כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ATHLON 3200 64BIT, אני מאמין שאם משווים אותו לPENTIUM אז הוא רץ ב2.0GHZ. אני אוהב משחקים כמו OBLIVION החדש ומשחקי אימה כמו OBSCURE 2 וכו'. כמובן שגם CRYSIS הייתי רוצה לשחק אבל, אתם יודעים, יש גבול אני מנסה להבין איזה כרטיס מסך מספיק לי בשביל המשחקים הללו. ששיחקתיב OBLIVION, שיחקתי על המחשב הזה עם Gefore 6200. הורדתי את הכל הכי מעט שיש וזה זז בקושי, אבל סביר מינוס בשביל לשחק. לעומת זאת, שיחקתי בPREY גם ברזולוציה הכי נמוכה שאפשר וזה הגיע למצב של נראה לי 15FPS לפי דעתי. זוועתי לחלוטין. איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1000 ש"ח? אני יודע שיש ביקורות אבל אני מעדיף לשמוע בן אדם ששואל שאלות ולא מה שכתוב. ראיתי השוואות בTOMS HARDWARE ולפי מה שראיתי, לא כדא…
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
INNO3D GFORCE 3 TI200 תומך ב AGPx1 ? באתר שלהם לא מוזר משהו בנוגע ל AGPx1 אם כן, יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין AGPx1 לבין AGPx2 ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו עם המחירים היחסית זולים של הכרטיס ה4600 שהוא עכשיו באיזה 1600 בסימפלטק (של ליאדטק) או את ה4200 ב1000 ש"ח? או שבכלל כדאי לחכות לראדון 9700 ? אני מתכוון לקנות את הכרטיס עוד חודש בערך ...
-
שלום.. קניתי לפני יומיים מחשב חדש, ואיתו את המשחק BioShock. יש לי בעיה מוזרה שכשאני משחק במשחק, אז לפעמים יש תקיעות קטנות ומעצבנות, במיוחד שאני משחק על רזולוציה נמוכה כל כך (1024 * 1280). המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 GHz GIGABYTE Ep43 DS3L Twintech GeForce 9800 GTX בקיצור.. יש תקיעות מציקות כאלה.. זה בעיקר קורה כשאני מגיע למקומות חדשים והמחשב צריך "לטעון" קטעים חדשים במשחק.. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזה כרטיס מהבאים עדיף לקנות אני לא משחק הרבה שניהם במחיר של כ-200 שקל תודה
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט בפנדה עם כרטיס מסך : albarton ti4280 שעולה 630 שקל. האם כרטיס כזה שווה את המחיר הזה, או שכדאי לי לקחת כרטיס אחר במחיר הזה? אבל התקציב שלי הוא גג 650 שקל.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להפוך את המחשב הישן שלי לHTPC. כרגע יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX 5200 והוא לא מצליח במיוחד להעביר תמונה נקייה לטלוויזית 32" שיש לי בסלון, על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף בכדי שאני יוכל להנות מסרטים מהמחשב..
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי את הכרטיס 6600GT שאני דווקא מאוד מרוצה ממנו, אבל כל חצי שעה-שעה של משחק יש מסך כחול שאומר שיש בעיה בקובץ nv4_disp.dll (מהדרייברים של NVIDIA). אחרי המסך הכחול הראשון, המחשב כל 5 דקות עושה מסך כחול עד שאני מכבה אותו לכמה זמן... בדקתי טמפ' והן בסדר, אני בלי OC, התקנתי כמה דרייברים מהישנים עד להכי חדש, וכלום לא עוזר... האמת היא שבדקתי את ה-FX5200 הישן שלי וגם הוא לא כ"כ עבד, אבל הבעיות האלה התחילו בערך כשקניתי את הכרטיס. אמרו לי שאולי זה המתנשויות של תוכנות, אז אם למישהו יש מושג שייתן רעיונות... תודה!
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לפני כמה ימים בילבלתי לחנות מסוימת את המוח על הכרטיס והם אמרו שיבדקו היום בדקתי והמחיר שהם מציגים זה 1356 שזה כבר 100 שקל פחות מהמחיר שהיה בחנות אחרת בהתחלה אני מאוד מקווה שכל החנויות ימכרו תכרטיס הזה ויורידו תמחיר אפילו עוד יותר ואולי גם הנווידה תתחיל הורדת מחירים בקיצור רציתי לעדכן אותכם ובכוונה לא אמרתי תשם של החנות ולא נתתי לינק כי אני לא קשור לחנויות מחשבים-לצערי
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמו שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה רק ל MSI ול ABIT יש נציגים בארץ... מתי יגיע גם של אסוס? כמה זיכרון יהיה בו? וכמה יעלה? ו...תודה
-
-
6800GS בתצורת SLI מציג ביצועים עדיפים בצורה ניכרת על ה7800GT, נכון? וגם ההבדל מחירים לא גדול, אז בלוח תואם SLI זה יותר משתלם לא? זה יציג ביוצעים עדיפים גם בעתיד?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות ? אני כבר לא יודע מה לעשות ....
