עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by godis,

שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by dror32,

המערכת שלי היום: MSI Z170A GAMING M5 INTEL CORE i5 6400 2.7GHZ 6MB + ZALMAN 80F FAN DDR4 16GB 2400MHz HyperX Fury Kingston זיכרון יחד zalman zm850-hp plus מארז מחשב Fractal Design Define R4 USB 3.0 כרטיס מסך שאני רוצה לשדרג SAPPHIRE RADEON HD 6850 1G GDD5 התקציב הוא 900 ש"ח תודה מראש דרור

3. להבנה הכללית מה עדיף 2 X ‏HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או ‏HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  4. היי, ברשותי מסך של דל דגם WA2209 וכ.מסך HD4870. אני רוצה "לעבוד" על הדרייבר ככה שהוא יחשוב שהרזו' המקס' הטבעית היא 1920*1200 במקום 1680*1050. איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by m83b4,

שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by אדר39,

מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מזה טרנסים או משהוא כזה? [br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 14:34:09 ומה זה מהירות שעוןסליחה שלא רשמתי

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by Idanp,

מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  9. האם להחליף את ה6600GT ב7600GS למרות שהוא DDR2? ואני מתכנן לעשות OC.. אז מה עדיף? להחליף ל7600GS או להשאר עם ה6600GT? תודה

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  10. מתחילים בקטנה 2 מסכי 21 אינץ של סמסונג רק 3000$ דולר משתדרגים קצת 4 מסכי 21 אינץ של סמסונג 5600$ דולר למה 4 שיש 6? 6 מסכי 21 אינץ של סמסונג 9000$ למה רק 6? למה רק 21 אינץ? כבר אין לי כוח לפרט - 10000$ דולר אתר חולמי, נראה לכם שהם עושים משלוחים לארץ? http://www.digitaltigers.com/tigervista.shtml

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מה הכרטיס הכי משתלם ב1200 - 1250 שקל היום? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by spacedye,

לא זוכר באיזה פורום קראתי אבל מישהו דיבר על זה שהוא קנה הרקולס 9700 פרו מפנדה והכרטיס היה אדום (ולא כחול כמו שהוא באתר של הרקולס). ביררתי אצל PCH והם אומרים שאי אפשר להשיג כרטיסים של הרקולס.. נראה לי מוזר שפנדה כן משיגים אבל מאיזו שהיא סיבה הכרטיס הוא אדום.. לא מוזר? בכל מקרה אני רוצה לקנות כרטיס כזה של הרקולס.. אבל מפחד לקנות מפנדה ולקבל משהו לא מקורי או לא יודע מה

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by Avi313,

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך הללו: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1097&modelmenu=1 לבין- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=0&model=1078&modelmenu=1 שניהם בעלי אותם תכונות בערך (חוץ מגוף הקירור), רק שה- Silent עולה באיזה 300 ש"ח פחות מיריבו עם גוף קירור שונה. עד כה אסוס עושים רושם שהסיילנט מתחמם פחות מיריבו, אז למה ה7600GT הרגיל עולה יותר?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by דיוגנס,

צריך כרטיס agp עד 500 שקל למערכת הבאה: p 4 3.0 512 ddr 17 inch screen צריך את הכרטיס הכי חזק שניתן בטווח המחירים הנ"ל. תודה

15. Started by m_g,

אני יכול להביא את ה9800GTX+ של ASUS במחיר של 1000 שקל יד שניה במצב חדש לגמרי או להביא את ה8800GTX עם ה700 מגה, גם ב1000 יד שניה אבל נקנה לפני שנה וקצת. מה יותר משתלם? ואם יש לכם עוד איזה כרטיס בקטגוריה של 800-1000 שקל שהוא יותר כדאי מאלה אז שתפו אותי. תודה

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. ואני השתדל בפעמים הבאות לכתוב כותרות טובות ולכבד את כללי הפורום מצטער

