עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by דיוגנס,

איזה כרטיס יותר חזק? מצד אחד ארכיטקטורה קצת ישנה, אך ליבה חזקה יותר, מצד שני חידוש טכנולוגי, אך ליבה חלשה. תודה.

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

רציתי לדעת מה זה הכרטיסים האלה מבית 3D Labs וIntergraph/ Intense3D/ Newtek שהם יקרים כל כך... במה הם טובים ומה הם יכולים לעשות שה9700 לא?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  4. מחשב חודש e6420 2gb 800mhz p5b-e והארד דיסקים בRAID צריך כרטיס מסך חזק מספיק למולטמידיה ואתרי אינטרנט כבדים, לא צריך משחקים, ולא צריך שיתמוך VISTA. מה כדאי לקנות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני בתהליך של קניית מחשב חדש, ויש לי בעיה להחליט בשני נושאים: 1. לקנות GTX או GTS 2. כמה זיכרון לקחת? נגיד אני לוקח GTS, כמה זה באמת משנה אם אני אקח 320MB או 640MB? זה יגרום לאימפקט רציני על משחקים? ובקשר לGTX, מכיוון שהכרטיס הזה עולה יותר ממחשב ממוצע - אני מתלבט מאוד לגביו. מצד אחד, אני ממש לא רוצה לשבור שום חשבונות בנק בשביל לקנות אותו, אבל מצד שני אני רוצה לקנות מחשב טוב, שיחזיק הרבה זמן (נגיד שנתיים) ושיוכל להריץ כל מה שתעשיית המשחקים תזרוק כנגדו, ולהריץ טוב. אבל זהו הכרטיס הראשון שתומך DX10 אז אני מפחד שעוד כמה חודשים יצא אחד חדש, שישאיר אותו באפר ואז אני אולי אוכל להריץ משחקים אבל על הגדרות נמוכות... אז מה אתם מציעים? חשבתי אולי גם על האפשרות לקנות GTS עכשיו (נגיד 3…

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  6. הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לחבר שלי יש כרטיס מסך ג'יפורס 4 ויש לו אפשרות לצפות בסרט מהמחשב בטלוויזיה באמצעות חיבור tv out, ובמקביל להשתמש במחשב, זאת אומרת במחשב הסרט ממועזר ורואים אותו רק בטלוויזה. יש לי כרטיס מסך X300LE ורציתי לדעת האם האופציה הזאת קיימת בכרטיס המסך שלי ואם כן איך אני מפעיל אותה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1340193 FUJISTU SCENICVIEW X17-2 תודה רבה! אם יש ביקורות ברשת תשלחו לי גם כאן תודה רבה מנשה

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  9. מתוך סקרנות והשאיפה להרחבת אופקים, ואחרי שלא ממש הבנתי מביקורות ברשת, מהם ההבדלים בין השלושה ? מספיקים נתוני מהירויות שעון (זכרונות וליבה) כלומר מי חזק יותר ממי, ואולי גם קצת פיצ'רים (דיואל מוניטור וכו'). אנא עיזרו לחבר קהילה סקרן. תודה רבה HF

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ZATAR,

שלום כולם מיתלהבים מהכרטיס . אבל האם לכרטיס הזה יש VIVO, כלומר גם TV OUT וגם TV IN ? עכשיו, מה הרזולציה במצב של TV OUT ? 800 כפול 600 או , יותר? תודה

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by W0lverine,

יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by Polonian,

רציתי לדעת איפה אפשר למצוא את ה8800GTS 640MB הכי זול בארץ... נדמה לי שמישהו הביא פעם קישור לחנות שמכרה אותו בסביבות 1800 וקצת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מטעה אותי. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by idan_m92,

שלום לכולם צריך כרטיס מסך ב300 שקל עם חיבור AGP . החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך ביגלל שהמשחקים החדשים לא עולים לי אני קונה את הכרטיס בעיקר למשחק css. הנה המפרט intel 1.8 256 ram כרטיס מסך Geforce 4 mx 440 עם 128mb תודה לכל העוזרים.

