עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המפרט שלי בצד אני בטוח שהנושא עלה פה הרבה אבל בכל זאת אני מתלבט בין HD4870 VS GTX 260 ראיתי בביקורות שיש הבדלי צריכת חשמל בין הכרטיסים, עד כמה ההבדל משמעותי? בנוסף הכרטיס הנוכחי 8800GT מגיע בOCCT בערך ל100 מעלות, האם זה נורמלי? וראיתי שהמאורר שלו פועל ב40% יש דרך לשנות זאת? [attachment deleted by admin]

2. Started by leahd3,

שלום. יש לי שתי כרטיסי צסך ספיר 7870 בקרוספייר בשבוע האחרון שצתי לב לכך שהכרטיס השני רץ על 100% במשחקים בעוד הכרטיס הראשון נע בין 30-60% אוסיף לציין שהכל התחיל עקב תקיעה של המחשב שלי. שמתי לב ב gpu-z בהתחלה שמתי שאני נמצע בדסקטופ שהפרצטרים על מקסימום 1050/1250 על שני הכרטיסים התקנתי את הדרייבר האחרון אך הבעיה של הכרטיס השני ב-100% הופיעה אוסיף לציין שכרגע בגיפיו זד את הכרטיס הראשון רואים במלואו אך את השני רואים לשנייה(מבחינת פרמטרים) ו אז רק צהירות מאוור נוכחת. בכל אופן לא שמתי לב לשינויים במשחקים ובשאר הדברים. אני ממש לפני סף התקנת ווינדוס מחדש אך רציתי לדעת אם זה בעיה שניתן לתקן כי ממש ניסיתי הכל. קצת נתונים gigabytez77-d3h cordair 2*4g memory corsairt-750 ספק intel i…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס LEADTEK TI4800SE MY VIVO רציתי לעשות איתו VIDEO CAPTURE לכל מיני קלטות ועוד דברים ויש ליכמה שאלו: 1. אם בכלל ניתן לעשות את זה עם הכרטיס הנ"ל? 2. איזו תוכנה יכול לעשות זאת בצורה הכי טובה והכי איכותית? 3. האם יש תוכנות שמזהות את הכרטיס הזה בכלל חוץ מהתוכנה שבאה איתו? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by Eladious,

אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by TermiNal,

יש פרו יש אקסטנדד יש NP לא פרו אבל מה זה SE ? תודה.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  6. שלום, רכשתי כרטיס מסך GigaByte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS כרטיס מסך טוב? יש בעיות עם הכרטיס מסך הזה? מה אתם אומרים על הרכישה? הבעיה היחידה נראה לי שזה צריך לרכוש ספק חדש כי 500W הכרטיס אוכל לבד... אשמח לדעות וביקורות וקצת מידע על הכרטיס מסך הזה תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by XpHunTeR,

ה HD4850 נחשב לכרטיס מסך הכי משתלם כרגע מבחינת ביצועים/מחיר. אני מתכנן לקנות היום מחשב, וה HD4850 יהיה במפרט, אבל יש משהו שאני לא יכול להפסיק לחשוב עליו. בבנצ'מרקים, אפילו הכ.מ הזה הגיע רק לאיזה 16 FPS ב CRYSIS - משחק שיצא כבר לפני הרבה זמן. זה דיי מאכזב לקנות כ.מ חדש ב 1,000 ש''ח ולדעת שקיים משחק שהוא מגיע בסה''כ ל 16FPS... אני קונה את הכ.מ מ FOXPC. יש להם את CONNECTED3D ואת GECUBE. המחירים זהים בשניהם. (950 ש''ח) איזו חברה יותר טובה? ועוד משהו - האם יש כ.מ יותר טוב בתקציב של עד 1,000 ש''ח ? תודה!

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by sagigi21,

היי.. כרגע יש ברשותי 9800GT 1GB ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס. מבחינת התקציב זה לא משהו משמעותי מכיוון שהמחירים של הכרטיסים הם די זהים +-. אז ככה: ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E - GIGABYTE(1060( ‏GTX470 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ - GIGABYTE (1740( ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - GIGABYE (1290( ‎HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - SAPPHIRE(1590( אוקיי אלו הכרטיסים ומה שבסוגריים אלו המחירים. אז ככה. הכיוון שלי הוא לAMD מכיוון שהכרטיסים שלהם חזקים יותר בכל המבחני ביצועים אבל בגלל שהבנתי שהדרייברים שלהם מסובכים ותהיה בעייה בהסרת כל הדרייברים של הכרטיס הנוכחי שלי זה די מרתיע אותי. אני באמת רוצה לדעת איזה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. ציפינו לכך כבר לפני מספר חודשים והתאכזבנו, אבל הפעם נראה שסוף סוף נזכה להיכרות עם מלך חדש בשוק העיבוד הגראפי הביתי לכתבה

10. אני רוצה לקנות את הX1950 PRO (שאמור לצאת בסוף נובמבר) מאתר בחול כמו NEWEGG או ZZF , רק שאלה לא שולחים לארץ. :'( מישהו מכיר חנויות אונליין שכן שולחים לארץ? תודה, המרטש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by blue wings,

ממש כמו הכותרת איזה רטיס מסך יותר משתלם? הכרטיס יחובר למערכת הבאה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 ^יש לי פה צוואר בקבוק מטורף?? והאם הקירור סטוק והספק שיש לי יספיקו?

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by avshaj,

שלום ברשותי המחשב הבא וברצוני לשדרגו לHTPC P4-2.4GHz HT asus p4p800 ati 9800-רוצה להחליף,לא יכול להציג HD 120GB SATA LG DVD האם קיים כרטיס AGP שמציג HD תאם כן עד איזו רמה(1080p???( כל שידרוג נוסף המוצע מתקבל על הדעת וכן כל המלצה תודה

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by elif,

hd 4890 , hd 5770 איזה כרטיס הייתם בוחרים שניהם במחיר די זהה. ועד כמה התמיכה בDirectX 10.1/11 חשובה? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ohad,

??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hardware maniac,

בזמן מנוחה אני על 48-49: http://i4.tinypic.com/106ail2.jpg בזמן עבודה אני על 62-63 http://i4.tinypic.com/106amub.jpg האם זה נורמאלי? [אני מודד דרך הדריוור של nVIDIA].אם יש דרך "אמיתית" יותר לבדוק את הטמפ' אנא הביאו לי קישור להורדת התוכנה..תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by -LosNir-,

אני בונה כרגע מפרט והינה בנתיים מה שהרכבתי: התקציב הוא עד 800 ש"ח אך מומלץ ואף רצוי לא להגיע לסכום הזה (אני מניח שלא צריך). המסך הינו 19" רחב ברזולוציה של 1440x900. השימושים הם כמובן לגיימינג. המחשב נרכש מ www.skypc.co.il אז בבקשה להתאים כרטיס מסך שנמצא שמה. שימו לב שהמעבד יעבור OC! תודה

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  17. ממי שאני קונה את המחשב ראיתי שיש לו GTX280 זה יכול להיות מעניין יש למישו משו להגיד בנושא??

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by ori83,

קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  19. בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by no_way,

תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by eXtReMeHaLo,

אני מתלבט בין לקנות redeon x800 pro \XT תלוי אם יהיה xt או G-force 6800 ultra הם עולים אותו דבר בערך זה לא משנה אבל מה יותר טוב למשחקים כאילו דום 3 הוא עובד יותר טוב על Nvidia מאשר על redeon אז אני לא יודע אולי רוב המשחקים יעבדו יותר טוב ב nvidia גם אני זוכר שפעם משהו אמר לי ש ל nvidia יש מנוע יותר חזק למשחקים אבל אני לא יודע אז מה כדאי לי יותר? תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by XPHHSRPHD,

הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by Oztriker,

היי אנשים בשעה טובה החליפו לי את ה7900 GT המקולקל שלי לכרטיס הנ''ל. אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של ATI, זאת לאחר שמחקתי את הדרייבר הישן של NVIDIA.

24. Started by dino,

חבר שלי קנה מחשב לפני שבוע, והתוצאה שהוא קיבל היא 7900 נקודות, תגידו לי עם זה בסדר למערכת כזו: INTEL PENTIUM 4 2000MHZ ECS (ELITR GROUP), P4S5A2 MOBO 256MB DDR333 SAMSUNG PALIT GEFORCE 4 TI4200 128MB MAXTOR 40GB 7200 ATA133 אלה החלקים שאמורים להשפיע על התוצאה, שאר הדברים לא נראה לי חשובים. הדריורים מעודכנים לגירסה האחרונה (לפחות לפי מה שאני יודע), DENTOR 40.72. וההגדרות שהרצנו בהם את הבדיקה הם: 1024X768, 32BIT, NO FSAA. ותגידו מה זה בכלל FSAA (אני רוצה הסבר קטן, לא שזה יהפוך לנושא של ההודעה). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by subarel,

המחירים דיי זהים בין שניהם... שניהם של ג'גבייט. בהשוואה הזאת http://www.techspot.com/article/88-geforce-9600gt-versus-radeon-hd3870/page10.html הם יוצאים דיי שווים , ה9600 יצא איטי יותר ב 0.8%.. יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון...? התקציב הוא 3000 שקל לכל המחשב, וזה משאיר +\- 800-900 שקל לכרטיס מסך. יש עוד אופציות בכזה טווח מחירים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.