כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
צקשיבו אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס 8800 320 של bfg ואני מיתלבט עם לחכות לr600 כדי שהמחירים ירדו ואז אני יקנה את ה640 8800 הוא שביכלל אני יקנה את הr600 מה כדאי לעשות וליתחשב בעובדה שהיום יש לי כרטיס מסך fx5200 ומעבד סלרון וסוף סוף אבא שלי מוכן ליקנות לי מחשב חדש ב6000
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה בשביל לראות סרט התחלתי לראות את הסרט האיכות הייתה בסדר אך לא הצלחתי לראות את כל הסרט כי כעבור זמן מה פתאום שמעו הודעת שגיאה ברקע והמסך הפך למספר פסים בכמה צבעים טוב חפיף וויתרתי על צפייה בסרט כי כבא היה מאוחר מידי אז הלכתי לישון קיצר מאז שחיברתי את המחשב לטלוויזיה ושינית שם אז איזה פורמט אני זוכר אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה אז מאז שאני חוזר לראות סרטים אני רואה מן נקודות כאלו בסרטים שלא היו פעם וזה ממש מעצבן אז בבקשה תעזרו לי מי שלא קופץ צהוב
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
המבחן :אקווה מרק הכ . מסך 9100 של ספייר המחשב : עלוב 1000MHZ P3 256 RAM 100MHZ לוח פי סי פרטנר עם AGP X2 :'( גם ב4.1 וגם ב 4.2 הכל היה מקוון ל "ביצועים אופטימליים" גם במבחן Codecreatures היה שיפר רציני מה 11.3 ל 14.2 אז השאלה היא אופטימיזציות או דרייבר מעולה ?
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי שלושה חריצי הרחבה x16, x8, x4 אני מבין שאם אני משתמש בזה של ה-x16 וה-8x אז החריץ של ה-x8 יתפקד בתור x16 אבל השאלה היא כזו??? אם אני שם כרטיס אחד בחריץ של של ה16x ואחד בחריץ של ה-4x האם זה של ה-x4 עדיין יתפקד X16 ? והאם בכלל שיש גשר crossfire ארוך יותר מהסטנדרטי כיוון שהסטנדרטי לא מספיק ארוך. אני מעוניין שיהיה יותר מרווח בין שני הכרטיסים בכדי שהעליון לא ימשוך הרבה חום מהתחתון, ואולי בעתיד להחליף קירור לעוד אקסלרו שתופס המון מקום.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עקב הסכנה בשימוש בתוכנה (לפחות כך שמעתי ) אני נימנע מלהפעיל אותה . לכן אני מחפש תוכנה דומה לstress testing ,ויהיה גם נחמד תוכנה שמחפשת artificts (אגב אני לא יכול להישתמש ב ati tool עקב בעייה מסוימת ) . תודה .
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחשב שלי תומך בחיבור AGP השאלה שלי זה: האם זה משנה איזה מהירות או שאני יכול להשתמש בכל מהירות שיש בAGP?
