כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כיום יש לי 7600GS עם חיבור PCIE. כמה אתה חושבים שאוכל להשיג עליו אם אמכור אותו? כדאי בכלל למכור אותו? איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש ובאיזה סכום? תודה.
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך x16 מחיר 400-500 מסך 22 משחק משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אחרי כל הגדלת הרוחב והכנת השרתים להסתערות על 3DMARK השרתים של MAD ONION לא עמדו בעומס וקרסו :lol:
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי Intel i5 2500K 3.30GHz עם צמד 6950 CF 2GB. במעבד היה לי OC שהגיע ל-4.30GHz והוא נמחק לא יודע איך אבל נמחק, האם יש לי עכשיו צוואר בקבוק? אני משחק במשחק מטרו 2033 ויש קטעים שהמשחק איטי וגם ב-BF 3 יש קטע של עשן במשחק ואז המשחק נהיה איטי קצת, אז יש צוואר בקבוק? או שזה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהתחילה בשבועיים האחרונים לפעמים כשאני רואה סרט במחשב.....המחשב פשוט נתקע וקופא....ומחייב אותי לעשות ריסט ואני עובד ב XP זה היה קורה לי פעם במשחקים....אבל מכיוון שאני כמעט לא משחק זה לא הפריע לי.... אבל זה התחיל גם עם הסרטים ועכשיו זה מתחיל להציק. ויש בעיה נוספת שפעם בהרבה זמן יש קפיצה מוזרה כזאת.....שהמסך מתערבל לערבוב צבעים למשך של שבריר שניה וחוזר כאילו כלום למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה???? לפי דעתי זה הכרטיס מסך.......אבל כל עוד התקלה לא קשיחה לא יחליפו לי את הכרטיס. או אולי זה הגדרות בביוס??... מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבדוק את הכרטיס מבחינת חומרה??? בתודה מראש עידו
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כבל בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה , הבעיה היא שהטלוויזיה במרחק של 25 מטר מהמחשב השאלה שלי היא, האם זה יגרום להפרעות בתמונה או לירידה משמעותית באיכות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה: איך אני משנה פרופיל ניסיתיי וכל פעם אני לוחץ על פורפיל בתוכנה ולא ניראה לי שזה משו משו אני לא רואה וי על הפרופיל אני צריך לעלות את המהירות של המאורר ואני לא יודע איך מישו שיכול לעזורר לי אני אשמח תודה.
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, במסגרת הרכישה של מע' מחשב חדשה אני עומד מול הבחירה בין שלושת כרטיסים המסך הבאים של חברת Sapphire: Radeon HD 5670 Radeon HD 5750 Radeon HD 5830 הייתי שמח לקבל המלצה מי מאלו הוא הקנייה המוצלחת ביותר עבורי. חשוב לציין שאני לא גיימר כבד. אבל עובד עם מסך ברזולוציה מעט גבוהה לנורמה (1920x1200). מה עוד שמזכרוני (שמתחיל להראות סימני זקנה עם השנים) זכור לי שמדי פעם היו מתפרסמות לכרטיסי המסך כל מיני "קומבינות שידרוג" מ-Pro ל-XT וכיוצא בזה.. לכן - אם קיים בגרסאות הנ"ל, זו נקודה שחשוב להזכיר... תודה רבה למגיבים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של סמסונג שקניתי לפני שנתיים. לפטופ מאוד חזק שעלה לי כמעט 5000 שקל בזמנו. הבנתי בלפטופ יש 2 כרטיסי מסך: (הכרטיס החלש שהמחשב משתמש בו כרגע) - Intel® HD Graphics 4000 (הכרטיס "החזק" שהמחשב לא משתמש בו) - AMD Radeon. HD 7670M ההגדרות של המחשב הם: זיכרון - 8GB RAM מעבד - Intel® Core i5-3210M CPU @ 2.50GHz 2.50GHz מערכת הפעלה Windows 7 64bit השאלה שלי.. היכן אני יכול להגדיר את הכרטיס מסך השני (שהוא החזק ויכול להריץ משחקים טובים)? כי כשאני נכנס לאתרים כמו SystemReqLab לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק הוא מזהה לפי הכרטיס מסך 4000 (הראשון). ועוד שאלה, היכן אני יכול להוריד דרייברים לעדכון? כי בערך שנתיים לא עידכנתי.. בגלל שבאתר הרשמי של ATI כשאני מוריד משם, זה…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כשאני משחק באטמן ארקהם סיטי, הכרטיס מגיע לטמפ' הנ"ל. כמו כן לפעמים אני חווה מיני תקיעות כאלה, נניח כשאני רוצה לעשות עם העכבר סיבוב של 360 מעלות סביב באטמן, התמונה טיפה מקרטעת, נתקעת כזה לשנייה. זה בגלל הכרטיס, המפרט שלי (רשום בצד ימין), או גזרת גורל שעליי לקבל עקב היותו של הכרטיס לא חזק מספיק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך באוורסט יש לי שם motherboard יש cpu ויש aux אז האחרון זה הכרטיס מסך או מה?
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD5750 HIS מסך 23.המשחקים לא זורמים בכלל בדקתי FPS בין 25 32 על רזולוציה נמוכה ממש מאוכזב מהכרטיס הזה.מבקש המלצה לכרטיס חזק יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בעיה מוזרה קצת, יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 GT וחיברתי אותו לטלוויזיה (21 אינץ' רגילה לא HD ולא נעליים) והכרטיס מזהה אותה כHDTV. הבעיה היא שיש את מצב הZOOM בתוכנה של GeForce כך שיהיה אפשר לראות את השידור של הוידאו בלבד על מסך הטלוויזיה אז זה מותח את כל הפרצופים ולא מציג את זה כמו שצריך. אני מניח שזה בגלל שהטלוויזיה מזוהה כHDTV ולא כTV רגילה. למישהו יש רעיונות מה עושים ?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-