כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך ומסך למחשב שאני קונה. - כרטיס מסך: ממש לא צריך משהו חזק מאוד מכיוון שאני לא משחק במחשב בכלל נכון לעכשיו אבל חשוב שיהיה משהו שבמידה ואני ירצה יוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת.. מקסימום בסביבות ה- 750 ש"ח אם תוכלו להמליץ על משהו בפחות שיתאים לי זה יהיה נהדר.. - מסך: מסך CRT שטוח בגודל 17" רגיל לגמרי לשימוש יום יומי ולא צריך שיהיה משהו מיוחד כי כמו שאמרתי אני לא משחק או רואה סרטים על המחשב, רק לעיתים רחוקות מאוד.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי כרטיס מסך fx5200 אני רוצה לקנות כרטיס חדש המפרט הנוכחי שלי הוא amd aThlon 2200 512MB DDR לוח אם עם סלוט agp 8x התקציב שלי הוא 850 שח בתודה שי
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מסך מחשב תומך HD הבנתי שכדי לצפות בשידורי HD צריך גם סרט שתומך, גם כרטיס מסך שתומך וגם מסך. סרט ומסך יש לי, אני לא יודע אבל אם הכרטיס תומך. ASUS Radeon 9600XT יש לו יציאות DVI ו VGA. תודה.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום פורום יקר ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב שלי והייתי שמח מאוד לשמוע את דעתכם. אני צריך כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים ביחס למחיר שלו. המפרט של המחשב שלי כרגע הוא: Intel Core i5 12GB of Ram התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים. מסוגל לחרוג קצת. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שמסוגלים להריץ את המשחקים הכי טובים כיום בהגדרות גבוהות? תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איך הכ.מסך INNOVISION GEFORCE 9600GT 256MB לאחד שהוא לא גיימר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב,כרטיס המסך האהוב שלי מת לכן אני צריך לקנות חדש.אני לא מציין תקציב פה כי אני לא גר בישראל וגם לא במדינה שהמחיר זול יותר לצערי, יקר בערך ב200 שקל מישראל.אני לא בבית כרגע אז המפרט של המחשב שלי מהזכרון.כרטיס מסך שמת לי:radeon hd 7850ספק: 400 וואט true 80. ספק של חברה טובה לא זוכר את השם שלה.מעבד: intel i5 3530, לא זוכר את המספר המדוייק אבל משהו דומה. נקנה בסביבות 2012 2013 בישראל.זכרון ראם: 8 ג׳יגהלוח אם: gigabyte ga-b75m-d3v ומסך של philips 24e1sb/97לפי קצת קריאה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שמתאים לי זה ה1060 6 ג׳יגה שיהיה שדרוג לכרטיס שיש לי כרגע וגם לא יהרוג אותי בתקציב.השאלה שלי אם לא תיהיה לי בעיה עם הספק כוח כי באמת שאין לי כסף להחליף גם אותו.עד עכשיו הייתי מסופק מהכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך LG L1970HR וכרטיס מסך PX6600 של חברת LEADTEK הבעיה שלי היא שברזולוציות הגבוהות אני לא מקבל רזולוצית ביניים של 1280X960 ובמסך CRT כן ב lcd אני מקבל את הרזולוציות האלה: 1280x1024 1024x768 800x600 640x480 הראשונה זה קטן מידי אבל איכותי וה 1024x768 מה שאני עובד עכשיו קצת גדול ולא ממש איכותי חשבתי להחליף לכרטיס מסך אחר שיתן לי את הרזולוצית ביניים כי אני לא מקבל אותה והיא הכי נוחה לצפייה (הדרייבר של nvidia מותקן כמו שצריך וגם של המסך.. וגם דיברתי עם חברת lg זה קשור בכרטיס מסך זה בטוח..) מה אתם מציעים? ואם להחליף כרטיס אני רוצה כרטיס תואם.. תודהה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מה שהבנתי מפו הוא נכון, ואם לא אז תתקנו אותי בבקשה. vertex shader הוא מעבד גרפי, המשמש לייצרת אפקטים מיוחדים בסביבה תלת-ממדית, ע"י ביצוע פעולות מתמטיות על קודקודים (vertex), שמרכיבים כל חפץ בסביבה תלת-ממדית. לפני שכרטיסי המסך תמכו ב-DirectX 8.0, אפקטי הצל היו יותר מדי מורכבים ומסובכים להוצאה לפועל במשחקים, אך זה השתנה כשכרטיסי המסך התחילו לתמוך ב-DirectX 9.0. כיום מפתחי משחקים משתמשים ב-vertex shader ע"מ להפיח אשיות בדמויות שלהם, במשחקים תלת-ממדיים. (מקווה שלא עשיתי סלט גדול מידי :s05:)
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
סתכלו נראהלי הצעהה נחמדהה תגידו מה דעתכם.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1604297
