עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nightbeat,

לפי מה שקראתי באינטרנט, ההבדל בינהם באוברקלוק מקסימלי הוא בערך 5%. ו- שה7950 הוא אוברקלוקר יותר טוב מ7970. 7950 יעלה 1200 (בקבוצתית, אם היא תצא לפועל) - הבעיה שאני לא יודע באיזה קירור מדובר 7970 עולה 1800 (במכירה קבוצתית) האם ההבדלים שציינתי נכונים? אם כן, לא מוגזם קצת 500 שקלים הפרש בינהם? :s05: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by syberpuppy,

קניתי אתמול מחשב חדש כולל מסך CRT חדש, MAG AX986 FS 19 inch, ומאז שהפעלתי אותו הוא מפיץ ריח חריף מאוד (שמוכר לי מעולם המחשבים איכשהו), למישהו יש מושג מה זה הריח הזה והאם הוא יעבור או שזו תקלה?

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  3. אני קונה עכשיו 7900 G בארה"ב ואני לא יודע של איזה חברה הכי כדאי לי מצאתי של EVGA ב 290 $ את זה eVGA 256-P2-N567 Geforce 7900GT KO Superclocked http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130016 וראיתי גם של גיגבייט והם יקרים יותר באיזה 20 - 40 $ וביצועים פחות טובים.. אז מישהו יכול להמליץ לי על חברה טובה או שגם EVGA טובים ??

• 16 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by Salwaby,

אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)

• 23 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by draak31,

ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by the ultimate,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  7. הדברים החשובים שאני צריך בתוכנה.. שתדע להמיר סרט מתקליטור די.וי.די ישירות להארדיסק, שאוכל לחתוך חלקים מסרטים ולהעביר למקומות שונים, כולל מחיקה מוחלטת או חלוקה של הסרט למספר חלקים מסויימים, ובנוסף.. שאוכל להוריד את איכות התמונה בסרט כך שגודל הקובץ יקטן. מה עוד? זה הכל, לבינתיים. אם אין תוכנה כזו, אז ישנה תוכנה שתדע לעשות את רוב הפעולות שהזכרתי פה לפחות? ואם גם לא, אז תנו לי שמות של תוכנות בשביל כל אחת מן הפעולות. בבקשה ובתודה מראש. נייקי!

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

האם לכרטיס הזה יש Flash Bios? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד ניסיתי באתר של Inno3D אבל לא מצאתי שום עדכונים של Flash Bios אלא רק עדכונים של Driver.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. Started by ranyr,

קניתי כרטיס חדש לפני פחות מחודש והוא עבד במקסימום 43 מעלות ועכשיו פתאום הוא מגיע עד חמישים ושתים מה קורה פה???

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  10. כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם! ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל! הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by GOSS,

יש לי מחשב P4-1700MG כרטיס מסך GE FORCE 2 MX400 32MB הGTA3 קופץ באופן מבייש את המחשב והציפיות שלי

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by show_biz,

אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה

13. Started by iatia,

יש לי ווינדוס אקס פי ולאחרונה הורדתי את המשחק Midtown Madness 2 ואני לא רואה בחלל טוב אני רואה את המשחר חצוי לכמה חלקים אני רואה את המשחק חצוי כמשולש וכו' (עם ג'יפורס 4 440 DDR)

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by INFERNO,

יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואני מתלבט בין ATI ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR Retail box ל PLATINUM GeForce4 Ti 4200 64MB מה יו שווה לי מבחינת ביצועים (רק משחקים ) תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  16. Started by hike101,

שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  17. שומר מסך? שמעתי שלא טוב למסך להדלק ולהתכבות יותר מדיי אז מה עדיף? תודה

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שאני משחק ב- GTA הוא מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות והמשחק מתחיל לקרטע למה? ובאיידל הטמפרטורה עמודת על 52 מעלותת האם זה נרומלי?

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  19. 320MB או 640MB? רזולוציה 1680x1050

• 17 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by iPsych,

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  21. שלום קניתי לפני כשבוע בערך מחשב נייד שבמפרט רשום כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100 ב dxdiag כתוב: Mobile Intel® 965 Express Chipset Family 358 mb האם מדובר באותו כרטיס? אם לא , האם הכרטיסים זהים מבחינת יכולת? תודה , אבי

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by patrik,

[glow=red,2,300]Gigabyte GA-73UM-S2H עם ה ATI Radeon Xpress 1250 ABIT Fatal1ty F-I90HD עם ה nVIDIA® GeForce 7150 [/glow] איזה כרטיס מסך מובנה חזק יותר? ההחלטה המכריעה נמצאת בתשובתכם לשאלה זו ^^^ תודה למנסים ולעוזרים ;D

23. במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!

24. בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה

25. Started by -LosNir-,

היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים