כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או ללכת על 5870 אני מתלבט קשות בין הכרטיסים האלו אני חייב לדעת איזה לקנות תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי יומלדת בעוד שבוע בדיוק.. עכשיו רציתי לקנות כרטיס מסך חדש למחשב.. המחיר נע בין 700 ל-850 ש"ח מעבד:E4500 ספק:500 wt תודה.
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? מבחינת אוברקלוק בעיקר? לאיזה רמות לדעתכם אני יוכל להגיע איתו?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מתלבט לגבי כרטיס מסך לגרפיקה ושירטוט אך גם לסרטים ושימוש רגיל . המפרט שלי מתאים לשני הכרטיסים ואני משתמש בשני מסכים - 19 ו 22. אני עובד על פוטושופ , אוטוקד ותוכנות תלת מימד כמו 3DMAX , מאיה וחברותיה . תקציב פחות קריטי, אני מניח עד 1000 . מה אתם אומרים ? אני רואה גם סרטים במחשב אולי יש עוד אפשרויות ?
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
זכיתי במכרז במסך Hyundai L90D+ במחיר של 2190 שקל... איזה כייף... אני משתוקק לקבל אותו כדי לפרסם ביקורת ..
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש טוב, אז לעניין: איזה אפיק יותר טוב (מיין מטוב ביותר ומטה): PCI, AGP, PCI-E איך אני בודק איזה אפיקים יש לי? אני יודע שיש לי AGPx8 כי זה האפיק שהכ"מ שלי מוחבר אליו היום (GF440MX). יכול להיות שיש לי עוד? ודבר אחרון, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לקניית כ"מ חדש. אני רוצה כרטיס מסך עם 256 מ"ב זיכון. יש לכם איזושהם המלצות? אם כן תביאו אתר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הבא והאם כדי לקנות אותו ב 120 דולר מחו"ל ? (XFX GEFORCE 9800 GT 512MB GDDR3 PCI-E 2.0 (PV-T98G-YDF4
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB ספק:coolermaster Extreme Power Plus 500W לאחרונה שיחקתי במשחקים שאהבתי בעבר (CALL OF DUTY,CS CZ,SOURCE,CRYSIS ועוד) וגיליתי שהם בהרבה יותר איטיים ואפילו לפעמים יש לאגים במשחקים היותר כבדים כנ"ל לגבי תוכנות כבדות לצערי לאור זה ולאור זה שהסינים מוכרים בהרבה יותר זול,רציתי לעדכן את כרטיס המסך ובנוסף לקנות כונן SSD ולשדרג זיכרון ואולי אפילו מארז אם תוכלו לתת לי כרטיס מאוד טוב בבערך 500 ש"ח אני אשמח,וגם מארז זול עם הרבה אורות ויופי(אפשר גם מארז קטן) ועוד שאלה כמה RAM גיגה אני צריך ומה אוכל לקנות שיתאים ללוח אם שלי, כל זה בשביל להפוך את המחשבה לקנייה מרעיון לקנייה בפועל. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שאני לא רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אלא רק קצת להשתדרג. במקרה גם מצאתי מישהו שמוכר Asus V8460 Ultra Deluxe Geforce 4600 TI ב-500 ש"ח, הבנתי שזה הכרטיס החזק ביותר בסדרה. אין לי בעיה לקנות את הכרטיס, אבל השאלה שלי היא האם אני אקבל ביצועים טובים יותר במשחקים? כרגע יש לי TNT2 וכשניסיתי להריץ NFS:U1, המשחק לא זז בכלל (פחות מ-2FPS כנראה) וכם היו רק 3 צבעים (ירוק, לבן ושחור) - כלומר, אי אפשר לשחק. האם הכרטיס החדש יתן לי ביצועים טובים יותר? האם אוכל להריץ משחקים חזקים כמו NFS:MW? אשמח לקבל תשובה, המפרט למטה בחתימה.
-
- 9 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנ"ל ולמרות כל מה,שעשיתי/ניסיתי,לאחר הפעלה מחדש של המחשב - אין תצוגה התופסת/מופיעה על כל גודל המסך - מה עושים,עוד מישהו נתקל בבעיה זו,ישנו איזשהו פיתרון לכך?! תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בפורום הזה נראה לי יש את האנשים המקצוענים ביותר לכן אני פונה אל המבינים ביותר: מה יתן לי ביצועים יותר טובים : שני כרטיסים של GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E או כרטיס אחד של GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E רק למבינים ביותר....
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר מומלץ זה של ATI X1900 XT 256MB או זה של NVIDIA GeForce 7900GT 256MB
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תוך כמה ימים זה יהיה בישראל ומחירו (עפ"י נציגת ATI בישראל ) יהיה 2400 מה דעתכם ??? (אני אשמח לקבל נתונים עליו )
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המידע צריך לכלול - טמפ' , ומצב זיכרון (כמה BIT למשל) ושוב אני מציין.. ליבת - NVIDIA תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי, שקניתי בעזרת הפורום הנהדר הזה, והיום סופסוף ישבתי עליו והתחלתי להתקין עליו דברים. ניגשתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך (גרסא 14.4, שאמורה להיות היציבה), וכשעשיתי ריסטרט המסך פשוט לא עלה לי. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב ושוב, וכלום לא עזר, ואני כבר די מבואס מכל העניין הזה. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש דבר כזה? השימוש הוא הרצת משחקים על רזולוציות גבוהות והפעלת פילטרים וכל שאר ירקות ועם כן אז שווה בכלל לקחת? מה הביצועים שלו לעומת כרטיס עם קירור רגיל (עם יש בכלל הבדל) עם לא אז איזה אפשרות לקירור הכי שקט ? איזה ספק צריך בשבילו?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
1.האם הואי יותר טוב מה7600GS? 2.האם פער ההבדלים שלו מה7600GS SONIC שווה את תוספת המחיר?
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי היום כרטיס מסך TI4200 שבהחלט עבד ועובד עדיין יפה מאוד אך בכל זאת אני מעוניין לשדרג. אבקש לשמוע הצעות לכרטיסים כמה שיותר עדכניים ושיחזיקו לתקופה ארוכה בעלות של עד 1000 ש"ח. המפרט שלי: לוח nf-s2 מעבד xp 2000 זכרונות 2x256 לצערי עוד לא ב dual אך ישודרגו בקרוב... wd 80G 2 צורבים וכו' השאלה היא איזה כרטיס טוב בעלות זאת יהיה הכי משתלם עם המערכת הזאת שבינתיים נשארת...
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1 - באיזה כרטיסים הוא אמור להתחרות? 2 - האם הכרטיס הזה יוכלל וציפסט הבא של SiS או שהוא ימכר כמו כרטיס AGP רגיל? בתודה מראש imac! ;D
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כבר מתחיל להתיישן (GTX 460), אני שוקל להחליף לכרטיס עם עלות תועלת גבוהה באזור ה1000 שקלים, עדיפות ל nvidia בגלל שאני ממש אוהב את הדרייברים שלהם. ועוד משהו, הבנתי שיצאה סדרה 9 של nvidia, כדי לקנות מהסדרה החדשה או לקנות אחד מסדרה 7?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את המסך הזה, ואני בשולחן עבודה על רזולוציה של 1024x768 ואני עדיין לא מגיע ל-100HZ, כששאלתי פה לפני שבוע בערך אמרו לי שהמסך מגיע ל-100HZ ברזולוציה הזו :'( אמרו לי סתם או שאני צריך לעשות משהו כדי שיופיע לי 100HZ ? ודרך אגב המסך מוגדר כ-PLUG AND PLAY ולא בשם שלו כמו המסך הקודם שלי (FLATRON 775FT) תודה!
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-