עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by erez20,

יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  2. אני הולך לקנות מחשב עוד חודש שבמתוכנן יהיה בו 8800GTS 640MB האם הגעת הכטיסי הHIGH END תומכי DIRECTX 10 של ATI כמו ה2900 ירדו המחירים של ה8800 שלי? תודה רבה... ;D

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by eli33,

readon 9600 256mb tv out או G-FORCE 6600 256MB GT בנתיים כל מי ששאלתי כל אחד אומר אחרת אני כבר מבולבל והאם ב G-FORCE 6600 256MB GT יש tv out ??? מה עדיף לקחת 128 או 256 mb ? ולמה? אם יש לכם הצעות בשביל כרטיסי מסך אחרים בערך באוו תקציב כמו אלה שלמעלה אז בכיף תגידו אני פשוט קונה מחשב חדש ואין לי ממש מושג בכרטיסי מסך אני קונה אותו בשביל משחקים תודה ..

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by ravid,

http://uk.news.moneycentral.msn.com/ticker/article.asp?Symbol=US:NVDA&Feed=RTR&Date=20040127&ID=3325005 קשה להאמין אבל ATI מנצחת את nvidia.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by asmon,

מחר בבוקר אני הולך לקנות כרטיס מסך. צריך לדעת דחוף מה לקנות, תודה. (כרטיס שלא ידרוש ספק כוח חזק מזה שדורש 7900GT)

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  6. היי לכם, אני קונה מחשב חדש שמיועד לגיימינג וכרגע אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך. המחשב החדש מיועד להריץ משחקים כבדים כדוגמת BF4, AC3, CRYSIS3 ו FARCRY3 מה דעתכם? אלה שני הדגמים: Gigabyte Geforce GTX770 OC 2GB RETAIL או SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DP OC whit BOOST המפרט המלא ללא כרטיס מסך: [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪908[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 מחיר: ₪97[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 מחיר: ₪518[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] […

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by shgec,

שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן

8. בשקל אחד בלבד? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1223 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by HumanFly,

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[ היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ? כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ? אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  10. כל מה שאני מבקש מהכרטיס מסך זה שיריץ לי 2 משחקים שאני אוהב לשחק און ליין: NFS MW, ו RAINBOW SIX: RAVEN SHIELD וכמובן את ויסטה. מה שחשוב לדעת זה שהמסך הוא dell 2407wfp מה שאומר שהרזולוציה היא 1920x1200. אני לא רוצה/צריך יותר מזה אבל אני רוצה כרטיס מסך שיחזיק את הצרכים הללו, ברזולוציה הזאת, הכי טוב שאפשר. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by X-It,

New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Jack_g,

איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  13. שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תתחילו להרביץ תגובות...

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by musari,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/unconfirmedradeonhd4870beatsgeforce9800gx2by25percent.shtml מעניי אותי אם יצא 4870X2? מה דעתכם על הבנצ'?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  16. השאלה בכותרת.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  17. טוב אפשר להגיד ש ATI חזרו לשוק בערך ואני כלקוח מושבע של NVIDIA החלטתי למרוד לעבור לATI ברשותי 1.8 CPU: CoreDue6300 MB: AsRock ConRoeXFire-eSATA2 Ram: 2x1GB kingson + 2x512 Starex = 3G VGA: 7600GS HD: 250GB מסך SAMSUNG 22 ! ספק כוח EZCOOL ATX-420 JSP 420W תקציב בסביביות ה 1000 ורציתי לדעת הם היה צאוור בקבוק הם המפרט שלי הם 4850 או 4870 ? ואיזה עדיף למפרט שלי בידיעה שאני צריך כרטיס מסך רק לעוד שנה בגלל הגיוס וגם ההם ספק הכוח שלי הסחוב את זה ...

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  18. אהלן. רציתי לרכוש כרטיס מסך יד- שניה, אך בגלל חמדנותם של המוכרים נטשתי את הרעיון וברצוני לרכוש כרטיס חדש מאילת עד 650 שקלים. המערכת שלי : לוח b75m-d3h זכרונות 2X4 גיגה ספק סיסוניק 450W מה הכרטיס הכי מומלץ למערכת במסגרת התקציב ? ואם מישהו מוכר יד שניה משהו נורמלי ולא מצפה שאתן לו מחיר 80%- 70% מעלות הקניה המקורית שלו, שיכתוב לי בפרטי. תודה.

