כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מחשב שלם שהזמנתי צריך היה להגיע בימים הקרובים, אלא שבפתאום מתקשר אליי איש המכירות של החנות ומודיע לי שהמסך הנ"ל איננו במלאי שלו ושיגיע רק באמצע מאי...קצת התבאסתי שצריך עכשיו לקנות מסך ממקום אחר אבל אמרתי יאללה לא משנה, רק מה - אני בודק בכל חנות אחרת שאני מכיר...ולאף אחד אין את המסך הזה...! מה הוא אזל לגמרי מהארץ??
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ולמרות שיש לי כרטיס מסך מעולה ( AGP ) הבנתי שכדאי לעבור לדור הבא של הכרטיסים ( PCI-E ) ??? . רציתי את המלצתכם לגבי כרטיס מסך טוב שיספיק לטווח ארוך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח ....טוב צריך קצת לשמור עבור המחשב . ;D 1. המלצתכם על ATI או GFORCE ??? ? 2.רצוי עם קירור פסיבי ( לא מעוניין ב OC ).
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מחשב i5 2500k לוח אם asus p8p67 ספק קורסיר 750W בעיקרון חשבתי על 6950 ולהסב אותו ל 6970. לגבי התקציב אפשר חריגה עד 300 אם יש הבדל ענק, או בפחות מ 1500 אם ההבדל זניח. תודה רבה כל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני זוכר ראיתי כתבה על זה שמיזערו את הכרטיסים הללו והעלו את מהירות השעון של הליבה והזיכרון. מישהו יודע מה מחירם בארץ?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כנראה ה6600 AGP יצא בסוף החודש הבא (או מאוחר יותר). אני יכל לקנות, זה בטוח, את ה9800 PRO ביום שישי הבא (MSI 256BIT בלה בלה בלה...) זה ממש דחוף כי יש לי GF4 MX 440 ואני לחוץ בטרוף להחליף אותו. הR9800P נראה מעולה, אבל אני לא רוצה להפסיד הרבה בביצועים בגלל שלא חיקיתי. לפי הביקורת שקראתי ההבדל בין ה 9800PRO ל6600GT (לא הרגיל) הוא לא יותר מ 20 %~ (לא כולל DOOM). הנה ביקורת אחת. קישור (אם יש לכם אחרות בבקשה תביא לי) מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? עוד דבר- אני בן 16 וקצת, זה אומר שבגיל 18 אני מממילא מפסיק לגעת במחשב 3 שנים (צבא, אבל אל תדאגו - אני יכתוב ;D),יכל להיות שאני לא צריך 6600 בכלל ושה 9800 יהיה כרטיס מספיק טוב גם בעוד שנתיים?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ממש לפני קניית מחשב, אך אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. GigaByte 8800GTS 512MB 256BIT או GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר? שניהם זה הGTS החדש כמובן, אך של מי מהם הביצועים יותר טובים?(כי ראיתי בטסטים של כרטיסים אחרים, שיש כרטיסים שמביאים בכל משחק לפתות הבדל של 8 FPS שזה די משמעותי מבחינתי). אז מה מביניהם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3878
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6600 הרגיל - של 256 מגה זיכרון 6600GT של לידטק - 128 מגה זיכרון 6600 U - שרק שמעתי עליו על איזה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים וסרטים ? שיהיה עם ציאת HDMI ...באיכות טובה..!!!!! מה הכי טוב ?ויתמוך טוב בטלוויזיה 32 אינץ'....!! תציעו לי כרטיסי מסך טובים..!!
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! בעוד שבועיים אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי התקציב שלי הוא בסביבות ה-800 ש"ח המפרט שלי: כיום כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 3.3REV מעבד של אינטל כפול 6420 ספק כוח אנרמקס ליברטי 400 אני משחק במשחקים לא ברזולוציות גבוהות-יש לי מסך 19 אינץ תודה רבה ושבוע טוב ליאור
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי חברה ! קניתי כרטיס מסך חדש אשר מיועד למחשב החדש שלי בעתיד - GAIWNARD G4200 650XP GOLDEN SAMPLE 128 ב 1000 שקל. (מרוסיה)! עכשיו חיברתי אותו למחשב הישן והקצת דפוק שעבד תקין עם VOODO 3 מחשב P3 600 עם 128 RAM WIN 98SE עכשיו הורדתי מהאתר של GAINWARD דרייברים מתאימים והכל.. המשחק הראשון שניסיתי זה UT, שמתי FULL QUALITY ורזולוציה ענקית וכל ממש פעל פצצה והתרשמתי נורא! אחר כך שמתי לב שאין שום הבדל באיכות דו מימד כלומר בןינדוס אני רואה הכל כמו שראיתי עם VOODO 3! - זה מוזר, אולי לא התקנתי משהו נכון?? או צריך לשנות משהו? דבר שני כשמתי כמה דיסקים CD בעת הAUTO RUN המחשב עושה RESTART גל הזמן! עוד משהו שנגיד בSERIOUS SAM שיניתי רזולוציה והמחשב נתקע! בכלל יש כזה בעיות פה ושמה.. …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה סוג חיבור יש לי לכרטיס מסך? יש לי AGP , האם זה משנה 8,4,2? האם לDX10 יש חיבור AGP?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה לקחת ה Albatron FX5900 XT או ה Sparkle FX5900 שניהם באותו מחיר משום מה אבל ספארקל זה משהו שלא שמעתי עליו מה שיכול להתבטא בכרטיס חלש יותר לעמות אלבטרון שהם מוכרים... וזה די הגיוני בהתייחס למחיר... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 9550 של POWER COLOR חדש לחלוטין - הוא נחמד ועושה את העבודה (אני ממש לא משחק הרבה) יש לי הצעה להחליף אותו ברדאון 9500 פרו משומש במצב טוב - כנראה שלא עבר OC. אני יודע שה 9500 דורש חיבור כח מהספק ויש לי ספק של HEC 400W האם הוא יספיק לכרטיס כמו ה 9500 וגם האם תהיה קפיצה משמעותית בביצועים בין שני הכרטיסים?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם הGeforce 9500GT 512 DDR2 טוב למשחקים כמו gta 4 counter fifa pes
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב לצורכי הרצת תוכניות על ה"כרטיס מסך" (הטכנולוגיה של nvidia הנקראת cuda ). אני צריך ככרטיס מסך gtx285 הליבה היחידה המהירה ביותר. מכיון שהמחשב ירוץ שעות ברצף חשוב לי הקרור שלו. לאיזה חברה יש את הכרטיס gtx285 הטוב ביותר מבחינת קרור? מה דעתכם על gigabyte? רציתי של evga אבל אין אותו לskypc יוד
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש את הX800GT וגם במקרה מצאתי X700PRO ב730 ש"ח! X700pro מראה בחלק מהמשחקים ביצועים יותר טובים מה6600GT! (עם פילטרים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128_1587&products_id=11046 הנה המחשה בישבילכם: http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNDU2JnVybF9wYWdlPTY המחיר של הכרטיס הוא כמו 6200 והוא עוקף אותו בהרבה! מעניין מה יהיה הצעד של אינוידה כנגד זה...
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על ללכת לכיוון הSHAPIRE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2526&Pname=SAPPHIRE למישהו יש המלצה טובה יותר? אפשר לחרוג באיזה 100-200
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כרטיסי הDX10 שעומדים לצאת, כמו ה- 8300, 8600 יהיו חזקים יותר מX1950Pro או X1950XT, והאם הם יעלו יותר. תודה ויום טוב! =)
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי מה זה PCI PCI E , AGP..... מה זה הדברים האלה?? ומה הם עושים?
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-