כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג 730B פנטיום 4, 3 ג"יגה הרץ ג"יגה זיכרון פנימי (512*2)DDR2 אני מחפש כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים בצורה חזקה סגנון ג"יפורס GTX+ בבקשה תמליצו לי על כרטיס שירוץ אצלי חזק. יש לי היום ג"יפורס 7300GT תקציב 500-800 ש"ח. אני מודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי את זה לפני 10 שנים עם הפנטיום 3 שהיה לי. אני זוכר שהיה ה'טופ' והיה ממש מגניב וכייף לשחק עם זה. והיו לי כל מיני סרטוני דמו תלת מימדים של 3DMARK. האם ניתן להתאים את זה איכשהו למחשב הנוכחי שלי בכדי לראות משחקים בתלת מימד? או שאין בכלל קשר לכרטיס מסך וזה 'תוספת' שניתן להתקין בכל מחשב. http://www.stereo3d.com/revelator.htm
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי עם נתונים כאלו: מעבד:C2D E6320 1.86GHz זיכרון:2048 667MHz כ.מסך:Geforce8500GT 512Mb לוח אם:D946GZTS של אינטל מסך:LG lcd 17" עכשיו השאלה שלי כזאת: אם אני אחליף את הכרטיס מסך שלי בHD4850 512 Mb של SAPPHIRE אז אני אוכל להריץ משחקים כגון:COD5,PES2009,CRYSIS וכד' על הרזולוציה והאיכות הכי גבוהה? או שאני אצטרך להחליף גם את שאר החלקים במחשב? תודה לעוזרים..... בבקשה תגיבו כי אני רוצה לדעת.....
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תקשיבו אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך האלה: Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe מי מהם יותר טוב? ולמי יש קירור טוב יותר? ומי יותר שקט? תודה!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח 1366 שכרטיס PCI 1 .1 לא יכנס כי אין בלוח מקום ולכן אני שואל האם הכרטיס הזה http://www.auzentech.com/site/products/x-fi_hometheater_hd.php יכנס לחריץ PCI-E 16 ? שימו לב שהלהב בחריץ קטן מאוד
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, החליפו לחבר שלי את הכרטיס מסך ב IVORY (טענו שהוא לא תקין). כרטיס ישן: MSI RADEON X1600 256MB PRO כרטיס חדש: NVIDIA 8500GT 512MB אין לי מושג בכרטיסי מסך והייתי מעוניין לדעת אם ההחלפה הייתה "משתלמת". תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן אולי בעתיד לקנות מסך רחב 22 אינטץ' כרגע יש לי מסך 19 אינטץ' משחקים כמו Red Alert 3, Mirrors Edge רצים לי על הגדרות גבוהות (או אני חושב לפחות הגבוהות ביותר...) ברזולוציה של 1280X1024 כרטיס המסך שיש ברשותי הוא Leadtek Nvidia 8800 GTS 640MB, השאלה שלי האם הביצועים שלי יפגעו במשחקים, האם המשחקים ירוצו יותר לאט בגלל הרזולוציה הגבוהה יותר? אני לא מבין המון בכרטיסי מסך אבל השאלה היא, האם המשחקים רצים יותר לאט בד"כ בגלל בעיות זיכרון או שזה תלוי בגורמים אחרים? האם אני אצטרך לדאוג בקשר לירידה בביצועים? המשך המפרט של המחשב שלי הוא בצד. תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מת כרטיס המסך שלי, ה Innovision Nvidia GeForce 6200 ז"ל, ומכיוון שהמחשב הזה עדיין בשימוש, הוא זקוק לכ.מסך חדש, עדיף ש"ישתווה" בביצועיו לביצועים ה"פנומנליים" של הנפטר. אה כן, ושיתחבר ל AGPx8, לוח האם "קצת" ישן. תקציב 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך רציני למסך החדש שלי (T260 סמסונג). במסגרת התקציב שלי קניתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי היתה שגיאה בצבע אדום , בעיה מוכרת יחסית לכרטיסים החזקים. נאמר לי בהודעה שלא חיברתי חיבור מתח לכרטיס. חיפשתי וחיפשתי ואין לי חיבור 6 פינים מהספק כוח שלי (HEC 400W TR-TF ) יש לי 2 חיבורי 4 פינים אבל אחד הולך לATX 12V והשני הולך לחיבור בלוח אם ליד החיבור הענק ששמים על הלוח, בצמוד אליו. בחוברת הפעלה כתוב שאני אמור לקבל איזשהוא מתאם, יכול להיות? בכל מקרה לא היה בקופסה משהו שהזכיר את זה. מה אני עושה עכשיו? החזרתי את הכרטיס הישן בשביל להמשיך לעבוד עד שאני אמצא פיתרון .. אני אהיה מאוכזב מאוד אם אגלה שא…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מדוע יש הפרש בין החנויותשם המחיר הוא 1500 ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712769 לבין 1247 ש"ח ב-IQPC http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 יש איזה בהדל בין הכרטיסים או החבילה הכללית שהוא מגיע איתו? בנוסף רציתי לדעת איך החנות הזאת מבחינת אמינות ושירות לפני ואחרי קנייה?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לאחרונה נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי התלבטות בין ה Geforce 9600 GT של Gigabyte וה Geforce 9600 GT של Zotac לינקים : http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2785&ProductName=GV-NX96T512HP http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=152&Itemid=284 הנתונים הם פחות או יותר אותם הנתונים אם לא אותו דבר, רק שבכרטיס של Gigabyte אין מאוורר, יש קירור של צלעות, רציתי לשאול האם יש מצב שיהיו לי בעיות חימום איתו ? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות ותגובות במיוחד מאנשים שיש להם את הכרטיס הזה. התקציב שלי הוא פחות או יותר 550 ש"ח, לא יותר. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה דיי כללית על כרטיסי מסך, יותר נכון על החברת ייצור שלהם 1. החברה של הכרטיס באמת משנה ולמה?! ועד כמה היא משנה ? 2. אם החברה באמת משנה אז מי החברה הכי טובה ? יש כזאת או שזה תלוי בכרטיס מסך ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, כתבתי את ההודעה הזאת לאחר שנאמר לי שאסור לכתוב את אותה הודעה ב-2 פורומים. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (קצת), יש לי לוח אם מסוג P5LD2-VM ואני רוצה להלביש עליו כרטיס מסך מבוסס 9800GT. הבעיה היא כזאת: הלוח שלי תומך רק ב PCI Express 1.0 (לא 1.1) ואני חושש שהכרטיס לא יעבוד ואני אזרוק כמעט אלפייה לפח. בדקתי בכל מיני פורומים אחרים אבל התוצאות היו לא חד משמעיות ולא החדירו בי בטחון. האם מישהו פה הצליח להתקין כרטיס כזה על הלוח הספציפי הזה? או אוליי יודע את מי אפשר לשאול? תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-