עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכטיסיסם החדשים יהיו יותר טובים מה8800GTX או לא .... אני בטוח יודע שהG92 הוא נקרה 8700 והוא יהיה פחות טוב מהכטיסים של עכשיו אבל יש עוד כטיסים שיוצאים ... מישהו יודע אם הם יהיו יותר טובים ??

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  2. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום לכם חברי פורום יקרים. יש לי במחשב כרטיס מסך של Power color radeon hd5850 1GB , הכרטיס נמצא ברשותי קצת יותר מחצי שנה ועובד מצויין. עכשיו יש ברשותי 2 אופציות שחשבתי עליהן : או לקנות כרטיס מסך חדש חזק יותר וזה במידה שאצליח למכור את שלי כי תקציבי דיי מוגבל או פשוט לרכוש כרטיס מסך נוסף כמו שלי ולהוסיף אותו במערך Crossfire מה אתם ממליצים לעשות?! והאם בשביל Crossfire אני צריך בדיוק אותו כרטיס, מאותה חברה בדיוק (power color) ?! או שאני יכול גם להוסיף אותו הדגם רק של חברה אחרות כמו gigabyte ואחרות?! תודה רבה רבה לעוזרים !

4. Started by ofer_shm,

אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by RayZ,

היי, יש לי כרטיס מסך nVIDIA Geforce 6600 (לא GT) ,יצרן GIGABYTE ,256MB זיכרון ו 128BIT. בקיצור,יש שתי בעיות. בעית נקודות יש דברים,שאמורים ליהיות חלקים . כמו שיכבות.. (בעיקר במשחקים) שאני רואה עליהם סימני נקודות. ממש כמו ששומרים תמונה בצייר,בפורמט GIF. בעית הפרעות ישנם הפרעות במהירות באמצע המשחק. פעם איטי,פעם מהיר. על המפרט מחשב יש להסתכל בחתימה, פרטים אחרים: ספק: ג'נרי. (לצערי,אין ממש כסף לספק חדש) גופי קירור במחשב: רק על המעבד.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  6. אהלן. אני חייב לספר את כל הסיפור. אנא, נסו לא להירדם. אז ככה. הלוח אם זה P8P67 PRO של אסוס. כרטיס המסך שהיה לי עד לאחרונה הוא Radeon HD 5670. לפני כחודש התחיל לקרוס הדרייבר של הכרטיס המסך. באמצע העבודה הווינדווס היה פתאום אומר לי שהדרייבר קרס והועלה מחדש. בהמשך כבר הווינדווס התחיל לקרוס. מסך כחול... memory dump... וגם היה לי פעמיים או 3 שבאמצע העבודה הופיע לי ג'יבריש על המסך וכל מיני ריבועים ואז - קריסה. ביום חמישי האחרון השארתי את המחשב לעבוד בלילה (המסך היה כבויי) ואז בבוקר ראיתי שהמחשב נכבה מתישהו במהלך הלילה. לא הצלחתי להפעיל אותו, אז פתחתי את המארז וראיתי שנורית ה-VGA האדומה על הלוח אם נדלקת ונשארת דלוקה. ובכך הבנתי שהכרטיס מסך שבק חיי…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. המחשב עצמו חדש לחלוטין,עם אפס שעות עבודה. מעבד 2.8 אין לי מושג איזה בדיוק עדיין לא הדלקתי את המחשב (אין מסך חחח). 1G זכרון DDR 2700 וכרטיס מסך מובנה של אינטל. לוח אם גם לא יודע בדיוק איזה,רק יודע שהוא בתצורת AGP. עכשיו,חשבתי על 6600GT אבל הוא יקר לאללה,550 שקל =\\ אני צריך משהו שיהיה נציל על המחשב הזה ובטווח ה 500 שקל. פעם ידעתי להמליץ לאחרים היום אחריי שלוש שנים שאני לא בתחום אני לא יודע מה לקנות חחח אז אשמח אם מישהו יאיר לי את הדרך וייתן איזה קצה חוט לכ.מסך שיתאים לי,תודה רבה והמשך יום טוב

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.

9. יש לי מסך LG Flatron F700P השאלה שלי היא האם המסך יוכל לנצל את הביצועים של כרטיס מסך כמו 1950Pro, או אולי אפילו DX10? או שכבר עדיף לי לקנות מסך חדש ולהחליש רכיבים אחרים ??

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by YemeniteCamel,

היי, אני מאוד חיובי לגבי קניית Geforce 8800GTS 320MB של חברת Leadtek והוא עולה היום בין 1600 ל1700 שקלים. לפני היציאה של ה8600GTS\GT חשבתי על לקנות את זה דווקא, אבל בגלל הביצועים ומפני שאני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב החלטתי שאני מתאמץ ומגדיל את התקציב שלי. עכשיו אני מסתכל על 8800GTS שנשמע נפלא, אבל למה לקנות ממש עכשיו אם בעוד יומיים אולי יתוודא לי שיש כרטיס טוב יותר של ATI\AMD באותו מחיר? תהיתי, וחיפשתי תשובה באינטרנט אך לא מצאתי. האם יש כרטיס חדש של AMD שיצא ב14 במאי במחיר 1600 שקל? אם כן מהו? והאם הביצועים צפויים לעבור את ה8800GTS? ועוד שאלה בהקשר: האם המחירים של ה8800GTS ירדו בשבוע הקרוב בגלל ההשקה של AMD? או שלא שווה לחכות ולבדוק? לצורך השיקולים שלכם אני חייב לציי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by shmulik_miata,

אהלן חברה, יש לי כרגע ASUS 970 STRIX שרץ על לוח מקסימוס HERO VII ומעבד I7 4790K. אני מריץ משחקים ב-4K אך לא על ההגדרות הכי גבוהות. מה כדאי? לשדרג ל-980?(האופציה הפחות עדיפה עליי) או לרכוש כרטיס מסך זהה למה שיש לי כרגע ולחבר אותם ב-SLI? תודה שמוליק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zerocool15,

יש לי כמה כרטיסי מסך מחו"ל, כרגע יש לי בעיה עם 9800 פרו, הנה כמה תמונות, כמו מה זה נראה לכם? כתוב שמה בבדיקה לארטיפקטים שהוא לא מצא כלום, בנוסף אתם יכולים להעיף מבט על הטמפרטורה. המאורר מראה 0% אבל הוא עובד, לא יודע בכמה %. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  14. האם הוא מסדרה 9? ומה מחירו?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Pini Mizrahi,

מה מומלץ לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו? - בלי משחקים, בלי OC, עם מעבד E6600 ומסך DELL 2007WFP או 2407WFP. אופציה 1 Leadtek nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIe אופציה 2 X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E תודה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by ido2005,

רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  17. היי מה קורה תקשיבו יש לי אלף שקל תקציב לכרטיס מסך עכשיו בכסף הזה אני יכול ליקנות X800 או שאני יכול ליקנות X700 של אסוס ויש יותר מידיי דגמים מה אני יכול ליקנות עד 1000 ולא להיתפשר על משהו גרוע מה כבר אי אפשר ליקנות כרטיס מסך כמו שצריך באלף שקל!? PLZZ HELP

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  18. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 מארז כולל ספק HEC 6C60 300W ועכשיו אני צריך כרטיס מסך עד 400 שח אני לא גיימר והמחשב לא למשחקים אבל אני רוצה שתהיה לי אפשרות להפעיל פיפא או נבא על המחשב ולשחק בו (לא חייב שיהיה בגרפיקה הכי טובה) ושיהיה בבקשה באתר www.skypc.co.il בגלל שמשם אני קונה תמחשב תודה

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by Loki,

אילו חברות עובדות עם Radeon9700 הרגיל, לא Pro? והאם ייתכן שתהיה חברה שהכרטיס שלה חלש במיוחד לעומת החברות האחרות?

20. Started by constantine16,

ma aaevdel bein Unreal Engine 3.0 Build 4604 le Unreal Engine 3.0 Engine Build 3706

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  21. אבל הוא יותר טוב מה-9550 שיש לי של ג'יגהבייט 128 מגה 128 ביט....נכון?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום אני מעוניין בקניית X1950 PRO 512 MB אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם לבי הכרטיס. והשאלה השנייה שלי היא האם הוא יכול לעלות את המשחקים נגיד הכי כבדים שיש היום בעולם בקלות. תגידו לי מה המשחק הכי קשה שלפי דעתכם קשה למחשב לעלות כיום ותגידו לי איך הכרטיס יוכל לעלות את המשחק שחשבתם שהוא הכי חזק מבחינתכם מ1-10. תודה נתנאל קורן

• 8 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by myossi0,

לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  24. לאור העובדה שלא התעצלתי וקראתי את החוקים, הנה הפרטים. הכרטיס כמובן לשימוש של משחקים, להריץ מייפל על HD לול, סתם רכשתי אותו בחנות נעה במחיר של 780 ש"ח ומפרט המחשב - CPU- AMD Athlon 2 X3 2.8Ghz Motherboard- GIGABYTE MA74GM-USH Memory- 4GB (2x2) PATRIOT 800Mhz CL5 Video Card- FORCE3D ATI Radeon 5770 1GB Hard Disk- Seagate 320GB 7200rpm PSU- Seasonic 500W רכשתי כרטיס מסך 5770 HD בזול יחסית, 780₪ לעומת היצריניות האחרות שמוכרות ב-₪900. עכשיו, המחיר מאוד זול וזה דיי גורם לי לערער בבחירה. עוד לא ניסיתי אותו ואני רוצה חוות דעת לפני שאשתמש בו, האם הכרטיס מסך FORCE3D RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe טוב או שבאמת יש בו פגמים? רכשתי את הכרטיס מהחנות נעה, עליי…

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by neomerdien,

אהלן, חשבתי שהגיע הזמן לשדרג וה7850 דיי קורץ לי מבחינת המחיר והביצועים אבל אני מפחד שהמפרט לא יסחוב את הכרטיס (מפרט בצד). מה אתם אומרים מיותר או שהמפרט המיושן כן יסחוב? ואם כן איזה חברה לקחת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.