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
המפרט הוא: לוח כניראה של אסוס, כ.מסך 6100 מעבד 2800 SEMPERON זיכרונות 512 במהירות 667 ספק רגיל והשאלה שלי היא האם המפרט הבא יעלה לי את המשחקים הכי חדשים שיצאו עד עכשיו על גרפיקה טובה/הכי טובה בצורה חלקה?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. כמה אחריות יש עליו? 2. הביצועים שלו בסדר נכון? אין איזשהם חסרונות שימנעו מלקנות אותו..? 3. על הXFX לגרסאת הAGP שיש בKSP יש רק שנה אחריות? שווה את ה1180 שקל?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקבל אותו ב1100 1150 ש"ח מה אתם אומרים? הוא טוב? הוא שקט ? קר? איכותי? אני אהנה במשחקים על מסך 22"?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הייתי בטוח ש HD 5450 עולה 170-200 שח, באתר של AMD מצויין שהציפסט תומך ב1.4. אבל בפועל ראיתי כרטיס של power color שתומך רק ב 1.3 , ושאר החברות בכלל לא מציינות איזה תמיכה . מישהו יכול לעזור\ליעץ ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים... יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר... לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא לא גדול אמנם בערך כ500 שח פחות או יותר אבל רצתי לדעת איזה פרמטרים צריך לקחת בחשבון כשקונים כ.מסך.. הבנתי שעדיף ללכת על הATI.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
*** אתם תראו את הנושא הזה בעוד פורומים, לא לדאוג אני כתבתי אותו... *** בזמן האחרון אני רואה המון חרישות על הנושא של 9800GTX+ vs HD4850 ולי אישית נמאס מזה אז הנה התשובות וההוכחות. דבר ראשון אני צריך להבהיר שאין הנושא מדבר על 9800GTX אלא על "שיפורו" 9800GTX+. את ה9800GTX מנצח הHD4850 המשתתפים: 9800GTX+ הוא נציג Nvidia HD4850 הוא נציג ATI-AMD נקודות ההשוואה: ביצועים. מחיר. יחס ביצועים עלות. חום (טמפרטורה, מאמץ ומנוחה). פרק 1: ביצועים הסתובבתי באתרי חומרה גדולים בנסיון למצוא תשובות, והחלטתי לקחת ממספר מקורות ולהכין גרפים משלי עם נתונים מרחבי האינטרנט: האתר Toms Hardware - כתבה http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html: לאחר חישוב ניתן לראות …
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש את הכרטיס מסך ג'יפורס 7600GS האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס ??? ועם כן יש לי שלושה יצרנים Innovision , msi , palit איזה מהם הכי טוב וכרגע באייבורי מוכרים את היצרנים msi ו innovision של אותו דגם של הכרטיס מסך אז האם זה משנה איזה יצרן מייצר את הכרטיס או שכל הג'יפורס 7600GS יש להם את אותם הביצועים ???
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי כרטיס מסך 8600GT 512MB ולא מזמן קניתי את המסך DELL 2407WFP הדורש כרטיס מסך חזק. אני ישמח אם תמליצו לי על כרטיס שהיה לאורך טווח ושיתמוך בטכנולוגים FULL HD במחיר נוח [אין הגבלת ממחיר] תודה רבה והמשך יום טוב!!
-
- 8 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן אבל מספק אותי ואני מחליף בקרוב. יש לי 9600XT256M 128B עכשיו יש נקודה מעל הכרטיס מסך שאני יכול לשים את האצבע פחות משניה עליה וזה חם יותר מ 70 מעלות. 1)הכרטיס לא עבר OC 2)הוא עובד תקין לגמרה. 3)האם כדאי לשים קירור טוב יותר? תודה
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי כזה במשרד וזה פשוט מטריף אותי הכפתורים עובדים רק שאני נוגע בהם עם הגוף, או נוגע בהם עם מתכת (מוליך) שנוגע בגוף שלי. הם לא מגיבים בכלל לכל עצם דומם שנוגע בהם איך?!
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי חדש ל gto של ספייר נכנסתי לאתר שלהם ויש שם ל windiws xp איזה 7 דרייברים לכרטיס הנ"ל אז איזה להוריד? קישור: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers_viewlist.php
-
- 8 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שאני משחק במשחקים ונגיד אני מסתכל על הנוף לרחוק, לא משנה באיזה משחק, חלק מהטקסטורות מהבהבות..כלומר בפירקוסים כאלה אין לי איך להסביר.. מה הבעיה פה? הבעיה היא גם אחרי פירמוט... הכרטיס הוא 8800GT PALIT.. דרייברים הכל מעודכן חוץ משל הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק..כי לטענת הווינדוס מה שיש בדיסק יותר חדש מהאתר של NVIDIA.. עזרה בבקשה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כי פשוט בדרך כל בהצללת תאים נגדי במשחקים יוצרים מן תלת מימד בקומיקס והSKETCH אם אני לא טועה אז מן הדמיה של קומיקס אבל בשחור לבן.... ואם באמת יעשו הצללת תאים שהופכת לקוומיקס אנשים יירוצו ויקנו את זה רק בגלל התכונה הזאת....
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-