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש NVIDIA מספיק חזק לשנים הבאות עבור ילד בן 11 הכרטיס ישודך למחשב חדש I5 + 8GB זיכרון חשוב לי לדעת איזה מעבד או סוג לקנות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס הייתם ממליץ לי לקנות?? ??? X1950PRO / X1950XT / PX8600GTS TDH / 8600GTS / PX8800GTS TDH / 8800GTS אנא נמקו בחירתכם וציינו את החברה שכדאי לרכוש ממנה את הכרטיס.. בנוסף, חשוב לי לציין שאני עומד לקנות מחשב חדש. היות ששוק כרטיסי המסך קצת רותח ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך היות שסביר להניח שאצטרך להחליף אותו בשנתיים הקרובות (לא משנה גם אם הוא תומך בדיירקט 10 - הבנתי שהכרטיסים של היום לא שווים לעתיד), לכן, אני לא מעוניין להשקיע יותר מידי, אבל, אני רוצה כרטיס טוב שישרת אותי נאמנה. אני לא מעוניין להשקיע יותר מ-1100-1200 ש"ח, 1300 ש"ח גג בכרטיס. אציין רק שלא משנה לי,כרגע , אם הוא תומך בדיירקט 10 או לא.
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לצרכי משחק בסימולטור טיסה של טיסנים. אני מניח שהוא לא דורש יותר מידי מכרטיס המסך (?) ולכן נראה לי שכרטיסי מסך באיזור של 4770-4850 יספיקו. הבנתי שגם 9800 GeForce מקביל - האם יש לו יתרון? כי הבנתי שה RADEON טובים יותר למחיר. הוצאתי מהאתר של זיגזג את כל המבחר ואין לי מושג איך לבחור מה שחשוב לי שיהיה שקט אבל מעבר לזה אני לא מבין איך זה שיש כלכך הרבה דגמים :s05: הנה הרשימה כולל מחירים הש"ח - אולי תוכלו לעזור לי מי מהם יתאים לצרכי שכן סה"כ יש חפיפה בתחומי המחירים ולא ברורים לי ההבדלים. הייתי מעדיף להישאר בתחום של עד 700 ש"ח. CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 549 POWERCOLOR 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter - RETAIL 592 SAPPHIR…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חברה שלי רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה, הבעיה היא שהמחשב שלה ישן. החיבור היחידי שמובנה בלוח אם הוא VGA, ובכל מקרה יהיה מסורבל להעביר וידאו וקול בנפרד. חשבתי אולי לקנות לה כרטיס מסך זול שיש לו יציאת HDMI, אני רק רוצה לוודא שזו האופציה הנכונה. ב-TMS כרטיס המסך gt 210 עולה 143 ש"ח, הוא כולל יציאת HDMI ולהבנתי מהעמוד שלו באתר של nVidia הוא מוציא גם סאונד. לוח האם שלה הוא MSI G41TM-P33, וספק הכוח שלה הוא POWER MAN IP-S350BQ3-3 350W. המטרה היא לא לשדרג לה את המחשב, אלא רק לאפשר וידאו ב-HD. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לקנות? אני יכול לקנות את TI4200 של ABIT ב 1000 שקל האם עדיף חברה אחרת בקצת יותר כסף או אפילו כרטיס אחר כמו שאמרת יש לי 1000-1300 תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאלה מהירה, טמפרטורה של 6600 של 49 בעבודה רגילה לגמרי על המחשב זה הגיוני? שום משחק לא פתוח רק מערכת הפעלה XP. תודה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך שלי (HD7950) התקציב שלי נע בין ה3200 ש"ח ועד 4500 בלי מרווח מעבר ל4500 (לא מתכון ל50-60 שקל אלא ליותר) אני רוצה להשיג את הביצועים הטובים ביותר לגיימינג וגם לעבודה במידול תלת מימד ורינדור של המודלים (לומד פיתוח משחקים לומד ועובד במידול בתלת מימד) אני יודע (וגם העדפה אישית) שהכרטיסים של AMD טובים יותר לעינין של המידול ורינדור אבל במידה ויש יתרון גדול במערך SLI של כרטיס X של אנוידיה מול CF של AMD אז אעדיף. אשמח להצעות משתי החברות במידה וזה רלוונטי ולהצאות לכרטיסים בניצול מינימלי של הכסף וניצול מרבי. מפרט: מעבד:I7 6700K לוח אם: asus maximus viii hero זכרונות:2X8GB kingstone ddr4 2400mhz ספק:TT 730W 80+ bronze במידה ויש עוד איזה חו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ ככה... יש לי מחשב יחסית ישן.. לא ממש בראש שלי לקנות חדש, למה אני בצבא והיציאות שלי הן 11-3 המפרט שלו הוא כזה amd 3200+ 512mb ram geforce 6200 tc 256mb (הבעיה הכי גדולה במחשב) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו.. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס שימצה את הפוטנציאל (הלא גדול של המחשב).. בהנחה שאני מוסיף עוד 512 מגה זיכרון (עדיפות לתומך HD)
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-