כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
תקציב: עד 400 ש"ח (רצוי פחות) רזולוציה מקסימלית: 2048x1536 @ 75Hz אין שום צורך בתמיכה בתלת-מימד, הכרטיס הזה לעולם לא יריץ שום משחק, אפילו לא סוליטייר.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
http://www.tms.co.il/product/13284 Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL ב-1369 אני שילמתי 1200 על 760 לפני שבועיים. זה RETAIL וההבדל במחיר מינימלי והכרטיס הרבה הרבה יותר טוב, בעוד שבכל מקום אחר 770 עולה סביב 1800 ומעלה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הכרטיס ATI Radeon 1950GT 'SUPER' 512mb ל-AGP יש לי מערכת: P4-2.8Ghz 1mb Cach HT לוח של Asus-p4s800 1GB DDR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, ביררתי קצת על הכרטיס מסך הזה ורציתי לשאול אם מישהו כבר התנסה איתו... כי הבנתי שהוא משתלם יחסית במיוחד לAGP והוא יתן לי ביצועים גבוהים.. אני גם לא בטוח לגבי צוואר בקבוק, אם יהיה לי...(יהיה ? ) רציתי לדעת אם מישהו מכיר או ממליץ על הכרטיס ואם שווה בכלל לקנות אותו או את Radeon x1950 pro 256mb בתוספת של עוד 260 ש"ח בערך... ואם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ה Radeon X1950GT 512mb ל-X1950Pro 256mb ואם ההבדל הוא כזה משמעותי.. X1950GT SUPER 512mb AGP: http://skypc.co.il/pl_product~28105~8~0.htm X1950Pro 256mb AGP: http://skypc.co.…
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך TI 4200 MSI, וקיבלתי איתו כבל מפצל כזה עם חיבור לכרטיס ושני ראשים צהובים ל RCA ו S VIDEO, אני צריך לדעת איך אני יכול להשיג את הכבל הזה שוב מאחר והוא אבד לי. או מה שם היציאה שמתחברת לכרטיס עצמו. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום חברים. אני חדש בתחום אז אשמח לקבל את עזרתכם. יש לי Pentium 4 מלפני 3 שנים עם כרטיס Geforce II ואני רוצה לשדרג ולקנות כרטיס Nvidia Geforce 6600 עם חיבור AGP 8 א. האם יש לי צורך לבדוק את ספק הכח של המחשב ?? מה הדרישות של הכרטיס? ב. האם גוף הקירור של הכרטיס מספק או צריך לקנות גוף קירור נוסף? ג. האם מאוורר הכרטיס עושה רעש רציני או סביר כמו מאוורר המחשב? ד. האם יש הבדל בין Nvidia Geforce 6600 ובין Geforce FX6600 או Geforce PFX6600 או Geforce 6600LTכמו שמפרסמות החנויות ברשת? ה. האם יש הבדל רציני בין גרסת 128MB ו - 256MB לביצועי הכרטיס? תודה מראש על העזרה...
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום אנשים, המפרט של המחשב שלי הוא: amd athlon X2 3600 3 ג'יגה ראם במהירות 667 nforece abit kn9 ultra 570 sli Gigabyte 7600GT FSP 400W PAF אני אוהב לשחק לפעמים במחשב ומעצבן אותי שאני כבר לא יכול להריץ כלום... יש טעם להחליף כרטיס מסך במחשב כזה או שכבר עדיף לחסוך למחשב חדש? חשבתי על 9600GT, HD4670, HD4730... נראה לי שכרטיס בסגנון הזה יתן לי תוספת ביצועים משמעותית בלי להיות חנוק מדי ע"י המעבד. אשמח לקבל מכם תגובות... תודה אנשים.
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ראית שיצאו כרטיסים עם 2 ג'יגה .. זה נחוץ בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ברשותי HD4870 1GB כבר 6 שנים ובמשך תקופה ביצועי הכרטיס רק דעכו מחודש לחודש זה רק מדרדר סרטונים לא עובדים על 1080P וב720 נתקעים לרוב. אדובי פלאש עם פייר פוקס קורס מלא ויש קטעים שהמסך נהיה שחור לשניה באמצע סרטון ולאחר מכן ווינדוס מודיע ששוחזר דרייבר של הכרטיס מחדש בגלל קריסה. לפעמים אחרי כמה דקות הוא פשוט קורס לגמרי והBSOD מגיע. גם במשחקים.. שלא נדבר על משחקים כבדים. SAINTS ROW 4 על הכי נמוך ברזולוציה של 1024X768 כבר בקושי מתפקד. הכרטיס מתחמם ולאחר 20 דקות משחק הוא קורס לפעמים או מתחיל להיתקע ויש פעמים של ארטיפקטים. ניסיתי את רוב הפתרונות שמצאתי בפורומים בין אם זה עדכון דרייבר שכבר לא התעדכן כמה שנים טובות ועד לעדכון ביוס שלא עבד למרות שניסיתי 3 סוגים שאמורים להתאים …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות GV-N960G1 Gaming 2GD שווה להשקיע? כלומר יש לי לוח יש G41 וגם מעבד קצת ישן Q9550...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האים היתרון של הליבה החזקה עדיף על מהירות שעון מה כדאי יותר ? והאם אני יכול להגיע עם ה 7900GS למהירות של 7900GT ? כמובן בממשק PCI EX
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עם I7 920 , 3GB RAM על HIGEST.. תודה חברה
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כיצד מנקים מסך LCD? זאת בדיוק השאלה. הבעייה - שאריות דבק של מדבקה - (אני חושב) על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הכרטיס 8800GTS 320MB יהיה מנוצל על מערכת פנטיום 4 מהירות 3.0 GHZ (תושבת 478 עם יציאה של PC-EX) וג'יגה זיכרון ?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רזולוציה 1200. כרגע יש לי 7770 והוא די מקרטע. מחפש שדרוג. מעדיף AMD. אודה להמלצות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כולם מדברים על פלטרים... שאני משחק במשחק לדוגמא COD2 אז אני נותן על כול האפשרויות של הגרפיקה על "גבוה" וזהו... אין שום דבר שמזכיר את המילה פילטר.... מישהו יכול להסביר לי מה זה? ואם זה בכלל קיים בתפריט של המשחק הזה ובמשחקים בכללי? תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים סיימתי SHADOW OF MORDOR אגב משחק נפלא. יש לי 760GTX סוחב 60FPS באיכות תמונה לא רעה בכלל כשמגדרים אופטימיזציה באנווידיה אקספיריינס הזה. סתם היה בא לי לבדוק את ההגדרות של המשחק, שמתי הכל על ULT כולל פלטרים+ VSYNC והמשחק זז לי על 30 FPS בלחץ. דרישות משחק מומלצות הם 660GTX ולי יש 760GTX שחזק ממנו הייתי אומר אפילו משמעותית (מגיע לרמה של ה660TI) אז איך בעצם קורה שכרטיס כמו שלי שהוא מעל הדרישות המומלצות ובכל זאת בקושי סוחב 30FPS בהגדרות ULT עם פילטרים? כלומר כשאומרים מינימלי זה דיי ברור למה מתכוונים, אך על פי מה בעצם הם מחשבים 'כרטיס מומלץ' ? בלי נוודיה אקספיריינס הייתי מתקשה מאוד להגיע למצב 'המומלץ' הזה שהם מדברים עליו. למה לא עובדים על פי דרישות מומלצות ביי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך fx 5500 שיש לי אותו כמעט שנה נותן לי לפעמים מסך שחור לשניה ולפעמים גם משאיר אותו ככה והמנורה של המסך הופכת לכתומה ואם יש קול אז הוא גם נתקע ומה שנשאר זה רק ריסטארט המנורה של המחשב לא תקועה או מהבהבת הרבה . זה קורה בזמן האחרון לפעמים כשאני נכנס לאתרים ורואה סרט.. מה שכן אני התחלתי להשתמש בכרטיס ב DVI לטלויזית lcd אז אולי הוא מתאמץ יותר החלפתי דרייברים כמה פעמים
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-