כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בריאן מ- yes tech city משתף עימנו בתובנותיו ובנסיונו האקטואלי, כמו גם מציע עצות לקונים שמתלבטים - האם כ.מסך מחוות כריה לשעבר, זהו מוצר כשר שניתן לרוכשו או חלילה אחרת:
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצד דיווחים על כך שכרטיסי ה-Vega 20 של AMD יתמכו בממשק החיבור של הדור הבא - אנו מקבלים אישור רשמי לכך ש-NVIDIA כבר תומכת בו במסגרת ערכת הפיתוח החדשנית שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קצת מבולבל מכל החברות שהוציאו את כרטיסי 9800PRO של איזה חברה הכי משתלם לקנות במחיר הגיוני ל 9800PRO 128MB
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Galaxy (3G Graphic) Geforce4 MX440 64MB DDR & TVOUT (ראה תמונה למטה) כפי אתם רואים המאוורר הפסיק לעבוד אז פירקתי אותו. א. איפה קונים מאוורר כזה כמה זה עולה? (וכמה כולל משחה טרמית? אולי אפילו עבודה כי אין לי קריזה למשחה טרמית תמיד לא נראה לי אחיד אז אני בסרטים ...) ב. עדיף כבר להחליף את הכרטיס? (כמה עולה כרטיס דומה? יש חדש ? או רק יד שניה?) ג. האם אני יכול לשדרג למשהו יותר טוב? הלוח אם שלי הוא Abit BD7II (עם AGP-X4) פרטים נוספים בקישור http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II האם אני יכול לקנות משהו חדש? או רק יד שניה? מה הג…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ מעבד 478 3GHZ HT DDR 512X2 כרגע 1080P לא רץ על המחשב האם הכרטיס החדש של AMD יצליח להריץ 1080P שמקודד ב-H264 חלק עם המפרט שלי? תודה מראש, swg
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס מסך למחשב מבוגר(3.5) . לוח אם Gigabyte GA-K8NS למקרה שזה משנה AGP X8 כמובן משתמש קבוע בשני צגים "19 (עם חיבורי DVI+אנלוגי בכל אחד) מריץ XP כרגע VISTA בעתיד לא משחקים על המחשב כן מריצים תוכנות לתכן תלת מיימדי של חלקים (SOLIDWORKS) המחיר הוא בשביל מסגרת כללית אם אני ירוויח בצורה מורגשת מכרטיס יותר יקר ,יש מאין ;D תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצים לוודא שאתם מוכנים להגעתו של כותר הפעולה החדש Prey? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להיכנס לאתר יצרנית הליבה הגאפית שבמערכת שלכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי לוח עם AGP וכרטיס עם PCI E...האם קיים מתאם כלשהו שמאפשר חיבור של הכרטיס על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה זכרון הננו נה הוא עושה, בבקשה תגידו לי מה אתם יודעים עליו??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כן, אני יודע, חזק זאת לא המילה לתאר את הכרטיסים הללו. בכל מקרה, קצת הרבה לפני שהתחברתי ל-HWzone, היו כרטיסים שכאלו בעולם. אז אני אודה אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר, מה יותר חזק? GF4 MX400 או GF4 MX440SE?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חזר למלאי מי שיש לו את המסך ורוצה. http://www.geforce.com/hardware/technology/g-sync/diy
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם לדעתכם יש בעיה כלשהי עם הכרטיס, או שהבדיקות שהן לא CPU TEST גם מושפעות מהמעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
GEFORCE TI 4200 64M ב 520 שח של ABIT ? או? GEFORCE FX 5600 רגיל של CHAINTECH ב750 שח? ב KSP מה ההבדל בין GEFORCE 4 TI 4200 64M לבין GEFORCE 4 TI 4200 128M מה יוסיף לי כבר הזיכרון ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי Q6600 @ 3.0GHZ 520W PSU, 19 INCH LCD שבוע הבא אני קונה כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות בין שני כרטיסים - GTX 560 TI (1090 שח בKSP) או HD 6870 מצד אחד ה 560TI יותר חזק באיזה 15% ומצד שני אולי אני בכלל לא צריך אותו? עם מסך כזה קטן.. וה6870 צורך גם קצת פחות חשמל אם זאת בעיה.. מה אתם אומרים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-