19. שלום לכם, כרגע אני רואה TV במחשב דרך כרטיס חיצוני של Nogatech שיש לו כניסת RF לשם אני מחבר את הכבל RF וצופה דרך תוכנות שונות. העניין הוא שהאיכות לא הכי טובה בכרטיס הזה, הלבן יותר מדי בוהק והאיכות הכללית ירודה משהו. חשבתי לקנות טלוויזיה אך אני מעדיף לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. אין לי מושג בתחום, וכאן אתם נכנסים לתמונה. אני מוכן להשקיע עד 500 שקלים, ראיתי כרטיס ב-150 ש"ח: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=tvtunerp&Cat2Cat1ID=5055&Cat2ID=0&aff=Zap# אך אני חושש כי איכותו תהיה ירודה ככרטיס TV החיצוני שלי כרגע. כמו כן הנני יודע כי לא כל כרטיס שעולה 600 שקל דווקא יהיה איכותי בהרבה ממה שיש לי כרגע. לכן אשמח לשמוע מכם, איזה כרטיס TV נחשב איכותי בסכום שעד …

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  20. אשמח אם מישהו יוכל להיפטר ממנו , כי תקוע עם כרטיס מסך 4870 ללא יכולת כרגע לחברו (הוא דורש 12 פינים - שניים של שש, על הכרטיס עצמו) מצאתי באי ביי אך לא יכול לחכות חודש עד שיגיע לצערי מישהו ? תודה ! (גר במודיעין) זה החיבור בכרטיס מסך שלי : http://sizmedia.com/my.php?i=ygmfz3nmj2yk.png זה הכבל שזקוק לו : תמונה 1: http://www.ebay.com/itm/4-pin-Molex-Male-to-6-pin-PCIe-Power-Adapter-Cable-Aprox-15cm-New-/251583456037?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item3a938ae325 תמונה 2: (אני חושב שזה אותו כבל רק בצבע אחר) http://www.ebay.com/itm/DZ91-5PCS-diy-PCI-E-PCIe-ATI-nVidia-4-pin-Molex-to-6-pin-Power-Cable-free-ship-/271461943836?pt=US_Power_Cables_Connector…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by King Of Action,

אם אתם יכולים לכתוב מה שווה לקנות מבין הכרטיסים הבאים : 1. מבחינת הביצועים 2. מבחינת ביצועים/מחיר HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 570 ש"ח ATI Radeon 8500LE 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 530 ש"ח ATI Radeon 8500LE 128MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI OEM 795 ש"ח ATI Radeon 9100 64MB DDR + TVOUT + DVI 643 ועוד שאלה קטנה, בכרטיס האחרון( ATI Radeon 9100 )האם הכוונה היא ל-8500 delux ?

22. Started by adirnasri,

יש לי כרטיס מסך רדיון X300 ואני רוצה לדעת עם הפיפא 2008 איזה משחקים ירוצו עם הכרטיס מסך הזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס מסך 6800 גי טי והוא מחובר עם s-video לטלויזיה,עד אתמול הכל היה בסדר והייתי רואה בטלויזיה צבע. תפאום אני לא רואה צבע....ניסיתי להחליף כבל אותה בעייה,ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הלוח בקרה של נבדיה,בטלויזיה עצמה מה לא ניסיתי...... ממש מוזר..יש למישהו אולי מושג מניין יכולה להיות הבעייה? שאני לא רואה צבע?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Discreet,

יש לי כרטיס מסך מסוג 9800GT יש לי כבל 5 מטר של Sakal עכשיו חבר שלי בטעות חיבר אותו ללוח אם ומאז הכרטיס מסך לא מזהה את הHD רק הלוח אם. איך אני פותר את זה? לפני שחבר שלי חיבר את הHD ללוח אם הכל עבד כראוי.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  25. שלום לכל חבריי הפרום אני רוצה לדעת אם יש לי חיישן בכרטיס מסך שלי (fx 5200) ואם לא איך אני מסיג???. הוא שייש תוכנה הוא משהו?. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.