כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי, קניתי עכשיו כרטיס מסך his ati radeon 9250, חיברתי אותו למחשב, וכשאני מפעיל את המחשב לא מתקבלת תמונה על המסך. אין תמונה כבר מרגע העלייה של המחשב, הרבה לפני הגעה למערכת ההפעלה, כך שנראה לי שאפשר לפסול בעיות בדרייברים ל windows ל 9250 יש 128MB זכרון ו 64bit המחשב שלי (טיפה ישן): לוח אם p4s533 asus, תומך ב AGPx4. מעבד Pentium 4 2GHz. לפני השדרוג היה לי GeForce4 MX440 שעבד (ועובד) מצוין. אגב, למי שתוהה, הסיבה היחידה שקניתי כרטיס מסך היא בשביל חיבור DVI שהיה חסר לי, משחקים לא מעניינים אותי כרגע וחיפשתי משהו שיתמוך ב AGPx4 מה כבר ניסיתי: * ניסיתי חיבור אנלוגי וחיבור דיגיטלי, אין הבדל (המסך מזהה את סוג החיבור אבל לא מקבל תמונה...) * ניסיתי לחבר מחדש את ה GeForce4 MX440, ואז…
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בATI HD4770 למדיה סנטר שלי.המדיה סנטר מחוברת למסך 50 אינצ' טושיבה עם HD מלא. אני מעוניין להפעיל סרטים וגם קצת משחקים,האם הכרטיס בעל עוצמה מספקת להתמודד עם מסך זה? אז מה אתם אומרים???
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך טוב עבור משחקי רשת לדוגמא : Battlefield 2 או America's Army אני מחפש משהו זול יחסית עד ~ 1000 שקל. כרטיס שיתן ביצואים גבוהים ויחזיק מעמד עבור משחקים בעתיד. הלוח אם שיש לי כרגע GIGABYTE GA-K8NS זיכרון 1 גיג'ה DDR מעבד AMD 64 3000 ספק כוח של NEC 475W בבקשה תנו לי קישורים ומקומות לקנות אותם הזול ביותר. תודה רבה זאביק
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD. האם מישהו מכיר את LG563LE ? האם קצב רענון 75 מאפשר עבודה של כמה שעות ללא כאבי עיניים? שימוש מתוכנן במחשב יהיה עריכת וידאו - האם רזולוציה מקסימלית של 1024*768 תספיק? האם יש מישהו יוכל לציין את חסרונותיו או מעלותיו של המסך יחסית לדגמים אחרים בתקציב של סביב ה 2400-2700 שח?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט בצד,השימוש משחקים לרוב FPS וסרטים כולל HD, רזולוציה 1440X900 . ושיספיק לפחות לשנתיים שלוש. ובבקשה לא להציע כרטיסים אחרים! תודה.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 5 followers
-
-
אני לא כזה מבין בכרטיסי פיזיקה אבל יש לי כמה שאלות באיזה חיבור זה מתחבר? איזה כדאי לרכוש בשביל ביצועים טובים? האם אפשר כרטיס מסך של ATI ופיזיקה של NVIDIA? עד כמה זה ישפר לי ביצועים במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי לכולם, עקב פטירתו המצערת של ה8800GT שלי אני זקוק לכרטיס חדש, ואני מחפש כרטיס מסך ביד שנייה בסכום הנ"ל, ואשמח לעזרתכם עם כמה שאלות, פחות לגבי ביצועי כרטיסים ויותר לגבי שילובם עם המפרט הקיים שיש לי ומשרת אותי כבר 6 שנים. המפרט: מארז NZXT Apollo מעבד E4400 2ghz עם OC ל3GHZ קירור Tuniq Tower למעבד ספק כוח FSP 450 PNR (http://apacelli.com/power-supply-fsp-group/fsp-group-atx-450pnr-450 רק שלשלי כן יש PFC. לוח של ג'יגהבייט P35-DS3L אז ככה - הסתכלתי על הכרטיסים ביד שנייה בטווח המחירים הזה וממה שאני רואה אלה הם פחות או יותר הדגמים הרלוונטיים: 6950/6970 7850 650ti 580gtx השאלות שלי הן בעיקרון: 1. הכי חשובה - האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיסים הנ"ל, בהינתן המער…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הכרטיס של ג'יגה בייט בעל המאוורר החדש... אני רוצה לברר אם המארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו יספיקו לי או שמא עליי להחליף אותם... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי Geforce 4TI 4200 של InnoVision במקרה שאני ארצה לעשות לו OC איך אני עושה את זה?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חברה, יש לי חבר (שקוראים לו בנימין אבל אני קורא לו בני - סתם), אבל באמת יש לי חבר שקוראים לו בני והוא עובד באייבורי מחשבים, הוא אמר לי אתמול שביום ראשון או שני הקרוב מגיעים לאייבורי כרטיסי מסך 8500GT/8600GT, הוא עוד לא יודע מה המחיר אבל אני יעדכן ברגע שאני אדע (אם זה יעניין מישהו כמובן). שבת שלום לכולם.
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB GDDR5 PCI-e Super OC וספק 500 enermax נתקע המסך קופא ויש תסאונד של המשחק עדין הדרייבר עדכני אני עים ווינדוס XP לעבור לשבע אולי או אין קשרררר בעיה חמורה מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה יתכן שהרדאון 9200 64 מגה 128 ביט יותר חזק מה גיפה 3 TI200 ? עשיתי לשניהם השוואה ב 3DMARK2001 ה 9200 על אתלון XP 2000+ עם 512 מ"ב DDRAM וה TI200 עם פנטיום 4 1.7 עם 256 מ"ב RDRAM וה 9200 קיבל בערך 800 נקודות יותר. נראה לכם הגיוני ש 9200 טוב יותר?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה 78GS (עדיין לא בטוח איזה חברה אבל כנראה של EVGA) אבל שמעתי שבדגם XXX של החברה XFX יש בעיה קטנה עם המאוורר שהם השאירו איזה חתיכת פלסטיק מתחת למאוורר וזה עושה שם רעש מעצבן השאלה שלי היא אם זה יהיה בכל המודליםאו רק בזה של XFX כי המאורר והגוף קירור של כל המודלים הם אותו דבר רק מחליפים את הלוגו ואת הצבע השאר אותו דבר תודה מראש טל
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 4550 של Sapphire עם יציאת DVI ויציאת HDMI. כרגע מותקן Catalyst 9.3 מעל Win XP Pro SP3 וגם מעל Vista Ultimate SP1. המחשב משמש לעבודה רגילה + סרטים, ולכן מחובר למוניטור ברזולוציה 1600x1200 ולפלזמה ברזולוציה 1360x768. בתחילה, בגלל מגבלת כבלים שהיו ברשותי, חיברתי את יציאת ה HDMI למוניטור ואת יציאת ה DVI לפלזמה ללא בעיות מיוחדות. כעת, לאחר שרכשתי כבל HDMI ארוך לצורך חיבור הפלזמה, הפכתי את החיבורים אבל העסק מקרטע מאחר שאני לא מצליח בשום צורה לקנפג את יציאת ה HDMI להוציא רזולוציה NR עבור הפלזמה של 1360x768. הכי קרוב שהגעתי זה 720p, גם ב XP וגם ב Vista. ניסיתי להוסיף רזולוציה לא סטנדרטית דרך ה registry (לפי חיפוש בגוגל), כמו גם לקנפג באמצעות Powerstrip אבל ללא …
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי רכשתי את הכרטיס מסך הזה והוא היה פועל מצויין, היום שנה וחצי אחרי הוא מתקשה להפעיל משחקים שהריץ בעבר בלי כל בעיה לדוגמא קאונטר סטריק FPS קבוע 60 . היום נע בין 20-40 מה יכולה להיות הסיבה לזה? ואיך פותרים אותה? תודה לעורים!
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יומולדת הנה בא, ותכל'ס אין לי ממש משהו שאני רוצה, אז חשבתי אולי כרטיס מסך חדש. המערכת שלי היא: AMD 64Bit 3500+ 512 (2*256 Dual Corsair) ASUS A8V Deluxe רציתי לדעת אם בתחום של עד 1000 שקל, מה עדיף: א. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10904 ב. http://www.pointpc.co.il/products/64198 ובכלל אם יש הצעות נוספות לכרטיסי AGP טובים בתחום מחירים זה. אני מודע לעובדה שPCI-E מציג ביצועיםה רבה יותר טובים, אבל אני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב מאשר 1000 שקל ואין בכוונתי להחליף לוח-אם. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה עם זכרון של 1 ג'יגה? מה דעתכם על חברת CONNECT3D? קיים עוד יצרן שמוכר כ. 4870 עם 1 ג'יגה זכרון? הפרש המחירים בחברת CONNECT3D בין גרסת 512 לגרסת 1 ג'יגה הוא כ- 150 ש"ח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
(אולי זה מתאים לפורום מודינג, אבל אין שם נושאים דומים) הכרטיס מקורר פאסיבית, יפה מאוד אני חייב לציין,אך אין קירור לזכרונות כלל, לכן הוספתי היטסינק קטן שהיה לי על שניים מתוך 4 הסטיקים. בנוסף שמתי עוד אחד על אחד משלוש ההיטסינקים הגדולים הקיימים על הכרטיס. *ועוד תמונה של כל הכרטיס ללא הקירור שהוספתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-