14. Started by dudu_azran,

התקנתי את הגרסה האחרונה של NTUNE ופשוט לא מוצג לי בתוכנה כלום (כלומר קישורים לאופציות בצד השמאלי לא מובילים לכלום בצד הימני) אני חושב ששני האפשרויות היחידות הן אשף מיטוב התצוגה ובדיקת טמפ' מישהו גם כן נתקל בבעיה??

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by PuG3o6,

שלום רבותיי.. אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP‎ ב 350שח אם יש הצעות יותר טובות אז תודה אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by Tsk,

שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W

17. Started by Bug,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E במי לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  18. מחפש כרטיס טלוזייה שאיכות ההקלטה שלו תהיה גבוהה אני יחבר אותו לממיר הדיגטלי אני רוצה שאיכות ההקלטה תהיה גבוהה מאוד! עד 1000 שקל יש לי עכשיו כרטיס פלאיי וידאו 2000 .. סתם כרטיס מעפן

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by spacedude,

אני זקוק להלמצה לכרטיס מסך עד 2000ש"ח שישמש אך ורק לעריכת וידאו. אני עובד עם פרימייר, בתמונה ניתן לראות את ההמלצות של Adobe. ה 7800 הוא הכרטיס היחידי שנותן תמיכה מלאה בתקציב שפוי. השאלה היא מה הכי מומלץ מכל החברות. תודה מראש שחר [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

אני שוקל להחליף את ה 6600 הבעייתי שלי לכרטיס יד שנייה זמני רציתי לדעת איך הכרטיס הנ"ל RADEON 9600 PRO-256MB מבחינת ביצועים בעיקר מול הכרטיס שלי שיהיה לי קנה מידה להשוואה תודה מראש

21. Started by idodos,

משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )

22. אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by tomerco,

שלום.. יש לי מחשב די חזק אבל כרטיס מסך (אולי אפשר להגיד כרטיס מסרח) ממש גרוע עד שאני אקנה כרטיס טוב אני צריך המלצה על דרייברים לכרטיס הזה.. אני משחק guild wars וכל פעם שאני נכנס לiventory המשחק מתחיל שלא להגיב.. אמרו לי שזה בגלל הדרייברים אז הורדתי דרייבר הכי חדש מהאתר של nvidia ועדיין כמעט ולא חל שינוי.. לכן אני צריך המלצה על דרייברים אחרים שאולי יפתרו את הבעיה הזאת..(גם אם הדרייברים עושים overclock לכרטיס מסך..זה ממש לא משנה לי) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  24. יש לי ממזמן את החלק הזה אני חושב שתפקידו לחבר 2 כרטיסי מסך ביחד לא?יש לי 6600gt gigabyte pci-e ולוח...k8nf-9 של ג'יגה בייט..הנה תמונה שלו.. http://img122.imageshack.us/img122/8797/spa07865de.jpg ויש לי עוד שאלה...לגבי חיבורים בלוח... הנה התמונה שלהם... http://img130.imageshack.us/img130/92/photok8nf9big1oq.jpg הם קשורים לכרטיס מסך?

• 9 תגובות
    • 562 צפיות
  25. שלום לכולם רכשנו את לוח האם N73PV הכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה מסוג 7100, עם 256MB זיכרון ומהירות של 600MHZ אם אני לא טועה הוא מקבל -400 נקודות ב3DMARK 06 1024X768. האם הוא יוכל להריץ משחקים כגון GTA SAN-ANDREAS, SIMS, אולי אפילו FIFA פה ושם. על הגדרות נמוכות, העיקר שהוא יריץ. אז איך הוא יהיה? בכמה הוא יריץ אותם? הלוח: http://www.palit.biz/en/products/mb_intel_N73PV.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=892656 http://www.hardwarezone.com/ourvoice/index.php?op=ViewArticle&articleId=717&blogId=10

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.