור ולבן משהו לא מוסבר בכלל. המשחק עובד אבל לא רואים שום דבר מובן. למשל צילמתי משחק של פיפא אחרי שתי דקות: הזוי לגמרי ... אבל המשחק לא קרס, פשוט נהיה ככה ואותו דבר NFS רק שהמסכים ההזוים האלה משתנים כל פעם. אני לא יכול להגיד במדויק אם הבעיות התחילו כאשר עידכנתי את הדריבר לגירסה האחרונה של 182.08 (הדריבר הנוכחי שלי) כי לא ממש שיחקתי בNFS וFIFAעם הדריבר הקודם. מה גם הGTA …
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך דק LG FLATRON L1720B השאלה היא כזאת מה הרזולוציה המוממלצת למסך זה אני יודע שהמקסימום שלו זה 1280X1024 אני מת על הרזולוציה הזאת אבל אמרו לי שאני הורג ככה את המסך והוא לא ישרוד הרבה ברזולוציה הזאת יש אמת בדבר? תודה לעונים סרגיי
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה : AMD 3800X2 AM2 ABIT KN9S Nforce 550 Twinmos DDR 2 512MBX2 Ati X1900GT 256MB ספק ג'נרי 500W הכרטיס מסך נדפק , והמליצו לי לקנות 9600GT ושאני ארגיש הבדל בביצועים למרות הצוואר בקבוק. השאלה היא האם זה מומלץ , האם הספק יחזיק את זה והאם הכרטיס יעבוד טוב עם הצ'יפסט שלי , כי קראתי שיש צ'יפסטים שהוא לא עובד איתם טוב. בנוסף , אני מוציא את הראם וקונה 2X1GB של G.SKILL האם השדרוג הזה שווה ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3967 ואת הזכרון http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 . ואיך החנות IQPC ? אני מזמין במשלוח ומתכוון לשלם לשליח , חנות אמינה ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן מה שעבדתי על כרטיס מסך יחיד (הHD4870) הייתי רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך נוסף, לוח האם שלי תומך בתצורת CROSSFIRE של X16 ונקנה במיוחד למטרה זו, מה שכן אשמח לדעת אם אראה שיפור ניכר בביצועים או שהאם הכסף יזרק לפח. המעבד:Q9450 הזיכרון: OCZ REAPER EDITION 4GB 800MHZ DDR2 לוח האם : MSI DIAMOND X48C אני רץ על וויסטה כרגע SP2.
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה הוא כרטיס ה AGP הטוב ביותר שאני יכול להשיג עד סכום של 1600 אישית אני מעדיף ATI אבל כל המלצה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש את ATI של AMD שמוציאה את הצ'יפ של הכרטיס מסך הוא לא שונה באף אחת מהחברות שמוציאות את הכרטיס השאלה שלי מה כל כך שונה בלוחות עצמן, בכרטיס עצמו אם יש בכלל כלומר למה הכרטיסים של SAPHIRE ו ASUS יותר יקרים מ GIGABYTE ו POWERCOLOR (לא משנה מי באמת יותר יקר או יותר זול) ואלו הבדלים לפעמים של יותר מ 100 שקל, מוזר לי, יש באמת משהו שונה או שזה רק השם של החברה כמו מרצדס שאני משלם הרבה בגלל זה (ואין לי מרצדס, הלוואי היתה לי) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ג'יגהבייט 4870 512MB ואני מעוניין קנות עוד כרטיס ולשלב ל Crossfire. הלוח אם שלי: Asus P5Q Pro ספק: Crossair 550 האם 550W יספיקו ? שאלה נוספת: אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה (של ג'יגהבייט) יד שנייה. האם אפשר לקנות כרטיס כזה אבל של חברה אחרת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה.. ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה? (ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל... אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקרה שאני מקבל או את זה או את זה.. ולא משנה המחיר. איזה מהם יותר טוב? asus 9600gt 1gb htdi או gigabyte 9800GTX+ 1gb שניהם 256 ביט
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לכרטיס יש 2 כניסות של 6 Pin. עם הכרטיס מגיע רק מתאם אחד ממולקס ל-6Pin. לספק יש גם כבל כזה, אבל הם שונים. במתאם שמגיע עם הכרטיס - רק 5 פינים עם חשמל. לכבל שמגיע עם הספק - ל6 מגיע חשמל. מה ההבדל בניהם? האם אפשא לחבר את הכבל מהספק בביטחה?
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתלבט בין הכרטס הזה של PALIT: http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_8600GT.html לבין הכטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1627&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מה עדיף בהנחה שאני מעוניין רק בכרטיס ולא בבנדל מסביב, וכמו כן הכרטיס של PALIT זול ב-150 ש"ח... שמתי לב שהקירור של ASUS נראה יותר איכותי וכמו כן אני לא יודע כמה אחריות יש על כל אחד מהכרטיסים... חשוב לציין שאני מעוניין ב- OC לכרטיס
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות את הכרטיס הזה והייתי רוצה לדעת אם יש חסרונות בדגם הזה פרט לעובדה שהוא הכי יקר מבין הוריאציות השונות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בדקתי בכל מני אתרים על שניהם, אני יודע שה Non Pro עולה 1700 ש"ח וה- Pro בסביבות 2000-2100 ש"ח, אני יודע של- Non Pro מהירות העון או איזו שהיא מהירות אחרת נמוכה יותר ב-100 Mhz - האם זה הרבה או שזה לא כל כך ישפיע? בעיקרון אני יכול לחסוך עוד 400 שקל, השאלה היא אם יש הבדל רציני בינהם. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני אוכל לקנות מתאם כזה? שמתי לב שרואים בTV הרבה יותר יפה שזה מחובר דרך הDVI עצמו ולא דרך הTV OUT, זה היה ידוע אבל שחיברתי אחד אחרי השני בפלאסמה למטה הבנתי עד כמה ההבדלים עצומים, איפה אפשר לרכוש מתאם שכזה בכדי לעשות אותו דבר בTV בחדר שיש לך רק יציאות RCA ולא DVI? עריכה: אם למישהו יש עוד הצעות בעניין של לחבר את הטלויזיה למחשב דרך DVI [ אין לי כניסת DVI בTV ], הן יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 4 followers
-
-
התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
או לפחות 2 בו זמנית? http://ksp.co.il/?uin=36001 האם יש יותר טוב ממנו? זה בשביל פרסום דיגיטלי בעסק, צריך משהו חזק עם לפחות 2 יציאות hdmi שיעבדו בו זמנית
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שלאחרונה נוסף ל-Comp-il ה -COMPUCASE 6A19 אז אני שוקל אם לקנות משם............הבעיה היחידת שלי זה הכרטיס מסך...... רציתי לדעת האם ה-כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Retail / Bulk+Accessories - No Half-Life הוא כמו כל Radeon 9800 pro 256 bit רגיל או שזה יותר גרוע.......... בגלל שכתוב בפרטים: אחריות: שנה אריזה: Lite RETAIL BOX/ Bulk+Accessories מתאם DVI, מאריך MOLEX, כבל RCA, כבל S-VIDEO, דיסקים(2) ....שמתם לב ל-Lite????? אם תוכלו לעזור לי.אז תודה
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-