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by noamb,

היי לכולם , לאחר שקראתי אינספור ביקורות על כל אחד מהדגמים של הכרטיס הנ"ל , רציתי לדעת אם יש עדיפות לאחד מהייצרנים , האם כולם משתמשים ב- 16 pipelines קראתי איפשהוא על כרטיס של gainward שמשתמש ב-20 אבל החלטתי לשאול. לכל אילו שחושבים להמליץ על שדרוג ל-pci-e, אני אקנה מחשב חדש בעתיד , כרגע אני שואל על הכרטיס הספציפי הזה בתצורה של agp , מה אתם מציעים?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  18. היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Or ei,

כאשר אני שומע מוזיקה (בATP 3 שממוגנים מגנטית) המסך שלי מתחיל לעשות כל מיני גלים כאלה בצד שמאל באמצע של המסך לא משהו שמפריע או משנה את הגיאומטריה אבל מאוד מטריד ומפחיד המסך שלי זה 454 IIyama הרמקולים די רחוקים יחסית מהמסך ואפילו אם אני מרחיק אותם עוד ומכוון אותם לכיוון אחר זה עדיין ממשיך מישהו יודע מה זה? או אם זה יכול לגרום נזק בתווך הארוך ?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by hck,

שלום! יש לי את המחשב הנ"ל: ABIT AI7 p4 2.8 HT 2x512MB 500Hz Dual FX 5900XT משום מה, כאשר אני מגיע לשלבים מסויימים במשחק שיש שם הרבה כוחות בשטח שנעים ולחמים במקביל, המחשב מתחיל "לקרטע" והתמונות רצות במקוטע. אני גם חושב שזה לא תמיד קורא. מישהו מעלה על דעתו מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by orenoren1911,

זה המחשב i5-4670 ספק כוח: http://www.1pc.co.il/product-2104-Seasonic_SS_750JS_750W.aspx זיכרון: ddr3 1600mhz 16gb cl9 gtx 770 windforce x3 oc 2gb אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני לא מרוצה מהביצועים שלו תקציב: 3500 שקל חשבתי על הכרטיס הזה Gigabyte GeForce GTX 780Ti WindForce3 3072MB GDDR5

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2278&p=1 http://www.hardocp.com/article.html?art=NjkyLDE= כן ATI מנצחת בגדולים x800xt נגד ה ultra (בדרך כלל כאשר הפילטרים מופעלים *) ,אבל לא תמיד x800pro ו GT התוצאות מאוד קורובות ולרוב הGT מנצח (באחוזים קטנים) ההבדלים מאוד קטנים . ה 6600GT מאוד מפתיע! מה שזה אומר שלא משנה מה שיש לכם 6600GT x700 x800pro\xt 6800\gt\ultra ואפילו 9800פרו המשחק הזה ירוץ מעולה! ציטוטים מ hardocp It looks as though anyone that has purchased any of the latest generation hardware from ATI or NVIDIA is likely to have an incredible gaming experience playing Half Life 2. We highly suggest you experience Half Life 2 for yourself, as Ha…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by imac,

בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. של איזה חברה איזה דגם מסויים תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  25. שלום לכולם, משחקים מתחילים לקרטע אצל אבא של חברה שלי(כרגע דום החדש ודאוס אקס החדש) הוא לא מבין במחשבים ורק אוהב לשחק :-) ולקנות מחשב חדש עכשיו זה סיפור בשבילו אז יש לי כמה שאלות: 1. רציתי לדעת האם המפרט המצורף מתאים לכרטיס מסך GTX 1070? (בדגש על המעבד הישן יחסית, לוח אם , מארז וזיכרונות) 2. האם הכרטיס ישדרג לו את המחשב משמעותית למרות שהמעבד שלי והלוח אם ישנים יחסית? 3. ראיתי שיש המון דגמים של GTX 1070 איזה מהם הכי מומלץ ולמה? 4. הוא מתכנן גם להתאים את המחשב למציאות מדומה ראיתי שאם הוא יקנה את הכרטיס מסך זה יענה לו על הדרישות - האם הייתם ממליצים לקנות גם סטיק של כרטיס זיכרון נוסף שיהיה לו 16gb? מה היתרון בכך? תודה רבה מראש לכל העונים! …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.