עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alidanon,

טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לאבא שלי כרגע יש 6600GT במחשב שלו אבל במחשב מדיה סנטר היה לנו 8500GT שאנחנו לא צריכים יותר. האם כדאי לאבא שלי לשים את ה8500GT במחשב שלו במקום ה6600GT למשחקים? המעבד הוא E8400.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by izikd,

שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by huber,

שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אריק9,

אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by aviv32121,

[glow=red,2,300]אני רוצה ליקנות מחשב עם הכנה לcrossfire . האם אפשר לישתמש בספר הכוח "antec HCG-620M" בישביל שתי כרטיסי מסך מסוג "SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5" אם לא כמה וואט אני יצטרך ? אם כן , איזה חסרונות יש ?(עומס,אריכות ימים וכו..) תודה לעוזרים![/glow]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני כבר כמה שנים משתמש במחשב שלי ואני חושב לשדרג, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד עם שאר המערכת שלי. יש צורך בהחלפה של רכיב מסוים כדי שהוא יעבוד? מעבד: intel core i-5-4590 cpu 3.30GHz לוח אם:gigabyte ga-h97m-hd3 ספק: seasonic M12II-520Bronze כרטיס מסך נוכחי: EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התשובה של NVIDIA למעבדי ה-Kaby Lake-G המשותפים לאינטל ול-AMD עשויה להיות כרטיסי ביניים חדשים במסגרת מיזם ה-Max-Q המסקרן שלה לכתבה

10. שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Fenomeno,

לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חבר שלי צריך מסך, ואם המסך במחיר 1000 ש"ח והוא 17', מה טוב. עכשיו, המלצתי לו על הLG795FT+ שיש לי, אבל הוא עולה 300-200 ש"ח יותר מהדגמים הבאים, והדבר יאפשר לו לשדרג רכיבים נוספים. הדגמים: LG 775FT SAMSUNG753 DFX CTX EX705F MAG 786PF מי הכי טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by chinchi,

למשחקים ודברים מהסוג הזה רצוי CRT אם ברצוני לקבל רזולוציות גבוהות, אך האם ה LCD עדיף גם למרות שהוא אינו מגיע לרזולוציות גבוהה עם תדירות ריענון גבוהה? ושל איזה חברה? המסך הנוכחי שלי הוא lg f700p אך הוא עובר אל אח שלי ואני מקבל אחד חדש, השאלה היא האם כדאי לקנות עוד מסך כזה כי לדעתי הוא מסך מושלם מכל הבחינות. תודשה לעוזרים.

14. שלום , המחשב שלי זה p4 2.4 ghz asus motherbord // not somthing good 512ddr / /kingston fx5200 128mb יש לי כרגע בהשג יד 900 שקל, וחשבתי לקנות את הכרטיס ATi Readon 9600XT 128mb עכשיו השאלה עד כמה הוא טוב, אני רוצה להשיג את הכרטיס הכי טוב במחיר הזה, אני יודע אמרו לי לחסוך עוד 300-200 שקל בשביל 9800pro אבל אין לי , ויקח לי איזה חצי שנה לגייס את זה, עכשיו השאלה אם זה באמת כ"כ משנה. סתם לדוגמה, הכרטיס הזה יוכל להריץ לי HL-2 על מדיום בכיף? או שילגלג כמו חור? תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by momo777,

אז לאחר שהוחלט להעיף את הכרטיס מהמחשב הישן אני מחפש כרטיס מסך חדש למשחקים וסרטים. שימושים עיקריים: משחקים סגנון GTA5, משחקי ספורט וכו'. המערכת שלי(נקנתה ממש לפני שבוע): i3 4170 b85m-hd3 Seasonic 550W RT Gold Nanoxia Deep Silence 4 זכרון: 8GB מסך: DELL 2209WA אם זה רלוונטי: יש גם שני הארד דיסקים ועוד SSD,צורב,כרטיס קול. אשמח לקישור לכרטיס עם קירור אמין והכל (עדיפות מTMS). תודה!

16. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SS2.Vegeta,

שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by test4all2,

שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by michfir,

לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by tzah1,

אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ilyadd,

היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

יש לי XFX 6800NU.... אני רוצה לפתוח צינורות איך פותחים? יש בזה סיכון? אם זה לא פועל מה זה יעשה לכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים