עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by אללא הוא עכבר,

חשוב שיהיה לפחות ברמה של הx1950p‏ ושיהיה עם 512 ראם בשביל רזולוציות גבוהות במשחקים, אני יודע שהתקציב נמוך אבל יספיק כרטיס שלא ירד מה1950 תודה

3. אני רוצה "לקנות" DOOM 3. אבל הבעיה היא שיש לי R9200 128MB והמשחק לא ירוץ בצורה יפה על כרטיס כזה. אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אבל התקציב שלי לא כל כך גדול, רק 800 ש"ח שאני בקושי אשיג. ד"א: אם יש כרטיסים חלשים שאני יכול לעשות להם OC ולעשות אותם לכרטיסים חזקים, אז תמליצו לי עליהם בבקשה. אין לי בעיה לעשות OC, ואם זה יוריד במחיר אז אני אעשה את זה בלי שום בעיה. אם לא הבנתם למהע אני מתכוון, אז שמעתי שאפשר לעשות OC ל-R9800 SE ולהפוך אותו לפרו. ושוב, אני מזכיר: אל תפריזו במחיר מעל התקציב שנתתי, אני קונה את הכרטיס מדמי הכיס שלי ואני לא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מהתקציב שנתתי. תודה על העזרה. עריכה: שכחתי לציין, אני מעוניין שהכרטיס יפעיל את המשחקים בצורה יפה וטובה רק למשך שנה ו…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by eliil1,

אני בבחירה בין EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL שעולה 988 ש"ח מול PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר טוב ? מבחינת ביצועים, קירור , שקט....? תודה.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  5. הינה קצת מידע מ-ati על x1800gto http://www.ati.com/products/radeonx1800/x1800gto.html

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  6. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך אני מגלה כמה BIT הכרטיס מסך שלי? אני לא בטוח אם הוא 64BIT או 128 איך אני מגלה בוודאות כמה הוא? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by חן מ,

אני מתווכח עם אחי אז תעזרו לי להצטדיק תעצמי ולנצח אז ככה יש את הכרטיסים 8800 ו9600 אני אומר לו שה8800GT יותר טוב מה9600 בכמה פריימים ונותן איכויות יותר טובות במשחקים הוא אומר ההיפך והוא אומר שיש לו ליבה יותר חדשה(ולזה אני מסכים איתו),אבל הוא בצעם שיפור של ה8600 אז הוא פחות טוב ומה אתם אומרים? ועוד משהו 8800 ו9800:האם הם באותה רמה?אם אני עושה ל8800GT OC כמו שצריך אני מגיע לרמה של ה9800?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  10. שלום לכולם, מתלבט בין : ASUS GTX660-DC2-2GD5 שעולה 1290 ש"ח לבין MSI N660 TF 2GD5/OC שעולה 1185 (105 שקל הפרש). בכוונתי לעשות OC לכרטיס המסך (וכן לזיכרון ולמעבד) ורציתי לדעת אם ניתן לעשות OC לכרטיס שהוא כבר בא מומהר (הMSI) מהמפעל או לא ואם כן עד כמה אפשר\כדאי\רצוי לתת לו עוד דחיפה? לכאורה נראה שלASUS יש קירור קצת יותר טוב ו2 הקירורים הם יותר טובים מהקירורים הסטנדרטיים (רפרנס או משהו כזה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  11. ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום חברה אני צריך כרטיס ל PCI-E יש לי 1200 שקלים בעיקר למשחקים קיבלתי המלצה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 יש לכם עוד הצעות? מפרט(כולו) : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU Altec lansing ATP 3 2.1 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by Shlomi32,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ... השאלה שלי היא: אם אני רונה כרטיס מסך חדש, האם הוא יפעל טוב כמו במחשב חדש? או שהוא יפעל פחות טוב? המחשב שלי: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram GeFroce mx 200\100 מדובר בכרטיס מסך Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card או Sapphire Atlantis Radeon 9800SE 128MB DDR DVI Bulk Video Card וגם מה עדיף לי לקנות?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by XTZiv,

שלום, אני חדש בפורום ואשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מסך LCD בגודל 17 ובמחיר של עד 2.5K (ניתן לחרוג קצת אם זה שווה את זה). חשוב שהוא יהיה בעיקר למשחקים, סרטים ולגלישה באינטרנט. ושהיה בעל זמן תגובה מתחת ל12 MS. תודה מראש לעוזרים, ובבקשה תגיבו!

