עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RazStyle,

שלום לכולם. יש לי מחשב חדש ואני צריך לקנות כרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: MSI GF7050 AMD מעבד: ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD אני משחק במשחקים כמו CRYSIS DRIT GRID אז אני צריך כרטיס מסך טוב שיעבוד לי במשחקים כבדים פחות או יותר והתקציב הוא עד 500 או 700 תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by Stoichkov,

http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1162 כרטיס מסך Gigabyte GeForce PCX6200TC NX62TC256DS http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=192 כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX5500 128MB Gigabyte

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  3. הזמנתי X1950 פרו לפני כחודשיים, ולפעמים כשהייתי מריץ משחק היה מופיע לאחר מספר דקות מסך שחור עם No signal, והסאונד היה נתקע ולבסוף עוצר. בכל מקרה כזה, הייתי צריך לעשות ריסטרט, שום דבר אחר לא היה עוזר. לאחרונה, הבעיה החמירה ולאחר 5 דקות במשחק המסך מופיע. לאחר בירור אינטנסיבי, בדיקות ממטסט וכו' הגעתי למסקנה שהבעיה או בסדרת x1950 [בגלל בעיות חימום או משהו דומה] או בספק שלי XP480 של TT שכנראה מפיק רק 250W. הצעות? להחליף ספק? או לפנות לאחריות של הכרטיס? ואם כן, מה כבר יוכלו לעשות, שכן הבעיה שכיחה בדגם הזה?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  4. הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by leonchik1976,

שלום לכולם! אני חושב כרגע לקנות את כ.מסך הנ"ל, אך בינתיים מה שעוצר בעדי זו הידיעה שבקרוב יוצאת סידרה חדשה של NVIDIA 8 אשר תתוך ב-DirectX 10. רציתי לשמוע את דעתכם...לקנות עכשיו כרטיס, או לחכות?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  6. שלום, ברצוני לקנות את מערכת הזאת: e4400 @ ~3.2ghz gigabye ga-p35-ds3r 2 * 1gb cl5 g.skill pc2-6400 @ ~900mhz ונשאר לי תקציב של בערך 450 ש"ח בערך לקניית כ. מסך שכמובן לoc ושתעזרו לי כמובן לעשות לו vmod / pencil mod... הכ. מסך בעיקר למשחקי "מלחמה": medal of honor hitman stalker serious sam half life וגם לפעמים carbon תודה על העזרה מראש

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  7. מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by elerock,

שלום,אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש למחשב הישן ואני לא יודע מה יותר טוב. ‏POWERCOLOR X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, PCI-Eבעל קירור מיוחד של AC. או ‏POWERCOLOR HD 2600 XT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הקלוקים של ה2600 הם: Engine Clock 800 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 ושל הX1950: Engine Clock 600 MHz Memory Clock 700 MHz x 2 אבל יש לו 256 ביט זיכרון ול2600 יש 128. ה2600XT זול ב 100 שקל מה X1950. הקירור של הX1950 יותר טוב אבל אני גם ככה מחבר קירור של זלמן(‏VF1000 LED ). איזה כרטיס לדעתכם כדאי יותר לקנות? בבקשה לא להציע לי כרטיסים אחרים.

10. Started by roee97,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך בין 200-300 דולר עם יחס עלות תועלת הכי גבוה. הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים על מסך ברזולוציית Full HD ולצפייה בסרטים. אני מתכוון לקנות אותו בארה"ב ולכן אבקש מכם להתייחס למחירים בארה"ב. המטרה שלי היא שהכרטיס יהיה כמה שיותר זול בטווח הזה ושישרוד לי כמה שיותר זמן. תודה, רועי

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by NiMo1771,

אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shyak,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס מסך לעריכה בלבד ולא למשחקים. אני עובד כרגע עם gt 8800 ואני רוצה לשדרג לסדרה של ה -fx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1)Memory Interface - מה זה אומר ועל מה זה משפיע 2)Memory Bandwidth - גם כן מה זה אומר ועל מה זה משפיע עכשיו יש לי מספר התלבטויות בין ה: NVIDIA Quadro FX 1800 NVIDIA Quadro FX 3700 NVIDIA Quadro FX 4700 X2 ( שדרך אגב אין לי מושג למה שם זה רושם את כל הביצועים בחזקת 2) והגרנד פינלה: NVIDIA Quadro FX 5800 בבקשה תעזרו לי להחליט כל עצה תתקבל בברכה...

