כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כפי שאתם מנחשים התקציב הוא כ-700 ש"ח (אמור לעבוד ככל הנראה עם מעבד AMD 3800+ ) לפי האתר הכי משתלם לקנות 6800 אך הרבה אנשים כותבים לי שכדי לי לקחת 7600GS EXTREME או משהוא כזה או כרטיס 1600GO (או משהוא כזה) מחכה לשמוע מהמומחים בתחום :-) נ.ב. מחפש כרטיס PCI-E ו 256 MB (עדיף 256 BIT, עדיף לא?)
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X 668 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=963 או ATI Radeon HD 5770 Sapphire 665 ש"ח http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8926
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה כתבה באתר שדיברה על תוכנה שמציגה באחוזים את איכות הליבה הגרפית של הכרטיס מסך. איך קוראים לה? מאיפה מורידים אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שכל תפקידו בחיים יהיה להפעיל את המשחק הזה: Dragon Age Origins התקציב למחשב לא גבוה (כ3000 ש"ח) והמחשב עליו חשבתי הוא המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=NTD99IV&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=22/02/2010%2011:45:04 הבעיה היא שאני לא מצליח להבין אם הכרטיס מסך (Nvidia N10M GE1) יפעיל את המשחק בצורה טובה או לא. אני מצרף את דרישות המערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פונה לכל מי שיש לו מחשב דומה לשלי (בעיקר כרטיס מסך אותו צ'יפ חשוב - geforce 4 ti-4200 128 ומעבד באזור ה1800 ) אני לא יודע אם ביצועי המחשב שלי הם כל כך טובים... : ראו במשחקים הבאים: unreal2 : פועל על 1024X768 בלי AA וAF על 20FPS רוב הזמן וקופץ nolf2: עובד בממוצע באזור 30 אבל יציב על אותה רזולוציה aquanox: עובד גם באזור 30 ut2003: נע בין 30 ל45 serious sam 2 : עובד באזור 50 rtcw: עובד על 75 רוב הזמן אבל היחיד red faction 2 : עובד על 30-40 ולפעמים בפיצוצים יורד ל15 mohaa spearhead: עובד על 20 רוב הזמן וקצת מקרטע : יורד ל15 ומרגישים קפיצה רצינית gta3 - עובד על 30 רוב הזמן כל הבדיקות נעשו על 1024X768 ללא AA וAF ובהגדרות הכי גבוהות ונבדקו בתוכנה fraps. הדר…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כל החלקים שלי מתאימים לכ.מסך, שלא יהיו פאשלות.. כרגע זה נועד להחזיק לי בערך שנה ואז אני אקנה מחשב חדש (הכרטיס מסך יעבור איתי למחשב החדש לשנה-שנתיים בערך גם כן) המפרט המלא: i7 -920 (אני עושה לו OC מידי פעם, כרגע הוא בלי. עד 3.8, החנות עשתה. כרגע כיביתי את זה אבל הרבה פעמים אני מחזיר..) GA-EX85-UD4P (ד"א הלוח האם הזה מתאים נכון? אני אשאל גם בפורום כרטיסי מסך) corsair ddr3 6144MB 1600 MHZ Triple channel CL 8 (3 * 2GB each) 2 HD אחד של סמסונג והשני של WD (אם חשוב הדגם אני אמצא, אבל זה לא green) כרגע הכ.מסך זה HD4850 GHL שבעצם בOC על 50 GHZ פחות מ4870 המארז זה HAF 932 עם כל המאוורים שהוא מגיע איתם + בכל המקומות שחסר שמתי את הs-flex 2000 וגם עוד 2 על הקירור של המע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי,לדעתי החלק הכי חלש הוא כרטיס המסך המפרט הוא: מעבד :intel core 2 duo e7500 לוח אם: gigabyte ga-g31mes2c זכרון:ddr2 4g כרטיס מסך:sparkle 9500gt nvidia 1024 ספק: FSP 400W 60HCN השידרוג הוא כדי שהמחשב יצליח להריץ משחקים חדשים למשל cod החדש עם הגדרות סבירות תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שמפתחת המשחק AC החליטה בצעד די תמוה (שעורר שאלות לגבי לחץ מצד נווידיה לביצוע המהלך) להוריד את התמיכה ב DX10.1 בפאטץ' האחרון ששוחרר, בעלי כרטיסי ATI מסדרות 2XXX ומעלה נשארו ללא משחקים התומכים ב DX10.1. נראה שהמצב הולך להשתנות וכרגע יש לפחות 3 משחקים המפותחים רישמית עם תמיכה ב DX10.1. לכתבה המלאה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318794
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
R9 280X או GTX 770 ? צריכת חשמל מתאימה לספק שלי או לא SEASONIC 600 M12 מה מהכרטיסים לקחת ? אני מחליף מעבד בזמן הקרוב! המפרט שלי FOXCONN H67 4GB RAM INTEL I3 2120 SAMSUNG 500 GB ARTIC COLLER 13 SONY DVD ושש מאוררים מחוברים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות
-
היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים , יש לי כרטיס מסך FX5600 של NVIDIA והגיע הזמן לעלות רמה . וכן אני זקוק לדעתכם המלומדת . איזה כרטיס מסך נותן את הביצועים הטובים ביותר (למשחקים כמובן) (ובמיוחד ל world of warcraft) במחיר של עד 700/800 ש"ח . כאשר 1000 ש"ח זה המקסימים ורק אם יש במאת משהו שנותן תמורה משמעותית מאילו שבעלות הנמוכה יותר . תודה מראש על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הוא HD4870 512MB , טמפרטורות תקינות ונכון לעכשיו ללא OC , מופיעים ארטיפקטים במשחקים , מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כדי להשלים את הבניה, אני קונה כנראה 4870 (אוי המינוס בבנק אוי ). בקיצקיצ, את כל הקניה שלי עשיתי מ-SKYPC, ובאמת שהם היו אחלה, אז אני רוצה להמשיך ולקנות שם את ה-4870, אבל יש להם רק CLUB3D. עכשיו, אני יודע שאין הבדל בין הכרטיסים, אבל זה לא קשור ל-PCB ועוד דברים שהיצרנית שולטת עליהם, ותאמת, אין לי מושג על CLUB3D, ואין עליהם הרבה ברשת. ראיתי שכמה אנשים שאלו פה, והתשובות ממש קפצו מצד לצד, אז היום, יש למישהו מושג? אם זה לא יהיה CLUB3D זה יהיה כנראה SAPPHIRE, אבל אני ממש שונא לקנות מחנויות שאני לא יכול להגיע אליהם ברכב ( אני מרחובות... ). אשמח לנסיון של אנשים, בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בכרטיס הזה לפני מספר ימים, ולא מצאתי הרבה מידע עליו באינטרנט, אז מצאתי לנכון להזהיר אנשים מרכישה של הכרטיס הזה. למרות השם המבטיח, הכרטיס מגיע עם 256MB זכרונות DDR2 במהירות 400MHz וברוחב פס של 128bit, בניגוד לזכרונות DDR3 במהירות 490MHz וברוחב פס של 256bit, שמגיעים בכרטיסים מקבילים של Sapphire ושות'... הליבה מזוהה כ-R430, ומבחינת ביצועים, נראית ירידה של 10%-20% ב-3DMARK השונים לעומת תוצאות של GTO אחרים שמצאתי באינטרנט (מגיע ל-7500 ב03 ול-3500 בערך ב-05). ניסיתי גם OC, וגם במישור הזה הכרטיס לא הפתיע לטובה - הליבה נתקעה ב-425MHz והזכרונות באותו מקום בדיוק, כשסקירות ודיווחים באינטרנט על כרטיסים מיצרנים אחרים הראו שאנשים עוברים את ה500MHz בשתי החזיתות בקלות. מחיר הכרטיס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-