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה די בעייתית... קניתי כרטיס מסך geforce fx 5500 של זוטאק לפני פחות משנה, סביר להניח שיש לי עליו אחריות עדיין רק ש... אני לא מוצא את הקבלה אז זה די בעיה... קניתי מעסק פרטי, מחנות פה בעיר (בכרמיאל) קיצר, יש לי מחשב די גרוטאה, ישן אבל סוס asus p3v4x , intel p - III 600, 256 mb sdram ושאר הדברים לא כל כך משנים. קיצר היה לי וודו 3 3000 (16 מגה זיכרון אס די ראם ) הישן והטוב , וכששמתי על המחשב את הכרטיס החדש הפלא ופלא משחקים מסויימים שלא עבדו לי מקודם עבדו עליו, גרוטאה גרוטאה אבל סוס עבודה. קיצר, יום שישי האחרון (בערך) העתקתי איזשהו דיסק של די וי די למחשב, והשארתי את המחשב דולק כל הלילה ובבוקר כיביתי אותו, יותר מאוחר אחרי הצהריים הדלקתי שוב יותר מאוחר בערב כששיח…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הכרטיס העתיק שלי FX5200 לכרטיס מתקדם יותר במחיר של עד 750 ש"ח שיתאים למשחקים החדשים ברמת תצוגה טובה. ברשותי פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ - HT,אחד ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל- רוק לייק אם אינני טועה. אשמח לקבל עצות בקניית כרטיס שעונה לדרישותי ואם ניתן לצרף גם קישור לאתר עם מחירים הוגנים ושרות טוב. כמו כן ראיתי בפורום זה עצות לגבי ספק הכוח והכרטיס אשמח אם תעזרו לי גם בנושא זה. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ולפי ההתרשמות שלי מהפורום נראה לי שאני אלך על הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הנ"ל מתאים לניגון תכני HD? השימושים יהיו משחקים וסרטים ביחס של 50% כך שאין דבר אחד שהוא חזק יותר. הבנתי הכרטיס הזה טוב למשחקים אבל אני לא יודע איך הוא ב- HD. אשמח לשמוע את תגובותיכם וראוי לציין שבמידה ויש לכם כרטיס אחר להמליץ לי אני מעדיף GeForce ולא ATI. תודה
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום! אני בהתלבטות בקניית כרטיס מסך. מצד אחד ה 8600GTS הוא עם תמצמכה ב DX 10, אבל הבנתי שהוא לא יריץ אותם טוב. ומצד שני יש X1950 PRO שהרבה יותר חזק, אבל רק תומך ב DX9. אז השאלה שלי היא - האם בשנתיים הקרובות המשחקים יתמכו גם ב DX9 ? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd barton 2600 512 ddr 400 סטיק אחד בגלל שזה לא ממש משנה ב-amd 9600xt 256mb epox 8rad3+ וזה נותן לי את התוצאה הבאה 11127 לחבר שלי יש את אותו המפרט אבל 2500 מהירות והוא מקבל 12000 לפחות זה מה שהוא אומר, עכשיו אני לא עם הדריוורים האחרונים אני משתמש ב-4.2 לא 4.3 וגם לא ניסיתי את הדריוורים של אומגה זה יכל לעזור? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך רק בAGPX4. האם ההבדלים בין כרטיס מסך שעובד בAGPX4 לכרטיס מסך שעובד AGPX8 הם גדולים? האם כדאי לי להחליף ללוח אם מתאים?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, בעזרת השם אני קונה כרטיס מסך ומארז חדש ביום שישי (נקווה שבאמת אני אקנה) ואני לא יודע על איזה כרטיס מסך ללכת (צריך אחד עם יציאת TV OUT), התקציב שלי הוא באיזור ה 1000עד 1100 גג. אני מעדיף כרטיסים שנמצאים בחנות comp4u כי זה נמצא בכפר סבא ובמקרה של בעיה אני יכול להגיע לשם (לעומת חנויות אחרות) או מחנות אחרת באיזור המרכז, תודה
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 עכשיו אני מבין שמדובר בלוח CS ולא SLI האם זה אומר שאכלתי אותה??????? מה עדיףכרגע יש לי כרטיס GTS 8800 של ASUS 640 MB ובהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל עכשיו הראו לי שזה בעצם לוח של CF ,מה האופציות שיש לפניי עם לוח כזה? לכרטיס אחד טוב ביותר שיש יחסית למחיר תקציב 700 דולר (קנייה בארה"ב). או שקיימת האפשרות זולה יותר פשוט להוסיף כרטיס דומה נוסף. תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
האם הספק שלי יכול להחזיק HD6770? מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מספר הארדיסקים : 3 ספק כוח : 400TRT - ATX 2.0 פרטים מלאים על הספק : HEC-400TR-TF AC INPUT 100-12Vac 200-240Vac 47-64Hz 10/5A DC Output +3.3V | +5V | +12V1 | +12V2 | -12V | +5Vsb | Max.A 30A | 28A | 14A | 15A | 0.3A | 2A | +5V&+3.3V COMBINED 145W TOTAL OUTPUT: 400W ממה שקראתי בפורמים זה אומר : that combined 12v1 and 12v2 provides 348 watts, according to the manufacturer's website, divide that by 12 volts, and you get 29 amperage on the 12 v…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהנחה שיש את הכסף ( ולי יש ... , אבל לא רוצה לזרוק סתם ! ), מה הייתם קונים - 9500PRO ומשתמשים ב RIVATUNER החדש, או 9700 לא PRO ?!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני צריך שתגידו לי אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך במחשב או חלק במחשב אם יש לי צוואר בקבוק תודה לעוזרים בבקשה תעזרו [br]פורסם בתאריך: 30.08.2010 בשעה 01:57:35 בבקשה תענו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זיכרון של כרטיס מסך אולי יש איזה תוכנה שבודקת זיכרונות של כרטיסי מסך , כמו שעושה MEMTEST86 לזכרון רגיל....... לא צריך להמליץ על 3DMARK כי זה סתם תוכנה שלא בודקת כלום
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-