עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rafiisak,

עד כמה הכרטיס הזה טוב או גרוע למשחקים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kw,

שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Aternus,

הודלפו לרשת דריברים בגרסת בטא של הקטאליסט החדש, 8.7. יש שיפור ביצועים משמעותי במצב CrossFire וגם שיפור ביצועים קל לכרטיסים החדשים סדרת HD4800. XP 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=135&Itemid=54 Vista 32 and 64bit http://www.toomanydownloads.com/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=136&Itemid=54

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by makronn,

איפה אני יכול להוריד דרייברים לgeforce2 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by adirnasri,

מה זה בנדאל.?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך כ"מ בתקציב של 150$ אני מתכנן להזמין באינטרנט מארה"ב. שימושים: תכנות בCUDA(חייב להיות של NVIDIA) ומשחקים ברזולוציה של 1024*1280. מפרט נוכחי: מעבד:Intel e6750 2.66 Ghz. זיכרון:2Gb 667 Mhz. ספק: corsair 520Hx-520W. מה ממולץ בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלםו לכולם, אני מניח שהתשובה לשאלה שתשאל היא לא, אך בכול זאת אשמח לדעת זאת בוודאות. הלוח אם שאני מחזיק בו הוא Gigabyte K8NF9 והמעבד הוא AMD 64bit 3000+ 939. עכשיו, אני לא רואה צורך להחליף את לוח האם ואת המעבד הקיים (בינתיים) אבל רואה צורך דחוף בהחלפת הכרטיס מסך: Nvidia Geforce 6600GT VIVO לאחד מסדרת ה8. לכן, בהנחה שהתשובה היא לא.. אפשר להכניס כרטיסים של 8800GTS\GTX ללוח האם שמצוין לעיל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם אני קונה מחשב פשוט וזול לשימוש משפחתי רגיל (אינטרנט , אופיס, אימיול...) בנוסף אני רוצה שהילד בן 11 יוכל לשחק בו, לא צריך רזולוציה מקסימלית ולא את כל האפקטים שיש במשחקים אבל בהחלט שאפשר יהיה להתקין ולשחק את רוב (אם לא כל) המשחקים שיש. השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מובנה בלוח האם או שצריך כרטיס נפרד. ואם כן באיזה לוח או איזה צ'יפסט ( אם אני מבין נכון הכרטיס מסך הוא חלק מהצ'יפסט) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם לגבי הכרטיס המועדף במגבלות הללו ביחס לעלות תועלת אני מעדיף לא לחרוג מ 1500 ש"ח בגדול חשבתי על AMD 4800 2GB RAM 160GB HARD DISK PSU - 300W תודה מראש לכל המגיבים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by moshel7,

האים כדאי להחליף את ה-9600GT 512MB OC ל-4850 האים אני ארגיש הבדל במישחקים על מסך 17" CRT רכשתי את ה-9600GT בפנדה באר-שבע ןאחר כשבוע+- יצאו ה-4850 והיו ויש ביקורות טובות מאוד לגבי הכרטיס פניתי למנכ"ל פנדה במייל והוא הסכים להחזיר את ה-9600 GT להוסיף קצת ולקחת את ה-4850 האים כדאי והאים בספק שלי TT TR-2 430W יחזיק את ה-4850 כי את ה-9600GT הוא מחזיק

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם כרטיס מסך מובנה פוגע במערך הדואל צ'אנל כך המחשב מזהה מערך סינגל אם לא האם צריך לכוון מערך דואל צ'אנל או המחשב מזהה לבד???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by crak100,

שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 320M‏, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299‎ MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1‎ GB ב.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 230M‏, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815‎ MB עם DDR3 ייעודי של 1‎ GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Linkin Park,

היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dor_ohayon,

יש לי אפשרות לקנות את שלושתם איזה מהם הכי מומלץ? (בשביל משחקים בעיקר)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by psybrain,

רציתי לשאול בקשר לכרטיס מסך של ATI 6970 של SAPPHIRE שמעתי שהדגם הזה בעייתי או לא כל כך טוב ... השאלה האם זה נכון והאם אני יכול לקנות כרטיס יותר חזק וטוב במחיר כזה .. עד 2100 שקל .. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב ישן פנטיום 4 עם AGP כפול 4 איזה כרטיס מסך ב700 שקל אתם ממליצים?

20. שלום, המפרט שמצורף זה המחשב שאני מתעתד לקנות. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים כרטיס מסך. אני בעיקר עובד עם ADOBE CS5 + VISUAL STUIDO 2010 ועוד תוכנות לעריכת וידאו וכדומה. הבנתי שלכרטיסי מסך של NVIDIA יש ייתרון בעבודה עם ADOBE בגלל שהם עובדים עם טכנולוגיית ה CUDA אשמח להצעות. תודה רבה I3-540 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 rev 2 Gigabye-H55M-UD2H Kingston DDR3 2048 1333 CL 9-9-9-27 *2 Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA 2 32MB CoolerMaster Elite 342 460W כולל ספק

21. Started by show_biz,

אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה

22. Started by mic,

יש לי XP וGEFORCE 4 הורדתי את הגירסא החדשה של 40 של NVIDIA הורדתי של XP אני בטוח... במאה אחוז! עכשיו שהתקנתי צצה הודעה שזה ממליץ להפסיק את ההתקנה מיד. זה לא גרם לי לבעיות עם גירסאות קודמות כמו 30 אז עשיתי עצור אבל זה עדיין התחיל להשתגע התחיל לא לזהות חומרות וכאלה, של המסך והכול. האם זה בגלל שהגירסא היא בבטה? או בעיה במחשב שלי? מישהו הוריד את הדרייברים החדשים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מח פש כרטיס שתומך ב עד 4 מסכים בו זמנית לאAGP מישהו יכול להמליץ? כרגע יש לי כרטיס METROX G200 MMS - אבל הוא ישן ישן ןאני מתאר שבימינו יש חדישים ממניו? אשמח להמלצה תקציב לא מוגדר איו לי מושג כמה צריך לעלות הולך לחבר אותו ל GEGABYTE P35-DS3 מעבד E6550 זיכרון- OCZ 667- 1024X2 חשובה לי היכולת לתמוך ב 4 מסכים הרבה יותר מאשר הביצועים הגרפים של הכרטיס תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אולי השאלה קצת מוזרה. האם פרט למשחקים ותוכנות שעובדות עם גרפיקה תלת מימדית, יש הבדל בין כרטיס מסך טוב לבין כרטיס מסך פשוט O/B? אני מודע לכך שיש הבדלים במספר/סוגי היציאות, אבל אני השאלה היא האם יש הבדלים נוספים. יש בשוק הרבה כרטיסים בסביבות 200-300 ש"ח, שלא מסוגלים להריץ משחקים. רציתי לדעת מה השימושים שלהם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Mr.Someone,

שלום, נתקלתי באפשרות לרכוש את אחד משני הכרטיסים המדוברים - האם ההבדל מבחינת רעש איכות קירור וביצועים הוא משמעותי? למי מהם יש ייתרון? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים