עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rico,

שלום חברים, מעניין אותי לדעת מדוע קיבלתי מסך שחור, הייתה הודעה לפני שכמות הזיכרון נמוכה אחרי בערך 3 שעות במשחק Heliborne (סיימתי את השלב והמסך נהפך לשחור בלי יכולת להגיב). רק אחרי ריסטרט חיצוני המחשב עבד כראוי.. השאלה היא הבעיה בכמות הזיכרון בכרטיס מסך או איכשהו בכמות הזיכרון במחשב עצמו? כרטיס מסך- AMD Radeon R9 3GB זיכרון- 16GB מעבד- i5 תודה רבה לעזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה

3. Started by RadeonXt,

אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nore0,

אני תמיד שומע את המושג הזה מה זה אומר ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני צריך כרטיס מסך נחמד למחשב של דוד שלי וזה מה שהטכנאי שלהם הציע... עכשיו אני יודע שהכרטיס הזה לא משהו ושזה לא באמת 256 מגה אבל הם לא הולכים לחרוש על דום 3 וכו' אז רציתי לדעת עד כמה הכרטיס הזה גרוע ? בו נגיד את סימס 2 הוא יריץ טוב ? על איזה ג'יפה אחר אתם ממליצים ? (לא ראדון ...החנות לא מספקת כאלה ) כמו כן זה אומר להפעיל גם את תוכנת אוטוקאד למי שמכיר ... האם היא צריכה כרטיס מסך חזק או שזה לא קשור ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אויי לא הייתי כאן הרבה זמן , ברכות על העיצוב.. שלומות, אני מחפש להתקין לי 2 כרטיסי מסך (יש לי 2 מסכים LCD ורגיל) על הרגיל אני משייך לרדיאון 9800 SE שלי, זה לטובת משחקים על השני LCD אני מחפש לקנות כרטיס מסך , רק שאני לא יודע איזה לקנות (PCI ) יש דעות ? תודה מראש *כמובן שהשתיים (כרטיסים) יושבים לי על אותו המחשב. 0

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by master af,

שלום, אני מחפש תוכנה לכרטיס TV הכרטיס מותקן כראוי (דרייבר מותקן ולא מראה שגיאה במנהל התקנים.) יש לי איזה שהיא תוכנה אשר ירדה ביחד עם הקובץ של הדריבר, אבל היא לא תומכת בישראל, ולכן אני מחפש תוכנה מתאימה... הצלחתי ליראות רק "שלג" על המסך. חוץ מיזה אני לא ממש מבין בזה, אז אם אני צריך לספק פרטים נוספים, רק תגידו... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by iakovl,

OK אנשים אני עומד לקבל 9500P של ATI (על פי הידוע של החברה עצמה אורגינל) האם אני יכול לעשות לו את הSOFTMOD ל9700NP או לא ? זאת השאלה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bubin689,

מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Loki,

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו') איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by liranfa,

יש לי X300SE ואני לא מרוצה מהביצועים שלו בכלל :-[ יש דרכים לבדוק למה? אולי זה בעיית דרייבר? ומה ההבדל בין קטליסט לדרייבר של ATI?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה זה ננומטר ומה זה צי'פ כי אני רואה שאתם כותבים את זה הרבה (אם אפשר בלי מאמרים באנגלית)?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yadaaa,

ראיתי מספר דיונים ברשת בנושא - ניצול רוחב פס PCIE 2.0 של הכרטיס הנ"ל, לעומת PCIE 1.1 של P35. התשובות היו תמיד שהוא יכול "לעבוד" על 1.1, שהוא "תואם אחורנית" 1.1 אבל אף אחד לא אמר האם תהיה פגיעה בביצועים של הכרטיס הנ"ל ברוחב פס של 1.1 - או, האם 4870X2 יכול לנצל יותר מרוחב הפס של 1.1? לעונים תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omri09,

היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by huber,

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/23/nvidia-cheats-3dmark-177 די צפוי האמת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hp1080pp,

שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה

19. Started by naki,

שלום לכולם! יש לי gigabite gtx 770 4gb וסך הכל אני נהנה מהביצועים.. יש לי רק שאלה לגבי משחקים ספציפים... לאחרונה קניתי את watch dogs וגם את shadow of mordor ושניהם עובדים חלק על הגדרות ultra. שיחקתי לפני כמה חודשים ב batman arkham origins וגם ב assassin's creed black flag ובשניהם הייתי צריך להוריד פילטרים לfxaaa כדי לקבל חויית משחק חלקה.. רציתי לשאול אם הבעיה זה במשחקים האלה עצמם? שאלה נוספת... תוכנת gforce experience הגדירה לי במשחקים האלה הגדרות ממומלצות של ultra על הכרטיס מסך שלי, ובפועל הייתי צריך להוריד הגדרות כמו שציינתי... אי אפשר באמת לסמוך על ההגדרות שלהם? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bennnn,

שלום - מתלבט לקנות את הכרטיס הנל יד 2. גירסת רפרנס כלומר עם מאוורר 1. הבנתי שהכרטיס מתחמם, האם כדאי לקנות את הגירסה הזו? כי ראיתי שעכשיו מייצרים את אותו כרטיס עם 3 מאווררים. והאם הוא יתאים למחשב שלי? וספק של 600 ואט האק או 620 סיסוניק יחזיקו אותו? וכמה שווה לשלם על משומש עם אחריות לשנתיים וחצי? תודה. האם כרטיס יתמוך בDX12?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

22. Started by stingeR-,

שניהם של INNOVISION הFX עם 128BIT מה יותר טוב... אני רוצה תארד של לפחות 2 דפים...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ohad,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים