עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossi00,

אהלן יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5. מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור? ובכלל, מה מהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by natan805,

(הצעה לחבר) רזולוציה 1920X1080 ספק 460W המפרט יותר חזק ממה שכתוב לי בחתימה,בואו לא נאריך בזה כי לא יהיה לו צוואר בקבוק... יש לי את הHD6850 והוא מחפש לקנות כרטיס שיהיה טוב ממנו משמעותי (הכרטיס שלו חלש משלי אם זה מעניין).חשבתי על ה650GTX אבל מתברר שהוא לא בדיוק יותר חזק. מוכן לחרוג ׁ(מעדיף שלא) בעוד 100 200 ש"ח אם תציעו כרטיס שיתן יותר תמורה למחיר. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nitayc1,

שלום. רציתי המלצה לכרטיסי מסך בסכום שבין ה500 עד 700 שקל. המסך שלי הוא 19' רחב - רזולוזיה 1440*900 הסתכלתי בנעוץ של הכרטיסי מסך המומלצים ולפי מה שראיתי הכי מתאים היה ה4850. תכלס אני מעוניין לקנות כרטיס של חברת ג'יגבייט, ראיתי כרטיסים של PALIT או Innovision עם צ'יפ יותר מתקדם ובאותו מחיר, האם כדאי לקנות את החברות האלה? אשמח לעזרה תודה 8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן חבר'ה,אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בצפייה בתכני 4K (אין צורך בגיימיניג).ראיתי את הכרטיס Gigabyte Radeon RX 550 שעולה באילת פחות מ-400 שח.השאלה שלי, האם מישהו מכיר כרטיס דומה או דגם אחר במחיר זול יותר?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?

10. קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום יש לי מסך SAMSUNG SYNCMASTER 753DF והבעיה שיש עליו שריטות קטנות בכמה מקומות. האם יש דרך להעלים את השריטות האלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by C-Stem-Down,

ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by steelmanx,

יש לי אפשרות לקנות שני כרטיסים כאלו ב100$ האם הSCALING בכרטיסים הללו טוב כלומר השיפור על פני כרטיס יחיד הוא משמעותי. האם יש כ"מ עדיף באותו מחיר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by vitali02,

אתמול התחלתי לשחק BAD COMPANY 2 ועד שלא הורדתי באיכות משחק ל LOW (הכי נמוך) זה לא עבד לי חלק בכלל.. זה בגלל הכרטיס מסך או שיש גורמים אחרים? יש לי כרטיס מסך NVIDIA GETFORCE 9400

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לא כל כך ברורים לי שני המדדים הנ"ל לגבי מסכי LCD האם יחס ניגודיות CONTRAST של 500:1 הוא יותר טוב או פחות טוב מ - 600:1 ומה לגבי cd/m ? יותר גבוהה יותר טוב או ההיפך? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. ערב טוב לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך AGP, לא בשביל משחקים, אלא שירוץ עליו ווינדוס ויסטה (AERO) לצרכי מדיה סנטר בלבד. אני מתלבט בין הנ"ל: ASUS nVIDIA GeForce N6200/TD/128M 128MB DDR S/C DVI-D ASUS ATI Radeon A9250/TD/128M 128MB (64bit) Composite DVI-D LEADTEK nVIDIA GeForce FX 5200 128MB 64bit TV-Out AGPx8 WinFast A 340 T 128M LEADTEK nVIDIA GeForce 6200 128MB 64bit TV-Out AGPx8 WinFast A 6200 128M GAINWARD nVIDIA GeForce FX 5500 256mb 128Bit DDR AGPx8 TvOut Dv] GIGABYTE ATI Radeon 9250 128mb DDR, 64Bit ,DVI AGPx8/TV [BULK] GIGABYTE ATI Radeon 9600 256mb DDR, 128Bit ,DVI AGPx8/TV [BULK] המחירים יחסית זהים, חוץ מה-9600 שהוא קפיצה של 20$~. אשמח גם לשמוע על דגמים של…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. בשיטוט בפורומים מחו"ל נתקלתי בנושא שנפתח ע"י אחד המשתמשים, המקשר אותי לפורום אחר. נכנסתי ללינק, ומצאתי את עצמי עם פה פעור, מדוע אלוהים נותן אגוזים לאנשים ללא שיניים? (או במילים אחרות, למה הוא נותן חומרה כזאת למפגרים?). אני מניח שאתם תוהים "על מה הוא מדבר?". הנה התשובה: /Discuss

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.