עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by fryifta,

אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tidan31,

שלום ברשותי מערך sli של שני כרטיסים ביחס לאיזה כרטיס כיום הם שווים מבחינת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Sake,

הי,אז בסוף קיבלתי את המחשב...קיצק שמתי 3dmark 2001 se ויצא לי תוצאה סופית נמוכה 7200 זה אמור להיות ככה? אני חוזר על מפרט המחשב שלי: מעבד:p4 2.4c 800mhz לוח אם:asus p4p800 כרטיס מסך:radeon 9700np זיכרון:שני סטיקים twimos 3200 256 ddr 400 mhz וכל השאר לא חשוב... בקיצור מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by -Sky_Lord-,

שלום, הכרטיס מסך הקודם שלי נשרף ולפני איזה שנה קניתי Geforce 6200 שיהיה לי זמני. בכל מקרה הגיא הזמן לשדרג, מכיוון שאחי שרף לי את הכרטיס הוא אמר שהוא יקנה לי חדש, בעד 1000 שקל. המערכת שלי היא: לוח אם - Gigabyte GA-K8VT800. זכרון - 1GB Geil 2.5-3-3-6 - DDR1. מעבד - AMD Athlon 64 3000+ כמו שאתם רואים מערכת דיי ישנה, אבל מחזיקה טוב בינתיים. אני מאמין\מנחש שלא שווה לי להשקיע 1000 שקל בכרטיס מכיוון שהמערכת לא כזאת חזקה (וזה כרטיס AGP). בכל מקרה אפשר להגיע עד 1000 שקל, על מה אתם ממליצים? עריכה - יש לי ספק מספיק חזק, Thermaltake Silentpower 450watt. או משהו כזה, לא זוכר את הדגם המדויק כבר.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  9. כרגע בלי לקחת בחשבון מיסים ומשלוח בבקשה - מחיר בארץ מול מחיר בחו"ל. היעד הוא לגיימינג על 1920X1080 במשחקי FPS בעיקר. מעוניין להוציא הרבה פחות אם אפשר - הכוונה לקנות כרטיס חזק דיו אבל אם אפשר לקנות אותו בארץ במחיר קרוב אז חבל על הברדק. על הכוונת: 7850/70 7950/70 GTX660TI/670 מוכן להתפשר בביצועים בשביל כרטיס משתלם יותר - לא חייב מקסימום מבחינת תקציב/ביצועים. עדיף דגם עם קירור חזק ושקט. תודה!

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  10. רציתי להזמין את הכרטיס AGP geforce 7600GT אבל נגמר להם אז אני צריך להזמין ממקור אחר. קיבלתי המצלצות מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206814.new#new אני יכול בבקשה לקבל אתר אחר שממנו אני יכול לקנות את הכרטיס? תודה.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by Haflo,

איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם היכולת של ה OC בכרטיס זה פתוחה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי מפרט והכול עכשיו השאלה שלי היא כזו אני רוצה לוח אם עם שני חריצי של כרטיסי מסך PCI-E x16 ולשים שני כרטיסי מסך של Gigabyte GT430 2GB GDDR3 HDMI 128 BIT או שעדיף לי לשים כרטיס אחד של Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 PCI-E HDMI Super Overclocked Retail ולמי שמעוניין זה המפרט שאני רוצה לקנות דרך אגב יש לי כבר מסך של PHILIPS FULL HD 1080P רזולוציה של 1440X900 תודה מראש לינק למפרט שבניתי http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:11361:1/6:7945:1/2:10542:1/4:11235:1/5:5571:1/7:10421:1/3:10537:1/20:10976:1/11:7424:1/18:10042:1/ [table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by cznmuh,

מפרט של המחשב שלי מעבד AMD 965 X4 3.4 כרטיס מסך ASUS HD 5850 DRR5 1G זכרונות Kingston DDR3 2X2 ספק Antec 350w אז ככה ניסיתי לעשות אוברקלוק ממש קטן לכרטיס דרך הOVERDRIVE בcatalyst קיצר היה לי איזה קטע באיזה משחק שראתי נקודות במסך אז ישר הלכתי והורדתי את התדרים לסטוק.. קיצר האם יכול להיות שבגלל הספק כוח שלי לא מספיק חזק רואים ארטיפקטים? כאילו אין לכרטיס מספיק כוח?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by cha_had,

צהריים טובים! לאחרונה אני חווה נפילות FPS רציניות על הגדרות בינוניות ונמוכות במשחקים כגון: WATCHDOG, ARMA 3, ו-Assassin`s Creed 4:Black Flag. במשחק Assassin`s Creed הנפילות קצת פחות רציניות אבל הוא נשאר סביב ה-35FPS על בינוני. ב-ARMA 3 המצב קטסטרופה, ב-WATCHDOG מדי פעם הוא רץ לי על בינוני ב-40 והרבה פעמים הוא נופל לי ל-17 (בעיקר עם המשטרה) - מה שעוד יותר מוזר זה שאפילו כשאני מוריד למינימום, המצב נשאר אותו דבר (כך קרה עם ARMA3!). לא מסתדר לי בראש שכרטיס שעולה פאקינג 1500 ש"ח מתקשה מאוד להריץ משחקים כאלה, ולכן אני חושב שהבעיה היא לא בכרטיס. ראיתי שמישהו פתח אשכול עם בעיה דומה עם כרטיס R9 290, ניסיתי את מה שהציעו שם (ניקוי דיסק, עדכון דרייברים) אבל זה לא עוזר בהרבה. המפר…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם אני גיימר מיינסטרים, רוצה שמשחקים חדשים ירוצו טוב על מסך 24 אינץ' עם רזולוציה 1680x1050 (המשחק הבא שאני אשחק הוא Batman: Arkham City). אני לא עושה אוברקלוקינג או מודינג. אני רוצה כרטיס שיחזיק לי עוד שנה-שנה וחצי עד שלא תהיה ברירה ואני אצטרך לקנות מחשב חדש שלם. המפרט הנוכחי שלי: לוח אם Gigabyte P35C-DS3 מעבד Intel Quad Q6600 ספק כוח Enermax ELT400AWT הארדיסק 7200RPS סטנדרטי ארבעה סטיקים של 1gb DDR2 RAM קיבלתי המלצה על כרטיס 6870 HD, אבל מקריאה בפורום אני מתחיל לחשוב שהוא קצת יותר ממה שאני צריך. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by sh2006,

מישהו יודע מתי הוא יגיע ומה יהיה מחירו?

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by joe2010,

Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by gal_6,

כשאני מפעיל משחקים במחשב עם הכרטיס הזה בהגדרות גבוהות יחסית הגרפיקה יפה אבל מסביב לדמויות רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה..וזה בכל המשחקים שאני מפעיל הנה תמונה מדום 3 http://gal.gogo80.net/doom.JPG עכשיו..בהגדרות בכרטיס מסך יש מד כזה ותצוגה מקדימה.. בשני צידי המד יש ביצועים ואיכות..אז שמתי את המד על האיכות ובתצוגה המקדימה ראו בלי פיקסלים מסביב אבל במשחק עדיין רואים פיקסלים ויש משחקים שכשאני שם על איכות גבוהה אז זה מראה לי את הדמויות נמרחות הידיים והרגליים וכל הגוף מחובר כזה.. אני משתגע כבר..מה עושים בבקשה עזרה!!

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  20. כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by tal_p,

היי אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל.. רציתי לדעת מי מבחינת ביצועים טוב יותר?? השימוש העיקרי משחקים וסרטים... מפרט: amd phenom II X3 710 Gigabyte MA-790x-DS4 3 GB RAM 667mhz תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם , מחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. לוח אם של אינטל + E6300. מעוניין בכרטיס מסך וכרטיס קול בעל 5.1 (צריך שיהיה על הכרטיס מסך אופצייה לחיבור קול בשביל ה HDMI ) כמובן במינימום תקציב ושימוש בHTPC . המחשב בעל 2GB אם זה משנה. תודה רבה וערב מהנה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by POD,

:

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dima99,

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר טוב כי כרגע שלי ממש גרוע(7300GS),הכרטיס יהיה למשחקים יחסית קלים. התקציב שלי הוא עוד 500 שקל. הנה המפרט שלי: לוח אם:V2MSI INTEL 945GCM5-F 7.1 מעבד:E4300 2 גיגה ראם תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.