כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
התערבתי עם חבר, שאומר שהקירור שלו (Redeon 1950XT) יותר טוב מהקרור שלי (GeForce 8800 GTS הישן) ובקירור שלו של הרדאון יש AC... תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800NP אני משתמש בדריברים של אומגה לאחרונה הכרטיס נדפק לי או לא יודע מה..והוא מתחיל להראות לי קישוטים ומריחות במשחקים ובוינדוס זה היה בסדר גמור תמיד ובשבוע האחרון זה התחיל מה יכולה להיות הסיבה? במקרים כאלה מחליפים כרטיס ? יש לי אחריות לעוד שנה+
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, לתקציב של 600 שקל (אני יודע שזה לא הרבה אבל, זה מה יש, ובבקשה אל תלכו לכיוון של "תוסיף עוד 100 ש"ח ותקנה XYZ") איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות (לא משנה לי משומש או חדש). אגב: חשוב לי שהכרטיס לא ירעיש יותר מדי. לא כך כך חשוב לי הקטע של התמיכה ב-DirectX9. רזולוציה מספקת עבורי זה 1024X768. מה אתם מציעים? נ.ב. אם למנהלים כאן לא יפריע - אז למי שיש כרטיס למכירה שעונה על הדרישות מוזמן לשלוח לי מייל או להגיב כאן. תודה. oktan@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה ב- 920 שח עם התקנה והכול את ה - geforce 9800gt1g.? וגם זה מריץ crycis טוב נכון ועוד משחקים כבדים נכון? ושימו לב שזה 1g.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ לקנות בשביל כרטיס מסך geforce leadtek 8800 gts 640mb ??
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח . אני משחק בערך פעמיים בשבוע כך שאני לא צריך איזה כרטיס תותח משהו שיריץ משחקים כמו : Command and Conquer Generals warcraft 3 כמו כן יש לי P3 1000 ולוח אם של ASUS CUV4X בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
במסגרת סידור בחנות, מצאתי כרטיס מסך ישן שאינני יודע נתונים כלשהם לגביו וקויותי שאוכל לקבל פה עזרה. יש לו 3 יציאות : VGA ,SVIDEO ,RCA על המעבד במרכז חתום 6326"SiS" . על הציפ מעליו רשום "butterfly" . יש לו 4 ציפים בצד הפנימי של הכרטיס שחתום עליהם "SEC KOREA" . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי פה לקנות כרטיס ti4200 עד תקציב של 700 שח בערך... שמעתי עכשיו על כרטיס ti4800 או ti4800se... מה ההבדל?? ומה עדיף לקנות?? ה-SE וה-4200 אותו מחיר בערך, למי משניהם ביצועים טובים יותר?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
half life 2 fear splinter cell Double Agent ועוד משחקים בסגנון, ואיך זה יעבוד לי ברזולוציה 1600*1200
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה המצב אחים שלי? קניתי לא מזמן את הכרטיס מסך הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=290 הוא עלה 900 שקל, רציתי לדעת אם הוא יריץ לי Carmageddon 2 ואם לא אז מה הוא כן יריץ לי...
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
פשוט אני רואה שהתדר של הזכרונות והליבה ב7300GT יותר מהירים מה7600GS. האם זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני ממש חייב עזרה פשוט קניתי מחשב ואני די רוצה שמשחקים כבדים כמו דום 3 יעבדו עליו יש לי אפשרות עוד היום לשנות חלקים במחשב ולכן השאלה שלי אם כדאי להשאיר את ה-GF5700 256 או להוסיף כסף ל-6200 256 אני חייב לציין שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך ויש לי יותר ידע ברדאונים אבל כבר הלכתי על הג'י פורס אשמח עם מישהו יוכל לערוך לי את ההגבלה שבין הכרטיסים שכתבתי למעלה ומישהו עם ניסיון שיגיד לי איך משחקים כבדים עובדים עליהם אני פתוח להצעות .... עדיף שזה יהיה מהר כי אוטוטו אני מקבל ת'מחשב.... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לצערי, שלחתי את הכרטיס שלי לתיקון, והתקנתי את הכרטיס היחיד שלי ATI RAGE PRO, הורדתי דרייבר ל win98 w82560en.exe ואני מנסה לעשות 16 bit כי האיקונים ניראים גרוע, כמו ב 16 צביעים, ולא משנה מה אני שם, 32 24 16 זה אותו דבר. איפה אפשר להשיג דריבר נורמלי לכרטיס שכזה הכרטיס יחזור עוד הרבה זמן
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין כמה זמן רב בקשר קניית כרטיס מסך, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לבחור מה הכי מתאים לי אני מחפש כרטיס מסך ל- AGP במחיר של 1100 שקל גג ראיתי עד עכשיו 3 כרטיסים שמעניינים אותי: Sapphire Radeon X800GTO 256MB DDR3 DVI TV-Out AGP Retail ?Sapphire (ATI)? - ?Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, AGP? XFX PV-T42K-VDE3 GF 6800XT 256Mb DDR3 AGP 2*DVI+TV-OUT 2Y -עכשיו השאלה הגדולה>מה הכי חזק מבין 3 הכרטיסים? -מה הכי שווה לקחת מבחינת המחיר? -ושמעתי שה- x800gto לא תומך ב- SM3 זה חשוב להפעלת משחקים בעתיד?(יכול להיות מצב שהוא לא יפעיל משחקים?) תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
הכרטיס מסך החליט שהוא מתאבד לי (בעקבות הפעלה של משחק רב משאבים - ZUMA ) . הכרטיס הישן היה 8800 GTS . אני מחפש כרטיס חליפי (איכותי) בעלות של עד 1200 ש"ח (אין לי בעיה גם יד שנייה , הכרטיס הישן היה יד שנייה) . בעיקר למשחקים , לא מחפש כרטיס מסך שיריץ הכל על ULTRA וב 50FPS אלא כרטיס שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיצאו ושיצאו . תודה
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כסף .. וברצוני לקנות אחדג מהכרטיסים האלה ... או זה X800 XT PE ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6976 שמגיע אם בנאדל פצצה שכולל הף לליף 2 ! או הכרטיס הזה Nvidia 6800 Ultra ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6882 ,תנו לי השואות של הכרטיסים ! ותמליצו לי ! תודה ! אני רק מבקש תגיבו לנושא ....ועל תיעצו לי על 6800 GT וכאלה !
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שאני קונה את 9600xt אולי עדיף לקנות את ה6600 הרגיל לא ה gt
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני הולך לקנות כ.מ בתקציב של 800-1000 שקל , חשבתי ליקנות את ה- 8600 שיייצא אבל הבנתי שהמפרט שלי גם אולי יגביל את הכרטיס וגם לא מספיק בישביל ויסטה, אז אני לא יודע אם לעבוד לויסטה וליהיות במחסור של ראם\מעבד או להישאר עם XP ולקנות 1950PRO.... חשוב מאוד לצייון שאני חייב לעשות קנייה אחת ובסכום כולל של 1400-+ (כולל ליברטי 400) ואני לא הולך להחליף מחשב עד הצבא ( 4 שנים ) וחשוב לי שהוא יהיה בסדר לשנתיים הבאות... ויש לי עוד שאלה אם יהיה 1950PRO ואני אנסה להפעיל משחק שהוא בלי תמיכה ב DX9 על XP, מה יקרה ?
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-