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by gilad0327,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה .. אבל יש לי בעיה אני לא רואה כל כך טוב דברים כתובים.. נגיד סרטים אני רואה מצויין יותר טוב מהמסך של המחשב ... אבל אם אני רוצה לראות דף אינטרנט למשל , אז רואים לא ברור . יש דרך אולי לראות באיכות יותר טובה ?לחבר נגיד מתאם מה- DVI של הכרטיס מסך לאחד החיבורים של הטלויזיה.?או משהו דומה?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by sgsg,

קניתי מסך LG לפני שנה וחצי - שנתיים ובתקופה האחרונה הוא מתחיל להצהיב מדי פעם, וצריך להכות אותו כדי שיחזור לעצמו. אני יודע שעל מסכי LG יש אחריות ל- 3 שנים ואני די בטוח שגם אמרו לי בזמן הקניה. הבעיה היחידה היא שאיבדתי את חשבונית הקנייה של המסך שמהווה גם את כתב האחריות. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות ? עוד לא ניסיתי לגשת לחנות. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני כל הזמן נתקל בכמה מונחים ואני לא מבין את הפירוש שלהם, מישהו יכול לעזור? הנה הם: 4xAA 8xAF זה הראשון AA 8xAF זה השני ועוד אחד אחרון: שיידר פיקסל 3 בקשה תפרשו לי מה כל אחד אומר..

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  16. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800 שקל תודה

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by shloosh,

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by doorman,

שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס GTX 670 (הגירסא של gigabyte, קירור windforce) http://ksp.co.il/?uin=15704 מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: i7 2600K Sandy Bridge לוח אם : Asrock Pro-3M זיכרון : 16 GB (4x4) Kingston ספק כח : MODU82+ Enermax - 425W אני כבר יודע שאני אצטרך לשדרג את הספק כח שלי (ואשמח לשמוע הצעות לספק כח מומלץ שמקביל לספק הקיים, רק חזק יותר) האם זה יעבוד כמו שצריך עם מפרט כזה או שאני צריך לשדרג משהו נוסף? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by NIRAN,

כמה עולה מסך LCD 19 טוב ואמין (בעיקר למשחקים אז שלא ישרף)? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת מחשב ישנה יחסית, אשר בנמצא יש כרטיס מסך מסוג 6200 geforce. אגש ישר לבעיה: כאשר חיברתי את הטלווזיה דרך חיבור הS-VIDEO עם מתאם מS-VIDEO לRCA (בננה - בדר"כ כלל כבל עם ראש צהוב). לפני התקנת הדרייברים הטלווזיה מציגה תמונה צבעונית אך הבעיה מתעוררת כאשר אני מתקין את הדרייברים. ממש ישר אחרי שאני מתקין הצבעים נעלמים ומשאירים אותי עם גווני אפור וריצודים מדי פעם. אם התקנתי דרייברים ולאחר מכן הסרתי שוב חזרתי למצב שאין ברשותי דרייברים אך הצבע חזר לחיים. אני מודע לכך שזאת כנראה בעיית דרייברים, האם ישנה דרך לפתור את זה? (ולא, ריסט לא עוזר, גם לא שינוי שיטות השידור, וגם לא שינוי מSVIDEO לCOMPOSITE בהגדרות...) אובד עצה, אשמח לשמוע דרכים חדשות להתמודד עם הבעיה,ו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by slowdive,

שלום, מחפש את הכרטיס הזול ביותר לצורך הצגת טקסט ואינטרנט באיכות טובה על גבי מסך LCD 19 אינץ' (כנראה lg 1970hr,עוד לא קניתי) שמעתי הרבה תלונות על הצגת טקסט במסך הזה ולכן אני רוצה לעלות ממסך ONBOARD למשהו עם יציאת DVI. יהיה לי מעבד intel core 2 duo E6300 ולוח אם מבוסס 945 (גם עוד לא נקנה) אני לא משחק במשחקים,לעיתים רחוקות מאוד סרטים. (כדאי להתרחק מכרטיס ש"גונב" זכרון מהקאש?) איזה חברה ודגם אתם מציעים?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  25. לא בדיוק יודע לאיזה נושא לשייך את השאלה, מקווה שפגעתי נכון לחבר שלי יש כרטיס ג'יפה 2 (100/200) ומשדר אלחוטי (מקמ"ש) בעזרתו הוא משדר לטלויזיה. בהגדרות של ה-nView הוא משתמש ב dualview. הבעיה היא שבטלויזיה, האות (הסרט למשל) במקום להתפרש ע"פ כל המסך, מתפרש עד הגבולות העליונים והתחתונים בסדר אבל בצדדים נוצרים מן 2 פסים שחורים (3-4 ס"מ בכל צד). הם לא עולים על השידור עצמו אלא פשוט יוצא שהם מצמצמים את השטח ע"פ הטלויזיה שבו הסרט יכול להתפרש. הבעיה היא בהגדרות של הnView, בשידור עצמו..? יש דרך לשנות את זה? תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.