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by tzr84,

אחרי בדיקות והתלבטויות ארוכות החלטתא לבחור בין 2 כרטיסים שעונים לתקציב ולדרישות שלי. Pine - XFX nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 XXX Alpha Dog Edition 740MHZ/2000MHZ או Twintech nVidia GeForce 9800GT 512MB DDR3 600MHZ/1800MHZ איזה יותר חזק ומהיר? עושה רושם שה9600GT אלפא דוג מה דעתכם? איזה נוטה פחות להתחמם תחת עומס או שימוש ממושך?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by oza87,

אהלן! ברשותי 7870XT וכשאני משחק ב (מולטיפלייר )bf3 שמתי לב דרך תוכנת Gpuz שהgpu load נע בין 40-60 במפות כבדות של aftermath עם 48 שחקנים האם זה תקין? או שיש לי וואחד bottleneck ? , יש ירידות fps השאלה אם זה בגלל זה..תודה רבה! ד"א המעבד הוא e8400 שרץ על 3.4ghz

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by EFSenable,

היי, ובכן, העלתי מעט את תדרי הCPU וה-MEM בהתאמה, הרצתי furmark במשך 4 שעות ועוד 5 סיקלים של הבאנצ' של Metro. ולא קרס והטמפרטורה לא עלתה על 75c ודי חם כאן בחדר. כמו כן, בצוע בדיקה מלאה של memtest32 וכן הרצה של כארבע וחצי שעות של OCCT ל-OC של המעבד. האם ניתן להניח כי הכל תקין ? אודה על תשובותיכם/ן.

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  18. ה-Geforce RTX 2080 של NVIDIA מקבל רענון - ואנחנו לקחנו את הדגם הרענן לסיבוב על מנת לאמוד את תוספת הביצועים אותה מקבלים בעבור המחיר לכתבה

19. השאלה בכותרת.. פשוט אני קונה כרטיס מסך (7800 GT) ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו כדי שאני אראה טלוויזיה במחשב... עוד שאלה-איך איכות הטלוויזיה בכרטיס הזה? עריכה האם אפשר להקליט דרכו וידאו אנלוגי למחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by RayZ,

עד היום, עבדתי עם מחשב סלרון זמני, עם GeForce 4 שהריץ דווקא NFSMW יפה, עם גראפיקה שבאמת נראת לי די פשוטה.. עכשיו, כשמחשב ה AMD שלי חזר.. אמא'לה! אני לא מזהה את המשחק. קודם כל, אני רואה כל מיני אפקטים מדהימים, מהירות לא מהעולם הזה, שמים שמשתנים לשקיעה וגשם, וכמו אפקט מהירות כזה, וצלליות מתחת למכוניות ולחפצים, וסרטוני DVD שלא היו במחשב הקודם. מה הסיבה שבמחשב הזה אני רואה את המשחק יותר יפה? במחשב הזה יש GIGABYTE GeForce 6600 256MB. צירפתי תמונה מהמשחק. ד"א, הוא מריץ את זה על 30FPS, אני לא מאמין.. הכרטיס הזה כזה טוב! (בלי עין הרע.. כן, אני מאמין :) הנה תמונה עם איכות טובה, לקחתי אותה מהת'רד הרשמי, ככה בדיוק זה נראה אצלי: http://img339.imageshack.us/img339/8549/lamb…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by the J,

אם אפילו שקלתם לקנות את המסך הזה, שמחשבה זו לא תעבור אצלכם שוב!!!!! אני התפתיתי לנתונים המעולים שנכתבו באתר של החברה וקניתי את המסך אך הבן-דוד שלי הראה לי את הבעיה הרצינית במסך.... שני קווים מאונכים שמפריעים מאוד (אם לא תראו אותם על ההתחלה הם יפריעו אחרי עבודה ממושכת) הבעיה נוצרה מצורת היצור של המסך, הוא מורכב משלוש חתיכות שהחיבורים ביניהם גורמים לשני קווים על המסך, אז אני ממליץ בחום שלא לקנות את המסך.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Moty_p,

מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים, הזמנתי את הכרטיס מסך הנ"ל , אודה מאוד להערותכם (האם להשאיר את ההזמנה או לבטל/להחליף) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 אודה לכם מאוד לתגובות מהירות על מנת שאוכל או להיות רגוע או להחליף לכרטיס אחר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by BAR3003,

1.רציתי לדעת מד החום של הכרטיס מראה לי 52 מעלות האים זה בסדר. 2.איך אני יכול לבדוק עם הכרטיס באמת 128BIT. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by wArezm0n,

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE? תודה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.