עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי על המחשב כרגע GTX 650, אני מחליף אותו ב - GTX 760 GV-N760OC-GD2 שאני אקנה בקרוב. בכמה מומלץ למכור GTX 650 יד שנייה במצב חדש עובד 100% כמו שצריך? ובכמה מומלץ למכור Radeon HD 5670 יד שנייה במצב חדש עובד 1005 כמו שצריך? תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  2. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by zod1ac,

קניתי לפני שבוע ככה X1600PRO הוא מקבל ב 3DMARK05 3.4K אמרו לי שהוא אמור לקבל 4K+ המפרט שלי. amd 3800+ AM2 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5413 512 * 2 kingston 533 x1600pro connect3d מה זה יכול ליהות? זה צואר בקבוק או מה? ד"א אני מצליח להתקין רק את הדריברים שבאו עם הכרטיס בדיסק. שאני מנסה להתקין את הרגילים של ATI זה עושה לי שגיאה [מסך כחול אחרי הריסטרט] תודה. לעוזר

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך (פשוט) עם VIVO ורציתי לדעת האם ניתן לחבר את הכבלים ולראות טלויזיה גם בלי הצורך בממיר (כמו היפר בנד) דבר שני על אלו דברים ופרמטרים אני צריך לשים לב מדובר בכרטיס של עד 800 ש"ח (אני לא גיימר בסך הכל קצת עריכת וידאו והמרת קלטות וידאו לCD) תודה מראש שרון

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ibrow-Now,

כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. היי בלוח אם שלי יש 2 חיבוריי PCI E , באיזה מהם החיבור של PCI E3?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by nec_000,

רקע: סביבות חודש מרץ השנה ערכו של המטבע הוירטואלי העונה לכינוי ethereum החל להיסחר ברמות, שגרמו לכורי המטבעות הדיגיטליים לשים לב אליו, כאשר סביבות מאי קצב תשומת הלב האיץ בצורה מסחררת עם עלייתו המרשימה כלפי מעלה. ראו להלן את גרף עליית שווי המטבע, וממתי החל לזנק כפונקציה של התאריך: עד מהרה כמו אש אשר פשטה בשדה קוצים, מיליוני כורים בכל העולם אצו רצו וקפצו על עגלת הכרייה מתוך תקווה להיות "מתעשרים חדשים", כאשר כל כרטיסי המסך של AMD רוקנו מהמלאים כבאבחת חרב. וכשאלו אזלו, בוצעה בדיקה מצד הכורים המסכנים מה עוד יכול לעבוד. התברר להם שגם GTX1070 לא כל כך רע בתחום וכדאי יחסית במשוואת העלות תועלת של ביצועי הכרייה. התופעה המעודכנת…

11. Started by niv212,

שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  12. פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  13. AMD מדווחת על הביצועים הכספיים שלה לסוף שנת 2016, וחושפת את תאריכי היעד להשקת דור חדש של כרטיסי מסך מתקדמים לכתבה

14. יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. וכש4850 כבר לא יספיק להוסיף לו עוד כרטיס או שפשוט לקנות כרטיס חדש כש4850 יתיישן?

16. Started by moshem,

ראיתי פה בפורום הרבה המלצות על כרטיסי 9200 (לא פרו) על פני ה 8500LE, האם לא נכונה העובדה שסדרת 9000 היא בעצם 8500 מסורס ? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by gpdude,

במה x1800gto טוב יותר מ7600gt? אם בכלל

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. הימיפרט שלי הוא: CPU:E6600 OC TO 3000GHZ+TUNIQ TOWER 120 LED MB:P5B DELUXE GPU:9800GTX RAM:2 GB CORSAIR 800MHZ CL4 כשאני משחק CRYSIS על VERY HIGH עובד חלק אחריי 15 דקות מישחק מתחיל להיתקע במה יכולה לייות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by marking,

במה הם טובים חוץ מזה שהם זולים דפוקים ומתפרקים תוך חצי שניה?

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by pC gUy,

שלום אני מבלבט בין מה לבחור : X1800XT עם 512 MB אבל אם ספק FSP 400W או X1800XT 256 MB אבל אם ספק ENERMAX LIBERTY? אז מה כדאי לי לבחור? תודה

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  21. Started by Ovid,

המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם עדיף להשקיע בכרטיס מסך עם זיכרון יותר גבוה או שעדיף להשקיע ברוחב פס יותר גבוה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by STRENGTH,

נגיד בין 0.25 ל-0.24 DOT PITCH במה ההבדל יעזור חדות? או שזה רק יעזור אם אני מסתכל מקרוב על המסך ויראה פחות ריבועים וקווים? ??? תודה מראש על העזרה

• 63 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים